Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya zaten bebisi olunca oda yaptrmaz onlari insan emin oldugu sey icin bile 100 kere dusunuyo
ruzgar ilk ateslendiginde surup vercem acaba zarari olurmu bisr yaparmi ne kdr verim diye dusunuyorum bak 5 yil eczanede calismis ateslenen cocuk icin calpol surup veren ben emin oldugim valde ne kdr verecegimi bildiigm halde yinede tereddut ettim oda oyle olur mutlaka :)

kesin kesin allaha sukur şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadim dişlerde bile ateş yapmadı darısı size

Sabah muhlama yaptım bende kardeşim bendeydi ama bir çatal aldım tuzkyymus peynir yemedim

kesin kesin allaha sukur şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadim dişlerde bile ateş yapmadı darısı size
Bnmde yapsammo dedim sonra vazgectim dunki kiloda odemmis bugun tartildim 80.6 bi gunde 1 kilo 200 gr vermism 200 gr vermisken smdi muhlama olmaz dedim :)) biz kullandik valla bayaga ilk uc ay cook zordu uyumazdi hiicc cok gazliydii hep agliyodu 5 dkkda bir uyaniyodu cok aglayonca calpol veriydm biyero agriyodur dye snra uyuypdu biraz. Dunde hep agladi gece 2 ye kdr babasi aldi gezdirdi balkona cikardi yok ben aldim yok emmedide agrikesicideise yaramadi aglaya aglaya uyudu yavrim

gaz giderici kullandin mi s.... İle başlayan bitkiselmis bizimki ilk günden itibaren alttan üstten halletti sıkıntı yaşatmasını ama alt kat Komşum var sürekli gazlı kızı yazik bebek surekli agliyo gece gunduz onda ise yaradı benimde kuzen arkadaş filan kullandı
Calpol geçici çözüm uyusturuyo onun için uyku yapiyo kelebekolacam daha iyi bilir drcum

Neler kullandim neler aci elma yagi iyi geldi bana bezine 1 dmla damlatiyodim kensi kendine cikariyodu gazini mugladan ozel getirttm organik cok ise yaradi

Aaa evet ayaklarına ve karnına masajda ise yarıyordu yağ ile
Aaa evet ayaklarına ve karnına masajda ise yarıyordu yağ ile
aynen oyle cnm komsuna soyleyebilirsin ben cok faydasini gprdum
@erigim Kanguru_ benim gazıma da bi çare bulsanız ne sevinirim
cnm ilk 2 ay oluyo dr gdersen syle blki ilac verir bnm ark hamile ona sordum 2 aylik oldu gecti eskisi kdr yok dedi biraz dha sabret

Çare belli valla deryacim kimse yokken anladın sen başka turlu çaresi yok o gaz çekilecek

Oooo ben kasik kasik yerim hic önemli değil :)) peki zamani var mi? Sabah AC karna mi? Gün içinde mi ne zaman?
Çok basiiiit, çörek otu yiyeceksin. Ama öyle az değil. 1_2 çay kaşığı
Emziren anneleeeer, ve işlerin gaz savcısının yegane çözümü

kimyager1508 canimm seni yanls yonldndrmek istemm ama corek otunu hamilelere pek tavsiye etmiyolar hatta ben sormstm doktrma boreklern feln ustbe serpstrliyoya oyle miktarlrdan bi sey olmz ama abartma dedi diye hatrliyrm cunku onnda soktrcu etkisi var tabiki sen bilirsin canim gaz cok normal ama doktra gttgnde verecegi ilaclarda gazi tetklyck olblr sanrm aksna birak canm kendlgnden gecip gdyo normal

O zaman ben en iyisi randevuyu bekleyeyim çok sağol

Çok basiiiit, çörek otu yiyeceksin. Ama öyle az değil. 1_2 çay kaşığı
Emziren anneleeeer, ve işlerin gaz savcısının yegane çözümü
Hamilelikte farklı diye biliyorum ama
Slm kızlara. Kızımla oturduk, havuç yiyip çizgi film seyrediyoruz sağlıklı atistirmalik
Afiyet olsun size
Oooo ben kasik kasik yerim hic önemli değil :)) peki zamani var mi? Sabah AC karna mi? Gün içinde mi ne zaman?
yeme sen kimyon at yemeklerine en iyisi baharat sonuçta diğer turlu çözüm arama canım boşuna cekeceksin daha neler cekeceksin mide yapmaları hele onun çözümdü limonlu ayva ayva çekirdeklerinde sakla doğurunca suya koy JEL olacak gogus ucu çatlaklarında deva

kesinlikle öyle dersler fena birikti ama şimdi içimde bir koşma isteği var anlatamam babamı da ikna ediyorum şimdi gitcem doya doya koşarım inş adam uyuyakalmaz orda en az 1saat sürer benim bu heves

sabah:
yarım tabak sütlü müsli
yarım bardak mandalina suyu

öğle: yarım cocostar
yarım kutu sade süt

öğle:
tavuk şiş dürüm / yarım ekmekle yapılmıştı iyice çıkardım ekmeklerini çeyrek oldu yani

ara: 1paket cips 90gr hemde

akşam: 1közlenmiş patlıcan
2yk pilav
2dilim ekmek
2yudum felan ayran
salata

vurmayın tamam gidiyorum koşuya sağlam bir sporla dönerim ama yeni yemek yedim tok hissetmiyorum çok umarım bişe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…