Ne mutlu sana 36 beden oldun ben 44 den bi cikabilseeeemmmm bende kendime guzel bi pant tunik alcam 42 beden :))Menüm:
Aç karna maydonız kürü, balık yağı
Sabah:1 yumurta, 5 zeytin, domates, salatalık
Öğle
Değişik sütlü bir çorbadan 2 kepçe, tavuğu azcık didikledim çok yemedim, 2 kere çatalın ucuyla şekerparenin tadına baktım. Salatayı yedim
Ara: damla sakızlı kahve, kuru üzüm
Akşam:
2 tabak salata, 1 tabak taze fasülye, 2 kaşık erişte, 1 fincan kadar sütlaç
Şimdi aşağı inip kolu bandında spor yapıcam. Gün boyuda yürüdüm zaten. Bu gün kıyafet alışverişi yaptım biraz. 36 beden bir pantolon varfı indirimdeydi bana olut mu ki dedim satıcı kadın kalıbı biraz küçük bir deneyin isterseniz dedi. Hayatımda ilk kez (altını çiziyorum herçekten ilk kez ki bu benim için çok büyük mutluluk) 36 beden birşey bana oldu. He sonra modelini beğenmedim almadım ama olsun birsürü başka şey aldım.
Birde kızlar kendim için 60 kiloyken koyduğum bir ödül var 50 düşünce gidip onu alcam. Bir marka var pijamaları çok pahalı ve çok şık ama baya kalınlar şişko insanlatda güzel durmaz yani. Bende zayıflayınca onun polar pijama-sabaklık takımlarından kendime alacağıma söz vermiştim. Sürekli güzel modelleri pluyor hemen internetten bulup sizinle bikaç tane paylaşayım(pek güzellerini bulamadım ama idare edin)
Eki Görüntüle 1663822 Eki Görüntüle 1663823 Eki Görüntüle 1663824
bu yorumu sen mi yaptın diye çok çok dikkatli okudum yapma gözünü Seveyim o minicik beden tuzlu su ile ne olur onun zaten koruyucu sıvısı var bu nedenle artık hastaneler bilinçlendirme yikamiyorlar bebekleri anne olunca anlarsın asla bize birşey olmadı onlara olmaz mantığı yok bir şeyin zararı birine birşey olmasıyla olmamasıyla ölçülmez@erigim yani genç mi demeliydim. Bende emekli olayım param olsun şehirden uzakta bir yerde ineğinle tavuğumla yaşarım da bu yaşta olmuyor.
Benim büyük kardeşim (kız) çok haylazdı.layla büyüdü. Bizde bindik yürütece. Allaha şükür birşeyciğimiz yok. Yani anneler kendi çocukları söz konusu olunca biraz fazlaca hassas olabiliyor bence. Yok efendim kundağa sarmayın falan. Bizim sülalede kundaksız büyüyen çocuk yok. Çocuk doğduğu zaman tuzlu suyla, tahinle, nohut suyuyla, yoğurtla yıkanır. Eskilerin bir bildikleri var muhakkak. Böylece çocuk hiç isilik vs. Olmaz. Büyüyünce daha az kıllı olur. Ne bende ne annemde ne babannemde çok kıl yok. Hele annem ve babannemde hiç yok. Ayda yılda çıkarsa koparıyorlar. Yumoş konusunda bende hiç kullanmam zehirlenmek için para ödemeye gerek yok. Beni kaşındırıyor zaten.
Minciyerken az yağla olmazyeme beni dibinde tutturdun mu azıcık immmmmSabah
bi bardak ayran
3 yk asure
ogle
az yagda minci (cokelek artik nasil b8liyosaniz :) )
Domates
cay
aksam
3 yk bulgur plavi
4 kofte
bi kase yogurt
su yarim ltre anca olnustr
bacak kalca karin egzerszi yapicam 20 dkk
Menüm:
Öğle
Değişik sütlü bir çorbadan 2 kepçe, tavuğu azcık didikledim çok yemedim, 2 kere çatalın ucuyla şekerparenin tadına baktım. Salatayı yedim
Akşam:
Şimdi aşağı inip kolu bandında spor yapıcam. Gün boyuda yürüdüm zaten. Bu gün kıyafet alışverişi yaptım biraz. 36 beden bir pantolon varfı indirimdeydi bana olut mu ki dedim satıcı kadın kalıbı biraz küçük bir deneyin isterseniz dedi. Hayatımda ilk kez (altını çiziyorum herçekten ilk kez ki bu benim için çok büyük mutluluk) 36 beden birşey bana oldu. He sonra modelini beğenmedim almadım ama olsun birsürü başka şey aldım.
Birde kızlar kendim için 60 kiloyken koyduğum bir ödül var 50 düşünce gidip onu alcam. Bir marka var pijamaları çok pahalı ve çok şık ama baya kalınlar şişko insanlatda güzel durmaz yani. Bende zayıflayınca onun polar pijama-sabaklık takımlarından kendime alacağıma söz vermiştim. Sürekli güzel modelleri pluyor hemen internetten bulup sizinle bikaç tane paylaşayım(pek güzellerini bulamadım ama idare edin)
Kablo koruyucular var canım onlardan yapsaniz benimki de isiriyordu onda bulduk çareyiYok canim bence amac isiriksert ya eline dolayip isirmya calsyor Allah korusun ama bilemedimki ablasi gelecegin muciti de olablrrr bilinmezzz
Hahaay bundan sonra takiptesin muz ceviz ve badem ve mutlaka süt yoğurt goreceğim menunde: DSelam Kizlar Buraya geliyorum gidiyorum ama kimse mwnulwrimi sormuyor. iyiden iyiye unuttunuz beni neyse ben yazayim bariiiii
Sabah kepwkli sandivic ekmegi, domates salata taze biber azcik kasar cay
Oglen bi tabak kuru fasulye, yogurt, brokoli, 1 kepce mercimek corba
Aksam 2 parca karnabahar, 2 tane kadinbudu kofte, yogurt, salata
Günü gayet iyi idare etmissin sıkma canını ama akşam makarna yemekötü hissediyorum kendimi onları yiyince akşam yemeğim yoğurtlu makarnaydı bir kase yedim sıkı bir diyette değil yaptığım yaşam tarzı şeklinde ama yine de kötü hissettim
Gebelikten dır vücudun çok yoğun çalışıyor şuan yorgun görünmesi doğal benim patronum bile neyin var diye sormuştuEsim basimda dolaniyor rejim bitti ye ye diye. Utanmasa zorla agzima tikacak yemekleri zor kaciyirum
Her goren beni solmussun derya diyor. Acaba hamilelikten mi oyle gozukuyorum. Bugun kv de sen bi doktora git cok solgun vw yorgun gozukuyorsun diyorhenuz kimse bilmiyor ya gebeligi bende bisey diyemiyorym.
Salata yemedib miSabah
1 active yoğurt
Ara bir süt
Ara bir elma
Öğle
Bir Kefir
Mısırlı ton balığı
Aksam
1 dilim ekmek le 2 kaşık yoğurt yedim sonrasında yemek yiyecektim aslında ama canım istemedi. Midem kazinirsa meyve yerim artık
Gece yatmadan da süt yoğurt kürünu yapacağım .
Bu soğukta dondurma at içim usudu kaç toptuKızlar yoğundum hiç giremedim, çok uykum var , gözlerim ağrıyor
Menümü yazıp kaçıyorum uykuya
Sabah: 2 tane form
Öğlen: brokoli çorba, 1 kepçe kuru fasulye, yoğurt, salata
Akşam: pırasa, yarım dilim tb ekmeği
Akşam annemle yürüyüşe çıktık, vanilyalı dondurma yedik.
Dün tartıldığımda 61,5 tum. Cumaya kadar hedefim 61 olmak.
ay pijamalar çok tatlı cojta rahat gorunuyor ve 36beden mi ben bi zamanlar iyleydim yaMenüm:
Öğle
Akşam:
@kimyaher1508 ayy derya ablacım. Sen menü yazmıyorsan muhakkak bir bildiğin vardır diye sormadım ben. Hem zaten hamilelik diyeti hakkındada bir bilgim yok. Seni unuturmuyuz hiç.
Kablo koruyucular var canım onlardan yapsaniz benimki de isiriyordu onda bulduk çareyi
Hahaay bundan sonra takiptesin muz ceviz ve badem ve mutlaka süt yoğurt goreceğim menunde: D
Günü gayet iyi idare etmissin sıkma canını ama akşam makarna yeme
Gebelikten dır vücudun çok yoğun çalışıyor şuan yorgun görünmesi doğal benim patronum bile neyin var diye sormuştu
Salata yemedib mi
Canım salataya mısır ekleme cisss
Bu soğukta dondurma at içim usudu kaç toptu
ay pijamalar çok tatlı cojta rahat gorunuyor ve 36beden mi ben bi zamanlar iyleydim ya
Dr gittin mi folik asit basladimi hergun bir kere folik üçüncü ayda kan ve decavit verecek ilerde kampların olursa magnezyum (benim hiç olmadı)Gerçekten yorumlariniza ve yönlendirmeleri bize ihtiyacim var. Hergun menumde neler olmali, neler zararli, neler az, neler fazla hic bilmiyorum.
Havaniz batsin sizin citirlarimAhufizar ay bayıldım o pijamalara kışın çok fena üşürüm tam benlik duruyo o üstleri yaa markayı mesaj atabilirmisin acaba pijama arayışlarındayım zaten artık düşüyo kıyafetler üstümden
Havaniz batsin sizin citirlarimdarısı bize
Erigim ben başka takıma geçsem olur mu. Size ayıp olmazsa zaten pek fayda yok yarışmada size benden.@alpikesibsuz herkes birbirine yazıyor ya cvp niye kendi kendine konuşun
Atıyım judieecimAhufizar ay bayıldım o pijamalara kışın çok fena üşürüm tam benlik duruyo o üstleri yaa markayı mesaj atabilirmisin acaba pijama arayışlarındayım zaten artık düşüyo kıyafetler üstümden
ne havası ayfer abla sen zaten çıtırmışsın benim yaşımda ne güzel hiç diyet yapmadan. Ben zorlaya zorlaya ancak bu kadar. Yazın her gün ne kadar yürüdüğümü biliyorsun. Hala daha o pijamalara 5 kilom var. Motive olsun diye paylaştım.Havaniz batsin sizin citirlarimdarısı bize
Amin şu hikayelerde okuduklarımızın darısı hepimizin başına.öyle demek istememiştim amaa kaç kilo verdim sanki darısı hepimize gardrobumu boşaltacağım günü heyecanla bekliyorum resmen asıl ödül o gün
Ayy niye böyle dışlanmış hissediyorsunuz ki ya. Gidersen çok üzülürüm biz bir takımız. Ama tabi en iyisini sen bilirsin yine.Erigim ben başka takıma geçsem olur mu. Size ayıp olmazsa zaten pek fayda yok yarışmada size benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?