• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlaarr benim ismimi eegistirmem lazim ne yapsam karar veremedim yardim edin bana :KK64:

Kizlar bende menumu yazayim
Kahvalti klasiklesti her zamanki gibi
Öğlen 1 kepçe brokoli çorba, 1 tane hasanpaşa köfte, biraz roka, 2 yemek kasigi barbunya, 2 yemek kasigi bol yoğurtlu makarna
Ara 2 mandalina ve 1 bardak sut
Aksam 1 tabak barbunya, yoğurt, salata, 2 tane. sigara boregböreği.
Bugün çok yedim galiba. Çok dikkat etmeye calisiyorum ama gozumun önündeki herşeyden az da olsa yiyeyim diyorum hamilelik psikolojisi :((( kotu mu yapiyorum @erigim

Yabancı bi kelime yapabilirsin, benim gibi mesleğine ilgili bisey yapabilirsin, hoşuna giden bi kelimeyi yapabilirsin.
Aklmda hocbise yok canim komsum varmis buraya uye bugun laf arasnda gecti bnm nickde bariz belli yani o yizden degismek istyrm aklimda hiic bse yokq

Degismiom yaa npiyom sanki zayifiyom derdimimi yazdim ozelimimi yazdim sanki degismiyorum bananee:63:

Sabah
Aç karna maydonoz kürü balık yağı
1 yumurta, 5 zeytin, doamtes alatalık, yeşillik

Ara: çay, form limonlu bisküvi bir paket

Öğle
2 kepçe kadar çorba, 4 tane mantı

Ara 4 ceviz, süt

Akşam
1 dilim kepek ekmeği, 2 parça tavuk, 1 kepçe çorba, 2 tabak salata

Ara yarım muz, 5 çilek

Yazdığım herşeyi yedim. Yinede aç aç dolandım. Ben yine tartılmaya korkuyorum. Siz böyle sürekli nasıl tartılıyorsunuz hayret ediyorum doğrusu. Paranoyak mıyım neyim.

sabah:
yarım tabak sütlü müsli
yarım bardak mandalina suyu

öğle: yarım cocostar
yarım kutu sade süt

öğle:
tavuk şiş dürüm / yarım ekmekle yapılmıştı iyice çıkardım ekmeklerini çeyrek oldu yani

ara: 1paket cips 90gr hemde :KK43:

akşam: 1közlenmiş patlıcan
2yk pilav
2dilim ekmek
2yudum felan ayran
salata

vurmayın tamam gidiyorum koşuya sağlam bir sporla dönerim ama yeni yemek yedim tok hissetmiyorum çok umarım bişe olmaz :KK43:
Naptin sen nasıl aldı mide bu kadar abur cuburu :KK11:
Kizlar bende menumu yazayim
Kahvalti klasiklesti her zamanki gibi
Öğlen 1 kepçe brokoli çorba, 1 tane hasanpaşa köfte, biraz roka, 2 yemek kasigi barbunya, 2 yemek kasigi bol yoğurtlu makarna
Ara 2 mandalina ve 1 bardak sut
Aksam 1 tabak barbunya, yoğurt, salata, 2 tane. sigara boregböreği.
Bugün çok yedim galiba. Çok dikkat etmeye calisiyorum ama gozumun önündeki herşeyden az da olsa yiyeyim diyorum hamilelik psikolojisi :KK43:(( kotu mu yapiyorum @erigim
Az az ye birşey olmaz ama çiğ kuruyemiş istiyorum menude ceviz ve badem özellikle
Aklmda hocbise yok canim komsum varmis buraya uye bugun laf arasnda gecti bnm nickde bariz belli yani o yizden degismek istyrm aklimda hiic bse yokq

Ozmn bi ilac adi falan yapayim :21:
Yapma ilaç adı olmuyordu sanırım ruzgar2015 olabilir
spor: 80dk 8km koşu-yürüyüş /5-10km/h
haa yediklerini yakmissin:KK50:

Naptin sen nasıl aldı mide bu kadar abur cuburu :KK11:

Az az ye birşey olmaz ama çiğ kuruyemiş istiyorum menude ceviz ve badem özellikle

Yapma ilaç adı olmuyordu sanırım ruzgar2015 olabilir
haa yediklerini yakmissin:KK50:
hiç sorma arkadaşın aklına uyduk böyle oldu :(

Selam kızlar, menümü yazıp kaçayım yarın kına var bugünden uykumu alayım. Bide bugün istanbulda hava kapalı ve yağmurluydu benimde için sıkıldı, üzerime ağırlık çöktü.

Menüm;

Sabah: çeyrek simit
Öğlen: tarhana çorbası, sebzeli kebap , 1 kaşık barbunya, 1 kaşık yoğurtlu kabak, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Akşam: 3 kaşık et sote, 2 köfte, salata, 2 kaşık kuru fasulye (teyzemlerde misafirdim)

Selamlar kuzularrrr nasilsnz nasl gdyo baklm bugun yuzme kursuna baslms bulunuyrm 1 saatlik tabi ben hic blmedgm icn cirpinmalarla gecti gitti ilk gun:KK70:bugunku sporum oldu:KK56:
Menum
Sabah
4 sarma(ara ara)
1 kepekli sandvic
Ceyregn ceyregi elma
Ogle
1 elma
Ikindi
Bi kase cornflakes
Ara
4 tane gong(cok ackmstm)
Aksam
Ton balikli buyuk salata
1 tb ekmek
(Esime kizartna yapmstm ozellkle yank olnlrdan 1 adet biber 1 adet patlican 2 3 de patates yedm hepsi minkti):KK47::KK17:
Mayodonoz suyu
2 lt su
Yesil cay

Oooo ben kasik kasik yerim hic önemli değil :)) peki zamani var mi? Sabah AC karna mi? Gün içinde mi ne zaman?
Canım hemen geri alıyorum tavsiyemi, çok ozur dileyerek.. Unutmusum ya ben hamileliği.. Araştırdım da, sen kullanma. Ayrıca adaçayı ve maydanoz da hamileliğin başında pek tuketmemek gerekiyor..

Selamlar kuzularrrr nasilsnz nasl gdyo baklm bugun yuzme kursuna baslms bulunuyrm 1 saatlik tabi ben hic blmedgm icn cirpinmalarla gecti gitti ilk gun:KK70:bugunku sporum oldu:KK56:
Menum
Sabah
4 sarma(ara ara)
1 kepekli sandvic
Ceyregn ceyregi elma
Ogle
1 elma
Ikindi
Bi kase cornflakes
Ara
4 tane gong(cok ackmstm)
Aksam
Ton balikli buyuk salata
1 tb ekmek
(Esime kizartna yapmstm ozellkle yank olnlrdan 1 adet biber 1 adet patlican 2 3 de patates yedm hepsi minkti):KK47::KK17:
Mayodonoz suyu
2 lt su
Yesil cay
saat kaçta yedin o patlıcanı:KK57: çok fena yağ çekiyo olmamış :(

Biride demiyor ki bu cansu kac gündur ne menu ne spor paylasiyor :KK11: ne is demiyor kimse :KK12: ya benim sol baldir kasi hala sizliyor isdeyken sag sola kosustururken hissediyorum:KK43: ama menüleri hic sormayin sacma sapan...okul acildi is yerinde cok tuhaf seyler oluyor :KK62: (biz esek gibi is yetistirmeye calisirken baskalarin kendi keyiflerine göre calisip fazla isin bize yüklenmesi) yani bu siralar full stressliyim :KK61: messajlarimda su son 3-4 günde düsüste umarim atilmam:KK17: umarim cuma darti fiyasko olmaz...ne olursa olsun izin kullanmamaya caliscam yoksa koyveririm diye korkuyorum :mad: hos izine gitmeme müsade eden mi var :KK70::KK68: iyi geceler kizlar.

Günaydın kızlar
Biride demiyor ki bu cansu kac gündur ne menu ne spor paylasiyor :KK11: ne is demiyor kimse :KK12: ya benim sol baldir kasi hala sizliyor isdeyken sag sola kosustururken hissediyorum:KK43: ama menüleri hic sormayin sacma sapan...okul acildi is yerinde cok tuhaf seyler oluyor :KK62: (biz esek gibi is yetistirmeye calisirken baskalarin kendi keyiflerine göre calisip fazla isin bize yüklenmesi) yani bu siralar full stressliyim :KK61: messajlarimda su son 3-4 günde düsüste umarim atilmam:KK17: umarim cuma darti fiyasko olmaz...ne olursa olsun izin kullanmamaya caliscam yoksa koyveririm diye korkuyorum :mad: hos izine gitmeme müsade eden mi var :KK70::KK68: iyi geceler kizlar.
Bende seni düşünüyordum bu cancu nerelerde diye. Kas kitlesi oluşurken ağrı oluyor takma kafana. Bubgün benimde ağrım var ama yani yazınkilerin yanında hafif denilebilir. Benim asıl problemim koşarken batma gibi bir şey hissediyorum. Ama oda çok yürüyünce falan hep oluyor. İş yerin inşAlkah düzene girer cansucum. :KK68:

Gunaydin.
@erigim kilo bildirmimi yapayim gecen hafta 83.5 bu hafta da 82. . yuzdeyi hesaplayamadim kafam karisti 1.796 dan 1.8 oluyo sanirim. Pazartesi kilom daha azdi ama bunada sukur.
Bu hafta ki sonuc hepinizin yuzunu guldurur umarim.

Menum
Sabah
4 sarma(ara ara)
1 kepekli sandvic
Ceyregn ceyregi elma
Ogle
1 elma
Ikindi
Bi kase cornflakes
Ara
4 tane gong(cok ackmstm)
Aksam
Ton balikli buyuk salata
1 tb ekmek
Mayodonoz suyu
2 lt susarmalar ara ara yenmiş vücut noluyo demiş araların en az iki iki buçuk saat olması gerek sürekli yatıştırmak doğru değil
Spor çok güzel cirpinirkende çal yakmissindir
Ama akşam o kızartmalar olmamış 20mekik cezan var :(
Yesil cay

aklimdaydin valla dedim okul açıldı giremedi demek ki ne izni canım kim izin vermiş ki fiyasko filan yok o tartı eksiyi görecek düzenli menü yaz okul açıldı diye cozutma

Back
X