Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hanımlar. Sabah kalkıp 1 saatten fazla, 6km hızla koştum. Koşu bandı uzun zamandır kullanmadığım için bilmiyorum. Hızım falan nasıl olmalı? iyimi sizce? Gerçi ben hayatımda böyle terlemedim heryerim yanıyor şu an. Hemen maydonoz kürümü içip duş alıcam, kahvaltımı yapıp okula yetişmem lazım. Ama koşmak harika bir duygu gerçekten.

Canım dün burası çok sıcaktı. 2 toptu dondurma .

Erigim ben başka takıma geçsem olur mu. Size ayıp olmazsa zaten pek fayda yok yarışmada size benden.
Yanı bu nereden çıktı bilmiyorum ama zaten maçlarına cvp veriliyor yorum yapılıyor ben açık konusuyum yine sivri dilli olacak ama sen diyet yapmak istemiyordum bak ne zamandir aramizdasin ayağının iyileşmesini beklerken mideni alıştır dedik hadi o zamanı geç şimdi ne bu bence pes etmek gideceksin bi takıma sonra devam etmeyeceksin
Zorla değil gitmek istersen tabiki yazarız bu cuma istediğin takıma transferini ama vazgeçme kendin için vazgeçme
Ben orda daha iyi olurum dersen seve seve git ama aklındaki bu değilse yazık etme
Himm siz içine bi cıncık tuz atiyorsynuz
Tuzlamak o değil bildiğin çocuğun vücudunu tuzla oluyorlar derisi pembelesiyor resmen bi dusun zararını
Kundak yarım kundak canım sadece ellerini kapatiyorsun böylece uykuda kendini uyandirmiyor ve sarılıp sarmalanmış hissi oluyor bi nevi sahte anne kolu ama tam kundağa zaten gerek yok bi dusun bacaklarının da sarıldığını mumya gibi bebe az hareket etsin canım
Vay yarın büyük gün bakalım tepkilere
Nereye gidiyorsun günaydın turtanin cezası 30dk yuruyus
diyetisyen 4u geçme demişti koşarken de sürekli koşma mesela ayarları varya otomatik kendi 5e çıkıyor 4e3e iniyor o çok ideal dışarıda koşuyor hissi yaratıyor vücutta daha fazla oksijen daha fazla kalori

Dr gittin mi folik asit basladimi hergun bir kere folik üçüncü ayda kan ve decavit verecek ilerde kampların olursa magnezyum (benim hiç olmadı)

yok canım daha gitmedim. kısmetse bu cumartesi sabah randevum. doktoru aradım şimdi gelme kese falan gözükmez değerin iyi ce yükselsin 1 hafta sonra geldi. ameliyatımı yapan doktorda 3 hafta sonra gel dedi (zaten normalde tüp bebek dr u olduğu için gebelik takibi yapmıyor ama 1 kere göreyim dedi)

Günaydın kızlar ben de dün diyetisyene gittim toplamda 1.5 kilo almış gözüküyorum ve 77.5 kilo olmuşum.
1.5 kilo yagdan vermiş olmama rağmen 3 kilo ödemim olduğu için fazla çıktı. Zaten şiştiğimi fark ediyordum. Sebebini adet olmak için kullandığım duphastone'a bağladık. Bir süre bu ilaçları bıraksan dedi ama ben de o zaman adet olmuyorum dedim. Kadın doğumcuyla bir konuş yine de bırakmayı deneyelim belki kilo verdikçe düzene girecek dedi.Çünkü ona gelen bir danışanı kadın ilk bebeğine tedaviyle hamile kalmış ilaçsız adet göremiyormuş.Doğumdan sonra diyetisyene gelip baya bi kilo verince hem adetleri düzene girmiş hem de ikinci bebeğine kendiliğinden hamile kalmış.Adetin üçüncü günü kadın doğum doktoruna gideceğim o sırada söyleyeceğim bi süre hiç ilaç kullanmasam nasıl olur diye bakalım ne diyecek.

canım sende pco mu var??

soğan kuruyle de mi olmuyor odemi tanıyoruz bir buçuk kg yağ için seviniyiruz

soğan kuruyle de mi olmuyor odemi tanıyoruz bir buçuk kg yağ için seviniyiruz
çok teşekkür ederim aynen 1.5 kilo yağ gitmiş ödem de gider inşallah.Soğan kürünü hiç denemedim.Doktorlar ısrarla doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler.Hacettepede bi profesore gittim ilaçsız yolu yok mu diye kovmaktan beter etti beni doğumkontrol başka yolu yok diye.

Evet ilk adet olmaya başladığımdan beri pcoluyum
canımmm bence de kilo verirsen adetlerin düzene girebilir.birde soğan suyunu dene mutlaka. birde insülin direncin varsa glifor falan kullan, hem kilo vermeye yardımcı oluyor hemde pco ya iyi geliyor.

canımmm bence de kilo verirsen adetlerin düzene girebilir.birde soğan suyunu dene mutlaka. birde insülin direncin varsa glifor falan kullan, hem kilo vermeye yardımcı oluyor hemde pco ya iyi geliyor.
çok teşekkür ederim glifor muadili bi ilaca başladım o zaman adet olduktan sonra önümüzdeki ay soğan kürünü deneyeceğim.

Gunaydin azimli takimim.
Hem hastayim hemde kosusturma icindeyim. Sansima is yerindede yogun gunlerdeyim. Pazartesiye kadar pek ugrayamayacagim. Diyet disina cikmamaya calisiyorum.
Kaptanim kilo bildirimini persembe sabah yani yarin yapsam olur mu? Sehir disindan misafirlerimizde geldi ev curcuna cuma sabahi tarti olan odaya girmem pek mumkun olmaz. Risk almayayim hic. Tartimi oynatinca farkli tartiyo yer degistirmek istemiyorum hic.

tmn canım perşembe bıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…