Kablo koruyucular var canım onlardan yapsaniz benimki de isiriyordu onda bulduk çareyi
Hahaay bundan sonra takiptesin muz ceviz ve badem ve mutlaka süt yoğurt goreceğim menunde: D
Günü gayet iyi idare etmissin sıkma canını ama akşam makarna yeme
Gebelikten dır vücudun çok yoğun çalışıyor şuan yorgun görünmesi doğal benim patronum bile neyin var diye sormuştu
Salata yemedib mi
Canım salataya mısır ekleme cisss
Bu soğukta dondurma at içim usudu kaç toptu
ay pijamalar çok tatlı cojta rahat gorunuyor ve 36beden mi ben bi zamanlar iyleydim ya
Yanı bu nereden çıktı bilmiyorum ama zaten maçlarına cvp veriliyor yorum yapılıyor ben açık konusuyum yine sivri dilli olacak ama sen diyet yapmak istemiyordum bak ne zamandir aramizdasin ayağının iyileşmesini beklerken mideni alıştır dedik hadi o zamanı geç şimdi ne bu bence pes etmek gideceksin bi takıma sonra devam etmeyeceksinErigim ben başka takıma geçsem olur mu. Size ayıp olmazsa zaten pek fayda yok yarışmada size benden.
Himm siz içine bi cıncık tuz atiyorsynuzAtıyım judieecim
ne havası ayfer abla sen zaten çıtırmışsın benim yaşımda ne güzel hiç diyet yapmadan. Ben zorlaya zorlaya ancak bu kadar. Yazın her gün ne kadar yürüdüğümü biliyorsun. Hala daha o pijamalara 5 kilom var. Motive olsun diye paylaştım.
tuzlu su konusundada öyle çok bir tuz katmıyoruz suya. Koca bir kovaya azcık. Ben bizim akrabaların çocuklarında gözlemledim tabi birçok etken var ama tuzlu su çocuğun vücudundaki mikrobu kırıyor gerçekten. Pişik vs çok daha az oluyor. Zaten sadece bir kereye mahsus bir şey bu yıkama olayı. Kuzenlerimin ve babamın kuzenlerinin bebeklerine hep baktım kullananlar ve kullanmayanlar arsındaki farka. Bir nevi canlı deney gibi. Bende ilerde yıkıycam onların hepsiyle inşAllah cocuğumu. O zamana fikrim değişirmi bilmiyorum ama faydalı olacapına eminim. Kundak konusında neye dayanarak bunu söylüyorlar bir ömür boyu incelenen denekler var mı ortada. Bu gün böyle söylerler yarın öyle. Kolesterolu olan insan yumurta yemeli mi yememelimi. Bakalım ben kendimde 6-7 ay yemeden denedim düşmedi şimdi yiyerek deniyorum sonuç ne olacak.
Amin şu hikayelerde okuduklarımızın darısı hepimizin başına.
Ayy niye böyle dışlanmış hissediyorsunuz ki ya. Gidersen çok üzülürüm biz bir takımız. Ama tabi en iyisini sen bilirsin yine.
Vay yarın büyük gün bakalım tepkilereüstten üstten okudum kizlar isten yeni geldim sayilir..yarin okulda olacagim..bugün beni yaklasik 3-4 hafta görmeyen bir abla gördü is yerinde aramizda cok asiri iyi degildir...ama zayifladigimi her firsatta söyledi...arkamda yürürken..k....erimis filan ayyy bir moral oldu sormayin gitsin
Nereye gidiyorsun günaydın turtanin cezası 30dk yuruyusIyi geceleeerrr menumu yazip hemen gideyimmmm
Sabah
6 7 ceviz yesil cay nescafe
Kucuk tart kurabiyenn yarisi(cook israr edildi((
Ogle
Kuru fasulye yogurt azcik tursu
Ara
armut
Aksam
Balik salata corba
1 dilim tb ekmek
Ara
1 mandalina
2 litreden fazla su
Spor
1 saate yakin yuruyus
diyetisyen 4u geçme demişti koşarken de sürekli koşma mesela ayarları varya otomatik kendi 5e çıkıyor 4e3e iniyor o çok ideal dışarıda koşuyor hissi yaratıyor vücutta daha fazla oksijen daha fazla kaloriGünaydın hanımlar. Sabah kalkıp 1 saatten fazla, 6km hızla koştum. Koşu bandı uzun zamandır kullanmadığım için bilmiyorum. Hızım falan nasıl olmalı? iyimi sizce? Gerçi ben hayatımda böyle terlemedim heryerim yanıyor şu an. Hemen maydonoz kürümü içip duş alıcam, kahvaltımı yapıp okula yetişmem lazım. Ama koşmak harika bir duygu gerçekten.
Dr gittin mi folik asit basladimi hergun bir kere folik üçüncü ayda kan ve decavit verecek ilerde kampların olursa magnezyum (benim hiç olmadı)
Günaydın kızlar.dün erken yatmama rağmen inanılmaz uykum var((
günaydın kızlarr, bende dün akşam 10:00 da uyudum ama sabah yine zor kalktım, serviste uyumuşum biraz
canım sende pco mu var??Günaydın kızlar ben de dün diyetisyene gittim toplamda 1.5 kilo almış gözüküyorum ve 77.5 kilo olmuşum.
1.5 kilo yagdan vermiş olmama rağmen 3 kilo ödemim olduğu için fazla çıktı. Zaten şiştiğimi fark ediyordum. Sebebini adet olmak için kullandığım duphastone'a bağladık. Bir süre bu ilaçları bıraksan dedi ama ben de o zaman adet olmuyorum dedim. Kadın doğumcuyla bir konuş yine de bırakmayı deneyelim belki kilo verdikçe düzene girecek dedi.Çünkü ona gelen bir danışanı kadın ilk bebeğine tedaviyle hamile kalmış ilaçsız adet göremiyormuş.Doğumdan sonra diyetisyene gelip baya bi kilo verince hem adetleri düzene girmiş hem de ikinci bebeğine kendiliğinden hamile kalmış.Adetin üçüncü günü kadın doğum doktoruna gideceğim o sırada söyleyeceğim bi süre hiç ilaç kullanmasam nasıl olur diye bakalım ne diyecek.
soğan kuruyle de mi olmuyor odemi tanıyoruz bir buçuk kg yağ için seviniyiruzGünaydın kızlar ben de dün diyetisyene gittim toplamda 1.5 kilo almış gözüküyorum ve 77.5 kilo olmuşum.
1.5 kilo yagdan vermiş olmama rağmen 3 kilo ödemim olduğu için fazla çıktı. Zaten şiştiğimi fark ediyordum. Sebebini adet olmak için kullandığım duphastone'a bağladık. Bir süre bu ilaçları bıraksan dedi ama ben de o zaman adet olmuyorum dedim. Kadın doğumcuyla bir konuş yine de bırakmayı deneyelim belki kilo verdikçe düzene girecek dedi.Çünkü ona gelen bir danışanı kadın ilk bebeğine tedaviyle hamile kalmış ilaçsız adet göremiyormuş.Doğumdan sonra diyetisyene gelip baya bi kilo verince hem adetleri düzene girmiş hem de ikinci bebeğine kendiliğinden hamile kalmış.Adetin üçüncü günü kadın doğum doktoruna gideceğim o sırada söyleyeceğim bi süre hiç ilaç kullanmasam nasıl olur diye bakalım ne diyecek.
Evet ilk adet olmaya başladığımdan beri pcoluyumcanım sende pco mu var??
çok teşekkür ederim aynen 1.5 kilo yağ gitmiş ödem de gider inşallah.Soğan kürünü hiç denemedim.Doktorlar ısrarla doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler.Hacettepede bi profesore gittim ilaçsız yolu yok mu diye kovmaktan beter etti beni doğumkontrol başka yolu yok diye.soğan kuruyle de mi olmuyor odemi tanıyoruz bir buçuk kg yağ için seviniyiruz
canımmm bence de kilo verirsen adetlerin düzene girebilir.birde soğan suyunu dene mutlaka. birde insülin direncin varsa glifor falan kullan, hem kilo vermeye yardımcı oluyor hemde pco ya iyi geliyor.Evet ilk adet olmaya başladığımdan beri pcoluyum
günaydın kızlarr, bende dün akşam 10:00 da uyudum ama sabah yine zor kalktım, serviste uyumuşum biraz
çok teşekkür ederim glifor muadili bi ilaca başladım o zaman adet olduktan sonra önümüzdeki ay soğan kürünü deneyeceğim.canımmm bence de kilo verirsen adetlerin düzene girebilir.birde soğan suyunu dene mutlaka. birde insülin direncin varsa glifor falan kullan, hem kilo vermeye yardımcı oluyor hemde pco ya iyi geliyor.
olabilir canımm :)Sanırsam havalarda insanı çok etkiliyor.
kimyager1508 canım hamilesin ya bide bebişte uyku yapıyordur sana :)
dene bencede canımm.çok teşekkür ederim glifor muadili bi ilaca başladım o zaman adet olduktan sonra önümüzdeki ay soğan kürünü deneyeceğim.
çok teşekkür ederim aynen 1.5 kilo yağ gitmiş ödem de gider inşallah.Soğan kürünü hiç denemedim.Doktorlar ısrarla doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler.Hacettepede bi profesore gittim ilaçsız yolu yok mu diye kovmaktan beter etti beni doğumkontrol başka yolu yok diye.
canımmm bence de kilo verirsen adetlerin düzene girebilir.birde soğan suyunu dene mutlaka. birde insülin direncin varsa glifor falan kullan, hem kilo vermeye yardımcı oluyor hemde pco ya iyi geliyor.
tmn canım perşembe bıldırGunaydin azimli takimim.
Hem hastayim hemde kosusturma icindeyim. Sansima is yerindede yogun gunlerdeyim. Pazartesiye kadar pek ugrayamayacagim. Diyet disina cikmamaya calisiyorum.
Kaptanim kilo bildirimini persembe sabah yani yarin yapsam olur mu? Sehir disindan misafirlerimizde geldi ev curcuna cuma sabahi tarti olan odaya girmem pek mumkun olmaz. Risk almayayim hic. Tartimi oynatinca farkli tartiyo yer degistirmek istemiyorum hic.
Az yagda yaptim valla zaten kendide yagliydi :) kasar peynor gibi uzadi ohh missssMinciyerken az yağla olmazyeme beni dibinde tutturdun mu azıcık immmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?