- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
ya zaten bebisi olunca oda yaptrmaz onlari insan emin oldugu sey icin bile 100 kere dusunuyobu yorumu sen mi yaptın diye çok çok dikkatli okudum yapma gözünü Seveyim o minicik beden tuzlu su ile ne olur onun zaten koruyucu sıvısı var bu nedenle artık hastaneler bilinçlendirme yikamiyorlar bebekleri anne olunca anlarsın asla bize birşey olmadı onlara olmaz mantığı yok bir şeyin zararı birine birşey olmasıyla olmamasıyla ölçülmez
Sürekli kola içen birine birşey olmaz belki hatta hiç alkol tükenmeyen adamın ciğerlerinden sorun olursa alkolikte olmaz belki ama bu onun zararlı yanlış olduğunu değiştirmez
Rabbim bedenimizi bize emanet etmiş iyi bakmaya çalışıyoruz ki çocuk bambaşka birşey o bize emanet tabiki ilk koruyacak yaradan ama anne baba onun bu dünyadaki en iyi kılavuzu olmak zorunda
ruzgar ilk ateslendiginde surup vercem acaba zarari olurmu bisr yaparmi ne kdr verim diye dusunuyorum bak 5 yil eczanede calismis ateslenen cocuk icin calpol surup veren ben emin oldugim valde ne kdr verecegimi bildiigm halde yinede tereddut ettim oda oyle olur mutlaka :)