• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm:

Aç karna maydonız kürü, balık yağı

Sabah:1 yumurta, 5 zeytin, domates, salatalık

Öğle
Değişik sütlü bir çorbadan 2 kepçe, tavuğu azcık didikledim çok yemedim, 2 kere çatalın ucuyla şekerparenin tadına baktım. Salatayı yedim

Ara: damla sakızlı kahve, kuru üzüm

Akşam:
2 tabak salata, 1 tabak taze fasülye, 2 kaşık erişte, 1 fincan kadar sütlaç

Şimdi aşağı inip kolu bandında spor yapıcam. Gün boyuda yürüdüm zaten. Bu gün kıyafet alışverişi yaptım biraz. 36 beden bir pantolon varfı indirimdeydi bana olut mu ki dedim satıcı kadın kalıbı biraz küçük bir deneyin isterseniz dedi. Hayatımda ilk kez (altını çiziyorum herçekten ilk kez ki bu benim için çok büyük mutluluk) 36 beden birşey bana oldu. He sonra modelini beğenmedim almadım ama olsun birsürü başka şey aldım.

Birde kızlar kendim için 60 kiloyken koyduğum bir ödül var 50 düşünce gidip onu alcam. Bir marka var pijamaları çok pahalı ve çok şık ama baya kalınlar şişko insanlatda güzel durmaz yani. Bende zayıflayınca onun polar pijama-sabaklık takımlarından kendime alacağıma söz vermiştim. Sürekli güzel modelleri pluyor hemen internetten bulup sizinle bikaç tane paylaşayım(pek güzellerini bulamadım ama idare edin)
pijama-ropa-oysho-invierno-2014-camisetas.webp
pijama-ropa-oysho-invierno-2014-animales.webp
pijama-ropa-oysho-invierno-2014.webp

Menüm:

Öğle
Değişik sütlü bir çorbadan 2 kepçe, tavuğu azcık didikledim çok yemedim, 2 kere çatalın ucuyla şekerparenin tadına baktım. Salatayı yedim

Akşam:

Şimdi aşağı inip kolu bandında spor yapıcam. Gün boyuda yürüdüm zaten. Bu gün kıyafet alışverişi yaptım biraz. 36 beden bir pantolon varfı indirimdeydi bana olut mu ki dedim satıcı kadın kalıbı biraz küçük bir deneyin isterseniz dedi. Hayatımda ilk kez (altını çiziyorum herçekten ilk kez ki bu benim için çok büyük mutluluk) 36 beden birşey bana oldu. He sonra modelini beğenmedim almadım ama olsun birsürü başka şey aldım.

Birde kızlar kendim için 60 kiloyken koyduğum bir ödül var 50 düşünce gidip onu alcam. Bir marka var pijamaları çok pahalı ve çok şık ama baya kalınlar şişko insanlatda güzel durmaz yani. Bende zayıflayınca onun polar pijama-sabaklık takımlarından kendime alacağıma söz vermiştim. Sürekli güzel modelleri pluyor hemen internetten bulup sizinle bikaç tane paylaşayım(pek güzellerini bulamadım ama idare edin)
Eki Görüntüle 1663822 Eki Görüntüle 1663823 Eki Görüntüle 1663824
Ne mutlu sana 36 beden oldun ben 44 den bi cikabilseeeemmmm bende kendime guzel bi pant tunik alcam 42 beden :))

Kizlaaarrrr cok pis gaza geldim spor yapasim geldi bikac basari oykusu okudum bendevbasarcam yaa bende orda paylascam basari oykumu banane bananeeee:rolleyes:
zaten bi 70 kilo olim buraya atcam resimlerimi fark8 gorun diee sonra hedefim 65 olcak insallahhhhh:cool:

@erigim yani genç mi demeliydim. Bende emekli olayım param olsun şehirden uzakta bir yerde ineğinle tavuğumla yaşarım da bu yaşta olmuyor.

Benim büyük kardeşim (kız) çok haylazdı. Hoppalayla büyüdü. Bizde bindik yürütece. Allaha şükür birşeyciğimiz yok. Yani anneler kendi çocukları söz konusu olunca biraz fazlaca hassas olabiliyor bence. Yok efendim kundağa sarmayın falan. Bizim sülalede kundaksız büyüyen çocuk yok. Çocuk doğduğu zaman tuzlu suyla, tahinle, nohut suyuyla, yoğurtla yıkanır. Eskilerin bir bildikleri var muhakkak. Böylece çocuk hiç isilik vs. Olmaz. Büyüyünce daha az kıllı olur. Ne bende ne annemde ne babannemde çok kıl yok. Hele annem ve babannemde hiç yok. Ayda yılda çıkarsa koparıyorlar. Yumoş konusunda bende hiç kullanmam zehirlenmek için para ödemeye gerek yok. Beni kaşındırıyor zaten.
bu yorumu sen mi yaptın diye çok çok dikkatli okudum yapma gözünü Seveyim o minicik beden tuzlu su ile ne olur onun zaten koruyucu sıvısı var bu nedenle artık hastaneler bilinçlendirme yikamiyorlar bebekleri anne olunca anlarsın asla bize birşey olmadı onlara olmaz mantığı yok bir şeyin zararı birine birşey olmasıyla olmamasıyla ölçülmez
Sürekli kola içen birine birşey olmaz belki hatta hiç alkol tükenmeyen adamın ciğerlerinden sorun olursa alkolikte olmaz belki ama bu onun zararlı yanlış olduğunu değiştirmez
Rabbim bedenimizi bize emanet etmiş iyi bakmaya çalışıyoruz ki çocuk bambaşka birşey o bize emanet tabiki ilk koruyacak yaradan ama anne baba onun bu dünyadaki en iyi kılavuzu olmak zorunda

Kızlar sanki herkes kendi kendine konuşuyor topikte o_O
Günde 5 mesaj yazmak gerekiyor diye giriyorum ama yazacak birsey bulamıyorum

Ayrıca yarım kundak önerilir tam kundak kalça cikikligi sebebidir . kuzeyi bende yarım kundak yaptım
Kil tüy değişir beni çıkamamışlardır ama puru pakim valla çıkmıyor zorlami: D
Denizlili gelinimiz vardı çocuğu tuzla yikamislar Dr çok kızmıştır ve yerde kokuyor yanı
Sen yapma muhendisim nolur lütfen zaten rahmine dustugubde arastiracaksin herşeyi bide o zaman konuşalım

Sabah
bi bardak ayran
3 yk asure

ogle
az yagda minci (cokelek artik nasil b8liyosaniz :) )
Domates
cay

aksam
3 yk bulgur plavi
4 kofte
bi kase yogurt
su yarim ltre anca olnustr
bacak kalca karin egzerszi yapicam 20 dkk
Minciyerken az yağla olmazyeme beni dibinde tutturdun mu azıcık immmmm

Supersin canimmmm. Eminim 50 ye düşecek ve bunlari giyeceksin :KK19:
Menüm:

Öğle

Akşam:

Yok canim bence amac isirik:KK70:sert ya eline dolayip isirmya calsyor Allah korusun ama bilemedimki ablasi gelecegin muciti de olablrrr bilinmezzz:KK66::KK66:
Kablo koruyucular var canım onlardan yapsaniz benimki de isiriyordu onda bulduk çareyi
Selam Kizlar Buraya geliyorum gidiyorum ama kimse mwnulwrimi sormuyor :63:. iyiden iyiye unuttunuz beni :KK12: neyse ben yazayim bariiiii o_O

Sabah kepwkli sandivic ekmegi, domates salata taze biber azcik kasar cay
Oglen bi tabak kuru fasulye, yogurt, brokoli, 1 kepce mercimek corba
Aksam 2 parca karnabahar, 2 tane kadinbudu kofte, yogurt, salata
Hahaay bundan sonra takiptesin muz ceviz ve badem ve mutlaka süt yoğurt goreceğim menunde: D
kötü hissediyorum kendimi onları yiyince akşam yemeğim yoğurtlu makarnaydı bir kase yedim sıkı bir diyette değil yaptığım yaşam tarzı şeklinde ama yine de kötü hissettim :KK43:
Günü gayet iyi idare etmissin sıkma canını ama akşam makarna yeme
Esim basimda dolaniyor rejim bitti ye ye diye. Utanmasa zorla agzima tikacak yemekleri zor kaciyirum :KK70::KK70:
Her goren beni solmussun derya diyor. Acaba hamilelikten mi oyle gozukuyorum. Bugun kv de sen bi doktora git cok solgun vw yorgun gozukuyorsun diyor:KK64:henuz kimse bilmiyor ya gebeligi bende bisey diyemiyorym.
Gebelikten dır vücudun çok yoğun çalışıyor şuan yorgun görünmesi doğal benim patronum bile neyin var diye sormuştu
Sabah
1 active yoğurt
Ara bir süt
Ara bir elma
Öğle
Bir Kefir
Mısırlı ton balığı
Aksam
1 dilim ekmek le 2 kaşık yoğurt yedim sonrasında yemek yiyecektim aslında ama canım istemedi. Midem kazinirsa meyve yerim artık
Gece yatmadan da süt yoğurt kürünu yapacağım .
Salata yemedib mi
Canım salataya mısır ekleme cisss
Kızlar yoğundum hiç giremedim, çok uykum var , gözlerim ağrıyor :KK43:

Menümü yazıp kaçıyorum uykuya

Sabah: 2 tane form
Öğlen: brokoli çorba, 1 kepçe kuru fasulye, yoğurt, salata
Akşam: pırasa, yarım dilim tb ekmeği
Akşam annemle yürüyüşe çıktık, vanilyalı dondurma yedik.

Dün tartıldığımda 61,5 tum. Cumaya kadar hedefim 61 olmak.
Bu soğukta dondurma at içim usudu kaç toptu :(
Menüm:

Öğle

Akşam:

ay pijamalar çok tatlı cojta rahat gorunuyor ve 36beden mi ben bi zamanlar iyleydim ya :(

Canim benimsin yaaa :KK200: hamilelik diyeti hakkında benimde bi bilgim yok henüz :KK70::KK70::KK70:
@kimyaher1508 ayy derya ablacım. Sen menü yazmıyorsan muhakkak bir bildiğin vardır diye sormadım ben. Hem zaten hamilelik diyeti hakkındada bir bilgim yok. Seni unuturmuyuz hiç. :KK19:

Gerçekten yorumlariniza ve yönlendirmeleri bize ihtiyacim var. Hergun menumde neler olmali, neler zararli, neler az, neler fazla hic bilmiyorum.
Kablo koruyucular var canım onlardan yapsaniz benimki de isiriyordu onda bulduk çareyi

Hahaay bundan sonra takiptesin muz ceviz ve badem ve mutlaka süt yoğurt goreceğim menunde: D

Günü gayet iyi idare etmissin sıkma canını ama akşam makarna yeme

Gebelikten dır vücudun çok yoğun çalışıyor şuan yorgun görünmesi doğal benim patronum bile neyin var diye sormuştu

Salata yemedib mi
Canım salataya mısır ekleme cisss

Bu soğukta dondurma at içim usudu kaç toptu :KK43:
ay pijamalar çok tatlı cojta rahat gorunuyor ve 36beden mi ben bi zamanlar iyleydim ya :KK43:

Gerçekten yorumlariniza ve yönlendirmeleri bize ihtiyacim var. Hergun menumde neler olmali, neler zararli, neler az, neler fazla hic bilmiyorum.
Dr gittin mi folik asit basladimi hergun bir kere folik üçüncü ayda kan ve decavit verecek ilerde kampların olursa magnezyum (benim hiç olmadı)

Ahufizar Ahufizar ay bayıldım o pijamalara kışın çok fena üşürüm tam benlik duruyo o üstleri yaa markayı mesaj atabilirmisin acaba pijama arayışlarındayım zaten artık düşüyo kıyafetler üstümden

Ahufizar Ahufizar ay bayıldım o pijamalara kışın çok fena üşürüm tam benlik duruyo o üstleri yaa markayı mesaj atabilirmisin acaba pijama arayışlarındayım zaten artık düşüyo kıyafetler üstümden
Atıyım judieecim
Havaniz batsin sizin citirlarim :KK70: darısı bize
ne havası ayfer abla sen zaten çıtırmışsın benim yaşımda ne güzel hiç diyet yapmadan. Ben zorlaya zorlaya ancak bu kadar. Yazın her gün ne kadar yürüdüğümü biliyorsun. Hala daha o pijamalara 5 kilom var. Motive olsun diye paylaştım. :KK60:

tuzlu su konusundada öyle çok bir tuz katmıyoruz suya. Koca bir kovaya azcık. Ben bizim akrabaların çocuklarında gözlemledim tabi birçok etken var ama tuzlu su çocuğun vücudundaki mikrobu kırıyor gerçekten. Pişik vs çok daha az oluyor. Zaten sadece bir kereye mahsus bir şey bu yıkama olayı. Kuzenlerimin ve babamın kuzenlerinin bebeklerine hep baktım kullananlar ve kullanmayanlar arsındaki farka. Bir nevi canlı deney gibi. Bende ilerde yıkıycam onların hepsiyle inşAllah cocuğumu. O zamana fikrim değişirmi bilmiyorum ama faydalı olacapına eminim. Kundak konusında neye dayanarak bunu söylüyorlar bir ömür boyu incelenen denekler var mı ortada. Bu gün böyle söylerler yarın öyle. Kolesterolu olan insan yumurta yemeli mi yememelimi. Bakalım ben kendimde 6-7 ay yemeden denedim düşmedi şimdi yiyerek deniyorum sonuç ne olacak.

öyle demek istememiştim amaa kaç kilo verdim sanki darısı hepimize gardrobumu boşaltacağım günü heyecanla bekliyorum resmen asıl ödül o gün :confused::confused::KK74:
Amin şu hikayelerde okuduklarımızın darısı hepimizin başına.

Erigim ben başka takıma geçsem olur mu. Size ayıp olmazsa zaten pek fayda yok yarışmada size benden.
Ayy niye böyle dışlanmış hissediyorsunuz ki ya. Gidersen çok üzülürüm biz bir takımız. Ama tabi en iyisini sen bilirsin yine.

üstten üstten okudum kizlar isten yeni geldim sayilir..yarin okulda olacagim..bugün beni yaklasik 3-4 hafta görmeyen bir abla gördü is yerinde aramizda cok asiri iyi degildir...ama zayifladigimi her firsatta söyledi...arkamda yürürken..k....erimis filan ayyy bir moral oldu sormayin gitsin :D :D

Iyi geceleeerrr menumu yazip hemen gideyimmmm
Sabah
6 7 ceviz yesil cay nescafe
Kucuk tart kurabiyenn yarisi(cook israr edildi:(((
Ogle
Kuru fasulye yogurt azcik tursu
Ara
armut
Aksam
Balik salata corba
1 dilim tb ekmek
Ara