teesüf ederim şekerim ben buraları boş bırakmamaya çalışıyorum
canım bence iyi yapmıyorsun unlu olarak tam buğday ekmeği birer dilim tüket neden dersen şöyle düşünelim biz ideal kilomuza erdiğimiz zaman yine tüketmeyecekmiyiz bu tüketmediklerimizi tüketeceğiz bence az az onlardanda belli ölçülerde tüketebilirsin
geçmiş olsun tecnesyum.keşke bişey yememek çözüm olsa.ama öğünlerini atlamaman düzenli beslenmen gerek kilo vermek için.
Hmmm ceycecim ben kuralları sezilmelin yayınladığı günden itibaren olduğunu anlamıştım,cumadan itibarenmiş
sözüm topikten dışarı
ÖĞLE : Hiç birşey yemedim.Bu ara sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum grip'in üzerine birde tansiyon çıktı.Doktor tuz,ekmek,turşu,kuruyemişler,kızartmalar daha bir sürü şeyi yasakladı ve spor yapıcaksın dedi,bu senin yaşamaından bir parça olacak dedi.Bende boynumu büküp tamam dedimBende doktorun odasından çıkıp hemen bilgisayarın başına geçip epikrizime baktım obezite+ yazmış çok sinir oldum Daha da bişe yemem
Geçmiş olsun canım nası 6,5 kilo vermişsin geriside gelir canım
o zaman emin ol tüm bu sağlık problemlerin kendiliğinden yok olacak..
mesela benim geçen sene insilün seviyem çok yüksekti 6-7 kilo verdim şimdi daha iyiymiş 75 filan düşsem eminim sorun tamamen hallolcak
kendine iyi bak
kızlar ben pazartesi gününe kadar olmayacağım yarın kilo bildirimimi yapacağım inş... kuralları uygularken beni gruptan çıkarmayım..
yarın erzuruma gidecez eşim c.tesi günü sınava girecek dua edin iyi bi puan alsın... iyi bi puan alırsa merkeze tayini çıkabilir....66:
yasemincim gönlünüzden en geçiyorsa o olur inşallah.başarılarr
AKŞAM : 4 yk taze fasulye ,1 dilim mısır ekmeği ve 6 tane üzüm
teşekkür ederim canım Allah razı olsun... sanada geçmiş olsun.... yazılanları topluca akşam okuyorum ama yorum yapamıyorum bu aralar okul da evde çok yoğun...
kızlar ben pazartesi gününe kadar olmayacağım yarın kilo bildirimimi yapacağım inş... kuralları uygularken beni gruptan çıkarmayım..
yarın erzuruma gidecez eşim c.tesi günü sınava girecek dua edin iyi bi puan alsın... iyi bi puan alırsa merkeze tayini çıkabilir....66:
sezilmel adres için teşşekkür ederim ...
bugünkü kalori miktarim 520 ' imiş. çok az geldi bana