- 11 Ekim 2015
- 24
- 34
- 3
- 29
Canım sen daha asli listeye girmediğin için paylaşabilirsin.Kilo paylasimi bitti mi kizlar(
sağol tatlımmmBravooo 10, mıntıka yine harikasınızzzz tebriklerrr
cansucum ya seni offline görünce paylaşayım istedim kurusa bakmaortalama tamam şimdi eriğim halletti
Anladimm 2 hafta sonra mi olacak? Ben 87yim bu arada.
Bir özele baksana ayferimKızlar su ortalamamizi bi kontrol edip düzeltin
0,91 olarak düzelttim ben canımm.Kızlar su ortalamamizi bi kontrol edip düzeltin
Bir özele baksana ayferim
Ayakliksin biliyon dimi bide gidiyodunİşten gelince tartıldim ve sonuç 79.5 yanı aslında kilo vermiş im. Sabah ya ödem vardı yada ben düzgün basmadim tartıya. Zira gün içinde kahvaltı öğlen yemek bir sürü şey yedim. Bol bol su ictim. Boşuna canını sıkılmisEki Görüntüle 1659576
Dayakliksin yazarken ayaklık nerden çıkmışTam
Ayakliksin biliyon dimi bide gidiyodunben düzeltme yaptim
Elifcim ben senin sorununu cozuyum geç yemek yemek akşam yemeğini erkene cekmelisin sporu artirmalisin detox vs geçici çözümNaslsnz kizceleeerrr @erigim pek katkim olamasamda bu hafta yinede merak ediyrm sormktan kendmi alamicamgrubumuzn bu haftaki performansi nasl oldu yarsmann sonucu nedir?
Kendimle ilgili 2 haftadr ust uste yarim kilodan da az vermm nedeni ile durma donemi olablcgni dusndgmden sok diyet yada detoks gbi yollra basvurmyi dusnuyrm ne dersnz?ondan snraki hafta norml menume donersem kilo almama mi sebep olur yoksa bilemedim.fikirlerinize ihtiyacim var.biliyosunuz hepimiz emek veryorz sonucuda daha olmlu gormk istyo insan olmynca hemde 2 hafta ust uste olnca moral dusuyo biraz ole...
fotoğraflama mükemmel olmuş afiyet olsunKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu akşam karnabahar pilavı yaptım kendime. karnabahari rondoda kıyıp tavada öldürüp kori koydum ve pilav yemiş kadar mutlu oldum hala mutluyum :) bugün biraz fazla yemiş gibi hissediyorum ama listemde nevarsa aynen yedim
Bugün yediklerim: SABAH:1 yumurta,1 dlm light peynir,az kaşar,1 dlm tb ekmeği, 4 diyet zeytin, bol yeşillik
ARA: 1 yeşil elma,ihlamur çayı
OGLEN: 1 kepçe çorba,salata,3 avuçiçi biftek,1 dlm tb ekmeği
ARA: 1 avuç kuruyemiş,beyazcay
AKSAM:4 kaşık nohut,karnabahar pilavı,1 kase yoğurt,salata,1 dlm tb ekmeği
ARA: acikirsam 1 pors meyve yiyeceğim ama acikacagimi sanmıyorum. sarı kantoron icecegim gün içinde 2.5 litre su ve 1 maden
suyu içtim Yatmadan önce 45 dk tempolu
yürüyüş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?