Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar neden pes ediyorsunuz? Herşey kendi kafanızda bitiyor. Canınız çeksede inat edin ve yemicm diyin...yenilmiyor ve kilolar gidiyor emin olun. Sonra tüm eski kıyafetleriniz oluyor, olmayanlar bol geliyor. Her gören zayıfladın mı sen, ne güzel oldun diye söylüyor. Ve en önemlisi siz kendinizi daha rahat hissediyorsunuz, daha sağlıklı oluyorsunuz. Ben diyete başlarken aç kalmıcam, sağlıklı beslenicem ve ömür boyu sürdürücem dedim.sizde öyle düşünün ve sağlıklı beslenerek kilo verip hemde mutlu olun..

Hepinizi tebrik ederim kızlar. Çok iyisiniz maşAllah.

Canım senin bu farklı çıkma problemin tartıdan olmasın? Benim geçen sene kullandığım tartıda böyleydi hani şu izmire ilk geldiğimde açılmamıştıda değiştirdim ya.

***10.Takım 435***

eriğim( 78. 7/ 78.5/0.2/%0.25 )

cansutr ( 76,6/75,5 / 1,1/%1,44)
keskee ( 62.5/ 61.7/ 0.8/%1.28)
Kimyager1508( 64.6/ 62.8 / 1.8 /%2.79)hamilelik nedeni ile mezun olmak istiyor

Judiee (51.1/50,6/0,5 /%0,98)
Ahufizar(55.6/55.3/0.3/%0.54)
alpikesonsuz( 79,7 / 79.9/ -0.2/%-0.25)
elfkkk(72.7 /72.5 /0.2/%0.26 )

10.takım ortalaması:%0.91

Kızlar kontrol edip biriniz paylaşım alanındaki yere taşıtın bizden önce en son kim paylaşmışlardır alıntı yapıp numara sırasına gore yerleştirin

Kizlar bugun ku menumu yazip cikiyorum. Ya i aksam sevgilim gelcek hafta sonu hic ugrayamam pazartesi menulerimi yazarim.
Bugun aksam yemegimi tahmini olarak yaziyorum farklilik ursa pazartesi duzeltirim. Simdiden mutku hafta sonlari diliyorum hepinize.
Kahvalti
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta

Ara
1 elma 1 mandalina

Ogle
Tost ve ayran

Aksam
Evde ne corbasi varsa o
Salata1 kase yogurt

Ara sevgilim simdi ikramlik bisey getirir kirilsin istemem bir iki catal alirim.

Su simdiden 2 litre aksama artar ins

Spor yokdaha dogrusu 30 dk topukluyla yuruyus eve giderken bi yere ugramam gerek ghic yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…