- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
ya anlamıyorum bu kadar mi ciddiyetsiz burası ne demek belki ayrilirim aylardır bizimlrsin yems düzenini oturt dedik yok arada hep kaçamaklarin oldu hatan kendine inanmamak pes etmek79.9
Yani arti 200 gr
79.7/79.9/-0.25
Günaydın kizlar. kilo verenleri tebrik ederim. Ben artidayim tabii 3 gün önce 80.5 olduğumu düşünürsek bu kadar dyaklasmam da iyi.
İşi gidiyorum bugün biraz dusunecegim bu işi . Bir yerler de hatam var
Belki ayrılır im kızlar. Size başarılar ayrılırSam. Moralim düştü kendi beceriksizligime sinir oluyorumne sporu nede düzgün yemeyi becerebiliyorum bıktım bu kilodan
Diyetisyen menun nasil erigim. Gerci emziriyordun sen ona uygundur. Bize. Uymaz heralde.evet canım artık diyetisyen menumu uyguluyacagim
79.9
Yani arti 200 gr
79.7/79.9/-0.25
Günaydın kizlar. kilo verenleri tebrik ederim. Ben artidayim tabii 3 gün önce 80.5 olduğumu düşünürsek bu kadar dyaklasmam da iyi.
Belki ayrılır im kızlar. Size başarılar ayrılırSam. Moralim düştü kendi beceriksizligime sinir oluyorumne sporu nede düzgün yemeyi becerebiliyorum bıktım bu kilodan
Ya cok kafama takildi simdi neden hic kilo veremedim. Acaba tursu cok yedim 2 aksam onun etkisi mi? Dusunuyorum baska kacamak yapmadim. Karbonhodrat tukettigimde de miktari az tuttum. Beni daha cok elestirin yanlislarimdan kurtulayim. Artik sisko olmak istemiyorum.:'(
ya anlamıyorum bu kadar mi ciddiyetsiz burası ne demek belki ayrilirim aylardır bizimlrsin yems düzenini oturt dedik yok arada hep kaçamaklarin oldu hatan kendine inanmamak pes etmek
İki hafta üst üste kilo veremediğinden için sarı kart aldin ama pes ettiğin için vücudun kırmızı kart gösteriyor haberin olsun
Fikirlerinizi için teşekkür ederim. Ama pes etmeyi kastetmemistim takımdan ayrılır im belki demek istedim. Dediğim gibi dusunecegim biraz. Moralim sıfır burda çok motive olamadım.ne oluyoruz efendim ne oluyoruz...o yazdiklarina inanamiyorum... 200 gr aldin diye pes mi edilir zor geldi diye birakilir mi bir is ? hepimizin bir dönem veremedigi hatta aldigi olmustur...ama bundan ama sadece sen sorumlusun diyelim 1 gün kacamak abur cubur yaptin diger 6 gün firesiz kusursuz olmasi gerek her gün kacamak olmaz...Spor hem kalp sagligi, hem kaslarin gelismesi icin, + kcal yakmak icin olmazsa olmaz.. ama beslenmeyi düzene sokmadan bu is yürüyemez...cogu üyenin örnek menüsü var bakabilirsin kim ne yiyor..ona göre kendinede bir menü olusturabilirsin... bize herseyi sorup danisabilirsin mutlaka bir cevab veren ilgilenen olur..zaten @erigim ve ben elimizden geldigince sorulara veya problemere cözüm bulmaya tavsiye vermeye calisiyoruz....
Ben kac kez jojo oldum ama bu takim bana inandi bana güvendi elimden tuttuben takimima güvendigim inandigim icin onlarda ayni sekilde karsilik verdiler...cok tskler citirlarim iyiki varsiniz
Ama sen sanki bu Takimi, Zayiflama Hedeflerimizi ve kendi zayiflama istegini ciddiye almiyorsun sanki ???
Sabah sabah ac karnina sinirlendim
Sen boyle sorunca kilo nas vercektim ki dedim. Su tuketmedim. Yemek saatlerim karman cormandi. Spor yoktu. Ama kosusturmali bi haftaydi. Yemek saati ve su tuketimini acil duzene sokmam gerek.spor haftada kac kez süre olarak ne yaptin ? suyu nasil tükettin ? aksam en son kacta yedin ?ögün aralarinda kac saat oldu ?
Kiz bu senmisin daha ne zayiflamaya ugraaiyon zayifsin masallahZayıflamış mıyım ne :)
Pes etmek yokkkkk vercez beraber o kilolari79.9
Yani arti 200 gr
79.7/79.9/-0.25
spor yapiyomisinYa cok kafama takildi simdi neden hic kilo veremedim. Acaba tursu cok yedim 2 aksam onun etkisi mi? Dusunuyorum baska kacamak yapmadim. Karbonhodrat tukettigimde de miktari az tuttum. Beni daha cok elestirin yanlislarimdan kurtulayim. Artik sisko olmak istemiyorum.:'(
Zayıflamış mıyım ne :)
Kiz bu senmisin daha ne zayiflamaya ugraaiyon zayifsin masallah
Pes etmek yokkkkk vercez beraber o kilolari
spor yapiyomisin
Masallah masallah cok iyi gorujuyosunEvet canım 16-17 kilo verdim :) tüm kıyafetlerim bol geliyor yeni aldıklarım bile :) ama hedefime de daha 6-7 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?