• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tatlım Ayferin paylaştığı yeni üye listesi aşağıda. sen bu hafta başlamışsın. 3. cuma listedesin. ama 2 haftalık deneme sürende + çıkarsan asli listeye alınman kilo verene kadar ertelenir.

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)

ruzgarinannesii( 82 / / /% )yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015(23-10 da listede)
sosyoloji12( 74.3 /73.3 / 1/%1.35 )yeni üye baş. Kilosu:74.6 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(23-10 da listede)
M Merve( 83.5/83.5 /0/% 0 )yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar:08/10/2015(23-10 da listede)

Kirmizibaloncuklar(90/ / /% )yeni üye baş.kilosu:90, hedef kilosu:60 baş.tar:11/10/2015(30-10 da listede)
gamzeli52(75.6 / 75.6/ 0/%0)yeni üye baş.kilosu:75.6 hedef kilosu:60 baş.tar:15/10/2015(30-10 da listede)

yeni üye ortalaması:%

Anladimm 2 hafta sonra mi olacak? Ben 87yim bu arada.

İşten gelince tartıldim ve sonuç 79.5 yanı aslında kilo vermiş im. Sabah ya ödem vardı yada ben düzgün basmadim tartıya. Zira gün içinde kahvaltı öğlen yemek bir sürü şey yedim. Bol bol su ictim. Boşuna canını sıkılmis :KK14: 20151016_173047.webp

Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta , 7 zeytin, peynir, salata, kıvırcık, maydnz , 2 dilim tb ekmeği

Akşam: yarım porsiyon patates yemeği, 1 porsiyon sarma (sarmayı bn yaptım , dayanamadım :( )

Tam
İşten gelince tartıldim ve sonuç 79.5 yanı aslında kilo vermiş im. Sabah ya ödem vardı yada ben düzgün basmadim tartıya. Zira gün içinde kahvaltı öğlen yemek bir sürü şey yedim. Bol bol su ictim. Boşuna canını sıkılmis :KK14:Eki Görüntüle 1659576
Ayakliksin biliyon dimi bide gidiyodun :( ben düzeltme yaptim

Naslsnz kizceleeerrr @erigim pek katkim olamasamda bu hafta yinede merak ediyrm sormktan kendmi alamicam:oops:grubumuzn bu haftaki performansi nasl oldu yarsmann sonucu nedir?
Kendimle ilgili 2 haftadr ust uste yarim kilodan da az vermm nedeni ile durma donemi olablcgni dusndgmden sok diyet yada detoks gbi yollra basvurmyi dusnuyrm ne dersnz?ondan snraki hafta norml menume donersem kilo almama mi sebep olur yoksa bilemedim.fikirlerinize ihtiyacim var.biliyosunuz hepimiz emek veryorz sonucuda daha olmlu gormk istyo insan olmynca hemde 2 hafta ust uste olnca moral dusuyo biraz ole...

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu akşam karnabahar pilavı yaptım kendime. karnabahari rondoda kıyıp tavada öldürüp kori koydum ve pilav yemiş kadar mutlu oldum hala mutluyum :) bugün biraz fazla yemiş gibi hissediyorum ama listemde nevarsa aynen yedim
Bugün yediklerim: SABAH:1 yumurta,1 dlm light peynir,az kaşar,1 dlm tb ekmeği, 4 diyet zeytin, bol yeşillik
ARA: 1 yeşil elma,ihlamur çayı
OGLEN: 1 kepçe çorba,salata,3 avuçiçi biftek,1 dlm tb ekmeği
ARA: 1 avuç kuruyemiş,beyazcay
AKSAM:4 kaşık nohut,karnabahar pilavı,1 kase yoğurt,salata,1 dlm tb ekmeği
ARA: acikirsam 1 pors meyve yiyeceğim ama acikacagimi sanmıyorum. sarı kantoron icecegim gün içinde 2.5 litre su ve 1 maden
suyu içtim Yatmadan önce 45 dk tempolu
yürüyüş yapacağım.

Eklentiler

• img1445013994044.webp
    img1445013994044.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 36
Tam

Ayakliksin biliyon dimi bide gidiyodun :KK43: ben düzeltme yaptim
Dayakliksin yazarken ayaklık nerden çıkmış :D
Naslsnz kizceleeerrr @erigim pek katkim olamasamda bu hafta yinede merak ediyrm sormktan kendmi alamicam:oops:grubumuzn bu haftaki performansi nasl oldu yarsmann sonucu nedir?
Kendimle ilgili 2 haftadr ust uste yarim kilodan da az vermm nedeni ile durma donemi olablcgni dusndgmden sok diyet yada detoks gbi yollra basvurmyi dusnuyrm ne dersnz?ondan snraki hafta norml menume donersem kilo almama mi sebep olur yoksa bilemedim.fikirlerinize ihtiyacim var.biliyosunuz hepimiz emek veryorz sonucuda daha olmlu gormk istyo insan olmynca hemde 2 hafta ust uste olnca moral dusuyo biraz ole...
Elifcim ben senin sorununu cozuyum geç yemek yemek akşam yemeğini erkene cekmelisin sporu artirmalisin detox vs geçici çözüm
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu akşam karnabahar pilavı yaptım kendime. karnabahari rondoda kıyıp tavada öldürüp kori koydum ve pilav yemiş kadar mutlu oldum hala mutluyum :) bugün biraz fazla yemiş gibi hissediyorum ama listemde nevarsa aynen yedim
Bugün yediklerim: SABAH:1 yumurta,1 dlm light peynir,az kaşar,1 dlm tb ekmeği, 4 diyet zeytin, bol yeşillik
ARA: 1 yeşil elma,ihlamur çayı
OGLEN: 1 kepçe çorba,salata,3 avuçiçi biftek,1 dlm tb ekmeği
ARA: 1 avuç kuruyemiş,beyazcay
AKSAM:4 kaşık nohut,karnabahar pilavı,1 kase yoğurt,salata,1 dlm tb ekmeği
ARA: acikirsam 1 pors meyve yiyeceğim ama acikacagimi sanmıyorum. sarı kantoron icecegim gün içinde 2.5 litre su ve 1 maden
suyu içtim Yatmadan önce 45 dk tempolu
yürüyüş yapacağım.
fotoğraflama mükemmel olmuş afiyet olsun

Lutfen fikirlerinizi bekliyrm canlarrrrrrr..

Back