- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Eki Görüntüle 1659087
Aslında çok erken tartıldım. Geçen sefer 9 gibi tartılmıştım. O saate kadar beklesem daha az çıkarım ama artık dersim erken başlıyor ne yazıkki. Olsun bu süreçte giden her grama sevinmek gerek.
İyi geceler kizlar yarın tartıda iyi şanslar
Eger arti çıkarsam çok sinir olacağım. Bırakabilirim takımı. 3 hafta oldu bir kilo veremedim. Düşündükçe deli oluyoruhh
X
Günaydınİyi geceler kizlaqrrr :))
Ohh nr güzel tatlı telaslar menü güzelİyi akşamlar kızlar hatta iyi geceler. menümü yazıp cıkayım.
Kahvaltı: 1 elma ve 1 haslanmış yumurtane alakaysa demi
Öğle : tost ve ayran
Akşam: 1 kase corba ve 5 yemek kasıgı taze fasulye ve 1 dılım ekmek
Ara: 1 bardak süt
Spor yine akşam 2 saat koşuşturma
Yarın bildirim yaparımerkenden ama sonrasında pazartesiye kadar yokum gelemicem. Erkek arkadaşım geliyor. Hem nişan hazırlığı hem dolu dolu vaktimizi geçirebilelim istiyorum.
EvettttttttttttttttttZayıflamış mıyım ne :)
Olsun canım biraz şişlik oluyor kalkar kalkmaz ama grdagitse bizimdir bi pkt margarin az mi bak derya gr gr eridi gittiEki Görüntüle 1659087
Aslında çok erken tartıldım. Geçen sefer 9 gibi tartılmıştım. O saate kadar beklesem daha az çıkarım ama artık dersim erken başlıyor ne yazıkki. Olsun bu süreçte giden her grama sevinmek gerek.
Bugun bende analiz edeyim hatalarınıhatalarımiGünaydın hepinize çıtırlar,
Kızlar geçen hafta çok hatam oldu. En başta geçen hafta sonu tıka basa ızgara yemiştim. Gerçekten aşırı doymuştum oysaki sofradan aç kalkmak gerek. Geçen hafta pek spor yapamadım. Dün baya fazla yedim. Maydonaz yiyemedim hiç. Bu hafta çok düzenli spor yapmaya başlıyorum bu günden itibaren ve hemen gidip maydonoz alıyorum çünkü inanılmaz etkili. Yediğim salata ve yoğurt bile olsa sofradan aç kalkıcam artık çünkü birşey olmaz diye yoğurdun miktarını abartabiliyorum.
Birde yemekhanede tatlı çıkarsa bir çatal tadına bakmaya karar verdim dünki gibi patlamaları yaşamamak için bakalım birde böyle deneyelim herşey zamanla öğreniliyor. Bu hafta 54ü görmek istiyorum. Benim için önemli bir rakam çünkü artık 60lardan çok 50li rakamlara daha fazla yaklaşmış olucam.
Bence sizde geçen haftaki hatalarınızı ve bu hafta yapmayı planladıklarınızo paylaşırsanız hepimiz motive oluruz.
olmaz deryacim 0.1 den dolayı mezun edemeyiz seni kaldin sınıftaGunaydin Kizlar. GGerçi ben daha yeni yaticam gece nobetteydim yeni geldim. Uyumadan tartilayim dedim. Yoksa 10:00 a kadar uyanip bildirim yapamazdim.. Veeee gelelim neticeye. 63.1 kg'immmm :))))) ve hmezun olmadan hedefe ulamis bulunmaktayimmm. Gerçi carsamba günü tam 63.00 kg din ama bugün 63.1 kg ciktim. Aramizda 0.1 kg in km lafi olmaz sanirim
Eki Görüntüle 1659096 Bu haftaki ders öğün ağlamamak gerek o kadar aç kaldimki bazı zamanlarda stoga geçti
evet canım artık diyetisyen menumu uyguluyacagimmalum türkce biraz zayif yani artik ac kalmaman gerektiginimi ögrendin bu hafta ? anliyamadim
Bunu kabul ettik giriş canım hadi bu tartı bu rakamı bidaha hiç gormesinGünaydın:) Dün akşamüstü 5 gibi bebek görmeye gittik orda çikolatalı kek ikram ettiler ve tüm dilimi yedim:) Dengelemek için akşam eve gelince sadece elma yedim ve koşubandına çıktım 45 dk tempolu yürüdüm kollarımı hareket ettirdim arada hafif koştum interval gibi yaptım baya ter döktüm ve 300kal harcadım.Telafi olmuş mudur:) Ama benim resmi olarak başlama günümü bugun kabul edelim bu kaçamağı saymayalım bundan sonra kesinlikle kaçamak yok son kaçamağımı yapayım dedim bundan sonra kabul etmem asla yok.Bu sabah tartıldım 75.6 kiloyum
Gecen cuma 83.5dun yanı kilo vermemiş son canım birde emin olmamak nedir insan kilosunu bilmez miGunaydin listede degilim ama bildirim yapayim hemencik. 83.5 kg. Gecen hafta baslarken 84 tum sanirim emin degilim. Dun aksam eski msjlara bakma firsatim olmadi gun ici bir ara bakacagim.
Ins hepiniz guzel kilolar vermissinizdir. Kendi adima sonuctan memnun degilim ama hatamida biliyorum. Hep kuru gida ile beslendim ve su cok az ictim. Ins haftaya daha cok dikkat etcem.
hemen hesaplayalim igrenGünaydın arkadaşlar. Yeni uyandım, hemen tartiya kostüm. 73,3
@erigim hesaplama yapmayı bilmiyorum, birazdan okuyup anlarim.kızım uyanmadan yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?