- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Geçmiş 9lsun canim
6ok sinirli değil uykusuz anlamında
Kızlar sabahtan beri doktordayim gelmedim o sebeple.
2 saat sıra bekledim . Nasıl yogun bir doktorsa. İnternette çekmiyordu hastane de size de bakamadim.
Dizin ağrıyor du birde şu kırık ne durumda ona baktirdim. Oglen yemeği uçtu tebii bu arada. Burnuma yenge kokuları dalan geldi ama yemedim bir ayran ictim sadece
Doktir egzersiz verdi hergün günde 3 kez 10 set yapılacak dedi. Artık yeni sporum belliboldu . 2 hafta daha spor vb yapma sonrasında yavaş yavaş baslayanilirsin spora dedi. Yüzmeye gidebilirsin dedi. Şimdi yine havuzu bakacağım Yakınlarda bulursam haftada iki kez gitmeyi düşünüyorum m dizim de ayağım yüzünden ağrıyor olabilirmiş. Verdiği ayak ve diz egzersizleri ni yapacağım . Eğer geçmezse emar çekerim dedi. İlk defa bir doktor uzun uzun muayene yaptı kontrol etti ayağımi . Bu gittiğim 3. Ortopedi uzmanu. Ama biraz moral verdi. Kırık Nerede ise kapanmış onu düşünme artık ayakları güçlendir dedim
Yanı bi tarafı temizlerken diğer taraf batiyo gibi oluyor dün mesela evi supurduk ve kuzeyle imkânsız annwmi aradım gelin kuzeyle oynayan diye babam geldi kuzeyle ilgilenirken evi supurduk sular olmayınca yarım kaldı dedim hadi size gidelim yoksa supurdugum yerler batar ben bi daha ugrasirim dunde gelir gelmez kuzeyinde esimide yatirdim vallaBende oyleyim yarim yapamam mesela 2 oda supurin diyolar ben butun evi supuruyorum :)) ben gecen hafta 2 tulu yikamistim zaten bu haftada 2 tanesini halledicem bitcek yagmur yagdi fln kaldi bugune hava guzelken yapimde bitsin
Anlaştıktan o zamanbencede ask olsun @erigim sen SIKInti yapma ben hallederim
Tmm canım sağolCanim hazir regli iken adetin 3. Günü kadim doğuma gidip hormon testi özellikle prolaktin baktir.
Canim boy 165 baslangic kilim 71 gecen hafta 64.6 kg dim
Canim ben cogunluga uyarim cuma sabahi 8-9 gibi bildirim yaparim. Listeyide cansu halleder bence isi yoksa
Geçmiş 9lsun canim
6ok sinirli değil uykusuz anlamında
Kızlar sabahtan beri doktordayim gelmedim o sebeple.
2 saat sıra bekledim . Nasıl yogun bir doktorsa. İnternette çekmiyordu hastane de size de bakamadim.
Dizin ağrıyor du birde şu kırık ne durumda ona baktirdim. Oglen yemeği uçtu tebii bu arada. Burnuma yenge kokuları dalan geldi ama yemedim bir ayran ictim sadece
Doktir egzersiz verdi hergün günde 3 kez 10 set yapılacak dedi. Artık yeni sporum belliboldu . 2 hafta daha spor vb yapma sonrasında yavaş yavaş baslayanilirsin spora dedi. Yüzmeye gidebilirsin dedi. Şimdi yine havuzu bakacağım Yakınlarda bulursam haftada iki kez gitmeyi düşünüyorum m dizim de ayağım yüzünden ağrıyor olabilirmiş. Verdiği ayak ve diz egzersizleri ni yapacağım . Eğer geçmezse emar çekerim dedi. İlk defa bir doktor uzun uzun muayene yaptı kontrol etti ayağımi . Bu gittiğim 3. Ortopedi uzmanu. Ama biraz moral verdi. Kırık Nerede ise kapanmış onu düşünme artık ayakları güçlendir dedim
yuzubelimen süper inşallah bulursun sana uygun bi yerÇok sert egzersiz yasak dedi.
Mümkün olduğunca yavaş hareket et. B8rde dizlerinin üzerine egilme yanindizini kırma dedi.
Şimdi biraz yulaf ezmesi yiyeceğim aksama da biber dolması düşünüyorum .
Birde sabah tartıldim . Düne göre çok çok iyi bir rakam çıktı.
Aslında şu her aklıma estiginde Tartilma yi birakmaliyim. Ama bir yandan da iyinoluyor. Dün çok artida görünce daha dikkatli oldum . Akşamki profetorol yemedim mesela. Yoksa DAYANAMAYIP kesin yerdim ben onu
Aybastı booole Biraz uzun oldu .
Ben simdi azicik dinleneyim. Akşam tekrar dışarı çıkıp ilaç falan alacağım . Market terzi bir sürü yere uğramam lazim
Nasılsa doğru hele ilk madde beni benden aldıSabahtan beri paylaştılarınıza gülmekten öldüm. Çok saolun, iyiki varsınız
Bende pinterestte gördüğüm en iyi diyet sözlerini sizler için türkçeye çevireyim:
Her gün erken kalkıp spor yapmak her gün aynaya baktığında kendinden hoşnut olmamaktan daha kolaydır.
Sağlıklı beslenmeye vaktim yok diyenlerin çok geçmeden hastalıklara ayırdıkları vakitleri olur.
Diyetin en kötü tarafı senin ne yediğin değil başkalarının ne yediğidir.
Kendini yemekle ödüllendirme sen bir köpek değilsin!
Pişmanlık kalori yakmaz.
Bu ayki dietin gelecek ayki vücudundur.
Gelmiş geçmiş en büyük yalan:yarın diyete başlıyorum
Diyet yapmak senin kıyafetler içinde güzel görünmeni sağlar, spor yapmak çıplakken.
Bedenine iyi bak, o senin yaşayabileceğin tek yer.
Diet yalnızca kilo verdiğin zaman kazandığın bir oyundur(karl lagerfeld)
Problem ne olursa olsun, çözüm buzdolabında değil.
Eğer her zaman yediğin şeyi yersen, her zaman olduğun kiloda olursun.
Diyet yemekte sınırı aştığımız için aldığımız cezadır.
Yediğin şey en güçlü ilaçlardan daha etkili ve daha güvenlide olabilir, yavaş öldüren bir zehirde.
Zayıfladığında nasıl görüneceğin ve nasıl hissedeceğinle ilgili tün hayallerin gerçek.( felicity luckey)
Eğer bu gün başlarsan, sonuçları görmeye (yarın başlamaya göre) bir gün erken başlıyacaksın. Bu gün başla!
Eğer diyetin yanlışsa ilaçlar faydasızdır. Eğer diyetin doğruysa ilaçlar gereksizdir.
Hiçbirşey zayıf hissetmek kadar lezzetli değildir. (elizabeth berg)
Kilo vermek, sağlıklı yaşamın bir parçasıdır.
Aklının bir köşesine yaz: çer çöple beslenirsen, çer çöp gibi hissedersin.
Daha az yemen gerekmiyor, doğru şeyi yemen gerekiyor.
Tek başınayken ne yediğin, halkın içindeyken ne giydiğini belirler.
Alman bir günden uzun sürdü. Vermende bir günden uzun sürecek.
Buzdolabında iyi şeyler tutarsn, iyi şeyler yersin. (erick mcadams)
Bir yıl sonra, bu gün başlamış olmayı dileyeceksin. (karen lamb)
Masadan hala biraz daha yiyebilecekken kalk. (helena rubinstein)
Cılız olmayı boşver. İyi beslen ve egzersiz yap. Kilon kendini koruyacaktır.
Bir saat boyunca istediğin çöp yiyecek mi, bir ömür boyunca istediğin vücut mu? Kararı sen ver.
kimyager1508 güldürebildiysek ne mutlu Hedef 60 di degil mi ? Aynen listeyi ben hallederim o is bende
Kaptan okuldayım diyorum sabah yedide yazarmM Merve
Kanguru_
cansutr
masalimsii
elfkkk
@dudujan
kimyager1508
E Etabiti
Ahufizar
judiee
alpikesonsuz
Kızlar cuma günü eltinin evini temizleyecegiz büyük elti ile digunhna az kaldı bi el atalım temiz olsun evi bu sebepten canlar lütfen cuma günü bildirimi en gec 10 de yaparmisiniz yapamam diyen yarın tartilsin yada kaptan merak etme biz hallederix listeyi mi dersiniz
Canim cuma bildirimi erkenden yaparim 9 gibi. Listeyi halledemem cunku telden beceremem darma duman ederim ortaligiM Merve
Kanguru_
cansutr
masalimsii
elfkkk
@dudujan
kimyager1508
E Etabiti
Ahufizar
judiee
alpikesonsuz
Kızlar cuma günü eltinin evini temizleyecegiz büyük elti ile digunhna az kaldı bi el atalım temiz olsun evi bu sebepten canlar lütfen cuma günü bildirimi en gec 10 de yaparmisiniz yapamam diyen yarın tartilsin yada kaptan merak etme biz hallederix listeyi mi dersiniz
Ne mutlu sanaHerkese selaaaaambu sabah coook mutlu oldum. Birkac gundur tartilmiyordum. Sabah tartiya ciktim veee 73,3 u gorduuum. Cumadan beri 1 kilo vermisim. bu sevinc 1 kilo icin mi diyeceksiniz ama, ben maalesef yuruyus de dahil, hic spor yspmiyorum, suyu gunde en fazla 1 lt icebiliyorum ve sanirim hala fazla yemek yiyorum abur cubur ve hamurisini kestim ama yemek porsiyonlarim hala faxla. Daha kucuk tsbak mi kullansam acaba. Yerken gozum donuyor..,
Gecmis olsun canim aklinda bulunsun regl sancisi olunca ilik su ic bide ayaklarinin altina sicak su torbasi vs bse koy cok ise yarardi bende.offf bugün keyfim yok enerjim hiç yok zaten dün regl oldm gece 3saat ne güzel uyudum sonra sürekli sancıdan uyandım kaç kez hatırlamıyorum bişeler yemeye üşeniyorum resmen derslerim çok birikti acil çalışmam gerek en iyisi 1-2saat uykuya kaçayım ben
sabah:
1bardak mandalina suyu
ara: yaklaşık 40dk sonra kahvaltıdan
1kutu sade süt
öğle:
ahududu çayı
1biscolata/arkadaş dört kez ikram edince aldım bitane
akşam: şimdi yedim daha
1tabak bezelye-patates yemeği
yarım bardak ayran
salata
2yk bulgur pilavı
1dilim ekmek
su bilmiyorum spor yapmicam bugün
Normal bir saatte olsa sancısı öyle yapıyordum zaten 49görmedim daha bu haftaki hedefti regl olmasa görüyordumGecmis olsun canim aklinda bulunsun regl sancisi olunca ilik su ic bide ayaklarinin altina sicak su torbasi vs bse koy cok ise yarardi bende.
Kahvaltini bi mandalina suyuyla gecistirmen dogrimu bilemedm ama digerleri gayet iyi
49 u gormusun tebrik ederem darisi basima bende bi 79 u gorsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?