Arkadasin gondermisti gecen gun ayni sen demisti ama artik oyle dsunmuyorum
Evet ha şöyle düzene girGünaydın kizlar
hemen dunku menumu yazim unutmadan
sabah
az yagda 2 yumurta
5 6 zeytin
bi dilim ekmek
ogle
3 tane dolma biber
bol yogurt
aksam
bol salata
bi yk ispanak yemegi
yarim dilim yumurtali ekmek
aralarda kestane bi avucu gecmez
1 lt su
leslie 2 ml (ceza)
10 dk gobek eritme egzsizi
Niye sinirli günaydınGünaydın
1000ihlas okuyum oruçlae daha sonra uff 60gun borcum var@erigim miladi tarihe kaldik artik Hedef 31.12.2015ohhh TR seneye Fransada milli takim icin cok sevindim hocamin yolladiklarina paylasayim
Tartilma bende tartilmiycam supriz olsunGunaydin kizlarrr. @erigim bende en son pazartesi tartilmistim -500 du . bidaha tartilmadim. Cuma günü bakicaz :)))
Arkadasin gondermisti gecen gun ayni sen demisti ama artik oyle dsunmuyorumcaliatigim donemde eczaci da simdi diyet yapsam bana disari ciktigmda araba carpsa olsem ac olcem o yuzdn diyet yapmam sdiyodu
geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına sevindim kadın doğumdan hormon testi usteKızlar selam
Sabah regli oldum. Mükemmel bi karın ağrısı ve mide bulantısı çekiyorım sabahtan beri.
Kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, 4tane zeytin, 1 dilim tb ekmeği yedim.
Sonra annemle dışarı çıktık yine işlerimiz vardı. 1 saatten fazla yürümüşüzdür.
Kan şekerim düştüğü için kayısı suyu içtim ara öğün olarak.
Doktora gittim sonra dün verdiğim test sonuçlarını aldım ama doktor haftaya salı geliyormuş o yüzden işyeri hekimine gösteririm. Sonrasında genel cerrahiye gittim, muayene etti (regli olduğum için sertliği gitti göğüsümün) birkaç küçük bişey (sölediği şeyi unuttum) var dedi ama şuanlık ciddi bişey değil, adet düzensizliğinden böledir kadın doğuma git, elle kendini muayene et ama mutlaka dedi. Ağrı olduğunda apranax ile majezik kullan dedi. Hormon testi istemeyi unuttum...
2 gündür hiç dinlenemedim hastaneler , ora bura koşuşturdum inş bugünden sonra dinlenebilirim.
Aferin yenmissin iradene kuvvetİyi geceler kizlar ben kaçar.
Hain eşim profetorol almış . Karşımda yedi gıcık. Hem laf arasında kilo baskısı yapar hemde önünüzde tatlıları götürürler
Zay8flayacagim işte banane .
Tekrar 38 beden olacammmmm
ne kadar mesela akşam meyve biri geçmemelidir oda sütle yoğurtlaSlm kizlar, aksam aksam o kadar cok meyve yedim ki, karnim davul gibi ;(
Aksam yemegini erken yiyince boyle oluyor, cok acikiyorum. Esim nutellali ekmekleri lop lop indirdi mideye. Ben de onlari yemeyeyim diye meyveye verdim kendimi. Ama elma,mandalina..
Orda haftalik odevler veriliyo mesela bu hafta 2 perde yikancak bi dolap duzenlencek kumbara alinip birikime baslancak vs. Gibi onlari yapiyosun bide gunluk odevler oluyo kolay seyler 15 dkk yi gecmicek seyler guzel oluyo ya gorev olinca yapiliyo mesela ben bugunc2 tul yikayip camcsilcem haftalik gorevimi yapmis olcam hemde spor oluyo :))@sosyoloji12 @rüzgarinannesi kızlar nedir bu küllerinden doğmak ya çam siliyonuz ayna siliyonuzbiri beni aydinlatsin
Küçük idevle4 güzelmiş ama büyük ödev benlik değil ben takintiliyim biraz bugün iki tül yiks dediler ya eee diğer tüller gözüme batar benim uykularima girer diğer camlarOrda haftalik odevler veriliyo mesela bu hafta 2 perde yikancak bi dolap duzenlencek kumbara alinip birikime baslancak vs. Gibi onlari yapiyosun bide gunluk odevler oluyo kolay seyler 15 dkk yi gecmicek seyler guzel oluyo ya gorev olinca yapiliyo mesela ben bugunc2 tul yikayip camcsilcem haftalik gorevimi yapmis olcam hemde spor oluyo :))
masalimsii gecmis olsun canm hormn testlerini ihmal etme ama
Bende oyleyim yarim yapamam mesela 2 oda supurin diyolar ben butun evi supuruyorum :)) ben gecen hafta 2 tulu yikamistim zaten bu haftada 2 tanesini halledicem bitcek yagmur yagdi fln kaldi bugune hava guzelken yapimde bitsinKüçük idevle4 güzelmiş ama büyük ödev benlik değil ben takintiliyim biraz bugün iki tül yiks dediler ya eee diğer tüller gözüme batar benim uykularima girer diğer camlar
M Merve
Kanguru_
cansutr
masalimsii
elfkkk
dudujan
kimyager1508
@sosyoloji12
Ahufizar
judiee
alpikesonsuz
Kızlar cuma günü eltinin evini temizleyecegiz büyük elti ile digunhna az kaldı bi el atalım temiz olsun evi bu sebepten canlar lütfen cuma günü bildirimi en gec 10 de yaparmisiniz yapamam diyen yarın tartilsin yada kaptan merak etme biz hallederix listeyi mi dersiniz
Canim hazir regli iken adetin 3. Günü kadim doğuma gidip hormon testi özellikle prolaktin baktir.Kızlar selam
Sabah regli oldum. Mükemmel bi karın ağrısı ve mide bulantısı çekiyorım sabahtan beri.
Doktora gittim sonra dün verdiğim test sonuçlarını aldım ama doktor haftaya salı geliyormuş o yüzden işyeri hekimine gösteririm. Sonrasında genel cerrahiye gittim, muayene etti (regli olduğum için sertliği gitti göğüsümün) birkaç küçük bişey (sölediği şeyi unuttum) var dedi ama şuanlık ciddi bişey değil, adet düzensizliğinden böledir kadın doğuma git, elle kendini muayene et ama mutlaka dedi. Ağrı olduğunda apranax ile majezik kullan dedi. Hormon testi istemeyi unuttum...
2 gündür hiç dinlenemedim hastaneler , ora bura koşuşturdum inş bugünden sonra dinlenebilirim.
Canim boy 165 baslangic kilim 71 gecen hafta 64.6 kg dimkimyager1508 tatlım senin başlangıç kilon, hedef kilon bide boyun kaçtı ki?
Canim ben cogunluga uyarim cuma sabahi 8-9 gibi bildirim yaparim. Listeyide cansu halleder bence isi yoksaM Merve
Kanguru_
cansutr
masalimsii
elfkkk
dudujan
kimyager1508
@sosyoloji12
Ahufizar
judiee
alpikesonsuz
Kızlar cuma günü eltinin evini temizleyecegiz büyük elti ile digunhna az kaldı bi el atalım temiz olsun evi bu sebepten canlar lütfen
cuma günü bildirimi en gec 10 de yaparmisiniz yapamam diyen yarın tartilsin yada kaptan merak etme biz hallederix listeyi mi dersiniz
Geçmiş 9lsun canimKızlar selam
6ok sinirli değil uykusuz anlamındaEvet ha şöyle düzene gir
Niye sinirli günaydın
1000ihlas okuyum oruçlae daha sonra uff 60gun borcum var
Tartilma bende tartilmiycam supriz olsun
G
buda iyiymis aç olecem ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?