Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar selam

Sabah regli oldum. Mükemmel bi karın ağrısı ve mide bulantısı çekiyorım sabahtan beri.

Kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, 4tane zeytin, 1 dilim tb ekmeği yedim.

Sonra annemle dışarı çıktık yine işlerimiz vardı. 1 saatten fazla yürümüşüzdür.

Kan şekerim düştüğü için kayısı suyu içtim ara öğün olarak.

Doktora gittim sonra dün verdiğim test sonuçlarını aldım ama doktor haftaya salı geliyormuş o yüzden işyeri hekimine gösteririm. Sonrasında genel cerrahiye gittim, muayene etti (regli olduğum için sertliği gitti göğüsümün) birkaç küçük bişey (sölediği şeyi unuttum) var dedi ama şuanlık ciddi bişey değil, adet düzensizliğinden böledir kadın doğuma git, elle kendini muayene et ama mutlaka dedi. Ağrı olduğunda apranax ile majezik kullan dedi. Hormon testi istemeyi unuttum...
2 gündür hiç dinlenemedim hastaneler , ora bura koşuşturdum inş bugünden sonra dinlenebilirim.

Evet ha şöyle düzene gir

Niye sinirli günaydın
@erigim miladi tarihe kaldik artik Hedef 31.12.2015 ohhh TR seneye Fransada milli takim icin cok sevindim hocamin yolladiklarina paylasayim
1000ihlas okuyum oruçlae daha sonra uff 60gun borcum var
Gunaydin kizlarrr. @erigim bende en son pazartesi tartilmistim -500 du . bidaha tartilmadim. Cuma günü bakicaz :)))
Tartilma bende tartilmiycam supriz olsun
G
Arkadasin gondermisti gecen gun ayni sen demisti ama artik oyle dsunmuyorum caliatigim donemde eczaci da simdi diyet yapsam bana disari ciktigmda araba carpsa olsem ac olcem o yuzdn diyet yapmam sdiyodu
buda iyiymis aç olecem ha

geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına sevindim kadın doğumdan hormon testi uste
Birde Kazen in başlattığı @ozmuayne konusuna bak hatta hepiniz bakın kızlar ben emzirdigim için olmuyor ama hayatımızda bunu ihmal etmeyin

İşler bitti 2saat temizlik yaptım kuzeye kahvaltı ettirip dışarı çıkardım 1500adim atmisim (kangurusunda kuzey beyle) uykusu geldi eve döndük uykusu açıldı hopladik zipladik şimdi uyudu
Kefir içti ilk defa hahaa hiç beğenmedi sanırım onun kefirini daha az mayada tutmaliyim ki tadı tatlı olsun birde meyve katiyim içine

Aferin yenmissin iradene kuvvet
ne kadar mesela akşam meyve biri geçmemelidir oda sütle yoğurtla

@sosyoloji12 @rüzgarinannesi kızlar nedir bu küllerinden doğmak ya çam siliyonuz ayna siliyonuz biri beni aydinlatsin
Orda haftalik odevler veriliyo mesela bu hafta 2 perde yikancak bi dolap duzenlencek kumbara alinip birikime baslancak vs. Gibi onlari yapiyosun bide gunluk odevler oluyo kolay seyler 15 dkk yi gecmicek seyler guzel oluyo ya gorev olinca yapiliyo mesela ben bugunc2 tul yikayip camcsilcem haftalik gorevimi yapmis olcam hemde spor oluyo :))

masalimsii gecmis olsun canm hormn testlerini ihmal etme ama

Küçük idevle4 güzelmiş ama büyük ödev benlik değil ben takintiliyim biraz bugün iki tül yiks dediler ya eee diğer tüller gözüme batar benim uykularima girer diğer camlar

Küçük idevle4 güzelmiş ama büyük ödev benlik değil ben takintiliyim biraz bugün iki tül yiks dediler ya eee diğer tüller gözüme batar benim uykularima girer diğer camlar
Bende oyleyim yarim yapamam mesela 2 oda supurin diyolar ben butun evi supuruyorum :)) ben gecen hafta 2 tulu yikamistim zaten bu haftada 2 tanesini halledicem bitcek yagmur yagdi fln kaldi bugune hava guzelken yapimde bitsin

Canim hazir regli iken adetin 3. Günü kadim doğuma gidip hormon testi özellikle prolaktin baktir.

kimyager1508 tatlım senin başlangıç kilon, hedef kilon bide boyun kaçtı ki?
Canim boy 165 baslangic kilim 71 gecen hafta 64.6 kg dim

Canim ben cogunluga uyarim cuma sabahi 8-9 gibi bildirim yaparim. Listeyide cansu halleder bence isi yoksa

Geçmiş 9lsun canim
Evet ha şöyle düzene gir

Niye sinirli günaydın

1000ihlas okuyum oruçlae daha sonra uff 60gun borcum var

Tartilma bende tartilmiycam supriz olsun

G
buda iyiymis aç olecem ha
6ok sinirli değil uykusuz anlamında
Kızlar sabahtan beri doktordayim gelmedim o sebeple.
2 saat sıra bekledim . Nasıl yogun bir doktorsa. İnternette çekmiyordu hastane de size de bakamadim.
Dizin ağrıyor du birde şu kırık ne durumda ona baktirdim. Oglen yemeği uçtu tebii bu arada. Burnuma yenge kokuları dalan geldi ama yemedim bir ayran ictim sadece
Doktir egzersiz verdi hergün günde 3 kez 10 set yapılacak dedi. Artık yeni sporum belliboldu . 2 hafta daha spor vb yapma sonrasında yavaş yavaş baslayanilirsin spora dedi. Yüzmeye gidebilirsin dedi. Şimdi yine havuzu bakacağım Yakınlarda bulursam haftada iki kez gitmeyi düşünüyorum m dizim de ayağım yüzünden ağrıyor olabilirmiş. Verdiği ayak ve diz egzersizleri ni yapacağım . Eğer geçmezse emar çekerim dedi. İlk defa bir doktor uzun uzun muayene yaptı kontrol etti ayağımi . Bu gittiğim 3. Ortopedi uzmanu. Ama biraz moral verdi. Kırık Nerede ise kapanmış onu düşünme artık ayakları güçlendir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…