Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar malum bugün reglimin ilk günü ve canım tatlı bişiler çekti. Yeşil elmanın yarısını ince dilimledim ve üzerine tarçın serptim. Normalde meyve hiç sevmem, ama kndimi az da olsa alıştırıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 36
selam kızlar bugünkü menümü yazayım hemen;
Sabah 09:30 yarım porsiyon su böreği
ara 7-8 tane üzüm,
akşam 19:00 1,5 kepçe domates çorbası, 1 köfte, 2 yk patatesli, havuçlu, bezelyeli garnitüründen, salata, 1 dilim kepekli ekmek
spor eşimle dışarı çıktık 2-3 saat yürüdük, su 1,5 lt kadar

su böreği olmamış bir porsiyondan kastın kaç dilim bu arada o da önemli yarım dilim börekse ideal gerisi güzel spor daha güzel

Menum
Sabah
2 dilim ekmekli tost ( içinde 3 dilim sucuk iki ince dilim kaşar peynjri)
5 zeytin
Saat 14 gibi 1 ayran
Saat 15 gibi 3 kaşık yulaf ezmesi ve sut
Aksam
4 biber dolması ( biberler annemin bahçeden o sebeple küçükler . Ceri domates ten biraz iri )
Yoğurt
2 domates (ceri)

Menun guzel ama keske su boregi yerine normal bi kahvapti yasaydin

su böreği olmamış bir porsiyondan kastın kaç dilim bu arada o da önemli yarım dilim börekse ideal gerisi güzel spor daha güzel

dilimlenmiş geliyor ya tahminimce bir porsiyon 1,5 dilim falan eder. yani 1 dilimden az yemişimdir. eşimle bugün dışarıdaydık mecbur dışarda yemek zorundaydık onun için börek yedim. ama tüm gün dışarda olduğumu düşünürsek sanırım yakmışımdır diye düşünüyorum.

Hoşgeldin tatlımm
hoşbuldummmm

Denek ki küçük tabak şart eskiden tabaklar daha küçük insanlar daha zayifti
Aksama kadar çok az yemissin canım
Bende kakaolu deneyecsgim bi gün ahufizar yapıyo ya
Sen dışarı çıkma hep fire veriyom dışarda valla
afiyet olsun güzel menu

İyi akşamlar kızlar . Çoook yorgunum menümü yazıp çıkacağım.
Kahvaltı: 1 küçük tost
Öğle: Yok
Akşam: 1 Lahmacun ve Büyük bardak ayran
Ara: 1 Muz

Topukluyla 2 saat yürümek spor sayılırsa Şu an ayaklarımın altı zonkluyor. İş çıkısı işlerim vardı 2 saat durmaksızın dolandım yürüdüm. Spordan saydım bile:)

iştahım yoktu kaptan normalde böyle değil biliyosun

menüm
sabah ac karnina Spor 38 dakka yürüyüs

kahvalti 8 foto

ögle 14.30: bamya + salata

aksam 18.25 : okuldan ise kosustururken 220 kcal yaban mersini ,badem,cashew karisimi kavrulmamis
ve toplam 12000 adim yürümüsüm

haa durun asil olay beni 2-3 haftadir görmeyen is yerindeki bir arkadas...cansuu sen zayiflamissin kac kilo gitti bende 3-4 dedim ki dogru yok yok daha cok gitmis inanmam dedi o an iste paha bicilemez arkadaslar ne yapyirosu pekhi dedi bende yürüyüs sadece dedim..oda iyi devam et sakin birakma baslamisken
ama nasl sevindim anlatamam abur cuburlar 14 takimin olsun caminin kermesi var cuma günü sanirim aksam..kermesden döner almayi düsünüyorum camininki ama cok güzel oluyor eger yüzdemden memnun olursam taabi..ins yarin yine imsak vakti ayakta olurum...simdilik Iyi geceler Citirlarim iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…