- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
haa durun asil olay beni 2-3 haftadir görmeyen is yerindeki bir arkadas...cansuu sen zayiflamissin kac kilo gitti bende 3-4 dedim ki dogru yok yok daha cok gitmis inanmam dedi o an iste paha bicilemez arkadaslarne yapyirosu pekhi dedi bende yürüyüs sadece dedim..oda iyi devam et sakin birakma baslamisken
ama nasl sevindim anlatamam abur cuburlar 14 takimin olsuncaminin kermesi var cuma günü sanirim aksam..kermesden döner almayi düsünüyorum camininki ama cok güzel oluyor eger yüzdemden memnun olursam taabi..ins yarin yine imsak vakti ayakta olurum...simdilik Iyi geceler Citirlarim iyiki varsiniz
Tost lahmacun muz bu şekilde kabizlik yasarsin canım sebze çorbas eklenmeliİyi akşamlar kızlar . Çoook yorgunum menümü yazıp çıkacağım.
Kahvaltı: 1 küçük tost
Öğle: Yok
Akşam: 1 Lahmacun ve Büyük bardak ayran
Ara: 1 Muz
Topukluyla 2 saat yürümek spor sayılırsaŞu an ayaklarımın altı zonkluyor. İş çıkısı işlerim vardı 2 saat durmaksızın dolandım yürüdüm. Spordan saydım bile:)
iştahım yoktu kaptan normalde böyle değil biliyosun
ayyy kızlarrr yaaa ben çok sıkılıyorum bu akşam
bende öyle ya hiç keyfim yok biran önce saat 11olsa da yatsam diyorum
Hayırdır kızlar sonbahar mi çarptıBen şu sıralar sürekli sıkılıyorum :))
maşallah Cansumenüm
sabah ac karnina Spor 38 dakka yürüyüs
kahvalti 8foto
ögle 14.30: bamya + salata
aksam 18.25 : okuldan ise kosustururken220 kcal yaban mersini ,badem,cashew karisimi kavrulmamis
ve toplam 12000 adim yürümüsüm
haa durun asil olay beni 2-3 haftadir görmeyen is yerindeki bir arkadas...cansuu sen zayiflamissin kac kilo gitti bende 3-4 dedim ki dogru yok yok daha cok gitmis inanmam dedi o an iste paha bicilemez arkadaslarne yapyirosu pekhi dedi bende yürüyüs sadece dedim..oda iyi devam et sakin birakma baslamisken
ama nasl sevindim anlatamam abur cuburlar 14 takimin olsuncaminin kermesi var cuma günü sanirim aksam..kermesden döner almayi düsünüyorum camininki ama cok güzel oluyor eger yüzdemden memnun olursam taabi..ins yarin yine imsak vakti ayakta olurum...simdilik Iyi geceler Citirlarim iyiki varsiniz
Merhaba bugun giremedim kizlar kusurabakmayinn sabah kahvaltisinda 1 tane pogaca yedim peynirle mecburen okulda olunca hazir bir seyler yemek gerekiyor, aksam da yumurta ve 1 dilim ekmek o da aceleye geldi u gun biraz boyle hamurhamur ama olsun yarin toparlariz :)
yeme işini bugün 6da bitiriyorumGunaydin kizlaarrrr. Bende yürüyüşeciktim 30 dk yyürüdüm simdi hastaneye ugradim ufak bi isim var sonra yine 30 dk yürüyüp 1 saate tamamlarimm. Ayyy yarin Tartu günü cookk heyecanliyimm. Bugün kaçamak yok tamam mi kizlaarrrr
Hayır cansuvsana izin yok iki hafta bi dışını sık bak sonucu göreceksin@erigim taabi ekmek arasi üzerine 2 gün limon sirkede bekletilmis lahana ve onlarin yaptigi cacikcuma öglene alsam aksami hafif tutsak o degilde cuma aksam üstü abim geliyor hafta sonu bizde bu demek ki sürekli yemek pisircem üfff birde uya kalmisim ben pazara gider yavasdan sebzelerimi alayim
Ahhhh bir bilsen ayferim dün nasil bir aclikla bir karin sesiyle uydum18.30 yedim 220 kcal birsey sonra 19-23.30 ayaktaydim sürekli 2.15 gibi tam uykuya dalacam migdem: ben acimmmmm
artık ne yedinsen anca gitmişGünaydın kizlar
Dayanamayıp yine tartil dim geçen haftaki kiloma geri dinmusum.3 gun once arti 1 kilo idimşimdi o bir kilo ucmus bu nasıl oluyor anlamadım ki ne gıcık vücudum var. Neyse en azından arti değilim artı k yarına kadar azicukta versem bari
Hep yorumlarini okuyordum mebu de yaziyorsun gibi geldi.aaaaa neler yedin de yazmadin bakalimBir haftadir menu yazmiyorum kimsede ne iş kaptan demiyor
Extra birşey yokta yaMamisim extra bi bardak sıcak çikolata vardı bu haftaHep yorumlarini okuyordum mebu de yaziyorsun gibi geldi.aaaaa neler yedin de yazmadin bakalim
Hayirli olsum canim. Insallah dugunundeistedigin kiloda guzel bi gelin olursun zaten dugun stresindende kilo verirsin ohh missBu arada gunaydin
Cok fazla aktif olamiyorum. Cunku 24 unde sozum olacak. Gunduz is aksamda kosusturmayla geciyor. Beden yogunlugundan ziyade zihin yorgunlugu cekiyorum. Takima adapte olup sizin menulerinize yorum yapamiyorum ama msjlarinizi takip ediyorum. Sporuda ekleyemedim bayatima. Ins 24 unden sonra hersey daha guzel ve duzenli olacak benim icin.
Erigim dun ki menu dedigin gibi siskinlik yapti. Bu ara kuru gida tuketiyorum. Ise yemek getiremiyorum. Surekli denetim var. Evden getirdigimi tuketmek pek mumkun degil. Aksamlari disardayim yemek aninda disarda yersem az yemeye calisiyorum ya da eve gecmeyi beklersem saat ilerliyor. Cok kilo veremesemde takima girmemi saglayacak miktari versem su iki hafta dunyalar benim olacak.
Ayy ne tatlı telaş. Hayırlı uğurlu olsun mervecim. Sen elinden geleni yap gerisini kafana takma canım.Bu arada gunaydin
Cok fazla aktif olamiyorum. Cunku 24 unde sozum olacak. Gunduz is aksamda kosusturmayla geciyor. Beden yogunlugundan ziyade zihin yorgunlugu cekiyorum. Takima adapte olup sizin menulerinize yorum yapamiyorum ama msjlarinizi takip ediyorum. Sporuda ekleyemedim bayatima. Ins 24 unden sonra hersey daha guzel ve duzenli olacak benim icin.
Erigim dun ki menu dedigin gibi siskinlik yapti. Bu ara kuru gida tuketiyorum. Ise yemek getiremiyorum. Surekli denetim var. Evden getirdigimi tuketmek pek mumkun degil. Aksamlari disardayim yemek aninda disarda yersem az yemeye calisiyorum ya da eve gecmeyi beklersem saat ilerliyor. Cok kilo veremesemde takima girmemi saglayacak miktari versem su iki hafta dunyalar benim olacak.
hayirli olsun caniiimmmmKizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
hayirli olsun caniiimmmmRabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah. Hayirli saglikli evlat olsun
Aaa cok sevindim. Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli ugurlu olsun canim.Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
Ayy nasıl mutlu oldum ya. Sarılasım geldi sana. Rabbim en güzel şekilde kuçağına alıp yetiştirebilmeni nasip etsin.Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?