Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrik ederim tatlimmm aynen devsmm boyle boyle gidecek o kilolar :))

Gunaydin kizlaarrrr. Bende yürüyüşeciktim 30 dk yyürüdüm simdi hastaneye ugradim ufak bi isim var sonra yine 30 dk yürüyüp 1 saate tamamlarimm. Ayyy yarin Tartu günü cookk heyecanliyimm. Bugün kaçamak yok tamam mi kizlaarrrr

Tost lahmacun muz bu şekilde kabizlik yasarsin canım sebze çorbas eklenmeli
iştahım yoktu kaptan normalde böyle değil biliyosun

ayyy kızlarrr yaaa ben çok sıkılıyorum bu akşam

bende öyle ya hiç keyfim yok biran önce saat 11olsa da yatsam diyorum

Ben şu sıralar sürekli sıkılıyorum :))
Hayırdır kızlar sonbahar mi çarptı
Secilcim nasıl oldu sevgilinin babasi
menüm
sabah ac karnina Spor 38 dakka yürüyüs

kahvalti 8 foto

ögle 14.30: bamya + salata

aksam 18.25 : okuldan ise kosustururken 220 kcal yaban mersini ,badem,cashew karisimi kavrulmamis
ve toplam 12000 adim yürümüsüm
maşallah Cansu

hayır iki güzel laf duydum ne güzel hemen gidip planlar yapmış bak bak cuma donrr bu yüzden kaybediyordu hafta boyu dikkat et cuma günü sil supur fil gibi yok döner ödül yemek değil dedik ooo daha bi suru kermes olur zayiflayinca yersin kesin ekmek arasıdır çünkü

yeme işini bugün 6da bitiriyorum

@erigim taabi ekmek arasi üzerine 2 gün limon sirkede bekletilmis lahana ve onlarin yaptigi cacik cuma öglene alsam aksami hafif tutsak o degilde cuma aksam üstü abim geliyor hafta sonu bizde bu demek ki sürekli yemek pisircem üfff birde uya kalmisim ben pazara gider yavasdan sebzelerimi alayim

Ahhhh bir bilsen ayferim dün nasil bir aclikla bir karin sesiyle uydum 18.30 yedim 220 kcal birsey sonra 19-23.30 ayaktaydim sürekli 2.15 gibi tam uykuya dalacam migdem: ben acimmmmm

Günaydın kizlar
Dayanamayıp yine tartil dim geçen haftaki kiloma geri dinmusum.3 gun once arti 1 kilo idimşimdi o bir kilo ucmus bu nasıl oluyor anlamadım ki ne gıcık vücudum var. Neyse en azından arti değilim artı k yarına kadar azicukta versem bari

Hayır cansuvsana izin yok iki hafta bi dışını sık bak sonucu göreceksin
artık ne yedinsen anca gitmiş

Günaydın kızlar 2 gundur sular yok temizligim yarim kaldi kafayi yicem c.tesi misafir gelxek nasil yetistrcm bu islerii

Bu arada gunaydin
Cok fazla aktif olamiyorum. Cunku 24 unde sozum olacak. Gunduz is aksamda kosusturmayla geciyor. Beden yogunlugundan ziyade zihin yorgunlugu cekiyorum. Takima adapte olup sizin menulerinize yorum yapamiyorum ama msjlarinizi takip ediyorum. Sporuda ekleyemedim bayatima. Ins 24 unden sonra hersey daha guzel ve duzenli olacak benim icin.
Erigim dun ki menu dedigin gibi siskinlik yapti. Bu ara kuru gida tuketiyorum. Ise yemek getiremiyorum. Surekli denetim var. Evden getirdigimi tuketmek pek mumkun degil. Aksamlari disardayim yemek aninda disarda yersem az yemeye calisiyorum ya da eve gecmeyi beklersem saat ilerliyor. Cok kilo veremesemde takima girmemi saglayacak miktari versem su iki hafta dunyalar benim olacak.

Hayirli olsum canim. Insallah dugunundeistedigin kiloda guzel bi gelin olursun zaten dugun stresindende kilo verirsin ohh miss

Ayy ne tatlı telaş. Hayırlı uğurlu olsun mervecim. Sen elinden geleni yap gerisini kafana takma canım.

Günaydım millet kahvaltımı yaptım, okula yürüyorum. Yarın tartı var bakalım nolcak? 28 inde istanbula gitcem büyük ihtimalle gidene kadat kilo vermek istiyorum.

Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
Aaa cok sevindim. Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli ugurlu olsun canim.

Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm
Ayy nasıl mutlu oldum ya. Sarılasım geldi sana. Rabbim en güzel şekilde kuçağına alıp yetiştirebilmeni nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…