- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun burasi cok sessiz![]()
Sanirim oyle :)Herkes yoğun galiba
Herkes yoğun galiba
ben buradayımmmmmSanirim oyle :)
Menun guzel ama keske su boregi yerine normal bi kahvapti yasaydinben buradayımmmmm![]()
su böreği olmamış bir porsiyondan kastın kaç dilim bu arada o da önemli yarım dilim börekse ideal gerisi güzel spor daha güzelselam kızlar bugünkü menümü yazayım hemen;
Sabah 09:30 yarım porsiyon su böreği
ara 7-8 tane üzüm,
akşam 19:00 1,5 kepçe domates çorbası, 1 köfte, 2 yk patatesli, havuçlu, bezelyeli garnitüründen, salata, 1 dilim kepekli ekmek
spor eşimle dışarı çıktık 2-3 saat yürüdük, su 1,5 lt kadar
ben buradayımmmmm![]()
Menun guzel ama keske su boregi yerine normal bi kahvapti yasaydin
su böreği olmamış bir porsiyondan kastın kaç dilim bu arada o da önemli yarım dilim börekse ideal gerisi güzel spor daha güzel![]()
hoşbuldummmmHoşgeldin tatlımm
Denek ki küçük tabak şart eskiden tabaklar daha küçük insanlar daha zayiftiHerkese selaaaaambu sabah coook mutlu oldum. Birkac gundur tartilmiyordum. Sabah tartiya ciktim veee 73,3 u gorduuum. Cumadan beri 1 kilo vermisim.
bu sevinc 1 kilo icin mi diyeceksiniz ama, ben maalesef yuruyus de dahil, hic spor yspmiyorum, suyu gunde en fazla 1 lt icebiliyorum ve sanirim hala fazla yemek yiyorum
abur cubur ve hamurisini kestim ama yemek porsiyonlarim hala faxla. Daha kucuk tsbak mi kullansam acaba. Yerken gozum donuyor..,
Aksama kadar çok az yemissin canımofff bugün keyfim yok enerjim hiç yok zaten dün regl oldm gece 3saat ne güzel uyudum sonra sürekli sancıdan uyandım kaç kez hatırlamıyorum bişeler yemeye üşeniyorum resmen derslerim çok birikti acil çalışmam gerek en iyisi 1-2saat uykuya kaçayım ben
sabah:
1bardak mandalina suyu
ara: yaklaşık 40dk sonra kahvaltıdan
1kutu sade süt
öğle:
ahududu çayı
1biscolata/arkadaş dört kez ikram edince aldım bitane
akşam: şimdi yedim daha
1tabak bezelye-patates yemeği
yarım bardak ayran
salata
2yk bulgur pilavı
1dilim ekmek
su bilmiyorum spor yapmicam bugün
Bende kakaolu deneyecsgim bi gün ahufizar yapıyo yaKızlar malum bugün reglimin ilk günü ve canım tatlı bişiler çekti. Yeşil elmanın yarısını ince dilimledim ve üzerine tarçın serptim. Normalde meyve hiç sevmem, ama kndimi az da olsa alıştırıyorum.
Sen dışarı çıkma hep fire veriyom dışarda vallaselam kızlar bugünkü menümü yazayım hemen;
Sabah 09:30 yarım porsiyon su böreği
ara 7-8 tane üzüm,
akşam 19:00 1,5 kepçe domates çorbası, 1 köfte, 2 yk patatesli, havuçlu, bezelyeli garnitüründen, salata, 1 dilim kepekli ekmek
spor eşimle dışarı çıktık 2-3 saat yürüdük, su 1,5 lt kadar
afiyet olsun güzel menuMenum
Sabah
2 dilim ekmekli tost ( içinde 3 dilim sucuk iki ince dilim kaşar peynjri)
5 zeytin
Saat 14 gibi 1 ayran
Saat 15 gibi 3 kaşık yulaf ezmesi ve sut
Aksam
4 biber dolması ( biberler annemin bahçeden o sebeple küçükler . Ceri domates ten biraz iri )
Yoğurt
2 domates (ceri)
iştahım yoktu kaptan normalde böyle değil biliyosunDenek ki küçük tabak şart eskiden tabaklar daha küçük insanlar daha zayifti
Aksama kadar çok az yemissin canım
Bende kakaolu deneyecsgim bi gün ahufizar yapıyo ya
Sen dışarı çıkma hep fire veriyom dışarda valla
afiyet olsun güzel menu
bende öyle ya hiç keyfim yok biran önce saat 11olsa da yatsam diyorumayyy kızlarrr yaaa ben çok sıkılıyorum bu akşam![]()