- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Himm anlaştık o zaman ama keyfini yerine getirmeye bak bi asosyal manyak yüzünden germe kendiniaynen canımm ne kadar benziyor
canım aslında vaktim varda inan iş yerindeki sıkıntılar yüzünden hiç keyfim yokk
yaa ben bu hafta sabahları öyle aç uyanıyorum ki ettiğim klasik kahvaltı ile doymuyorum, onun bende değişiklik olsun diye bugün sucuklu göz yumurta yaptım. günün diğer öğünlerinde ekmek, pilav, makarna falan tüketmediğim için sabah mutlaka menümde oluyor yoksa aç gezerim bütün gün. akşam yemekte bana kilo yapıyor tatlım.
tatlım ben 1 yıldır susup sabrediyorum. ama artık dayanamıyorum. resmen mobing yapıyor. çok sinirliyim. üstelik bişeyde yapamıyorum ya o benim içim içimi yiyorHimm anlaştık o zaman ama keyfini yerine getirmeye bak bi asosyal manyak yüzünden germe kendini
kızlar hani ben bi abiye almıştım kardeşimin nişanı ve görümcemin düğünü için hatta foto da atmıştım. elbisemi h.sonu denedim ve bol geliyor. yarın terziye götürüp tadilat yaptırıcam. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
aynen canımm. bende kendime kendime yasak yok istediğin herşeyi yiyebilirsin ama miktarı ve yediğin zaman önemli diye kendi kendime telkinde bulunuyorum her zaman.@erigim menüme kizmadin misucuga kizarsin diye düsündüm ev yapimi sucuk yapmaliyim aslinda ama kiymayi bosa verecem yazik olacak diye korkuyorum
ama sunu fark ettim mesela eskiden ben bu sugun 2-3 katini yerdim üstüne 3-4 dilim ekmekle bana bana
simdi cnm cektigi icin aklim kalmasin diye yaptim ve ise yaradi cünkü hic kendimi diyette gibi hissetmiyorumcaniniz birsey cekince büyük bir cisa sadece bir lokma alin yada bir sekilde farkli sekilde pisirip masumlastirin inanin size bu kilo verme süreci daha kolay gelecek....benim disariya yürüyüse cikasim var yokmu gelen
canım diyete daha başlayalı 3 hafta falan olmuştu sanırım yani taş çatlasa 1,5-2 kilo vermiştim aldığımda. o zamandan bu yana 5 kilo kadar fark var. sanırım evet genelde yağdan verdim sanırım çünkü ben hep az az veriyorum (hatta sizlerin verdiği kiloları gördükçe bundan şikayetçi bile oluyorum) ve şimdiye kadar hiç almadım, 200-300 gr bile olsa verdim. onun için yağdan gittiğini düşünüyorum. tüm kıyafetlerim, bluzlarım, eşofmanlarım herşeyim bol şu anda. ara mevsim olduğu içinde alışverişe çıkmadım henüz.aralarinda kac kilo fark var ? birde sen hep 90% yagdan veriyorsun sanirim masallah bence üzülme verecegin en fazla 20 milyon ama elbisem bol geldi yeniden tadilat ettirmeme gerek kaldi havasi paha bicilemez
canım diyete daha başlayalı 3 hafta falan olmuştu sanırım yani taş çatlasa 1,5-2 kilo vermiştim aldığımda. o zamandan bu yana 5 kilo kadar fark var. sanırım evet genelde yağdan verdim sanırım çünkü ben hep az az veriyorum (hatta sizlerin verdiği kiloları gördükçe bundan şikayetçi bile oluyorum) ve şimdiye kadar hiç almadım, 200-300 gr bile olsa verdim. onun için yağdan gittiğini düşünüyorum. tüm kıyafetlerim, bluzlarım, eşofmanlarım herşeyim bol şu anda. ara mevsim olduğu içinde alışverişe çıkmadım henüz.
Benimde yürüyüşe içim gidiyor . Karşımızda park var ayağım sağlam olsa da aksamlari yarım saatligine bile olsa isem diyorum.@erigim menüme kizmadin misucuga kizarsin diye düsündüm ev yapimi sucuk yapmaliyim aslinda ama kiymayi bosa verecem yazik olacak diye korkuyorum
ama sunu fark ettim mesela eskiden ben bu sugun 2-3 katini yerdim üstüne 3-4 dilim ekmekle bana bana
simdi cnm cektigi icin aklim kalmasin diye yaptim ve ise yaradi cünkü hic kendimi diyette gibi hissetmiyorumcaniniz birsey cekince büyük bir cisa sadece bir lokma alin yada bir sekilde farkli sekilde pisirip masumlastirin inanin size bu kilo verme süreci daha kolay gelecek....benim disariya yürüyüse cikasim var yokmu gelen
canım diyete daha başlayalı 3 hafta falan olmuştu sanırım yani taş çatlasa 1,5-2 kilo vermiştim aldığımda. o zamandan bu yana 5 kilo kadar fark var. sanırım evet genelde yağdan verdim sanırım çünkü ben hep az az veriyorum (hatta sizlerin verdiği kiloları gördükçe bundan şikayetçi bile oluyorum) ve şimdiye kadar hiç almadım, 200-300 gr bile olsa verdim. onun için yağdan gittiğini düşünüyorum. tüm kıyafetlerim, bluzlarım, eşofmanlarım herşeyim bol şu anda. ara mevsim olduğu içinde alışverişe çıkmadım henüz.
seninde ayagin tam anlamiyla iyilesir gidersin cnm o günlerde gelecek..Benimde yürüyüşe içim gidiyor . Karşımızda park var ayağım sağlam olsa da aksamlari yarım saatligine bile olsa isem diyorum.
canımm yaklaşık 1,5- 2 kilom kaldı ilk hedef için. yaklaşık 1 ayda veririm inş. çünkü 2 haftadır vücudum savunmaya geçti. zaten az veriyodum bu 2 haftadır daha da az veriyorum. onun için 1 ayda ancak verebilirim diye bakıyorum.telkinlerin cok dogru bende artik o kafayla yasiycam kendimi sIKabiliyorum aslinda..ama bir is yerinde stress oluyor baska birsey oluyor patlak veriyor yoksa cikolatasiz abur cubursuz yasiyamam kafasinda degilimbende bir zamanlar yavas kilo vermistim yani haftada 1 kilo filan ama 6-7 kilo oldugunda cok belli olmustu...suan hizli vermeye calisiyorum malum arkadasin dügünü yaklasiyor...ama eskide nazaran...daha cok spor yapiyorum ve vücüdümü daha taniyorum..dogru beslenme + spor...fazla kilo verilip yagdanda verilebilir...ama en rahati senin yaptigin gibi..birkere kilo almadin ondan cok taktir ettim
huhuuuvvvv sanırım benim hiç böyle bir karnım olmayacakHatun genckende tasti hala tas ayrica ikiz bebek dogurmustu 6-7 yil önce
Eki Görüntüle 1656747
huhuuuvvvv sanırım benim hiç böyle bir karnım olmayacakayyy şu reglim bi gelse de spora başlasam gene. yürüyüş haricinde bişey yapamıyorumm
canım h.sonu bi geçsin hem adet zamanım hemde kardeşimin nişanı var. ondan sonra diğer hafta için yaparım.olacak deryam seninde böyle bir karnin olacakbizde baklava severiz ama göbegimizde olanindan
dirence girdiyse vücüdün sok birseyler yapmalisin..detoks gibi yada 1-2 gün sirf protein filan bir dene benceaz arastir googel ne digcek acaba ben daha cok jojo kurbani oldugum icin kilo durma vermem nedir bilmiyorum oralara hic varamadim
1.6kgkalmis deryacim hedefine revize edelim mi mezun olup mu devam etmek istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?