Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay ben coktandir yüzmedim ideal hiz nedir bilemiyorum ama 65 e indigimde ödülüm yüzmeye baslamak
bu ara havalar cok soguk normalde 1 saat yürürdümde bugün biraz daha kisa tuttum
Sabah hic yuruyuse cikcak cesaret bulamiyorum. Ise gitmeden once o ayazi yemek oy dusununce usuyorum. Ank soguklari bana gore basladi bile. Aksam isten sonra da cok useniyorum ama kendimi gaza getireyim. Acik hava insani mutlu ediyor.

Defterine not aldin mi ? Sebebi ne olabilir ? Pekhi regelin yaklasti mi ? Elbet bir sebebi vardir onu bulmaya calis.
Aksam bakacağım canım regl i hiç hatırlamıyorum . Ama daha yeni oldum sanki. İnşallah regli sisligidir .
Ayağım çok ağrı yapıyor acaba o ödem mi yapıyor vücuda . Yarın tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek...

sabah:
1bardak mandalina suyu

ara: 1kutu sade süt

öğle:
1yeşil elma
1kutu süt
1dilim kepekli form

akşam:
3dilim kıymalı börek/normal boy su böregi gibi kocaman değil
1kase çorba

su ve spor daha sonra yeni geldim okuldan bugün arkadaşımın doğum günüydü normalde pasta yemem gerekiyodu hemen kaçtım kutlayıp veee diyette olduğumu yanlışlıkla ağzımdan kaçırdım bir baskı bir baskı anlatmam herkes böyle ne yediğini düşünüyo dün niye çikolata yedin madem diyettesin dediler arkasından da doğum gününde bir çatal al bişe olmaz gel ben yedirim dediler kendime çok sinirliyim nasıl bir boşluğuma geldi ya of moralim resmen bozuldu ne güzel kimse bilmiyodu okulda çok mutluydum ayrıca sabah 600gr fazla çıktım regl başlasaydı da kurtulsaydım

Of is yerinden gec cikcam havuz bugun yalan oldu.

Ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki bir diyette olduğunu duysunlar herkes(babannen dahil) diyet uzmanı kesilir. Babannemi küçümsemekten, değil zira söylediği şeyler bazen aklı başında diye düşündüğün insanların önerilerinden doğru olabiliyor ama keşke herkes bize kafa yordukları kadar bir de kendilerine yorabilseler. Alışkanlık edindim diyetteyim diyene hiç öneride bulunmuyorum(siz hariç). Ama benim bir şansım var ben kolesterol diyeti yapıyorum, o kızartmayu, o hazır gıdayı yiyemem deyip işin içinden sıyrılıyorum (bilmeyenler için:benim kolesterolüm varda) çevremdekiler genelde genç insanlar olduğu için kolesterol nasıl düşürülürmüş yorum yapamıyorlar aa öylemi yeme o zaman sen diyorlar.

Üzülme canım. Benim çok doğru bulduğum bir söz var: 'değiştiremeyeceğin şeye üzülme ama fırsatları yakalamayı iyi bil' hayatına dair başına gelen kötü şeyler için elinden ne geliyorsa yap, durumu değiştiremiyorsan hiç üzülme. Rabbim gelecekte daha hayırlısını nasip eder

Gunaydin kizlaaar, ben de tartildim bugun. İyi bir moral oldu bana, size de guzel bir moral olsun :) 90 ile katildim araniza simdi 87,5 :))
Oo süper devamına inşallah
Mıhlama biber pasta 3gun 60dk yuruyus yada 4gun 2mile leslie yapılacak kendi yaptığın sporun dışında
Bizim içinde bir zevkti ablacim tekrar inşallah
Slm kızlar . Bugün sabah tartıldim ve nerede ise bir kilo almış görünüyorum . Çok üzüldüm sanırım düzensizlikten oldu
O geçici ayağını bilmem ama hem poğaça hem tost başka ne olacaktı
Hadi bakalım dengele arada bir olur diyorum bayadir kaçamak olmadığı için sende
Merabalaaarrkeyifler nasıl
Katmer yaptim yirsenizEki Görüntüle 1656013
Katmer mi ay siz yeyin bol bol bizim üçüncü takımda biri katmer yiye yiye zayıfladı yeyin valla ben hiç yemedim ama
Anne, teyzoş ve teyzoşun arkadaşıyla izinde türk kahvesi keyfisi :)))
Afiyet olsun
Cansu cum mevsim gecisi hastalandim kolum kanadim kirik halsizim. Toparladim biraz.
Yuruyuste kullandigin ugmygulama ne guzelmis. Turkce versiyonu var mi ki arastirayim bi.
Kolay kullanılıyor türkçeye gerek yok canim
Kizlar sizce spor yatmadan oncemi yapilsa daha iyi yoksa sabah kalkincami
Pastayi yetince günlerce sabah akşam
Aa bak menü kısmını kullanmadim hiç gerçi çal hesabı yapmıyorum zira 1900cal dedi diyetisyen ama o kadar yetince kilo gitmiyor emsede
Onuda iyi hatirlattin her kisi zencefil balla atlatirim ben.
Sizleri bole spor yapmis gorunce cok ozeniyorum.
Bir soru kac metre yuzmeyi hedefleyeyim kendime
Yuzme fobim olduğundan hicccc fikrim yok ki
Sabah hic yuruyuse cikcak cesaret bulamiyorum. Ise gitmeden once o ayazi yemek oy dusununce usuyorum. Ank soguklari bana gore basladi bile. Aksam isten sonra da cok useniyorum ama kendimi gaza getireyim. Acik hava insani mutlu ediyor.
Aynen yanaklarındaki kızarır burnun usur ama diğerlerinin açıldığını hissedersin
Limonlu su+kitap okuma saati
Acil kitap edinmeliyim önerilere açığım kış geldi artık gezmelere bitti
Panik yapmiyiruz ödül gunumdu ödül verdim kendime de geç niye yedin diyenlere
Evde yaparsın hafif bir spor
bunu bende demeliyim

ya hayır birde sürekli kilo alıp veren biriymiş gibi gelmiş başında öğüt veriyolar ya ona sinir oluyorum konuşmasınlar hiç bıraktım diyeti dicem ama bir arkadaşım daha diyet yapıyo o bilir sadece

Menüm:

Sabah: yarım simitten daha az simit

Öğlen: balık ekmek, limonlu soda

Akşam: 1,5 kase tarhana çorba
Izgara tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

Akşam yeşilçay içerim sadece.

1 saat anneyle yürüyüş bide :)

Kızlar naber nasılsınız?
hamd olsun biz iyiz kilolarla ve soguk havalarla savasiyoruz sen nasilsin ?tedavi nasil gidiyor tatlim

Bugün öğle yemeğinden sonra tartıldım, 62 idim. Çok mutlu oldum :)

gözün aydin cnm bir 70 altina düseyim bende sevinecegim insallah.

@erigim noom bana 1200 kcal veriyor günde ve abur cubur yenmezse gayetde yetiyor yani bazen yediklerimi yaziyorum bazen yazmiyorum...ama yiyecekleri renklere göre ayirip gün sonunda bakabiliyorsun yesil fazlasiyla varsa saglikli birseyler tükettiniz o gün demektir..ayrica spor yapinca kcal yükseltiyor..yani noom senin o günkü adimina sporuna göre kcal degistiriyor ben cok memnunum tavsiye ederim

ya hayır birde sürekli kilo alıp veren biriymiş gibi gelmiş başında öğüt veriyolar ya ona sinir oluyorum konuşmasınlar hiç bıraktım diyeti dicem ama bir arkadaşım daha diyet yapıyo o bilir sadece
Oo herkes profdur o konuda boşver takma onları
Yarın bil sebzeyle telafi edersin bugünü
@erigim ahmet ümitin kitapları çok iyi canım. Bende yeni kitaplar alcam bi araştırmaya geçmem lazım. Canan Tanı çok severim okumadığım kitabı varmı bi bakmam lazım.

Bugün öğle yemeğinden sonra tartıldım, 62 idim. Çok mutlu oldum :)
Oo gözün aydın canım superrr
Benim snzirmeden dolayı +500cal canım
su: şuan 2lt gün sonuna 3 rahat olur
spor: leslie 3miles

@erigim ahmet ümitin kitapları çok iyi canım. Bende yeni kitaplar alcam bi araştırmaya geçmem lazım. Canan Tanı çok severim okumadığım kitabı varmı bi bakmam lazım.
Bende şu an Sabahattin Ali okuyorum. Olay orgülerini saçma bulsamda psikolojik tahlilleri beni mest ediyor. Birde Dakota Home diye bir kitap okuyorum ingilizcemi geliştirmek için. Sıradan bir roman, dili basit diye aldım.

cansutr en kısa zamanda düşersin inş canım. Bende bi 59 olsam
Ahh ahh bende bir zamanlar isterdim. İnşAllah en kosa zamanda düşersin. Gerçekten büyük bir mutluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…