• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler kizlar ben kaçar.
Hain eşim profetorol almış . Karşımda yedi gıcık. Hem laf arasında kilo baskısı yapar hemde önünüzde tatlıları götürürler:KK11:
Zay8flayacagim işte banane . :KK47:
Tekrar 38 beden olacammmmmEn Büyük TÜRKİYE
Tebrikler canimmm, olucaksin tabikide :)

Slm kizlar, aksam aksam o kadar cok meyve yedim ki, karnim davul gibi ;(
Aksam yemegini erken yiyince boyle oluyor, cok acikiyorum. Esim nutellali ekmekleri lop lop indirdi mideye. Ben de onlari yemeyeyim diye meyveye verdim kendimi. Ama elma,mandalina..
Tatlim aksamlari cok fazla meyve yeme. En az yatmadan 2 saat once ye ve kan sekerinin dengelenmesi icin yaninda biraz sut ic. Annem diyabet hastasi oradan biliyorum.
Tatlim aksamlari cok

Günaydın kızlar dün akşamdan bi kaç sayfa okuyamadığı var kusura bakma yın ilk fırsatta okurum
Kuzeyi uyuttum dün temizlik yaptım ama sular olmadığı için Ankaranın belli bölgelerinde paspas toz alma duruyordu hemen onları halledip kahvaltıyı yapıp geliyorum veee bu sabah tartıda -200daha gordum daha ne olsun canım gidiyor gr grda olsa

Günaydın kizlar:KK54:

hemen dunku menumu yazim unutmadan

sabah
az yagda 2 yumurta
5 6 zeytin
bi dilim ekmek

ogle
3 tane dolma biber
bol yogurt

aksam
bol salata
bi yk ispanak yemegi
yarim dilim yumurtali ekmek

aralarda kestane bi avucu gecmez

1 lt su
leslie 2 ml (ceza)
10 dk gobek eritme egzsizi

DSC_0089.webp Screenshot_2015-10-14-06-55-42.webp

@erigim miladi tarihe kaldik artik Hedef 31.12.2015 :rolleyes: ohhh TR seneye Fransada milli takim icin cok sevindimEn Büyük TÜRKİYE hocamin yolladiklarina paylasayim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-14-08-20-11.webp
    Screenshot_2015-10-14-08-20-11.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2015-10-14-08-20-02.webp
    Screenshot_2015-10-14-08-20-02.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 73
Gunaydin kizlarrr. @erigim bende en son pazartesi tartilmistim -500 du . bidaha tartilmadim. Cuma günü bakicaz :)))

Back