Slm canım ben yatistayim. Bir yandan da karnim aç düşünmemeye çalışıyorum yemeğiselam kızlar nasılsınız???
işteyim bende canım. bugün hiç iş yok öyle boş boş oturuyorum. nette takılıyorum. çok canım sıkıldı. eğer karnın acıktıysa yoğurt yiyebilirsin. hatta içine yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber ekleyip yoğurt kürü yapabilirsin.Slm canım ben yatistayim. Bir yandan da karnim aç düşünmemeye çalışıyorum yemeğisen nasilsin
Dolmayi bulgurla yaptim pirinc koymadimNe güzel sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlamışsın sonra 3 kaşık mıhlama ne öyle. Çok fazla çok. Zayıflamaya çalılıyoruz biz. Akşamı hafif atlatman gerekirken birsürü pirinç. Hadi pasta yiyceksin diyelim. O saatte mi yenir? Direk yağ olur göbeğine basenine iner (indi bile) geçmiş olsun.
Dolmayi bulgurla yaptim pirinc koymadim
Pasta yicemizi bilmiyodum ki
Tamam ruzgari uyutup once kalca egErsizimi yapcam sonra leslie 2 ml ohh iyi oldu bnaOo süper devamına inşallah
Mıhlama biber pasta 3gun 60dk yuruyus yada 4gun 2mile leslie yapılacak kendi yaptığın sporun dışında
Bizim içinde bir zevkti ablacim tekrar inşallah
O geçici ayağını bilmem ama hem poğaça hem tost başka ne olacaktı
Hadi bakalım dengele arada bir olur diyorum bayadir kaçamak olmadığı için sende
Katmer mi ay siz yeyin bol bol bizim üçüncü takımda biri katmer yiye yiye zayıfladı yeyin valla ben hiç yemedim ama
Afiyet olsun
Kolay kullanılıyor türkçeye gerek yok canim
Pastayi yetince günlerce sabah akşam
Aa bak menü kısmını kullanmadim hiç gerçi çal hesabı yapmıyorum zira 1900cal dedi diyetisyen ama o kadar yetince kilo gitmiyor emsede
Yuzme fobim olduğundan hicccc fikrim yok ki
Aynen yanaklarındaki kızarır burnun usur ama diğerlerinin açıldığını hissedersin
Acil kitap edinmeliyim önerilere açığım kış geldi artık gezmelere bitti
Panik yapmiyiruz ödül gunumdu ödül verdim kendime de geç niye yedin diyenlere
Evde yaparsın hafif bir spor
bunu bende demeliyim
Güzel fikir totoyu kaldırıp gidip Biraz yoğurt yiyeyim bariişteyim bende canım. bugün hiç iş yok öyle boş boş oturuyorum. nette takılıyorum. çok canım sıkıldı. eğer karnın acıktıysa yoğurt yiyebilirsin. hatta içine yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber ekleyip yoğurt kürü yapabilirsin.
afiyet olsun aybükecimGüzel fikir totoyu kaldırıp gidip Biraz yoğurt yiyeyim bariSağol canım
kızlar bugünkü menümü paylaşayım;
10:00 kahvaltı; 5-6 ince dilim sucukla yapılmış 2 tane göz yumurta (çok az yağ damlattım sadece 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı), 5 zeytin, çok az peynir, domates, 2 dilim tb ekmeği
ara; 1 hurma, 7-8 tane büyük boy üzüm (farklı zamanlarda)
18:00 akşam; 1,5 kepçe kadar düğün çorbası, tavuklu patates yemeği 3-4 yemek kaşığı, salata, çeyrek dilim kepekli ekmek
ara; 3 fincan şekersiz çay
su 1 lt ancak içmişimdir, spor 30 dk yürüyüş
Bizim icinde bir zevkti cok eglendikins birdaha yarisiriz muhabettinize doyum.olmuyor
Oo süper devamına inşallah
Mıhlama biber pasta 3gun 60dk yuruyus yada 4gun 2mile leslie yapılacak kendi yaptığın sporun dışında
Bizim içinde bir zevkti ablacim tekrar inşallah
O geçici ayağını bilmem ama hem poğaça hem tost başka ne olacaktı
Hadi bakalım dengele arada bir olur diyorum bayadir kaçamak olmadığı için sende
Katmer mi ay siz yeyin bol bol bizim üçüncü takımda biri katmer yiye yiye zayıfladı yeyin valla ben hiç yemedim ama
Afiyet olsun
Kolay kullanılıyor türkçeye gerek yok canim
Pastayi yetince günlerce sabah akşam
Aa bak menü kısmını kullanmadim hiç gerçi çal hesabı yapmıyorum zira 1900cal dedi diyetisyen ama o kadar yetince kilo gitmiyor emsede
Yuzme fobim olduğundan hicccc fikrim yok ki
Aynen yanaklarındaki kızarır burnun usur ama diğerlerinin açıldığını hissedersin
Acil kitap edinmeliyim önerilere açığım kış geldi artık gezmelere bitti
Panik yapmiyiruz ödül gunumdu ödül verdim kendime de geç niye yedin diyenlere
Evde yaparsın hafif bir spor
bunu bende demeliyim
Menüm:
Sabah
1 yumurta, 1kk kaşar peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık
Ara:Türk kahvesi
Öğle:
2 kepçe miydi tam anlayamadım ama unsuzdu, mercimek çorbası, ayran, salata
Ara: 1 küçük süt, 1 kaşık yulaf ezmesi (çok acıkmıştım)
Akşam: ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, salata
Spor: jillian
Su 2 lt yi geçmiştir
Vur dedik mi öldürme canım ha çok az yada çok karbonlu tuketiyorsun olmaz acikmissin bak yoğurt ye çabuk su diyetisyen un menusunu bulacağını diyorsun bul ve uygulaMenum
Şaban
1 dilim ekmek
1 yumurta
Çok az peynir
Ara 1 bardak süt
Öğle
Yarım kase çorba
Cacık
2 kaşık pilav
Patlıcanlı oturtma vardı yagli olur diye sadece kiyması ni yedim. Sanırım 2 çorba kaşığı kadardı.
Ara
1 muz ( yarım yarım iki saat ara ile yenildi)
Aksam
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Hic hareketsizlikte iyidirSu
2 litre kadar
Ogleden sonra bir Türk kahvesi
Gün içinde de şekersiz çay.
Adim sayar 4000 yaklaştı .
Yorgunum ve ağrım var başka spor yapmam sanırım hanımlar .
Şimdilik bu kadar
Rica ederim turşu çoksa yarın bol bol su tuket ki idem yapmasınıyapmasıngeldim. fatsecretıda indirdim bu arada saol canım
akşam hiç hoş olmayan bir menüm oldu
Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
öğle: 1 kase barbunya 1 dilim ekmek
aksam: 4-5 yemek kasıgı bulgur pilavı ve 4-5 yemek kasıgı taze fasulye ve baya bol salatalık tursusu 1 dilimde ekmek turşuda cok abarttım
Spor da yok. geç geldim eve ayakklarımın altı hala zonkluyor
Yoğurt yada sodalı ayranSlm canım ben yatistayim. Bir yandan da karnim aç düşünmemeye çalışıyorum yemeğisen nasilsin
Ooo derya vakit bulmussunişteyim bende canım. bugün hiç iş yok öyle boş boş oturuyorum. nette takılıyorum. çok canım sıkıldı. eğer karnın acıktıysa yoğurt yiyebilirsin. hatta içine yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber ekleyip yoğurt kürü yapabilirsin.
Tamam ruzgari uyutup once kalca egErsizimi yapcam sonra leslie 2 ml ohh iyi oldu bna
2yumurta varsa ekmek out canımkızlar bugünkü menümü paylaşayım;
10:00 kahvaltı; 5-6 ince dilim sucukla yapılmış 2 tane göz yumurta (çok az yağ damlattım sadece 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı), 5 zeytin, çok az peynir, domates, 2 dilim tb ekmeği
ara; 1 hurma, 7-8 tane büyük boy üzüm (farklı zamanlarda)
18:00 akşam; 1,5 kepçe kadar düğün çorbası, tavuklu patates yemeği 3-4 yemek kaşığı, salata, çeyrek dilim kepekli ekmek
ara; 3 fincan şekersiz çay
su 1 lt ancak içmişimdir, spor 30 dk yürüyüş
fark yarat cansucum farkı gorsunlersenden bendesninmenüme bak özellikle sabah:
sabah: 6-7 dilim sucuk az tereyag ile 1 yumurta pisirdim ekmeksiz..yaninda 3 zeytin ,kk peynir, 1 ufak salatalik, 2-3 ceviz
aksam: 3 kisiye yetecek salata + etli bamya
havalar cok soguk su belki 2litre olmamistir bile tamamlamaya caliscam...
Spor: 40 dk kosu/yürüyüs
Yaklasik 2,5 hafta sonra annemler gelecek o zamana kadar ne verirsek kar
senden bendesninmenüme bak özellikle sabah:
sabah: 6-7 dilim sucuk az tereyag ile 1 yumurta pisirdim ekmeksiz..yaninda 3 zeytin ,kk peynir, 1 ufak salatalik, 2-3 ceviz
aksam: 3 kisiye yetecek salata + etli bamya
havalar cok soguk su belki 2litre olmamistir bile tamamlamaya caliscam...
Spor: 40 dk kosu/yürüyüs
Yaklasik 2,5 hafta sonra annemler gelecek o zamana kadar ne verirsek kar
canım aslında vaktim varda inan iş yerindeki sıkıntılar yüzünden hiç keyfim yokkNe denir ki on numara
Vur dedik mi öldürme canım ha çok az yada çok karbonlu tuketiyorsun olmaz acikmissin bak yoğurt ye çabuk su diyetisyen un menusunu bulacağını diyorsun bul ve uygula
Hic hareketsizlikte iyidir
Rica ederim turşu çoksa yarın bol bol su tuket ki idem yapmasınıyapmasın
Yoğurt yada sodalı ayran
Ooo derya vakit bulmussun
2yumurta varsa ekmek out canım
fark yarat cansucum farkı gorsunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?