• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm:
Sabah
1 yumurta, 1kk kaşar peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık

Ara:Türk kahvesi

Öğle:
2 kepçe miydi tam anlayamadım ama unsuzdu, mercimek çorbası, ayran, salata

Ara: 1 küçük süt, 1 kaşık yulaf ezmesi (çok acıkmıştım)

Akşam: ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, salata

Spor: jillian

Su 2 lt yi geçmiştir

Menum
Şaban
1 dilim ekmek
1 yumurta
Çok az peynir
Ara 1 bardak süt
Öğle
Yarım kase çorba
Cacık
2 kaşık pilav
Patlıcanlı oturtma vardı yagli olur diye sadece kiyması ni yedim. Sanırım 2 çorba kaşığı kadardı.
Ara
1 muz ( yarım yarım iki saat ara ile yenildi)
Aksam
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su
2 litre kadar
Ogleden sonra bir Türk kahvesi
Gün içinde de şekersiz çay.
Adim sayar 4000 yaklaştı .
Yorgunum ve ağrım var başka spor yapmam sanırım hanımlar .
Şimdilik bu kadar :KK51:

geldim. fatsecretıda indirdim bu arada saol canım
akşam hiç hoş olmayan bir menüm oldu:(
Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
öğle: 1 kase barbunya 1 dilim ekmek
aksam: 4-5 yemek kasıgı bulgur pilavı ve 4-5 yemek kasıgı taze fasulye ve baya bol salatalık tursusu 1 dilimde ekmek turşuda cok abarttım:(
Spor da yok. geç geldim eve ayakklarımın altı hala zonkluyor:(

Slm canım ben yatistayim. Bir yandan da karnim aç düşünmemeye çalışıyorum yemeği :kk77: sen nasilsin
işteyim bende canım. bugün hiç iş yok öyle boş boş oturuyorum. nette takılıyorum. çok canım sıkıldı. eğer karnın acıktıysa yoğurt yiyebilirsin. hatta içine yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber ekleyip yoğurt kürü yapabilirsin.

Ne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlamışsın sonra 3 kaşık mıhlama ne öyle. Çok fazla çok. Zayıflamaya çalılıyoruz biz. Akşamı hafif atlatman gerekirken birsürü pirinç. Hadi pasta yiyceksin diyelim. O saatte mi yenir? Direk yağ olur göbeğine basenine iner (indi bile) geçmiş olsun.
Dolmayi bulgurla yaptim pirinc koymadim
Pasta yicemizi bilmiyodum ki

Oo süper devamına inşallah

Mıhlama biber pasta 3gun 60dk yuruyus yada 4gun 2mile leslie yapılacak kendi yaptığın sporun dışında :KK47:

Bizim içinde bir zevkti ablacim tekrar inşallah

O geçici ayağını bilmem ama hem poğaça hem tost başka ne olacaktı :KK11:

Hadi bakalım dengele arada bir olur diyorum bayadir kaçamak olmadığı için sende :KK50:

Katmer mi ay siz yeyin bol bol bizim üçüncü takımda biri katmer yiye yiye zayıfladı yeyin valla ben hiç yemedim ama

:KK50:Afiyet olsun

Kolay kullanılıyor türkçeye gerek yok canim

Pastayi yetince günlerce sabah akşam :KK70:

Aa bak menü kısmını kullanmadim hiç gerçi çal hesabı yapmıyorum zira 1900cal dedi diyetisyen ama o kadar yetince kilo gitmiyor emsede

Yuzme fobim olduğundan hicccc fikrim yok ki

Aynen yanaklarındaki kızarır burnun usur ama diğerlerinin açıldığını hissedersin

Acil kitap edinmeliyim önerilere açığım kış geldi artık gezmelere bitti

Panik yapmiyiruz ödül gunumdu ödül verdim kendime de geç niye yedin diyenlere

Evde yaparsın hafif bir spor
bunu bende demeliyim
Tamam ruzgari uyutup once kalca egErsizimi yapcam sonra leslie 2 ml ohh iyi oldu bna:KK67:

kızlar bugünkü menümü paylaşayım;
10:00 kahvaltı; 5-6 ince dilim sucukla yapılmış 2 tane göz yumurta (çok az yağ damlattım sadece 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı), 5 zeytin, çok az peynir, domates, 2 dilim tb ekmeği
ara; 1 hurma, 7-8 tane büyük boy üzüm (farklı zamanlarda)
18:00 akşam; 1,5 kepçe kadar düğün çorbası, tavuklu patates yemeği 3-4 yemek kaşığı, salata, çeyrek dilim kepekli ekmek
ara; 3 fincan şekersiz çay

su 1 lt ancak içmişimdir, spor 30 dk yürüyüş

işteyim bende canım. bugün hiç iş yok öyle boş boş oturuyorum. nette takılıyorum. çok canım sıkıldı. eğer karnın acıktıysa yoğurt yiyebilirsin. hatta içine yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber ekleyip yoğurt kürü yapabilirsin.
Güzel fikir totoyu kaldırıp gidip Biraz yoğurt yiyeyim bari :kk77: Sağol canım

10:00 kahvaltı; 5-6 ince dilim sucukla yapılmış 2 tane göz yumurta (çok az yağ damlattım sadece 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı), 5 zeytin, çok az peynir, domates, 2 dilim tb ekmeği
18:00 akşam; 1,5 kepçe kadar düğün çorbası, tavuklu patates yemeği 3-4 yemek kaşığı, salata, çeyrek dilim kepekli ekmek

senden bendesnin :D menüme bak özellikle sabah:

sabah: 6-7 dilim sucuk az tereyag ile 1 yumurta pisirdim ekmeksiz..yaninda 3 zeytin ,kk peynir, 1 ufak salatalik, 2-3 ceviz

aksam: 3 kisiye yetecek salata + etli bamya :rolleyes::rolleyes:

havalar cok soguk su belki 2litre olmamistir bile tamamlamaya caliscam...

Spor: 40 dk kosu/yürüyüs

Yaklasik 2,5 hafta sonra annemler gelecek o zamana kadar ne verirsek kar :KK59:

26637907_71e4c6d578fbb47dfd90b26a8b1e691f_800.gif

İyi akşamlar şekerlerrrr maşallh ne güzel toplanmışsınız :21::21:Kapıdan bir bakayım dedimmmmm:-):-)
Bizim icinde bir zevkti cok eglendik :KK70: ins birdaha yarisiriz muhabettinize doyum.olmuyor :KK36:

Kesinlikle Cansucummm:KK28: inş bitanemmm ayrıca bir karataycı olaark bu haftaki performansından guru duydummm:nazar::KK9:

Oo süper devamına inşallah

Mıhlama biber pasta 3gun 60dk yuruyus yada 4gun 2mile leslie yapılacak kendi yaptığın sporun dışında :KK47:

Bizim içinde bir zevkti ablacim tekrar inşallah

O geçici ayağını bilmem ama hem poğaça hem tost başka ne olacaktı :KK11:

Hadi bakalım dengele arada bir olur diyorum bayadir kaçamak olmadığı için sende :KK50:

Katmer mi ay siz yeyin bol bol bizim üçüncü takımda biri katmer yiye yiye zayıfladı yeyin valla ben hiç yemedim ama

:KK50:Afiyet olsun

Kolay kullanılıyor türkçeye gerek yok canim

Pastayi yetince günlerce sabah akşam :KK70:

Aa bak menü kısmını kullanmadim hiç gerçi çal hesabı yapmıyorum zira 1900cal dedi diyetisyen ama o kadar yetince kilo gitmiyor emsede

Yuzme fobim olduğundan hicccc fikrim yok ki

Aynen yanaklarındaki kızarır burnun usur ama diğerlerinin açıldığını hissedersin

Acil kitap edinmeliyim önerilere açığım kış geldi artık gezmelere bitti

Panik yapmiyiruz ödül gunumdu ödül verdim kendime de geç niye yedin diyenlere

Evde yaparsın hafif bir spor
bunu bende demeliyim

İnşallah şirinemmmmm:KK36::KK36:

Menüm:
Sabah
1 yumurta, 1kk kaşar peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık

Ara:Türk kahvesi

Öğle:
2 kepçe miydi tam anlayamadım ama unsuzdu, mercimek çorbası, ayran, salata

Ara: 1 küçük süt, 1 kaşık yulaf ezmesi (çok acıkmıştım)

Akşam: ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, salata

Spor: jillian

Su 2 lt yi geçmiştir
:KK9::KK9::KK9:Ne denir ki on numaraEn Büyük TÜRKİYE
Menum
Şaban
1 dilim ekmek
1 yumurta
Çok az peynir
Ara 1 bardak süt
Öğle
Yarım kase çorba
Cacık
2 kaşık pilav
Patlıcanlı oturtma vardı yagli olur diye sadece kiyması ni yedim. Sanırım 2 çorba kaşığı kadardı.
Ara
1 muz ( yarım yarım iki saat ara ile yenildi)
Aksam
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Vur dedik mi öldürme canım ha çok az yada çok karbonlu tuketiyorsun olmaz acikmissin bak yoğurt ye çabuk su diyetisyen un menusunu bulacağını diyorsun bul ve uygula:KK11:
Su
2 litre kadar
Ogleden sonra bir Türk kahvesi
Gün içinde de şekersiz çay.
Adim sayar 4000 yaklaştı .
Yorgunum ve ağrım var başka spor yapmam sanırım hanımlar .
Şimdilik bu kadar :KK51:
Hic hareketsizlikte iyidir :nazar:
geldim. fatsecretıda indirdim bu arada saol canım
akşam hiç hoş olmayan bir menüm oldu:KK43:
Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
öğle: 1 kase barbunya 1 dilim ekmek
aksam: 4-5 yemek kasıgı bulgur pilavı ve 4-5 yemek kasıgı taze fasulye ve baya bol salatalık tursusu 1 dilimde ekmek turşuda cok abarttım:KK43:
Spor da yok. geç geldim eve ayakklarımın altı hala zonkluyor:KK43:
Rica ederim turşu çoksa yarın bol bol su tuket ki idem yapmasınıyapmasın:KK12:
Slm canım ben yatistayim. Bir yandan da karnim aç düşünmemeye çalışıyorum yemeği :kk77: sen nasilsin
Yoğurt yada sodalı ayran :KK50:
Ooo derya vakit bulmussun:KK19:
Tamam ruzgari uyutup once kalca egErsizimi yapcam sonra leslie 2 ml ohh iyi oldu bna:KK67:
:KK60:

2yumurta varsa ekmek out canım :KK47:
senden bendesnin :KK70: menüme bak özellikle sabah:

sabah: 6-7 dilim sucuk az tereyag ile 1 yumurta pisirdim ekmeksiz..yaninda 3 zeytin ,kk peynir, 1 ufak salatalik, 2-3 ceviz

fark yarat cansucum farkı gorsunler:KK60:

senden bendesnin :KK70: menüme bak özellikle sabah:

aynen canımm ne kadar benziyor :KK76:

:KK9::KK9::KK9:Ne denir ki on numaraEn Büyük TÜRKİYE

Vur dedik mi öldürme canım ha çok az yada çok karbonlu tuketiyorsun olmaz acikmissin bak yoğurt ye çabuk su diyetisyen un menusunu bulacağını diyorsun bul ve uygula:KK11:

Hic hareketsizlikte iyidir :nazar:

Rica ederim turşu çoksa yarın bol bol su tuket ki idem yapmasınıyapmasın:KK12:

Yoğurt yada sodalı ayran :KK50:

Ooo derya vakit bulmussun:KK19:

:KK60:

2yumurta varsa ekmek out canım :KK47:
fark yarat cansucum farkı gorsunler:KK60:
canım aslında vaktim varda inan iş yerindeki sıkıntılar yüzünden hiç keyfim yokk :KK57:
yaa ben bu hafta sabahları öyle aç uyanıyorum ki ettiğim klasik kahvaltı ile doymuyorum, onun bende değişiklik olsun diye bugün sucuklu göz yumurta yaptım. günün diğer öğünlerinde ekmek, pilav, makarna falan tüketmediğim için sabah mutlaka menümde oluyor yoksa aç gezerim bütün gün. akşam yemekte bana kilo yapıyor tatlım.

kızlar hani ben bi abiye almıştım kardeşimin nişanı ve görümcemin düğünü için hatta foto da atmıştım. elbisemi h.sonu denedim ve bol geliyor. yarın terziye götürüp tadilat yaptırıcam. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK57:

Back