• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen canımm ne kadar benziyor :KK76:

canım aslında vaktim varda inan iş yerindeki sıkıntılar yüzünden hiç keyfim yokk :KK57:
yaa ben bu hafta sabahları öyle aç uyanıyorum ki ettiğim klasik kahvaltı ile doymuyorum, onun bende değişiklik olsun diye bugün sucuklu göz yumurta yaptım. günün diğer öğünlerinde ekmek, pilav, makarna falan tüketmediğim için sabah mutlaka menümde oluyor yoksa aç gezerim bütün gün. akşam yemekte bana kilo yapıyor tatlım.
Himm anlaştık o zaman ama keyfini yerine getirmeye bak bi asosyal manyak yüzünden germe kendini

@erigim menüme kizmadin mi :KK57: sucuga kizarsin diye düsündüm ev yapimi sucuk yapmaliyim aslinda ama kiymayi bosa verecem yazik olacak diye korkuyorum :KK61:
ama sunu fark ettim mesela eskiden ben bu sugun 2-3 katini yerdim üstüne 3-4 dilim ekmekle bana bana :KK70:
simdi cnm cektigi icin aklim kalmasin diye yaptim ve ise yaradi cünkü hic kendimi diyette gibi hissetmiyorum :KK76: caniniz birsey cekince büyük bir cisa sadece bir lokma alin yada bir sekilde farkli sekilde pisirip masumlastirin inanin size bu kilo verme süreci daha kolay gelecek....benim disariya yürüyüse cikasim var :KK70: yokmu gelen :rolleyes::KK71:

Himm anlaştık o zaman ama keyfini yerine getirmeye bak bi asosyal manyak yüzünden germe kendini
tatlım ben 1 yıldır susup sabrediyorum. ama artık dayanamıyorum. resmen mobing yapıyor. çok sinirliyim. üstelik bişeyde yapamıyorum ya o benim içim içimi yiyor

kızlar hani ben bi abiye almıştım kardeşimin nişanı ve görümcemin düğünü için hatta foto da atmıştım. elbisemi h.sonu denedim ve bol geliyor. yarın terziye götürüp tadilat yaptırıcam. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK57:

:nazar::nazar::KK200::KK57::KK57: aralarinda kac kilo fark var ? birde sen hep 90% yagdan veriyorsun sanirim masallah :nazar: bence üzülme verecegin en fazla 20 milyon ama elbisem bol geldi yeniden tadilat ettirmeme gerek kaldi havasi :63: paha bicilemez :oops::KK66:

@erigim menüme kizmadin mi :KK57: sucuga kizarsin diye düsündüm ev yapimi sucuk yapmaliyim aslinda ama kiymayi bosa verecem yazik olacak diye korkuyorum :KK61:
ama sunu fark ettim mesela eskiden ben bu sugun 2-3 katini yerdim üstüne 3-4 dilim ekmekle bana bana :KK70:
simdi cnm cektigi icin aklim kalmasin diye yaptim ve ise yaradi cünkü hic kendimi diyette gibi hissetmiyorum :KK76: caniniz birsey cekince büyük bir cisa sadece bir lokma alin yada bir sekilde farkli sekilde pisirip masumlastirin inanin size bu kilo verme süreci daha kolay gelecek....benim disariya yürüyüse cikasim var :KK70: yokmu gelen :rolleyes::KK71:
aynen canımm. bende kendime kendime yasak yok istediğin herşeyi yiyebilirsin ama miktarı ve yediğin zaman önemli diye kendi kendime telkinde bulunuyorum her zaman.

:nazar::nazar::KK200::KK57::KK57: aralarinda kac kilo fark var ? birde sen hep 90% yagdan veriyorsun sanirim masallah :nazar: bence üzülme verecegin en fazla 20 milyon ama elbisem bol geldi yeniden tadilat ettirmeme gerek kaldi havasi :63: paha bicilemez :oops::KK66:
canım diyete daha başlayalı 3 hafta falan olmuştu sanırım yani taş çatlasa 1,5-2 kilo vermiştim aldığımda. o zamandan bu yana 5 kilo kadar fark var. sanırım evet genelde yağdan verdim sanırım çünkü ben hep az az veriyorum (hatta sizlerin verdiği kiloları gördükçe bundan şikayetçi bile oluyorum) ve şimdiye kadar hiç almadım, 200-300 gr bile olsa verdim. onun için yağdan gittiğini düşünüyorum. tüm kıyafetlerim, bluzlarım, eşofmanlarım herşeyim bol şu anda. ara mevsim olduğu içinde alışverişe çıkmadım henüz.

canım diyete daha başlayalı 3 hafta falan olmuştu sanırım yani taş çatlasa 1,5-2 kilo vermiştim aldığımda. o zamandan bu yana 5 kilo kadar fark var. sanırım evet genelde yağdan verdim sanırım çünkü ben hep az az veriyorum (hatta sizlerin verdiği kiloları gördükçe bundan şikayetçi bile oluyorum) ve şimdiye kadar hiç almadım, 200-300 gr bile olsa verdim. onun için yağdan gittiğini düşünüyorum. tüm kıyafetlerim, bluzlarım, eşofmanlarım herşeyim bol şu anda. ara mevsim olduğu içinde alışverişe çıkmadım henüz.
:nazar::nazar:
:nazar::KK9::KK9:

Iyi gecelerrr kizlaaar ya buvun hic gremedm tum gun evede grmedm zaten saat 9 u gecnsti heralde eve geldgmzde @erigim ya tursu odemmi yapar aaa hic blmiydm:110:
Menum
Sabah
Yarim paket gong cay
2 3 ceviz
Ogle
Geri kalan paket
1 erik
Ara 1 elma
1 tuzlu kurabiye:KK12:
Aksam
Corba Hamsi salata
Yarim saatlik feln bi yuruyusum oldu sanrm ama spira vaktm kalmdi
2.5 lt su:KK50:
Simdide ihlamur iciyrm hala toparlanamadim:KK1:

Benimde yürüyüşe içim gidiyor . Karşımızda park var ayağım sağlam olsa da aksamlari yarım saatligine bile olsa isem diyorum.

telkinlerin cok dogru bende artik o kafayla yasiycam kendimi sIKabiliyorum aslinda..ama bir is yerinde stress oluyor baska birsey oluyor patlak veriyor yoksa cikolatasiz abur cubursuz yasiyamam kafasinda degilim :D bende bir zamanlar yavas kilo vermistim yani haftada 1 kilo filan ama 6-7 kilo oldugunda cok belli olmustu...suan hizli vermeye calisiyorum malum arkadasin dügünü yaklasiyor...ama eskide nazaran...daha cok spor yapiyorum ve vücüdümü daha taniyorum..dogru beslenme + spor...fazla kilo verilip yagdanda verilebilir...ama en rahati senin yaptigin gibi..birkere kilo almadin ondan cok taktir ettim :KK9:

Benimde yürüyüşe içim gidiyor . Karşımızda park var ayağım sağlam olsa da aksamlari yarım saatligine bile olsa isem diyorum.
seninde ayagin tam anlamiyla iyilesir gidersin cnm o günlerde gelecek..:KK36: en gec ilkbahara hepimiz citiriz citir :KK59:

telkinlerin cok dogru bende artik o kafayla yasiycam kendimi sIKabiliyorum aslinda..ama bir is yerinde stress oluyor baska birsey oluyor patlak veriyor yoksa cikolatasiz abur cubursuz yasiyamam kafasinda degilim :KK70: bende bir zamanlar yavas kilo vermistim yani haftada 1 kilo filan ama 6-7 kilo oldugunda cok belli olmustu...suan hizli vermeye calisiyorum malum arkadasin dügünü yaklasiyor...ama eskide nazaran...daha cok spor yapiyorum ve vücüdümü daha taniyorum..dogru beslenme + spor...fazla kilo verilip yagdanda verilebilir...ama en rahati senin yaptigin gibi..birkere kilo almadin ondan cok taktir ettim :KK9:
canımm yaklaşık 1,5- 2 kilom kaldı ilk hedef için. yaklaşık 1 ayda veririm inş. çünkü 2 haftadır vücudum savunmaya geçti. zaten az veriyodum bu 2 haftadır daha da az veriyorum. onun için 1 ayda ancak verebilirim diye bakıyorum.

Hatun genckende tasti hala tas ayrica ikiz bebek dogurmustu 6-7 yil önce
PAY-Jennifer-Lopez-shows-off-her-abs.webp

huhuuuvvvv sanırım benim hiç böyle bir karnım olmayacak :KK43: ayyy şu reglim bi gelse de spora başlasam gene. yürüyüş haricinde bişey yapamıyorumm :KK43:

olacak deryam seninde böyle bir karnin olacak :KK59: bizde baklava severiz ama göbegimizde olanindan :21:

dirence girdiyse vücüdün sok birseyler yapmalisin..detoks gibi yada 1-2 gün sirf protein filan bir dene bence :KK66: az arastir googel ne digcek acaba o_O ben daha cok jojo kurbani oldugum icin :D kilo durma vermem nedir bilmiyorum oralara hic varamadim :KK61:

olacak deryam seninde böyle bir karnin olacak :KK59: bizde baklava severiz ama göbegimizde olanindan :21:

dirence girdiyse vücüdün sok birseyler yapmalisin..detoks gibi yada 1-2 gün sirf protein filan bir dene bence :KK66: az arastir googel ne digcek acaba o_O ben daha cok jojo kurbani oldugum icin :KK70: kilo durma vermem nedir bilmiyorum oralara hic varamadim :KK61:
canım h.sonu bi geçsin hem adet zamanım hemde kardeşimin nişanı var. ondan sonra diğer hafta için yaparım.

Slm kizlar, aksam aksam o kadar cok meyve yedim ki, karnim davul gibi ;(
Aksam yemegini erken yiyince boyle oluyor, cok acikiyorum. Esim nutellali ekmekleri lop lop indirdi mideye. Ben de onlari yemeyeyim diye meyveye verdim kendimi. Ama elma,mandalina..

1.6kgkalmis deryacim hedefine revize edelim mi mezun olup mu devam etmek istersin

Back