Oh ne guzel :) ilk zamanlar cok guzel gidiyo bendecmerak ediyorum ama tartilmcam cumaya kadr supriz olsunGunaydin kizlaaar, ben de tartildim bugun. İyi bir moral oldu bana, size de guzel bir moral olsun :) 90 ile katildim araniza simdi 87,5 :))
Slm kızlar . Bugün sabah tartıldim ve nerede ise bir kilo almış görünüyorum . Çok üzüldüm sanırım düzensizlikten oldu
Bizim icinde bir zevkti cok eglendikSevgili Şirinemim Melekleri yeni girebildiğim için tebriğim geç kaldıgeçen haftaki yarıştan dolayı hepinizi tebrik ederim sizinle yarışmak bir zevkti Hepimiz için güzel bir motivasyon oldu ileirki haftalarda rövanşı yapmak dileğiyle hepimize sağlıklı kalıcı zayıflamalar
Daha da guzel bir noktaya deginmissin.T
Teşekkür ederim Mervecim. :) Akşamları 10 da uyumak istiyorum aslında ama uykuöm gelmiyor. 11 gibi uyuyuorum ki kilo vermede uykuda çok önemli çünkü uykusuz kalınca vücut hem yağ yakmıyor hemde açıkacak hormonlar salgılanıyor. Aslında benim bunu yapabilmemin en büyük sebebi sünnete uyabilmek. Sabah namazından sonra insanların nasibinin dağıtıldığı bir vakitte, zihnende en dinç olunan vakitte uyumak istemiyorum. İyi bir müslüman ne olursa olsun hayatında disiplini sağlayabilmeli.
gecmis olsun neyin var tatlimDaha da guzel bir noktaya deginmissin.
Bugun senibkendime ornek alarak aksam yuzmeye gidecegim. Oysa ki hastayim diye bahane yapmistim gitmem diye dusunuyordum.
Cansu cum mevsim gecisi hastalandim kolum kanadim kirik halsizim. Toparladim biraz.gecmis olsun neyin var tatlim
Hadi yaaOmlet Omletgercekten omlet zannetim katmer demesen hic öyle algilamiycam keyifler iyi yürüyüsten yeni geldik seni sormali
Cansu cum mevsim gecisi hastalandim kolum kanadim kirik halsizim. Toparladim biraz.
Yuruyuste kullandigin ugmygulama ne guzelmis. Turkce versiyonu var mi ki arastirayim bi.
Kizlar sizce spor yatmadan oncemi yapilsa daha iyi yoksa sabah kalkincami
Onuda iyi hatirlattin her kisi zencefil balla atlatirim ben.noom benim kullandigim adim sayari, + menünü yaziyorsun günlük kalorini söyliyor hedefin icin...sonra grafikte kilonun nasil düstügünü görü motive oluyorsunayrica cig zencefil üstüne biraz bal tavsiye ederim üstündeki kirginlig alir umarim gecmis olsun tatlim.
EstağfirullahDaha da guzel bir noktaya deginmissin.
Bugun senibkendime ornek alarak aksam yuzmeye gidecegim. Oysa ki hastayim diye bahane yapmistim gitmem diye dusunuyordum.
Iyyyy. Bu hayatta gerçekten nefret ettiğim birşey varsa oda yağlı yiyecekler kızartmadan bile midem bulanır. Belli zaten vıcık vıcık yağ olduğu, nasıl parlamış. Hani peçeteyi bastırırsında yağ çıkar ya. Eline sağlık biz almıyalım mide bulantısı ve hazımsızlık yapar. Ayy ağzıma yanık yağ ve is tadı geldi.Hadi yaayağlı yağlı katmer ooo sıcacık bide tulum peyniri arasinaaa oohhh hadi yiyin bakalım bizdede keyifler şimdiden kilo vermeler başladi
Onuda iyi hatirlattin her kisi zencefil balla atlatirim ben.
Sizleri bole spor yapmis gorunce cok ozeniyorum.
Bir soru kac metre yuzmeyi hedefleyeyim kendime
Ne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlamışsın sonra 3 kaşık mıhlama ne öyle. Çok fazla çok. Zayıflamaya çalılıyoruz biz. Akşamı hafif atlatman gerekirken birsürü pirinç. Hadi pasta yiyceksin diyelim. O saatte mi yenir? Direk yağ olur göbeğine basenine iner (indi bile) geçmiş olsun.Tunaydin kizlar
aksam yazamadim k.bakmayin misafirlige gittik geldigmizdede cok gec olmuştu
dunku menum
sabah
haslanmis yumurta
1kk peynir
6c7 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
ogle
3 yk mihlama
2 kepekli ekmek
aksam
2 parca tavuk kanat
2 dolma biber (bahce biberiydi kizlar cok kucukdu toplasan 1 biber yapmaz)
Misafirlige gidincede
bi dilim pasta yedim
ceza verin bana ya ben akillanmam ceza istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?