• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son düzenleme:
Ben bilerek uğramıyorum kızlar.. Çok gelgitli günler geçiriyorum. Gelirsem burada hepinizin moralini bozarım. O yüzden kabuğuma çekilmiş bir haldeyim. :43::43::43:

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/628069-diyet-yemekleri-tarifleri.html bengi burada dukanla ilgili tarifler var canım..

chentiqcim niye kabuğuna çekiliyorsun , paylaşmak istersen seni dinleyebiliriz, hepimiz burada canımızın sıktığı şeyleri paylaştık, bazen birkaç kelime bile insana teselli olabiliyor..

19 HAZİRAN
sabah 9,30
iki dilim börek
iki adet tuzlu kurabiye

öğlen
12,30
1 kase çorba
3 adet köfte

ara 15,00
1 adet nektari

akşam 20,30
2 adet tavuk but
salata

3-4 erik
1 nektari

2 litre su
300 ip atlama

Ben bilerek uğramıyorum kızlar.. Çok gelgitli günler geçiriyorum. Gelirsem burada hepinizin moralini bozarım. O yüzden kabuğuma çekilmiş bir haldeyim. :43::43::43:

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/628069-diyet-yemekleri-tarifleri.html bengi burada dukanla ilgili tarifler var canım..

canım istersen paylaşabilirsin bizim moralimiz bozulmaz destek olmaya çalışırız..

innukcum bunlar kesinlikle spor ile olan şeyler.. totomuzu kaldırmamız lazım, aç kalarak nereye kadar di mi:34:
spor hayatımızın bir parçası olmak zorunda da off off..abartmamak lazım ama yinede sporu..

Şura bugünkü ödevim sabah 20dk jilian 30days. akşam yemek yap (arkadaşlar gelecek yemeğe) gez toz :D

19 HAZİRAN
sabah 9,30
iki dilim börek
iki adet tuzlu kurabiye

öğlen
12,30
1 kase çorba
3 adet köfte

ara 15,00
1 adet nektari

akşam 20,30
2 adet tavuk but
salata

3-4 erik
1 nektari

2 litre su
300 ip atlama
pazartesi bırakınca sabahta hemen salmışsın bakıyorum. sonradan toparlanmışsın ama geceyi meyve ile kapatmışsın..:19::20:

RAPOR
19.06.2013/Çarşamba

Sabah 08:40
1 yumurta, az süt, az yulaf kep.
20 lor ile yağsız omlet
1 biber
1 hindi füme

Öğlen 13:00
250gr ızgara levrek

Ara 15:00
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

15:30
230 gr ayran

Akşam 16:40
1 haş yumurta
20gr lor
30 gr keçi peyniri
1,5 salatalık,
1 hindi füme

Gece (spordan sonra) 20:30

150 gr yoğurt
yulaf ezmesi/tarçın

su 3 lt
1 fincan 5i bir arada çay
2 kupa adaçayı

30dk jillian 30days

toparlayacağım inşallah bu arada nedir şu jillian yahu:30: kk da biraz araştırdım, indirebileceğim link bulamadım link bozuk sanırım,,

toparlayacağım inşallah bu arada nedir şu jillian yahu:30: kk da biraz araştırdım, indirebileceğim link bulamadım link bozuk sanırım,,

bende dvdsi var canım. youtube'dan baktım benim yaptığım versiyon yok başka çeşitleri var. iyi bir egzersiz ama zor.. 1-2-3-4 haftalık zorluk dereceleri var. epey faydası oluyor düzenli yaptığın zaman. ama dediğim gibi epey zorlayıcı..
farklı versiyonu
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

1 haftanın programı bu.. benim yaptığımın benzeri.. daha güncel sanırım..

Son düzenleme:

Biz de birbirimizle bişey paylaşmayalım ozaman moral bozarız diye kabugumuza çekilelim?
Eki Görüntüle 739091

Arkadaşlar elimden geldiğince su ve bitki çayları için bir tablo yapmaya çalıştım..

Sarılar VASAT

Yeşiller İYİ

Kırmızlar KÖTÜ

Vasatlar sadece olması gerektiği gibi 2 litre su ancak bitki çayı vs. yok

İyiler 2 litre su yanı sıra en az 1 bardak bitki çayı

Kötüler Su 2 litrenin altında ve bitki çayı yok..

Su 2 litre altında ama bitki çayı var olanları Vasat yaptım

Bende ve bengide böyle bir durum vardı bitki çayı 2 barda üzerinde olduğundan 2 litreyi geçiyordu...

Şura, Kübra ve maymuncum siz hiç bitki çayı tüketmiyorsunuz neden??

Tüketiyorum canım da yazmayı unutuyorum çayları
En az 2 adaçayım 2 yeşıl çayım var bu hafta

19 Haziran Çarşamba

Sabah
2dilim kepek ekmek
1 yumurta
Yarım dilim peynir
3 dilim salam

Ara 3 çay kaşıgı nutella ( çok canım çekmişti)
1Dilim kepek ekmek
1Muz

Akşam
3 kaşık mantı (corba kaşıgı)
Çoban salata

2litreden fazla su
Sabah 20dk yürüyüş
Akşamüzeri 1saat yürüyüş
Gece 15dk yürúyüş

19 Haziran Çarşamba

Sabah
2dilim kepek ekmek
1 yumurta
Yarım dilim peynir
3 dilim salam

Ara 3 çay kaşıgı nutella ( çok canım çekmişti)
1Dilim kepek ekmek
1Muz

Akşam
3 kaşık mantı (corba kaşıgı)
Çoban salata

2litreden fazla su
Sabah 20dk yürüyüş
Akşamüzeri 1saat yürüyüş
Gece 15dk yürúyüş

öğün saatlerini yazmamışsın tatlım. birde o mantının üzerine tereyağı döktüysen felaket.. ama dökmediyse güzel....
nutella afiyet olsun... kavanozun dibini bulmadığın için teşekkürler..

Tünaydın arkadaşlar hepinize,

Göktuğ bugün çok hasta, işe gidemedim. Gece ateşlendi zar zor düşürmüştüm. Sabahta ateşli uyandı. Doktora götürdük.

Bende kendimi çok halsiz hissediyor havalardan mıdır nedir?

Tünaydın arkadaşlar hepinize,

Göktuğ bugün çok hasta, işe gidemedim. Gece ateşlendi zar zor düşürmüştüm. Sabahta ateşli uyandı. Doktora götürdük.

Bende kendimi çok halsiz hissediyor havalardan mıdır nedir?

çok geçmiş olsun, çocuktan sana bulaşmasın aman dikkat et..

Günaydın Canlar..

Bundan sonra ciddi ciddi spor yapmaya karar verdim. Sizinle menü paylaşsam canınız isteyebilir, çünkü 6 aydır yemediğim cısslara mezun olduktan sonra haftada 3-4 kez batar oldum. Şimdiye kadar kilo almadım ama şeklen beğenmiyorum kendimi.

O yüzden bundan sonra ben de spor yapacağım. Hatta spor yapmadığım gün içinizden ne geliyorsa söyleyin, hıncınızı alma fırsatı sunuyorum size :1::1: Jilli ben sadece o gün yaptım. Sonra kollarım ağrıyınca bir daha da bulaşmadım. Aradan 3 gün geçti hala dokununca sızlıyor. Nasıl hamlamışsak artık :4::4::4:

Benim bir günlüğüm var. Genelde oraya döküyorum içimi. Şu aralar kafamı meşgul eden 3 durumdan biri kuzenim 1 haftadır komada, dua bölümüne yazmıştım. Hayırlısıyla çıksın artık. 2. si ise bu günlükte bahsettiğim şeyler. Genel olarak ev işini halledemeyen ve sürekli biriktiren bir yapım var. KK kadınlarının bana yardımcı olması için bir topik açmıştım. Hala düzenlemiş değilim. Linkini açtığım konular kısmında bulabilirsiniz. Bu da canımı biraz sıkıyor açıkçası. Son mesele ise çok daha özel. Biraz inançlarla ilgili bir şey. Bu tip konular KK da tartışmaya mahal vermemek için tabu sayılıyor. O yüzden bu son meseleye girmeyeceğim.

Başka sorunuz varsa bugün soru cevaplama günüm.. Tek bir soru hariç hepsine cevap vereceğim.. Hatta bugün herkesin herkese soru sorma günü olsun mu? Hadi o üye hakkında "en çok" merak ettiğiniz şeyi sorun bakalım. Ne çıkacak ortaya..

Aklıma Kübra nın kaptanım her gün yeni fikirlerle geliyorsun dediği geldi... :28::28: Alın size fikir!! :51::51:

Back