naptın neler yedin neden yaptın gel bakalım sen şöyle az bir kilon kaldı neden bu düşünceye saplandın bence gücün çok çabuk kırılmaya başladıysa cuma günü yada pazar günü bir öğünde istediğini yemelisin. bengicim akşam bir dilim ekmekle yemek yersem imkanı yok zayıflayamam ayrıca beyaz değil çavdar yiyorum. insülin direncimin yüksek olmasından ötürü ve şeker yatkınlığımdan ötürü ekmeksiz doymuyorum yemediğim zaman şeker düşmeşiyle midem bulanıyor vücudum yanıyor bunu bildiğim için zaten ekmekte kısma düşüncem yok. kısmadım mı kıstım ama daha da azaltacağım zaman şuan değil 79u gördükten sonra. tamamdır bundan sonra dondurmayı gündüz yiyorum akşama asla yok.
hiç sorma sanırım öyle bir izne ihtiyacım var benim, gerçi artık izin mizin yok, iznimin hepsini dün akşam ve bu sabah kullandım.. sanırım bu saldırış bana yeter... inan rapor yazmaya yüzüm yok, spor da yapmadım,, ama bugünden sonra sıkı tuutcam , ramazana kadar verdim verdim,,, ramazan benim için çok zorlayıcı geçiyor çünkü... mutlaka alıyorum