• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

naptın neler yedin neden yaptın gel bakalım sen şöyle :4: az bir kilon kaldı neden bu düşünceye saplandın bence gücün çok çabuk kırılmaya başladıysa cuma günü yada pazar günü bir öğünde istediğini yemelisin. bengicim akşam bir dilim ekmekle yemek yersem imkanı yok zayıflayamam ayrıca beyaz değil çavdar yiyorum. insülin direncimin yüksek olmasından ötürü ve şeker yatkınlığımdan ötürü ekmeksiz doymuyorum yemediğim zaman şeker düşmeşiyle midem bulanıyor vücudum yanıyor bunu bildiğim için zaten ekmekte kısma düşüncem yok. kısmadım mı kıstım ama daha da azaltacağım zaman şuan değil 79u gördükten sonra. tamamdır bundan sonra dondurmayı gündüz yiyorum akşama asla yok.

hiç sorma:43: sanırım öyle bir izne ihtiyacım var benim, gerçi artık izin mizin yok, iznimin hepsini dün akşam ve bu sabah kullandım.. sanırım bu saldırış bana yeter... inan rapor yazmaya yüzüm yok, spor da yapmadım,, ama bugünden sonra sıkı tuutcam , ramazana kadar verdim verdim,,, ramazan benim için çok zorlayıcı geçiyor çünkü... mutlaka alıyorum

hiç sorma:43: sanırım öyle bir izne ihtiyacım var benim, gerçi artık izin mizin yok, iznimin hepsini dün akşam ve bu sabah kullandım.. sanırım bu saldırış bana yeter... inan rapor yazmaya yüzüm yok, spor da yapmadım,, ama bugünden sonra sıkı tuutcam , ramazana kadar verdim verdim,,, ramazan benim için çok zorlayıcı geçiyor çünkü... mutlaka alıyorum

evet haklısın ramazanda mübarek ayımızın hem şevkiyle hemde kurulan sofraların ihtişamıyla imkansız gibi birşey oluyor kilo vermek ama ben malesef oruç tutamıyorum. günde 3 sefer şeker hapı kullanıyorum ayrıca doktordan tembihli olarak şekerim düşüyor gözüm görmüyor birşeyi. kendimi çok kötü hissetsemde malesef tutamıyorum o nedenle ben diyetime de kilo vermemede devam edeceğim ama tutanlar için çok zor olacaktır eminim.

18.06.2013 Salı

Sabah 09:30

Küçük kepekli sandviç
Beyaz peynir, domates ve maydanozlu

Ara 11:00
7-8 ad. beypazarı kurusu :17:

Öğle 13:00

Fırın köfte 2 ad.
bulgur pilavı 4 yk
yoğurt 1 küçük kase

Ara 16:30
1 paket çörek otlu bisküvi :26::17::26:

Akşam 21:00

2 yk patlıcanlı köfte
3-4 yk pilav
2 yk yoğurt

Bugün kü menümün ne kadar berbat olduğunun farkındayım, dayanamyıp yediğim bisküviler için çok vicdan azabı duyuyorum. Üzgünümm :43::43::43:

Su :3,8 litre
1 fincan yeşilçay

Spor yok

Kübracım sakın bırakma kendini, toparlan biran önce biz bunun için burdayız. Tam sonuca bir adım kalmışken daha çok sarılman lazım..
Hadi bakalım silkelenn bugün bir başla spora ucundan. Bak nasıl iyi hissedeceksin..

Hem sen spor bakanısın.. AAAaaa yakışıyormu sana hiçç:20::20:

Kübracım sakın bırakma kendini, toparlan biran önce biz bunun için burdayız. Tam sonuca bir adım kalmışken daha çok sarılman lazım..
Hadi bakalım silkelenn bugün bir başla spora ucundan. Bak nasıl iyi hissedeceksin..

Hem sen spor bakanısın.. AAAaaa yakışıyormu sana hiçç:20::20:

inşallah canım silkeleneceğim, öncelikle etrafımda yememem gerekne şeyleri bir yoketmem gerek... evde o tarz şeyler olunca malesef irademe yenik düşüyorum:(( bu arada eşimde 2 kilo vermiş çok üzüldüm:(( eşim benim çok zayıftır, elendikten sonra 4-5 kilo almıştı , ama son zamanlarda tatlı, pilav falan yapmıyorum, o arada oda kilo vermiş, bebek gibi ya, az biraz yemeği boşlayınca hemen kilo veriyor:((

inşallah canım silkeleneceğim, öncelikle etrafımda yememem gerekne şeyleri bir yoketmem gerek... evde o tarz şeyler olunca malesef irademe yenik düşüyorum:(( bu arada eşimde 2 kilo vermiş çok üzüldüm:(( eşim benim çok zayıftır, elendikten sonra 4-5 kilo almıştı , ama son zamanlarda tatlı, pilav falan yapmıyorum, o arada oda kilo vermiş, bebek gibi ya, az biraz yemeği boşlayınca hemen kilo veriyor:((

Benim eşim ve oğlumda öyle canım yaa..

Keşke onlar gibi olabilsem. Eşim hep sen diyet yapıyorsun bize de yaptırıyorsun diyor.. Ama naapiim irade bu da bir yere kadar.. Ama mecbur yapıp yemiyorum..

sabah sana enerji olsun nasıl olsa çok sık yapmıyorsun bunu . ama öğlen yemek yemek yerine şeker bombası olan portakal suyu içmeni hiç beğenmedim. bir portakal suyunun içinde 4-5 portakal var 1 tanesi 50 kcal içindeki şeker oranını hesaba bile katmıyorum.
akşam sınıtzelin yanınd asalata yemen çok güzel ama umarım o sınıtzel fazla yağda kızarmamıştır. hatta fırında yapılmıştır..
izmirde işler nasıl? anlat bize merakta bırakma...
Halsizleştim o yüzden içtim canım otobüste.1 plastik bardak
Şınıtzel çok az yagda tavada yaptım

sabah sana enerji olsun nasıl olsa çok sık yapmıyorsun bunu . ama öğlen yemek yemek yerine şeker bombası olan portakal suyu içmeni hiç beğenmedim. bir portakal suyunun içinde 4-5 portakal var 1 tanesi 50 kcal içindeki şeker oranını hesaba bile katmıyorum.
akşam sınıtzelin yanınd asalata yemen çok güzel ama umarım o sınıtzel fazla yağda kızarmamıştır. hatta fırında yapılmıştır..
izmirde işler nasıl? anlat bize merakta bırakma...

kızlar yardım edin bana motivasyonum sıfır, dün akşam ve bu sabah herşeyi mahvettim, kendimde o gücü o dirayeti bulamıyorum,, bu kadar az kalmışken niye böyle oldu :43: çok moralim bozuk, çok pişmanım... kendime çeki düzen vermem gerek...
Sıkma canını kuzum hepimizin aynı dönemleri oluyor hatta şuan ben şu 83ü atlatabilirsem çok mutlu olucam takıldım kaldım böyle.

Kızlar bir dersaneyle iş görüşmesindeydim.Resmen görüşme değil sorgu odasıydı.Çok ukala ve farklıydılar.Hep ezmeye aşagılamaya çalıştılar. Okadar iş görüşmesine gittim hiç böyle birşey görmedim.Çıkınca aradım hocamı o da aynı dershanenin başka şubesinde çalışıyor anlatınca çok şaşırdı öyle görüşme olmaz.Onlar bildigin yeni mezunsun diye egolarını tatmin etmeye çalışmışlar dedi. Orda bişey diyemedim çok sinirlerim bozuldu aglıycktım nerdeyse.Şeytan diyor git karşılarına ağzına geleni söyle.
Dün de maymunla konuştuk saatlerce. O kızın bana söylediklerini duyunca aradı.kız ona farklı bana farklı konuşuyor.Gerçekten olayların benim düşündügüm gibi olmadıgını farkettim tek tek mantıklı açıklamalarını yaptı .kız bana sevgilisi oldugundan haberim yoktu .bi bucuk yıl çktk hep görüşüyoruz vs dedi .maymun araynca hepsine ben öyle demedim yanlış anlamış dedi.yani ikimize farklı konuşuyor. ben de salak gbi kıza inandim .hepsi yalanmış.keşke hemen yargılamak yerine önce sorsaydım.Benimkinin saklaması sınirimi bozdu asıl.zaten yoksa bişey demezdim bukadar.sen anlamıyosun kafanda kuruyosun ondan söylemedim diyor.ben bunun böyle bi karakter oldugunu biliyosun sana asıldgnı biliyosun niye hala muhattap oluyosun madem diyorum.iş yapıyorum diyor.o tarz muhabbetleri şakaya vuruyor bişey demiyorum bende kaç yıldır tanıyorum ne mal oldugunu biliyorum diyor. Bilmiyorum yani hala kafamda soru işaretleri var hala eskiden kalan problemlerimiz var.konuşuyoruz .şu anlık gayet güzel aramız ama nasıl yürür nekadar düzelir bilmiyorum.

18.06.2013

sabah
1simit
2karper peynir
1bardak çay

öğlen
100 gr tavuk döner
pide arası
1 ayran

akşam
1kepçe tel şehriye çorbası
4köfte 3 dilim patates haşlaması
2 dilim ekmek

ara
kiraz ama kaç tane olduğunu saymadım. şekerim düşünce napıcağımı şaşırdım.

su 2.5 lt
spor 35 dk program çalışması
akşam kan şekerin neden düştü biliyormusun patates yediğin için. patates kan şekerini hızlı yükselten glisemik indeksi yüksek bir sebze. senin mutlak aglisemik indeksi düşük yiyecekler tüketmen lazım. şekerinin hızla yükselip düşmesini önlemek için. ne yazıkki şekerin düştüğünde yediğin kirazda yanlış bir seçimdi. yoğurt yemen çok daha iyi olacaktı..
canım birde yemek saatleri yazarsan sevinirim.

18.06.2013 Salı

Sabah 09:30

Küçük kepekli sandviç
Beyaz peynir, domates ve maydanozlu

Ara 11:00
7-8 ad. beypazarı kurusu :17:

Öğle 13:00

Fırın köfte 2 ad.
bulgur pilavı 4 yk
yoğurt 1 küçük kase

Ara 16:30
1 paket çörek otlu bisküvi :26::17::26:

Akşam 21:00

2 yk patlıcanlı köfte
3-4 yk pilav
2 yk yoğurt

Bugün kü menümün ne kadar berbat olduğunun farkındayım, dayanamyıp yediğim bisküviler için çok vicdan azabı duyuyorum. Üzgünümm :43::43::43:

Su :3,8 litre
1 fincan yeşilçay

Spor yok

ilknur nasıl toparlanmıştın nasıl iyi gidiyordun. ne oldu? neden o bisküvlere hayır diyemedin. bak ofisde bisküveler var eskiden olsa hemen yerdim duruyor 1 haftadır. ayrıca dün nişanlımın dolapta bıraktığı kuruyemişleri gördüm daha önce fark etmemiştim. hala da duruyorlar yemedim.. ayrıca bari akşam yemeğini o kadar geç saatte yiyip birde pilav tüketmeseydin daha hafif bir şey yeseydin mesela ton balıklı(light tonbalığı normalinden farklı olarak yağın içinde değil suyun içine konuyor bu yüzden ligth) salata....
bu hafta yine kötü sonuç alırsak sarı kart göreceğiz. ha gayret arkadaşlar...

iyi yapmışsın canım ama küçük tuzlu bir büskivi daha iyi bir tercih olacaktı.. daha iyi tok tutar..
az yağlı tava için tebrik ederim..eksi yaprak yazmıştım yağ miktarını belirtmediğin için az yağ deyince yaprağı ekledim:9:

kızlar yardım edin bana motivasyonum sıfır, dün akşam ve bu sabah herşeyi mahvettim, kendimde o gücü o dirayeti bulamıyorum,, bu kadar az kalmışken niye böyle oldu :43: çok moralim bozuk, çok pişmanım... kendime çeki düzen vermem gerek...

lütfen motivenizi geri kazanın. hele bu kadar az kalmışken. bu hafta da düşük ortalamalı çıkarsak sarı kart alıyoruz ve asla slinmeyecek o sarı kart. sonrasında ise diskalifiye var.. Bir daha asla kk da yarışamamak demek.. Hadi toparlanın...

Kızlar bir dersaneyle iş görüşmesindeydim.Resmen görüşme değil sorgu odasıydı.Çok ukala ve farklıydılar.Hep ezmeye aşagılamaya çalıştılar. Okadar iş görüşmesine gittim hiç böyle birşey görmedim.Çıkınca aradım hocamı o da aynı dershanenin başka şubesinde çalışıyor anlatınca çok şaşırdı öyle görüşme olmaz.Onlar bildigin yeni mezunsun diye egolarını tatmin etmeye çalışmışlar dedi. Orda bişey diyemedim çok sinirlerim bozuldu aglıycktım nerdeyse.Şeytan diyor git karşılarına ağzına geleni söyle.
Dün de maymunla konuştuk saatlerce. O kızın bana söylediklerini duyunca aradı.kız ona farklı bana farklı konuşuyor.Gerçekten olayların benim düşündügüm gibi olmadıgını farkettim tek tek mantıklı açıklamalarını yaptı .kız bana sevgilisi oldugundan haberim yoktu .bi bucuk yıl çktk hep görüşüyoruz vs dedi .maymun araynca hepsine ben öyle demedim yanlış anlamış dedi.yani ikimize farklı konuşuyor. ben de salak gbi kıza inandim .hepsi yalanmış.keşke hemen yargılamak yerine önce sorsaydım.Benimkinin saklaması sınirimi bozdu asıl.zaten yoksa bişey demezdim bukadar.sen anlamıyosun kafanda kuruyosun ondan söylemedim diyor.ben bunun böyle bi karakter oldugunu biliyosun sana asıldgnı biliyosun niye hala muhattap oluyosun madem diyorum.iş yapıyorum diyor.o tarz muhabbetleri şakaya vuruyor bişey demiyorum bende kaç yıldır tanıyorum ne mal oldugunu biliyorum diyor. Bilmiyorum yani hala kafamda soru işaretleri var hala eskiden kalan problemlerimiz var.konuşuyoruz .şu anlık gayet güzel aramız ama nasıl yürür nekadar düzelir bilmiyorum.

Ben burada anlamadım, kendisine asılan biriyle üstelik eski kız arkadaşıyla üstelik sen varken, ve üstelik ne mal olduğunu biliyorum demişken hala nasıl görüştüğü kısmını anlamadım

Ben hala halsizim yorgunum.. Kafamı taktığım iki mesele var. Ne olur çok dua edin. Kendi kendimi yiyip bitireceğim yoksa..

İnnuk bir de çarşamba günü oldu, ne olur artık şu geçen haftanın su raporunu yayınlar mısın çiçekleri çizmek için seni bekliyoruz. bengi ile gdogan ptesi yayınladılar..

Son düzenleme:

kübracım sana inanıyorum toparlayacaksın dün nazar olsun.. sne yinede raporunu yaz çok kızmayacağım sadece 1 yaprak vereceğim:9::47:
size kızıyorum diye bana kızmayın kızlar mecburen böyle davranıyorum..
sevgili spor bakanımm toparlan silkelen seni şuraya havale ediyorumm..
eşinin kilo vermesine üzüldüm. eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama ara öğün yapmıyorsa mutlaka ra öğün yapsın. saat 16da azda olsa bir şeyler yesin.. yanına ceviz,fındık, kuru üzüm, günkurusu ve badem vereilirsin. çok faydalı olur hem kilo vermez hem vücut direnci artar hemde sen pilav, kek, börek yapmak zorunda kalmazsın..

ayıp gerçekten, çok ayıp..
başkalarını küçük gören aşağılayan insanlar önce kendilerine baksın. ama bu bir iş görüşmesi taktiğide olabilir. stres altındaki halini sorguluyor olabilirler. sonuçta öğrenciler ile özelliklede dershane öğrencileriyle uğraşmak kolay değil..
sevgilin hakkındaki en doğruyu sen bilirsin. içindeki ses buna sana söyleyecektir. başkalarının senin fikirlerine yön vermesine izin verme.. yanındayız...:7:

lütfen motivenizi geri kazanın. hele bu kadar az kalmışken. bu hafta da düşük ortalamalı çıkarsak sarı kart alıyoruz ve asla slinmeyecek o sarı kart. sonrasında ise diskalifiye var.. Bir daha asla kk da yarışamamak demek.. Hadi toparlanın...

Ben burada anlamadım, kendisine asılan biriyle üstelik eski kız arkadaşıyla üstelik sen varken, ve üstelik ne mal olduğunu biliyorum demişken hala nasıl görüştüğü kısmını anlamadım

Ben hala halsizim yorgunum.. Kafamı taktığım iki mesele var. Ne olur çok dua edin. Kendi kendimi yiyip bitireceğim yoksa..

kaygılarından kurtulmak için kendi hayatına yukardan bakmanı tavsiye ederim. yada bir kağıda içini dök.. en kötü ne olabiliri diye sor kendine.. emin ol en kötüsü kolay kolay olmaz...
hayat öyle güzel ki... doya doya yaşamak lazım... sorunlarımızı büyütmeden..:24::29:

Bunun hiç bi savunması olamaz işte asıl hala kabullenemedigim bu.Şu anda görüşmüyolar o muhabbetten sonra.tek açıklaması iş için görüşüyorum Konuşuyorum da nekadar hayatıma alıyorum .zaten o kur yaptıgında cevap vermiyorum. O Da bunun farkında diyor. Ne denir ne söylenir bilmiyorum .

$10-16 rpr.jpg

Arkadaşlar elimden geldiğince su ve bitki çayları için bir tablo yapmaya çalıştım..

Sarılar VASAT

Yeşiller İYİ

Kırmızlar KÖTÜ

Vasatlar sadece olması gerektiği gibi 2 litre su ancak bitki çayı vs. yok

İyiler 2 litre su yanı sıra en az 1 bardak bitki çayı

Kötüler Su 2 litrenin altında ve bitki çayı yok..

Su 2 litre altında ama bitki çayı var olanları Vasat yaptım

Bende ve bengide böyle bir durum vardı bitki çayı 2 barda üzerinde olduğundan 2 litreyi geçiyordu...

Şura, Kübra ve maymuncum siz hiç bitki çayı tüketmiyorsunuz neden??

Eklentiler

• $10-16 rpr.jpg
    $10-16 rpr.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
evet haklısın ramazanda mübarek ayımızın hem şevkiyle hemde kurulan sofraların ihtişamıyla imkansız gibi birşey oluyor kilo vermek ama ben malesef oruç tutamıyorum. günde 3 sefer şeker hapı kullanıyorum ayrıca doktordan tembihli olarak şekerim düşüyor gözüm görmüyor birşeyi. kendimi çok kötü hissetsemde malesef tutamıyorum o nedenle ben diyetime de kilo vermemede devam edeceğim ama tutanlar için çok zor olacaktır eminim.

ramazanlar midem açısından kabus gibi geçiyor, o kadar açlıktan sonra mideme yükleniyorum, hem çok rahatsız oluyorum hem de kilo alıyorum, bu ramazan bunun için çözüm bulmam gerek kesinlikle

Benim eşim ve oğlumda öyle canım yaa..

Keşke onlar gibi olabilsem. Eşim hep sen diyet yapıyorsun bize de yaptırıyorsun diyor.. Ama naapiim irade bu da bir yere kadar.. Ama mecbur yapıp yemiyorum..

ah keşke bende yapıp yemesem,,, ama o kadar iradesizim ki... şu pis boğazımdan çektiğimi kimseden çekmedim:5:

canım boşver gitsin, bazı insanlar biraz mevki sahibi olunca ne yapacaklarını şaşıyorlar,, ego tatmini başka bir şey değil, maymun konusunda da bence mantığınla hareket et... aklında hiçbir şüphe kalmadığında seni sonuna kadar tatmin ettiğinde bence yeniden başlayabilirsin, hayırlısı yine de

kübracım sana inanıyorum toparlayacaksın dün nazar olsun.. sne yinede raporunu yaz çok kızmayacağım sadece 1 yaprak vereceğim:9::47:
size kızıyorum diye bana kızmayın kızlar mecburen böyle davranıyorum..
sevgili spor bakanımm toparlan silkelen seni şuraya havale ediyorumm..
eşinin kilo vermesine üzüldüm. eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama ara öğün yapmıyorsa mutlaka ra öğün yapsın. saat 16da azda olsa bir şeyler yesin.. yanına ceviz,fındık, kuru üzüm, günkurusu ve badem vereilirsin. çok faydalı olur hem kilo vermez hem vücut direnci artar hemde sen pilav, kek, börek yapmak zorunda kalmazsın..

ayıp gerçekten, çok ayıp..
başkalarını küçük gören aşağılayan insanlar önce kendilerine baksın. ama bu bir iş görüşmesi taktiğide olabilir. stres altındaki halini sorguluyor olabilirler. sonuçta öğrenciler ile özelliklede dershane öğrencileriyle uğraşmak kolay değil..
sevgilin hakkındaki en doğruyu sen bilirsin. içindeki ses buna sana söyleyecektir. başkalarının senin fikirlerine yön vermesine izin verme.. yanındayız...:7:

peki yazacağım , ibret olayım diye çünkü sabahtan beri vicdan azabı çekiyorum kendime kızıyorum,, ah canım eşim tipik zayıf insanlardan yani tüm gün aç kalsa umurunda değil,, sabah kahvaltı etmez, öğlen yemeği doğru düzgün yemiyor, sebep yemek yapan bayan sigara içiyormuş, temiz değilmiş falan filan,, yani akşamdan akşama tek öğün besleniyor, yemek yememek umurunda değil yani, ama bugünden itibaren ona da kilo aldırma operasyonu başlatacağım, sabahları zorla ekmek arası hazırlayacağım yanına da kuruyemiş koymak iyi fikir, gizlice sabahları pantolonuna mı koysam napsam, yoksa almaz hayatta yanına:30:

Eki Görüntüle 739091

Arkadaşlar elimden geldiğince su ve bitki çayları için bir tablo yapmaya çalıştım..

Sarılar VASAT

Yeşiller İYİ

Kırmızlar KÖTÜ

Vasatlar sadece olması gerektiği gibi 2 litre su ancak bitki çayı vs. yok

İyiler 2 litre su yanı sıra en az 1 bardak bitki çayı

Kötüler Su 2 litrenin altında ve bitki çayı yok..

Su 2 litre altında ama bitki çayı var olanları Vasat yaptım

Bende ve bengide böyle bir durum vardı bitki çayı 2 barda üzerinde olduğundan 2 litreyi geçiyordu...

Şura, Kübra ve maymuncum siz hiç bitki çayı tüketmiyorsunuz neden??

canım aslında yeşil çay var yanımda ama unutuyorum,sen yazınca hemen kendime bir bardak yaptım, bu arada bergamot aromalı yeşil çay, inanılmaz lezzetli şimdiye kadar içtiklerimin en iyisi:34:

18 haziran KARA SALI:((:43::43:

sabah 9,30
iki dilim tam buğday arası peynir domates

öğlen
12,00
iki adet yaprak sarması
2 kaşık haydari
salata
2 yk patets salatası

ara 14,00
5 adet kayısı

ara 15,30
10 adet kiraz

akşam 20,30
5-6 yk taze fasulye
1 tabak makarna salatası
3-4 çatal pilav

1 adet hoşbeş
yarım kurabiye
2-3 adet erik
kavonaza daldırılmış 3 çatal nutella:((

spor yok
2 litre su

18 haziran KARA SALI:((:43::43:

sabah 9,30
iki dilim tam buğday arası peynir domates

öğlen
12,00
iki adet yaprak sarması
2 kaşık haydari
salata
2 yk patets salatası

ara 14,00
5 adet kayısı

ara 15,30
10 adet kiraz

akşam 20,30
5-6 yk taze fasulye
1 tabak makarna salatası
3-4 çatal pilav

1 adet hoşbeş
yarım kurabiye
2-3 adet erik
kavonaza daldırılmış 3 çatal nutella:((

spor yok
2 litre su

yorum yapmayacağım dedim sen hatalarını biliyorsun tek bir şey soracağım..
ee be kuzumm makarna salatasının yanında pilavı nasıl yedin ?

yorum yapmayacağım dedim sen hatalarını biliyorsun tek bir şey soracağım..
ee be kuzumm makarna salatasının yanında pilavı nasıl yedin ?

aklımdan geçen tek şey sadece yemekti, kendimi kaybettim cidden, gece boyu sürekli arandım ne yiyebilirim diye, kötü bir tecrübe oldu benim için... ama bugün öğlen yemeğinden itibaren işi sıkı tutma kararı aldım... neredeyse 2 aydır emek veriyorum... pes etmeyeceğim..

aklımdan geçen tek şey sadece yemekti, kendimi kaybettim cidden, gece boyu sürekli arandım ne yiyebilirim diye, kötü bir tecrübe oldu benim için... ama bugün öğlen yemeğinden itibaren işi sıkı tutma kararı aldım... neredeyse 2 aydır emek veriyorum... pes etmeyeceğim..

sıkma canını.. işte benimd eöyle oluyor bazen gözümüz dönüyor ne bulsak yiyoruz.. ama olsun her gün yeni bir gün..
her günü diyetimizin ilk günü gibi davranalım..

Back