Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

6 HAZİRAN 2013,PERŞEMBE

SABAH

1 kandil simidi
1 domates
1 salatalık
1 kıl biber
1 kibrit kutusu peynir
Biraz örgü peynir
8 zeytin

ÖĞLE

4 erik
1 kase tarçınlı 2 gün kurusu kayısılı yoğurt
1 bardak yeşil çay

AKŞAM

5 yemek kaşığı taze fasülye
Salata
Yoğurt

1.5 litre su

05.05.2013

kahvaltı

peynr
2 dilim ekmek

ara
çilek
2tane erik

öğlen

1dilim salçalı ekmek
1bardak çay

akşam
130 gr köfte
2 dilim ekmek

su 2lt
spor yok

06.06.2013

kahvaltı

peynir
2 dilim ekmek

ara
1 nescafe

öğlen
bir ayvalık tostu karışık

ara
form bisküvilerinden
1 nescafe

akşam
6 yk kurufasülye
1 dilim ekmek

ara
kiraz

su 2 lt geçmiştir.
spor yok

kızlar moralim bozuk bugün 2 tane sınavım vardı birinde kalem oynatamadım neredeyse yarım saatte çıktım ya. diğeri iyiydi ama çok sinirlendim hocaya. bu arada maymuşum Allah sabır versin kuzum bir gelişme olursa haberdar et bizi. sabah yazamadım direk okula gittim. sonra da dedim naptı acaba bu kız. Hayırlıysa beri hayırsızsa geri demekten başka ne gelir elden. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Umarım canım bana bu çektirdigini o da çeker elbet ve eminim ki benim mutsuzugum üzerine mutlu olamaz.Ahım çok büyük ona.kendini görmedi hala.sildim herşeyden.
Sende sıkma canıni hiç.

6 haziran pesembe
3 00
2dilim yumurtalı ekmek

Türk kahvesi

23.30
Fırında patates
Salata

Su yarım litre
Spor yok

Sabah yediklerimi afedersiniz çıkardım.Sıkıntı mideme vurdu.
Yarın tartılamycm kızlar.arkadasımın tartısı yok çevreyi de bilmiyorum.eve gitmem muhtemelen.esyalarimı toplamaya gidicem ama nezaman bilmiyorum.

Günaydın takım arkadaşlarımŞoktayım hala inanamıyorum ama 54.5 çıktım Ben daha yeni iskender yedim nası öle oldu anlamadımTartıda mı bi sorun var die 100 kere indim çıktım aynı

Başlangıç kilom:60
Geçen hafta:55.9
Bu hafta:54.5
Fark:1.4
%2.5

05.05.2013

kahvaltı

peynr
2 dilim ekmek

ara
çilek
2tane erik

öğlen

1dilim salçalı ekmek
1bardak çay

akşam
130 gr köfte
2 dilim ekmek

su 2lt
spor yok

ekmekleri yememiş olsan az yemişsin diyeceğim. sanki ekmekleri azaltıp başka şeyler koysan yoğurt mesela..

yaa sınavına üzüldüm... yine yiyecek bir şey bulmamaışsın galiba karbonhidratı yine fazla olmuş..ama çok yemeyerek dengeliyorsun..
canım yaaa üzülme lütfen kendine dikkat et.. eşyalarını almaya onun evde olmadığı bir zaman git..bir süre kafanı dinleyip hiç görmemen iyi olacaktır.. ve eşyalarını almaya yalnız gitme..

Bugün ilk final dua edin noluuurrrr
boooooolllll şanssssssssssssssssss muhteşem bir final dönemi geçirmeni diliyorum...
ayrıca verdiğin harika kilo içinde tebrik ediyorum..

Başlangıç kilom:62
Geçen hafta:60,2
Bu hafta:60,0
Fark:0.2
%0.33

bunada şükür.

6 haziran
sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası domates peynir

öğlen
salata
mantar sote
haydari

ara
1 nektari
4 adet kayısı
6 adet kiraz

akşam
1 kase tarhana
1 kaşık taze fasulye
3-4 çatal bulgur pilavı
yoğurt, salata

2 litre su

başlangıç kilosu:60,3
başlangıç tarihi:29 nisan
geçen haftakimkilosu:54,7
bu haftaki kilosu:54,2

54,7-54,2/54,7*100: %0,9

kızlar ya bu hafta 500 gr cık gitmiş, aslında daha çok verebilirim diye düşünüyordum ama... bu hafta çok az spor yaptım belki de o yüzdendir..

Başlangıç kilom:62
Geçen hafta:60,2
Bu hafta:60,0
Fark:0.2
%0.33

bunada şükür.

bengicim bu kadar düzenli beslenmene rağmen niye böyle a verdin acaba, hiç kaçamakta olmadı sanırım bu hafta,, 60 rakamı senin direnç rakamın belkide, çünkü bu rakamda fazla durdun belki de onu kırdıktan sonra kilolar çok daha çabuk aşağılara inecek...

Günaydın takım arkadaşlarımŞoktayım hala inanamıyorum ama 54.5 çıktım Ben daha yeni iskender yedim nası öle oldu anlamadımTartıda mı bi sorun var die 100 kere indim çıktım aynı

mel seni çok çok tebrik ediyorum demekki bu işi doğru yapıyorsun ki karşılığını aldın canım çok sevindim

canım üzülme ya, bazı hocalarda bu durum mevcut malesef, öğrenciler karşısında zor hoca olarak görünmek isterler ya anlam veremem buna hiç, çan eğrisi var mı ? eğer herkesin çok kötü geçtiyse belki sana faydası olabilir

canım keşke tartılma imkanın olsaydı... eve onun evde olmayacağından emin olduğun bir saatte git bence... ailenin yanına ne zaman döneceksin, okulun ne zman kapanıyor, ailenin yanına dönmen sana en iyi ilaç olacaktır bence..

çan eğrisi yok malesef. 60lık sistem bizimki. en kasıntılı olanı yani.. bugün bir sınavım daha var bana da dua edin kızlar.. bu arada sanada ilk sınavında başarılar tatlım

bengicim malesef öyle yapmak zorunda kaldım 11buçuktan 7ye kadar okuldaydım çünkü.

Başlangıç : 88
Geçen hafta : 85
Bu hafta : 84,5
Yüzdesi : 0.58

kızlar herkesi tebrik ediyorum

Günaydın arkadaşlarım,

Başlangıç kilo:68,2
Geçen hafta kilo: 65,9
Bu hafta kilo :65,6
Kilo Yüzde :0,45

kübra sanırım özel günüm sebebi ile böyle. oldu. ama moralimi bozmuyorum. devam. kaçamak yapmamaya devam edeceğim..
bugün bir baktımda 1 ayda sadece 2 kilo verebilmişim. aslında az. ama arada yapttığım çozutmalarıda unutmamak lazım. az gitsin ama kalıcı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…