Umarım canım bana bu çektirdigini o da çeker elbet ve eminim ki benim mutsuzugum üzerine mutlu olamaz.Ahım çok büyük ona.kendini görmedi hala.sildim herşeyden.kızlar moralim bozuk bugün 2 tane sınavım vardı birinde kalem oynatamadım neredeyse yarım saatte çıktım ya. diğeri iyiydi ama çok sinirlendim hocaya. bu arada maymuşum Allah sabır versin kuzum bir gelişme olursa haberdar et bizi. sabah yazamadım direk okula gittim. sonra da dedim naptı acaba bu kız. Hayırlıysa beri hayırsızsa geri demekten başka ne gelir elden. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
05.05.2013
kahvaltı
peynr
2 dilim ekmek
ara
çilek
2tane erik
öğlen
1dilim salçalı ekmek
1bardak çay
akşam
130 gr köfte
2 dilim ekmek
su 2lt
spor yok
06.06.2013
kahvaltı
peynir
2 dilim ekmek
ara
1 nescafe
öğlen
bir ayvalık tostu karışık
ara
form bisküvilerinden
1 nescafe
akşam
6 yk kurufasülye
1 dilim ekmek
ara
kiraz
su 2 lt geçmiştir.
spor yok
kızlar moralim bozuk bugün 2 tane sınavım vardı birinde kalem oynatamadım neredeyse yarım saatte çıktım ya. diğeri iyiydi ama çok sinirlendim hocaya. bu arada maymuşum Allah sabır versin kuzum bir gelişme olursa haberdar et bizi. sabah yazamadım direk okula gittim. sonra da dedim naptı acaba bu kız. Hayırlıysa beri hayırsızsa geri demekten başka ne gelir elden. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
canım yaaa üzülme lütfen kendine dikkat et.. eşyalarını almaya onun evde olmadığı bir zaman git..bir süre kafanı dinleyip hiç görmemen iyi olacaktır.. ve eşyalarını almaya yalnız gitme..6 haziran pesembe
3 00
2dilim yumurtalı ekmek
Türk kahvesi
23.30
Fırında patates
Salata
Su yarım litre
Spor yok
Sabah yediklerimi afedersiniz çıkardım.Sıkıntı mideme vurdu.
Yarın tartılamycm kızlar.arkadasımın tartısı yok çevreyi de bilmiyorum.eve gitmem muhtemelen.esyalarimı toplamaya gidicem ama nezaman bilmiyorum.
boooooolllll şanssssssssssssssssssBugün ilk final dua edin noluuurrrr
Başlangıç kilom:62
Geçen hafta:60,2
Bu hafta:60,0
Fark:0.2
%0.33
bunada şükür.
Günaydın takım arkadaşlarımŞoktayım hala inanamıyorum ama 54.5 çıktım Ben daha yeni iskender yedim nası öle oldu anlamadım Tartıda mı bi sorun var die 100 kere indim çıktım aynı
mel seni çok çok tebrik ediyorum demekki bu işi doğru yapıyorsun ki karşılığını aldın canım çok sevindim
Başlangıç kilom:60
Geçen hafta:55.9
Bu hafta:54.5
Fark:1.4
%2.5
06.06.2013
kahvaltı
peynir
2 dilim ekmek
ara
1 nescafe
öğlen
bir ayvalık tostu karışık
ara
form bisküvilerinden
1 nescafe
akşam
6 yk kurufasülye
1 dilim ekmek
ara
kiraz
su 2 lt geçmiştir.
spor yok
kızlar moralim bozuk bugün 2 tane sınavım vardı birinde kalem oynatamadım neredeyse yarım saatte çıktım ya. diğeri iyiydi ama çok sinirlendim hocaya. bu arada maymuşum Allah sabır versin kuzum bir gelişme olursa haberdar et bizi. sabah yazamadım direk okula gittim. sonra da dedim naptı acaba bu kız. Hayırlıysa beri hayırsızsa geri demekten başka ne gelir elden. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
6 haziran pesembe
3 00
2dilim yumurtalı ekmek
Türk kahvesi
23.30
Fırında patates
Salata
Su yarım litre
Spor yok
Sabah yediklerimi afedersiniz çıkardım.Sıkıntı mideme vurdu.
Yarın tartılamycm kızlar.arkadasımın tartısı yok çevreyi de bilmiyorum.eve gitmem muhtemelen.esyalarimı toplamaya gidicem ama nezaman bilmiyorum.
canım üzülme ya, bazı hocalarda bu durum mevcut malesef, öğrenciler karşısında zor hoca olarak görünmek isterler ya anlam veremem buna hiç, çan eğrisi var mı ? eğer herkesin çok kötü geçtiyse belki sana faydası olabilir
kübra sanırım özel günüm sebebi ile böyle. oldu. ama moralimi bozmuyorum. devam. kaçamak yapmamaya devam edeceğim..bengicim bu kadar düzenli beslenmene rağmen niye böyle a verdin acaba, hiç kaçamakta olmadı sanırım bu hafta,, 60 rakamı senin direnç rakamın belkide, çünkü bu rakamda fazla durdun belki de onu kırdıktan sonra kilolar çok daha çabuk aşağılara inecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?