Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm kızlar

akşam iftarda misafirlikteydik çorba dışında bişey yemedim desem yeridir.

gecede paşa uyumadı sahurda sızmışım ve hiçbişey yemeden oruç tutuyorum.çoook uykusuzum sabah 7de uyudu ve benim uykusuzluktan gözlerim zor açılıyor

herkese günaydın..
bende uykusuz bir gece gecirdim kızcem hasta
jana takımda yer var canım

utku paşa iyi canım parka gittik geldik şimdi memeyi azaltmaya çalışıyoruz stresli biraz..
egem nasıl tuvaletini söylüyomuş kıllı bıdığım..maşallah ona

ayy canım kolay gelsin yaaa.. bakalım biz nasıl bırakıcaz.. alahtan geceleri artık pek uyanmıyo.. 9.30- 10 gibi uyuyunca genelde 6.00-6.30 civarı uyanıyo.. ama benim de ufak ufak memeden kesmem lazım ki tek başına uyumayı öğrensin..

tuvaleti haftasonu 2 kere söyledi, sonra dışardaydık oyuna daldı.. zorlamıyorum, kendi kendine söyler inşallah.. :26:

ayy canım kolay gelsin yaaa.. bakalım biz nasıl bırakıcaz.. alahtan geceleri artık pek uyanmıyo.. 9.30- 10 gibi uyuyunca genelde 6.00-6.30 civarı uyanıyo.. ama benim de ufak ufak memeden kesmem lazım ki tek başına uyumayı öğrensin..

tuvaleti haftasonu 2 kere söyledi, sonra dışardaydık oyuna daldı.. zorlamıyorum, kendi kendine söyler inşallah.. :26:

evet cnm 2 yaşa yaklaşıyolar artık..yavaştan bıraktırmak gerek.çok zor olucak ama napalım onların iyiliği için..egem ne güzel uyanmıyomuş biz nerde en az 5 6 kere kalkıyruz.emmedende geri uyumuyoruz.
tuvaletde zorlamaya gelmez zaten iyi yapmışsın..

sezilmel tekrar geçmiş olsun canım benim..herpanjina çok zor gerçekten yemeksiz günler,uykusuz geceler,huysuzluk mutsuzluk.en kısa zamanda geçer inş

merhaba kızlar.
akşam yemeğimi şimdi yedim. daha da bişey yemem:) yediklerimi söyliyeyim hemen.

kahvaltıda bi haşlanmış yumurta yedim.
öğle yemeğim yine bi kase yoğurttu:)
akşam da bi parça haşlanmış tavuk but, 2 kaşık pirinç pilavı ve bolca yağsız salata yedim.

ayrıca bi saat yüzdüm. 5 mil leslie yaptım. akşam üşenmezsem bi 5 mil daha yapmayı planlıyorum:)

merhaba kızlar.
akşam yemeğimi şimdi yedim. daha da bişey yemem:) yediklerimi söyliyeyim hemen.

kahvaltıda bi haşlanmış yumurta yedim.
öğle yemeğim yine bi kase yoğurttu:)
akşam da bi parça haşlanmış tavuk but, 2 kaşık pirinç pilavı ve bolca yağsız salata yedim.

ayrıca bi saat yüzdüm. 5 mil leslie yaptım. akşam üşenmezsem bi 5 mil daha yapmayı planlıyorum:)

maşallah ya... ne kadar güzel beslenmişsin... egzersizler de harika...

iftar menüm klasikleşti...

1 kupa yeşil çay....
2 bardak su...
yarım kase mercimek çorbası...
yarım kase salata...
1 kaşık pilav...
2 köfte...
2 minik patlıcan...
arada ve sonunda 1 er bardak daha su... 1lt su içmiş oldum...

25 mekik ve leslie 1 mil yaptım...

merhaba kızlar..bu ara giremiyorum pek..
kızım hasta malum girmeye vakit bulamıyorum..
sabah (1 olmustu tabi) pide arası peynirli sandiviç

akşam 2 kasık makarna 2 köfte 3-4 adet pattes kızartma

Dışarıya çıktığım için anca menümü yazıyorumm

İftar menümm

1 dürüm döner ( içinde 50 mi 70 gr mı ne et varmış),:78:
1 kutu ayran,
Burger da falan patates kızartması veriyorlar ya işte accık ondan:kk77::78:

1 saat sahilde yürüyüş yaptık.
Yürüyüş esnasında dondurmaa:78:

Eve geldim. 2 litrelik sürahimi ve Doğa form çayını içicem. Çayın içinde maydanoz sapı, kiraz sapı, mısır püskülü vs vs varmış.

sahur menüm...

yarım lt su...
1 kupa yeşil çay...
1.5 krep (yağsız sadece içinde yarım yağlı süt vardı ve yağsız pişirdim..) çok büyük değil
1 kk kadar peynir...
1 domates...
yarım lt yine su...

günaydın kızlar....
ayyy cimcime hastamı olmuş sezilmel çok geçmiş olsun canım.....bende çok çıkar aft ecede de çıkmıştı bir ilaç var damla şeklinde üstüne sıktınmı ne ağrısı kalıyor ne aft...hemen öküyor geçiriyor denesene onu canım..adına bakayım birazdan....

gelelim dün yediklerime sabah nesfit öğlen 1 kase mercimek çorbası akşama da fırında patates yedim...tüm gün 2 litre su içtim....çok rahat hissediyorum kendimi böyle dikkat ettiğimde...
bu sabah kaltım adet olmuşum şişkinliğim biraz hafifledi sanki....inşallah gider şu kilolar.....
bu sabahta 2 tane pide yedim ve 1 litre su şu ana kadar...

saoll aycam.. ilaç verdi onu sürüyoz bakalım tabi sürdürtürse hemen siliyo tükürüyo

bu akşam misafirlerim yine..akşamdan beri öldüümm
menüm nasıl

yoğurt corbası
taze fasulye
barbunya pilaki
yoğrtlu biber
amnerikan salatası
peynirli börek
fırında tavuk pirzola
pilav
sütlü irmik tatlısı

X