Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence de kesin yemiştirDukan diyeti de iyimiş zor mu yapmak:44:

Benim ıssız takımım..

Bir adada tek başına kalmış bir kaptanım..

Olta mı atsam şu engin denize

Balık yerine eski çizme avlarım...

kaptanı yalnız bırakmak olmaz
uyuyakalmış dün gece bu yarışmacın
aklı burda kalktı saat 4te
gelemedi yorgunluktan malesef kaptanım

Teşekkürle suraBen irmik yiyip yemediğini çok merak ediyorum

evet yedimmmmmm yedim işte. ama nasıl yedim şimdik yaptım irmiği zaten yaparken başıma gelmeyen kalmadı. şekeri döktüm onu temizledim sonra yapınca koyayım dedim oturdum yiyeyim koltuğa döktüm olmadık engeller geldi önüme ama bir tencere irmik helvasından sadece küçük kahvaltı tabakcığı kadar yedim yani biraz fazla sanki ama dayanamadım toplamda 6 tatlı kaşığı yedim
sonrada geri kalanı gözüm görmesin gönlüm dayansın diye tencereyle götürdüm komşuma. dedim al bu senin olsun ben daha yemicem hevesim gitti. gözümde uçusan irmik helvası geçti artık. oda şaşırdı tabi tencereyle gidince. birazını alayım geri al diye tutturdu. dedim alırsam yemem çöpe gider. sende kalsın yiyemezsenizde sen dökersin ama iyiki de yaptım kızlar en son başıma vurdu nasıl ağrı nasıl anlatamam. birde çok halsiz kaldım malum durumdan dolayı elim ayağım kalkmıyor. uyuyakalmışım raporumuda yazamadım hemen yazıyorum.

24.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
3 kayısı
2 ceviz

kahvaltı
tulum peyniri
2 küçük domates
2diilim ekmek
papatya çayı ohhhhh

ara
çilek
kiraz

ara
koca bir bardak soğuk adaçayı rezene ve limon karışımı

akşam
8yk kıymalı patlıcan yemeği
2dilim ekmek

ara
6 tatlı kaşığı irmik helvası

Ben biliodum böyle olcağınıAma ne zorluklar gelmiş başına yine de yılmamış şekerle koltukla savaşıp yemişsinTencereyi komşuna vermeni çok tebrik ettim

Okuyorum okuyorum herşey süper gidio taaa ki irmiğe kadarİrmik hariç beğendim menünü şekercik

Ben biliodum böyle olcağınıAma ne zorluklar gelmiş başına yine de yılmamış şekerle koltukla savaşıp yemişsinTencereyi komşuna vermeni çok tebrik ettim

yaaa bak o kader dedik değil mi suraya melinda dinlemedi bize oh olsun..
sura;
irmiği çöpe döksen iyi olacaktı yada yapıp hepsini komşuya verseydin.. 6 kaşıkta az değil ki irimik helvası için içinde o kdar şeker o kadar yağ var. hepsi sana göbiş olarak geri dönecek

Ben öğle yemeği yicem makarna varmış yiyebilirmiyim:44:
hayırrrrrrrrr.
ne makarnası burda dukan yapıyorsuz zerre karbonhidrah yok birde karşıma geçmiş makarna diyor
dukanda çok yasak var direnmek gerekiyor. ilk gün kötü geçmedi bugün doymuyorum domatesi özledim.. kiraz yemek istiyorum..
akşamada nişanlım geliyor. baştan dedim ben protein diyeti yapıyorum ona göre diye. o geldiği için akşam yemeği yemem lazım akşam yemeği yiyincede sonra üzerine başka şeyler daha yemek istiyorum beni kontrol etmesini isteyeceğim ondan umarım başarır. sonuçta kendiside biz tanıştığımızda olduğum kiloma geri dönmemi istiyor.
hayırlısı
dukanın zorluğuna dün bugün ve yarın yazacağım rapora göre kendin karar ver. 3 gün atak yani sadece protein sonra 1 protein+sebze/1 gün sadece protein yiyeceğim cumaya kadar.. haftaya bakarız duruma göre sebze suyuma geri dönebilirim...

Son düzenleme:
sadece makarna yeme ama önden bir çorba salata iki yemek kaşığıda makarnaaaa dinime küfreden müslüman olsa derler ya o hesap nasılda yedim irmiği

dün akşam sütçü ablamdan aldığın inek sütünün çok sevdiğim ve kıyamadığım kaymağını alıp çöpe döktüm. çünkü biliyorum dursa onu bal ile karıştırıp yerdim.. yoğurdumu mayaladım bugünde yoğurdun üzerindeki hafif kaymağı sıyırdım..
biliyorum bulamayanlar var normalde hiç yemek, ekmek atmam çöpe...ama midemde olmasından iyidir..

onları bende yapıyorum ama dün akşam dayanamadım dayanamazdım da. ama yağsız yaptım. en azından burdan kurtardım dimi. napalım artık oldu. oda olmasaydı bugün çıldırmış olurdum herhalde. inan yaptığıma pişman değilim. bünyemi biliyorum çünkü. dün onu yememiş olsaydım daha çok tatlıya aç olacaktım en azından frenleyip bastırdım. birde benim sütçüm gelse

RAPOR
25 MAYIS 2013 CUMARTESİ

sabah
2. haş yumurta
1 hindi füme
30gr dil peyniri

öğlen
180 gr fırında tavuk ciğeri
100gr yoğurt

ara -1-
10 gr yulaf unu
100gr süt
1 adet kuru kaysı

ara -2-
1 adet haş. yumurta
50 gr lor

akşam
6 adet az yağlı köfte
1 kase yayla çorbası (yulaf unulu tavuklu)

Toplam 1218,6 kcal 35,1 gr karbonhidrat 71,6 gr yağ

spor
40 dk yürüyüş
3 lt su

24 MAYIS
sabah
1 kase sütlü gevrek

öğlen
salata
domates salatalık
börülce

ara
5 adet yeşil erik
1 adet kayısı
2 adet malta eriği

akşamm
içine 2 adet kayısı doğrammış 1 kase yoğurt
1 bardak tarçınlı süt

merhaba kızlar

dün akşam iyi değildim işten geldim kendimi yatağa attım öylelikle sabahı ettim, bugün işyerinde de elektrikler yoktu o yüzden nete giremedim.. şimdi evdeyim, biraz ders çalıştım şimdi de dinleniyorum... dışarıda mis gibi bir hava var.. belki akşama doğru eşimle dışarı çıkarız
bu arada 1. olmuşuz ne çok sevindim,,
ben gün geçtikçe kendimi diyete daha adapte hissediyorum sanki, haftaya da 1 . olucaz inşallah

geçmişi okudum da şimdi şuradan bir irmik krizi gelmiş geçmiş sanırım, bence yinede az hasarla kurtarmış, bende sonradan tüm yemelere saldırmaktansa nefsi köretlmek gerektiğini düşünüyorum..

bengi senden özendim bugün bende protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım, vücudum biraz şaşırsın istiyorum
ama bende ne kadar sebze sevdiğimin farkına vardım, domates salatalık burnumda tütüyor şuanda
yarın büyük ihtimal eski düzenime geri dönerim heralde..

Sura, ne yapalım bu seferde boyle olsun.. Baska kaçamak yapma bak benim canım domates salatalık maydanoz çekiyor yinede yemiyorum :)))

Gdogan
Gecmis olsun canım.. Dünkü menün güzel bugünkü nasıl acaba??
Biraz direnirsen oluyor protein diyeti.. Biliyorsun gecen haftalarda hep sebze yiyordum o yüzden ben özlemiştim et türevlerini çok zor olmadı şimdiye kadar.. Diyeti bozacak kacamakta yapmadım...

25 MAYIS
SABAH
1yumurta ve 1 parça peynirle yapılmış omlet

ara 1 elma

öğlen 2 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

akşam

1 parça ızgara tavuk
az domates, salatalık

1 litre su
spor yok

yok canım ya bu protein işi bana göre değil ( ben yarın büyük bir mutlulukla yeşilliklerime taze fasulyelerime döneceğim :))

Dondurmalı soğuk kahve ictim.. Çok tatlı degildi ama diyetime göre kaçamak yapmış oldum..

25 MAYIS
SABAH
1yumurta ve 1 parça peynirle yapılmış omlet

ara 1 elma

öğlen 2 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

akşam

1 parça ızgara tavuk
az domates, salatalık

1 litre su
spor yok

Çok başarılı menüler ben nasıl menümü yazacağım şimdiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…