Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yokkk ama yapabilecek malzemelerim var hepside gözümün önünde uçuşuyor :84:

Yapma yapma sakın daha hafif bişeyler ye meyveli yoğurt yap mesela benginin dediği gibi şekersiz pudi de yapabilirsin ilk kez duydum ben şekersiz puding ne güzel yapmışlar tam bizlik

Benim de canım istediiiiiiiiiiiiiiiiii

Benim de bi hafta kaldı 4ün bitmesineBen diş hekimliği okuyorum bebişim bi senem daha var yani

uvvv iyidir iyidir oku oku. boşver bitirip diş hekimi olup napıcan şaka bir yana da son seneye gelince zor oluyor bitmek bilmiyor yahu. bitsede evlensekte iş güç kursakta ohhh yan gel yat osman yapsak. yani en azından sınavları ben yapsam bana sınav yapamasalar

irmiği çöpe dök ucuz bir şe zaten.. evde yoğurt varsa bir kaseye koy biraz yulaf ezmesi ve toz tarçın ekle walla tatlı gibi oluyor..
yada şekersiz puding almak için dışar çık yürürken vaz geçersin..

Benim de canım istediiiiiiiiiiiiiiiiii

Yapma yapma sakın daha hafif bişeyler ye meyveli yoğurt yap mesela benginin dediği gibi şekersiz pudi de yapabilirsin ilk kez duydum ben şekersiz puding ne güzel yapmışlar tam bizlik

anammm ben beni kurtaracaklar derken benimle geldi bak şimdi mevzu tatlı değğil ki mevzu irmik helvası yemek önüme ne koyarsan koy tatlı olarak yemem şuan ama irmik helvası istiyorum offfff

Çok güldüm yaaBen de sınav olmaktan bıktımBiter inş en kısa zamanda ne güzel senin evlenceğin zaman bilem belli

güzel taktikler veriyorsun bengicim de irmiği dökerken içim gider benim oyyy çıkar irmik alırım bu sefer de neyse komşuma gideyim bari. birazda böyle vakit geçireyim. geçer belki. geçmezsede akşam raporumda itiraf boyutunda istediğiniz şeyi yapabilirim o nedenle geçmeliii

Çok güldüm yaaBen de sınav olmaktan bıktımBiter inş en kısa zamanda ne güzel senin evlenceğin zaman bilem belli

yani ama hayat bu belli olmaz ki belki uzayabilir belki kısalabilir bilmem ki ne olacak nasıl olacak yazdık işte öyle bişey. senin belli mi ki kısmı olarak acabaaaa :44:

irmikten kurtulman lazım :)
komşuya ver:)
itiraf falan kabul etmiyoruz hem irmik helvası kaç kalori sen biliyor musun en az 500

şuanda tutuyorum kendimi komşuyada gittim oda uyuyormuş giremedim bende. düşünün vucudum bile yandı yahu okadar istedim. neyse bence irmik konusunu kapatalım ki bende unutayım en azından.

kızlar ben işden çıkıp yoga dersine gidiyorum sonrada eve gidip süsleneceğim çünkü arkadaşımın kına gecesi var..
sabah görüşürüz öpücükler hepinize..

24 MAYIS 2013,CUMA

SABAH

2 dilim ekmekle yapılmış zeytinli peynirli tost

ÖĞLE

1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı kıymalı kabak oturtma
1 ayran

ARA

Küçücük ekmek arası bi dilim sayılır zeytin ve peynir
1 kupa filtre kahve

AKŞAM

6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…