haftaya yok öyle 300 olsun bizim olsun... çok pis planlarım var sizlerle ilgili olarak. bu geçtiğimiz hafta boyunca onları düşündüm (uyanık olduğum nadir zamanlarda)
Biz yeni kurulan bir takımız. haftalarca listelerden inmememiz lazım. hele ki yazın başlamışız ki, diğer takımların ivme kaybettiği zaman.. önümüzdeki hafta kilo vermeyeni asarım keserim dilim dilim doğrarım...
nasıl ama tırstınız mı azıcık
ah şöyle herkes aynı anda online olsa da konuşsak..2-3 kişi oluyoruz hep .. ben de evi toplayım bari naoayım
teşekkürler desteğin için bu hafta bomba gibi olacağız...
ben kilo verme çabalarımda 84ü göremedim 85 hep durak noktam oldu. yani kilo verimim hep 85te duraklama dönemine girdi. ama kusura bakmasın bu kilolar yeter yani 84 ü gördükten sonra kendimi 65e çok yaklaşmış hissedeceğim. değil belki ama olsun. önce küçük hedefler koymamız gerektiğini duydum tvde. bilipte uygulamıyordum ama artık uygulama vakti. o nedenle bu haftaki hedefim 85 dahası olursa neden olmasın ama dimi84 ü gördüğüm hafta kendime bir öğün ödül koyacağım.
Ben de bugüne kadar hep 56da kaldım daha fazla inemedim şu an da 56yım gitmiyo artık yaaBen de 54ü görsem bi yaş pasta kemircem ödül olarak Şakaydı chentiq:83::83::83::83:
Selam kızlar çok çok yoğun bir hafta sonunu geride bıraktım..
Kaptanım kızma ama haftasonu fırsat bulup uğrayamadım haliylede cozutmuş olabirim.
yediğimin içtğimin listesini de tam tutamadım.. Çok üzgünüm...
Cumadan başlayıp listelerimi yazıyorum hemennn..
Yazık sana bügunde dondurma ye... cumaya çok var daha:))
Bu hafta yine biz birinci olacağız ...
Not: umarım bu seni daha çok hırslarımistir.. Sana içten kaçamaksiz bir hafta diliyorum...
evet yedimmmmmm yedim işte. ama nasıl yedim şimdik yaptım irmiği zaten yaparken başıma gelmeyen kalmadı. şekeri döktüm onu temizledim sonra yapınca koyayım dedim oturdum yiyeyim koltuğa döktüm olmadık engeller geldi önüme ama bir tencere irmik helvasından sadece küçük kahvaltı tabakcığı kadar yedim yani biraz fazla sanki ama dayanamadım toplamda 6 tatlı kaşığı yedim
sonrada geri kalanı gözüm görmesin gönlüm dayansın diye tencereyle götürdüm komşuma. dedim al bu senin olsun ben daha yemicem hevesim gitti. gözümde uçusan irmik helvası geçti artık. oda şaşırdı tabi tencereyle gidince. birazını alayım geri al diye tutturdu. dedim alırsam yemem çöpe gider. sende kalsın yiyemezsenizde sen dökersinama iyiki de yaptım kızlar en son başıma vurdu nasıl ağrı nasıl anlatamam. birde çok halsiz kaldım malum durumdan dolayı elim ayağım kalkmıyor. uyuyakalmışım raporumuda yazamadım hemen yazıyorum.
merhaba kızlar
dün akşam iyi değildim işten geldim kendimi yatağa attım öylelikle sabahı ettim, bugün işyerinde de elektrikler yoktu o yüzden nete giremedim.. şimdi evdeyim, biraz ders çalıştım şimdi de dinleniyorum... dışarıda mis gibi bir hava var.. belki akşama doğru eşimle dışarı çıkarız
bu arada 1. olmuşuz ne çok sevindim,,
ben gün geçtikçe kendimi diyete daha adapte hissediyorum sanki, haftaya da 1 . olucaz inşallah
Çok başarılı menüler ben nasıl menümü yazacağım şimdiiiiiii
25-05-2013 cumartesi
16:00
1 simit
1 dilim peynir
1 yumurta
ara 1 mc donalds dondurması
1 sade türk kahvesi
22:00
yarım tabak ton balıklı makarna
1 soda
2 litre su
spor yok
Menümü yazmaya utandım resmensabah 6da uyuyorum 2de uyanıyorum bu arada geceleri ders çalışıyorum
Günaydın kaptanım bende gece bir türlü uyuyamadim.. 1-2 saat ancak.. Açlıktan oluyordum :)) ama yemedim bir sey...
Sen ilk günlerde bir tablo yapıyordun ya ben o tabloyu özledim..
sarma baklava pide akşam yemeğiyle meyva Allah'ımmmmneden canın bişey çektiğinde buraya yazmıyorsun ki. birbirimizi güzel frenleyebiliriz en azından. bende yedim geçen gün ama buraya yazmamış olsaydım kim bilir ne kadar yerdim.
25 MAYIS 2013,CUMARTESİ
SABAH
Peynirli maydanozlu salçalı zeytinli bir yumurtayla yapılmış omlet
1 kibrit kutusu peynir
8 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
Çok az dondurma(Bunu da biber aşırı acıymı yandım ondan geçsin diye yedim)
ÖĞLE
Çeyrek beyaz simit
Küçücük örgü peynir
3 zeytin
Meyveli yoğurt
AKŞAM
4 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Aşırı bol yeşillik
2 litre su
Temizlik yaptım çok yoruldum spor sayılır mı
Sen de çok yoruluyosun yaa kaptanım
Çok komik yaa kendimi ruh ikizimi bulmuş gibi hissediyorumHep aynı şeyleri yiyoruz nerdeyse sen zeytinli poğaça yiyosun ben de yiyorum ben makarna yemiş oluyorum bi bakıyorum sen de yemişsin aynı öğün
25 MAYIS 2013,CUMARTESİ
SABAH
Peynirli maydanozlu salçalı zeytinli bir yumurtayla yapılmış omlet
1 kibrit kutusu peynir
8 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
Çok az dondurma(Bunu da biber aşırı acıymı yandım ondan geçsin diye yedim)
ÖĞLE
Çeyrek beyaz simit
Küçücük örgü peynir
3 zeytin
Meyveli yoğurt
AKŞAM
4 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Aşırı bol yeşillik
2 litre su
Temizlik yaptım çok yoruldum spor sayılır mı
Çok komik yaa kendimi ruh ikizimi bulmuş gibi hissediyorumHep aynı şeyleri yiyoruz nerdeyse sen zeytinli poğaça yiyosun ben de yiyorum ben makarna yemiş oluyorum bi bakıyorum sen de yemişsin aynı öğün
24.05.2013
Sabah
Kepekli beyaz peyinirli sandviç
domates,maydanozlu..
Öğlen
Salata
4 piliç köfte (hazır)
Ara
45 gr fındık içi
Akşam
Yok
Spor yok
su 2 litre..
25.05.2013
Sabah
4-5 kaşık menemen
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
2 dilim kek
1 dilim börek
1 bardak kola
Akşam
3 dilim pizza
1 bardak kola
1 küçük kase dondurma
Spor : sabah 25 dk eliptik
su 1 litre kadar
Cumartesi iş çıkışı arkadaşımın bebek partisine gittik. herşey ordan sonra koptu..
çok üzgünümmm
Sabah
Melemen
Çay
Çavdar ek 1 dilim
Öğle
Tavuk
Salata
Akşam
Peynir domates salatalık
1 saat yürüyüş
3 Lt su
Açım yemiyorum
Aöf sınavına hazırlanıyorum çok giremiyorum öptüm hepinizi
maymun seninle şöyle bir çalışma yapacağız.. ben sana her gün ödev vereceğim... günlük raporunu sunduktan sonra, özel çalışma diye bir başlık daha at ve ödevlerini bu başlığın altına yaz. yarın için ilk ödevin 6 bardak su içmek, ve bu hafta kesinlikle yemeyeceğin 3 şey yazmak.. mesela örnek veriyorum: bu hafta kesinlikle makarna börek ve sarma yemeyeceğim!!!! gibi.. çünkü börek, 14 tane sarma, dondurma, simit,makarna... spor da yok.. baskülde 90 lı rakamlar görmek istemeyiz değil mi?,
çok az dondurma... bir de açıklama yapmış.. çıtırcık pıtırcık ya... bir de şu makarnalar olmasa.. ama maymun yoldan çıkardı seni değil mi.. vodooo bebekler gibi.. o oradan makarna yiyor sen buradan... kabahat ondasen de daha az ye canın çektiğinde.. 1 kaşık falan ye.. zaten yoğurt yemişsin ıspanak yemişsin.. o fazlalık olmuş biraz...
tünaydın... nasılsınız? h.sonu geliyor, geldiği gibi de gidiyormeloş btti mi sınavların?
(magnuma ne desem ben ya.. bir de magnum.. içi dışı kalori)
Günaydın kaptanımCuma günü vizelerim bitiyo haftaya cumda finallerim balıyo o da 28 haziranda bitio pazrları da dahil olmak üzere her gün sınav olcak
dün herşey iyi giderken bir anda akşam nişanlım yüzünden birazda ipler koptu...
epey cezalığım sadece kaptanım magnum için 2 saat yürüyüş vermişoyy oyyy
bugün sebze+proteine geçektim ama dün her şeyi bozunca
pzt+salı sadece protein
çşb protein+sebze
perşembe protein yapmayı düşünüyorum her günde yürüyüş..
Günaydın kaptanımCuma günü vizelerim bitiyo haftaya cumda finallerim balıyo o da 28 haziranda bitio pazrları da dahil olmak üzere her gün sınav olcak
bu ne ya okul değil sınav merkezi..
canım ya ben belli kurallara bağlı olunca diyette çok zorlandığımı farkettim,, tebrik ediyorum seni.. haftasonu bende senin gibi dondurma kurbanıyım..
melindaa bu sıcak havalarda allah yardımcın olsun ya.. emek veriyorsun ama sonucu da güzel olacak inşallah.. siz meszun olduktan sonra hemen işe başlayabiliyor musunuz? herhangi bir sınava tabi tutuluyor musunuz tekrardan?