sanırım bizim grupta çalışan sadece 3 kişiyiz, diğer hatunlar sabahları uğramıyor ,, güzellik uykusundalar şimdi ohh ne güzel:115::103:
GÜNCELLEMELER 5. TAKIMIN ESKİ KURALLARINDAN ARAKLANMIŞTIR
10. Kaçamak* yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapar. Ne yapacağını egzersiz listesinden kendisi seçer.*
(Egzersiz listesi takım üyelerinin isteğine göre güncellenir; eklemeler ya da değiştirmeler yapılır.)
EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220
Kaçamak: Rejim yapanın tüketmemesi gereken gıdaların genel tanımıdır.*
11. (Her üyenin haftalık 200 kalori spor cezası almadan kaçamak yapma hakkı vardır. Bu haklar biriktirilerek toplu olarak da kullanılabilir.)
SİZE uyar mı kuzucanlar?? (melinda ve damlalar siz bu kuraldan önce suç işlediğiniz için listeden seçiyorsunuz)
13.05.2013
Sabah
biraz peynir
1 dilim ekmek
öğlen
tavuk dürüm
akşam
köfte
yarımdan daha az ekmek
orta türk kahvesi
gece
süt
canım köfte ne akdar yedin? umarım doyacak kadar yemişsindir. spor ve su olayı nasıl?
küçücük 6 tane. büyük 3 tane edersu olayı iyi bugün ama tutmadım miktarını. 1den 7:20 ye kadar dersim olunca iç hopp iç hopp gitti spor desen özel bişey yapmıyorum ama bugün 20 dkcık yurudum. bu arada şimdiden söyleyeyim de. ben perşembe gecesindan salı gününe kadar giremeyeceğim nete. toplantım var afyonda olmam gerek. birde kilo bildirimimi perşembe den yapsam olur mu??
seni çok özleyeceğiz ama napalımm.. afyonda kaymak ve sucuklara çok dadanma bizleri unutma olur mu?
perşembe sabahtan bildir.. aynı yöntemle.. bu hafta iznler yazılıoOOOOOOOOOOOooooooooooooOOO
Eki Görüntüle 710689
raporu düzenledim.. ya gdogan bana bir döner misin senin 1 menün yazılmamış...
dolma neden itiraf boyutuna girdi chentiqcim anlamadım kiii3 adet etli biber dolması zeytinyağlı değilll birde birbuçuk dilim ekmek o bir buçuk ekmeği nasıl yiyim ben
yazdım yaa.. pirinç yok mu dolmanın içinde? pilav+ekmek olmuş gibi gözüktü gözüme?? biz pilav+ekmek+mercimek+patates unları bir araya getirmiyorduk karbonhidrattan ötürü :44::44: acaba yanlış mı düşünüyorum?
doğru düşünüyorsun da eti daha fazla sırf pirinç değil yani
13 Mayıs
Sabah
50 gr Peynir
4 Zeytin
1 Salata
1. Çavdar ek.
Omlet 2 çatal
Ara
Yeşil çay fındık
Öğle 1 dilim kek
Akşam
Domates
Salata
Peynir
Zeytin
Çavdar ek 2 dilim
Fındık 10 adet
Leslie 2 mil
3 Lt aşmıştır su
13.05.2013
Sabah
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı labne peynir
3-4 dilim domates
omlet (4 yumurta ile yapıldı 3 kişi yedik sanırım 4/1 kadar ancak yemişimdir.)
5 zeytin
Ara
Şekersiz türk kayfesi
1 elma
Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye 1 pors. ( 6 yemek kaşığı)
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak süte 2 çay kaşığı Nescafe (şekersiz- su katmadan)
Akşam
YOK (Açım)
Spor
Sabah pilatesi (15 dk, hareket sayım sabit çeşidi 4 e çıkardım)
Su 2 litre
Çok çok çok fena yorgunumm
akşam iş çıkışı oğlumu alıp pazara gittim. Evde doğru dürüst sebze yok yemek yapacak diye. Gittim taze taze yeşillikler aldım çeşit çeşit, Eve geldim iki kap yemek yaparken arada o yeşillikleri bir güzel yıkayıp kurutup dolaba kaldırdım. Elimin altında hazır bulunsun. Akşam yemeği yemeye fırsatım olmadı.az önce işim bitti .
Göbeğime savaş açtım, kurtulacağım ondan.. iki gündür sürekli korse ile geziyorum, sıkılıştırıcı krem sürüp sarıyorum. Mekikler çekiyorum. Göbek eritmek için ne yöntem varsa gırlaa.. Hepisini deneyeceğm..