Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

GÜNCELLEMELER 5. TAKIMIN ESKİ KURALLARINDAN ARAKLANMIŞTIR

10. Kaçamak* yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapar. Ne yapacağını egzersiz listesinden kendisi seçer.*
(Egzersiz listesi takım üyelerinin isteğine göre güncellenir; eklemeler ya da değiştirmeler yapılır.)

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

Kaçamak: Rejim yapanın tüketmemesi gereken gıdaların genel tanımıdır.*

11. (Her üyenin haftalık 200 kalori spor cezası almadan kaçamak yapma hakkı vardır. Bu haklar biriktirilerek toplu olarak da kullanılabilir.)

SİZE uyar mı kuzucanlar?? (melinda ve damlalar siz bu kuraldan önce suç işlediğiniz için listeden seçiyorsunuz )

sanırım bizim grupta çalışan sadece 3 kişiyiz, diğer hatunlar sabahları uğramıyor ,, güzellik uykusundalar şimdi ohh ne güzel:115::103:

keşke öyle olsa sabah 10da kalktım gerçi ama. sabahtan beri sokaktayım dersler falan derken çok yoruldum çokkkk

neler konuşulmuş ben yokken offfff offff

Uysada uymasa da uyar :) ben yürüyüşü seçtim 1 saat olacak anladığım kadarıyla bi dilim kek için 1 saat çok caydırıcı bu ceza

13.05.2013

Sabah
biraz peynir
1 dilim ekmek

öğlen
tavuk dürüm

akşam
köfte
yarımdan daha az ekmek
1bardak ayran.. yazmayı unutmuşum da
orta türk kahvesi

gece
süt

Son düzenleme:
13.05.2013

Sabah
biraz peynir
1 dilim ekmek

öğlen
tavuk dürüm

akşam
köfte
yarımdan daha az ekmek
orta türk kahvesi

gece
süt

canım köfte ne akdar yedin? umarım doyacak kadar yemişsindir. spor ve su olayı nasıl?

canım köfte ne akdar yedin? umarım doyacak kadar yemişsindir. spor ve su olayı nasıl?

küçücük 6 tane. büyük 3 tane eder su olayı iyi bugün ama tutmadım miktarını. 1den 7:20 ye kadar dersim olunca iç hopp iç hopp gitti spor desen özel bişey yapmıyorum ama bugün 20 dkcık yurudum. bu arada şimdiden söyleyeyim de. ben perşembe gecesindan salı gününe kadar giremeyeceğim nete. toplantım var afyonda olmam gerek. birde kilo bildirimimi perşembe den yapsam olur mu??

seni çok özleyeceğiz ama napalımm.. afyonda kaymak ve sucuklara çok dadanma bizleri unutma olur mu?

perşembe sabahtan bildir.. aynı yöntemle.. bu hafta iznler yazılıoOOOOOOOOOOOooooooooooooOOO

raporu düzenledim.. ya gdogan bana bir döner misin senin 1 menün yazılmamış...

Son düzenleme:
şura sana ödev vermedim.. belki bilmiyorsundur diye. akşamleyin biber dolması yediğin için ekmek yemeyebilirsin. daha iyi olur. çünkü içinde pirinç var ya.. hem o hem o olmaz..

bu arada cepten eklediğim resimleri koyamadığımdan ötürü, kendime mail attım oradan da albüm yaptım.. bakın bakalım albüme, mezun olmuş biri motive edebiliyor mu sizi..

dolma neden itiraf boyutuna girdi chentiqcim anlamadım kiii 3 adet etli biber dolması zeytinyağlı değilll birde birbuçuk dilim ekmek o bir buçuk ekmeği nasıl yiyim ben

dolma neden itiraf boyutuna girdi chentiqcim anlamadım kiii 3 adet etli biber dolması zeytinyağlı değilll birde birbuçuk dilim ekmek o bir buçuk ekmeği nasıl yiyim ben

yazdım yaa.. pirinç yok mu dolmanın içinde? pilav+ekmek olmuş gibi gözüktü gözüme?? biz pilav+ekmek+mercimek+patates unları bir araya getirmiyorduk karbonhidrattan ötürü :44::44: acaba yanlış mı düşünüyorum?

doğru düşünüyorsun da eti daha fazla sırf pirinç değil yani

doğru düşünüyorsun da eti daha fazla sırf pirinç değil yani

valla benlik bişi yok.. benim öğrendiğim bu şekildeydi.. yani 1 den fazla karbo aynı menüde olmaz. ama eti fazlaysa proteine girer. o zamanda sorun olmaz :44::44: yani benim için sorun değil. ben zaten sizin gidişatınızdan çok memnunum.

13 Mayıs 2013 pazartesi
sabah: yok

öğle:
1 puaça 2 sigara böreği Annem sen şimdi yemicekmisin sen seviyosun diye yaptım deyince dayanamdım

akşam:
bol salata
5 yaprak sarması
1 sade soda

1 litre su
20 dk yürüyüş
20 dk egzersiz

13.05.2013

Sabah
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı labne peynir
3-4 dilim domates
omlet (4 yumurta ile yapıldı 3 kişi yedik sanırım 4/1 kadar ancak yemişimdir.)
5 zeytin

Ara

Şekersiz türk kayfesi
1 elma

Öğle

Zeytinyağlı taze fasulye 1 pors. ( 6 yemek kaşığı)
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süte 2 çay kaşığı Nescafe (şekersiz- su katmadan)

Akşam

YOK (Açım)

Spor

Sabah pilatesi (15 dk, hareket sayım sabit çeşidi 4 e çıkardım)

Su 2 litre

Çok çok çok fena yorgunumm

akşam iş çıkışı oğlumu alıp pazara gittim. Evde doğru dürüst sebze yok yemek yapacak diye. Gittim taze taze yeşillikler aldım çeşit çeşit, Eve geldim iki kap yemek yaparken arada o yeşillikleri bir güzel yıkayıp kurutup dolaba kaldırdım. Elimin altında hazır bulunsun. Akşam yemeği yemeye fırsatım olmadı.az önce işim bitti .

Göbeğime savaş açtım, kurtulacağım ondan.. iki gündür sürekli korse ile geziyorum, sıkılıştırıcı krem sürüp sarıyorum. Mekikler çekiyorum. Göbek eritmek için ne yöntem varsa gırlaa.. Hepisini deneyeceğm..

sabah güzel başlamışsın canım da o kek olmamış. Yinede menü güzel afiyet olsunnn...

akşamda olsaymış iyiymiş beğendim mönünü. tebrik ederim kaçamaksız ama akşamları boş geçme. yada ben boş geçemiyorum çok acıkıyorum ayrıca birşey yemediğin zaman çalışmıyor lanet olası metobolizma.

ahhh ahhh bende ne yorgunum sorma. birimizi ev hanımlığı yoruyor birimizi öğrencilik. beynim şişti bugün. bütün gün dışarda olunca da neler yesem de kaçırmasam diye kol gezdim açıkcası ay bak nescafe ve bir acıbadem kurabiyesinin çeyreğinin yarısını yedim demeyi unuttum. arkadaş yiyordu. bir lokma dedim sağolsun çeyreğin yarısını verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…