ne güzel irade bu. bugun benim doğum günüm mutlaka biri pasta getirecektir. kendi pastamı yememezlik yapamam değil mi
doğumgünün kutlu olsun begihayırlı ömürler, şöyle bol süprizli çok güzel bir doğumgünü geçirirsin inşallah..
canım diyet büskiviler kandırmaca diğer şekersiz büskiviler ile aralarında çok az kalori farkı var. hele şu son çıkan Special K'dan Fırınlanmış Kraker 66 Kalori var ya kandırmaca paketin yarısı 66 kalori...
haklısın canım, ama birşeyler yemem gerektiği zamanlarda dışarıda alabileceğim başka birşey aklıma gelmiyor o yüzden mecbur kalıyorum, zaten tatsız tuzsuzlar
ne güzel irade bu. bugun benim doğum günüm mutlaka biri pasta getirecektir. kendi pastamı yememezlik yapamam değil mi
canım diyet büskiviler kandırmaca diğer şekersiz büskiviler ile aralarında çok az kalori farkı var. hele şu son çıkan Special K'dan Fırınlanmış Kraker 66 Kalori var ya kandırmaca paketin yarısı 66 kalori...
kaptanım benim 1.5 saat yogam ve 3 lt suyum vardı...
akşam öğlenden kalan kuru fasülye salatasını yedim yogadan sonra acıktım. kaçamağa girmiyor sanırım...
.
13 .05.2013
SABAH
1 damla yağla yapılmış omlet
4 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
bol salata
2 kaşık patates salatası
yoğurt
1 kaşık yoğurtlu havuç
ara
10-15 sade fındık
2 adet form bisküvi
akşam
5 adet form bisküvi
1 adet salatalık
200 kere ip atladım
kalça egzersizleri
1 bardak yeşilçay
2 litre su
Sen memlekette olduğundan anneciğinin yemeklerinden yemene sorun çıkarmıyoruz sen de zaten çok abartmıyosun13 Mayıs 2013 pazartesi
sabah: yok
öğle:
1 puaça 2 sigara böreğiAnnem sen şimdi yemicekmisin sen seviyosun diye yaptım deyince dayanamdım
akşam:
bol salata
5 yaprak sarması
1 sade soda
1 litre su
20 dk yürüyüş
20 dk egzersiz
Ayyyyyyyyyy ne bahtsızızzGÜNCELLEMELER 5. TAKIMIN ESKİ KURALLARINDAN ARAKLANMIŞTIR
10. Kaçamak* yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapar. Ne yapacağını egzersiz listesinden kendisi seçer.*
(Egzersiz listesi takım üyelerinin isteğine göre güncellenir; eklemeler ya da değiştirmeler yapılır.)
EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220
Kaçamak: Rejim yapanın tüketmemesi gereken gıdaların genel tanımıdır.*
11. (Her üyenin haftalık 200 kalori spor cezası almadan kaçamak yapma hakkı vardır. Bu haklar biriktirilerek toplu olarak da kullanılabilir.)
SİZE uyar mı kuzucanlar?? (melinda ve damlalar siz bu kuraldan önce suç işlediğiniz için listeden seçiyorsunuz)
gdogan menüsünü yarına bırakmadığı için bugünün raporunu da vereyim.
Eki Görüntüle 710775
akşam heralde canın bisküvi çektiği içn yemek yemedin? sorun oldu mu peki canım? açlık durumun nasıldı:?
kepenkler iniyorrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 711444
Sevgili takım arkadaşlarım sizin de burda muhabbet ederken gözünüz altta çıkan bu fotoğrafa takılıyodur siz de benim gibi bu fotoğrafı görünce Allahııııım tığ gibiyim dediğiniz oluyo mu
kızlar akşam ablama gideceğim, yeğenimin doğumgünü için.. kaçamak yapmamak için elimden geleni yapacağım
Ayyyyyyyyyy ne bahtsızızzTam kural çıktığı gün cezaya çarptırıldık Keşke kendimi tutup bugün yeseydim Ben bugün yürüdüm sora da merdiven çıktım boynumun borcunu ödedim mi acaba:44::44:Yarım saat yürüyüp 10 dk da merdiven çıkmışımdır:18:
Yapmazsın yapmazsın iradelisin sen