Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi ki doğdun bengi :119::118: nice senelereeeee Allahtan basenim yok belimden yapamazdım zaten

iyi ki doğdun canım.. yeni yaşın her güzel şeyle gelsin sana hayırlısıyla..

kızlar bu video harika.. ben yapmadım ama size tavsiye edecektim. fırsattan istifade ben de yapmaya başlayayım..

buyrun efendim bu da pastanız

İyiki doğdun bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiki doğdun bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğduun bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:119::119::119::119:

Gdogancım bence form bisküvi yemek yerine daha doğal şeylerden alsan daha sağlıklı olur akşam da bi sebze yemeği daha güzel olur

Sen memlekette olduğundan anneciğinin yemeklerinden yemene sorun çıkarmıyoruz sen de zaten çok abartmıyosunİzniniz olursa bugün ben de akşam yemeğinde sadece sarma yiyebilirmiyim

Ben de eve yeni geldim acayip yorulmuşum okula gittim sınava girdim sonra dolaştım baya ben biraz süslü bi hatunum da incik boncuk topladım baya da yürüdüm

Ayyyyyyyyyy ne bahtsızızzTam kural çıktığı gün cezaya çarptırıldıkKeşke kendimi tutup bugün yeseydimBen bugün yürüdüm sora da merdiven çıktım boynumun borcunu ödedim mi acaba:44::44:Yarım saat yürüyüp 10 dk da merdiven çıkmışımdır:18:

Bence de off offf bugün çok pişmanım chentiq niye yedimKurabiye yerken karnıma ağrı girseydi ne biliyim içinden böcek çıksaydı en arka dişim kırılsaydı da yemeseydiiiiiiiiiiiiiiimm bi de 3 tane ya neyime yetmiyo bi tane

Sevgili takım arkadaşlarım sizin de burda muhabbet ederken gözünüz altta çıkan bu fotoğrafa takılıyodur siz de benim gibi bu fotoğrafı görünce Allahııııım tığ gibiyim dediğiniz oluyo mu

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

kızlar akşam ablama gideceğim, yeğenimin doğumgünü için.. kaçamak yapmamak için elimden geleni yapacağım

hemen hesaplıyoruz: (200/60)*30+(400/60)*10=166,666

40 kalori daha borcun var.. yurumen tempolu olmamıstır gercı ama gene de saydım hadı ıyı tarafıma denk geldın.

Yapmazsın yapmazsın iradelisin sen

yapmam di mi? şöyle düşünüyorum, akşam yemeğinde karnımı salata ile dolduracağım bol bol da su içeceğim, karnımı şişireceğim, o şişkinlik moralimi bozacak ve geri kalan sakıncalı şeyleri yemeyeceğim inşallah... çünkü biliyorum diyet bozulmaları hep böyle başlıyor, azıcık yiyeyim bir şey olmaz diyorsun, sonra bir bakıyorsun dünyaları yemissin, ondan sonra da amannn ben böyle de fena değilim diye kendini kandırıyorsun, sonuç biçimsiz bir vücud, popo , göbek saklama çabaları..... ben böyle olmayacağım.....!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…