akşamda olsaymış iyiymişbeğendim mönünü. tebrik ederim kaçamaksız ama akşamları boş geçme. yada ben boş geçemiyorum çok acıkıyorum ayrıca birşey yemediğin zaman çalışmıyor lanet olası metobolizma.
eve erken gelseydim ve vaktim bulsaydım hiç boş geçermiydim. Şu an birşeylere saldırmamak için zor tutuyorum kendimi. iki lokma da olsa bişe yemek lazım metobalizma için. Ama ben kendimi biliyorum 1 lokma atarsam ağzıma bu saatten sonra mutfakta ne var ne yok siler süpürürüm başlayınca durmuyor koca boğazım.
Sabah yapacağım kahvaltının hayalini kura kura uyurum artık.
bugün ikimiz de çoşmuşuz :) olmaaz olmaaz .Güzel güzel gez Afyonda13.05.2013
Sabah
biraz peynir
1 dilim ekmek
öğlen
tavuk dürüm
akşam
köfte
yarımdan daha az ekmek
1bardak ayran.. yazmayı unutmuşum da
orta türk kahvesi
gece
süt
13 Mayıs
Sabah
50 gr Peynir
4 Zeytin
1 Salata
1. Çavdar ek.
Omlet 2 çatal
Ara
Yeşil çay fındık
Öğle 1 dilim kek
Akşam
Domates
Salata
Peynir
Zeytin
Çavdar ek 2 dilim
Fındık 10 adet
Leslie 2 mil
3 Lt aşmıştır su
13 MAYIS 2013
SABAH
1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
2 biber
10 zeytin
1 kupa yeşil çay
ÖĞLE
1 domates
1 salatalık
1 yemek tabağı dolusu çilekli kayısılı tarçınlı yoğurt
AKŞAM
3 kurabiye(dayanamadım)
1 kase mercimek yemeği
Bol yeşillik
2 litre kadar su
100 kalça egzersizi
bugün ikimiz de çoşmuşuz :) olmaaz olmaaz .Güzel güzel gez Afyonda
fındığı çok tüketmişsin.Keki de öğle yemeği olarak yediğinden pek sorun olcağını sanmıyorum.onun dışında güzel :)
kurabiye yediysen mercimeği yemeseydin keşke kurabiyeyi öğün yapsaydın daha iyi olurdu
gezecğim söylenemez tatlım ya. sabah 7buçuk kahvaltı 9dan 2ye kadar seminer öyle yemeği seminer derken geçip gideceksevdiceğimle gidiyoruz Allahtan sıkılmayacağız.
13 Mayıs 2013 pazartesi
sabah: yok
öğle:
1 puaça 2 sigara böreğiAnnem sen şimdi yemicekmisin sen seviyosun diye yaptım deyince dayanamdım
akşam:
bol salata
5 yaprak sarması
1 sade soda
1 litre su
20 dk yürüyüş
20 dk egzersiz
13.05.2013
Sabah
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı labne peynir
3-4 dilim domates
omlet (4 yumurta ile yapıldı 3 kişi yedik sanırım 4/1 kadar ancak yemişimdir.)
5 zeytin
Ara
Şekersiz türk kayfesi
1 elma
Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye 1 pors. ( 6 yemek kaşığı)
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak süte 2 çay kaşığı Nescafe (şekersiz- su katmadan)
Akşam
YOK (Açım)
Spor
Sabah pilatesi (15 dk, hareket sayım sabit çeşidi 4 e çıkardım)
Su 2 litre
Çok çok çok fena yorgunumm
akşam iş çıkışı oğlumu alıp pazara gittim. Evde doğru dürüst sebze yok yemek yapacak diye. Gittim taze taze yeşillikler aldım çeşit çeşit, Eve geldim iki kap yemek yaparken arada o yeşillikleri bir güzel yıkayıp kurutup dolaba kaldırdım. Elimin altında hazır bulunsun. Akşam yemeği yemeye fırsatım olmadı.az önce işim bitti .
Göbeğime savaş açtım, kurtulacağım ondan.. iki gündür sürekli korse ile geziyorum, sıkılıştırıcı krem sürüp sarıyorum. Mekikler çekiyorum. Göbek eritmek için ne yöntem varsa gırlaa.. Hepisini deneyeceğm..
seni çok özleyeceğiz ama napalımm.. afyonda kaymak ve sucuklara çok dadanma bizleri unutma olur mu?
perşembe sabahtan bildir.. aynı yöntemle.. bu hafta iznler yazılıoOOOOOOOOOOOooooooooooooOOO
Eki Görüntüle 710689
raporu düzenledim.. ya gdogan bana bir döner misin senin 1 menün yazılmamış...
ben cumartesi akşam ve pazar günü giremediğim için cumartesi menümü yazamadım, menüm o yüzden eksik...
bu arada merhaba kızlar bu akşam tüm ağırlığımı koyup eşimden pc yi kopardım
şuraaa afyon benim memleketim selam söye memleketime sucuk döner yemeyi unutma:)) birilerine hediye etmek için lokum almak istersen uzun çarşıda yayla şekerlemeye uğra , ama sen sakın yeme:))
lalalalalalalalalben 5 gün izinliyimmmmmmm ama tabi abartmadan ve kilo almadan şimdiden kaymak ve sucuk siparişi verdiler zaten ozaman sorularımı sana sorayım ilk defa gideceğiz de. çarşıyla otogar yakın mı mübarek otobüs saat 6 da indirecek bizi otogara birde binince izmirden napacağımızı bilemedik 9daki otel servisine kadar
otogar yakın değil canım.. o saatte belki minübüsler çalışıyor ise onlarla çarşıya gidebilir. sabah sıcacık çorba içebilirsiniz. Hangi otelde kalacaksınız?
safran termalde tatlım. inşallah çalışıyordur yoksa tıkılıcaz otogara. oteli biliyor musun gerçi oralısın billmeme imkanın yokta yeni yapılmış bilmem ne dediler. tereddütlüyüz ama bakalım
canım bilmiyorum :26: ben afyonluyum ama orada yaşamıyorum son iki yıldır falanda hiç gitmedim . birde zaten otel sandıklı da sanırım. ben afyonun merkezindenim sandıklıyı hiç bilmem. sandıklı otogarını da bilmiyorum, yanlış yönlendirmeyeyim seni[/nasıl afyonluysam , hiç bir şey bilmiyormuşum
yok yok afyon otogarına gidicez biz servis alıcak ordanbakalım artık nasıl olucak
anladım, bir de son bir uyarı yapayım sabah 6 da iniyormussunuz, afyonun sabah soğuğu çok sert olur, sabah otobüsten inince üşümemek için üzerinize birşey alın mutlaka:)) ne güzel ya tatil gibi olacak size ...
canım ben artık çıkıyorum.. iyi geceler..
gdogan menüsünü yarına bırakmadığı için bugünün raporunu da vereyim.
Eki Görüntüle 710775
akşam heralde canın bisküvi çektiği içn yemek yemedin? sorun oldu mu peki canım? açlık durumun nasıldı:?
kepenkler iniyorrrrrrrrrrrrrrrr
ne güzel irade bu. bugun benim doğum günüm mutlaka biri pasta getirecektir. kendi pastamı yememezlik yapamam değil miparçalansın yağlar gitsin kilolarlalallalalalalaa bugün çok zorlandım kızlar. arkadaşlar tatlı aldılar önümde löpür löpür yediler zayıfcacık hepsi o sırada bende anlatıyorum şukadar kilom gitti bi yandan gözüm kayıyo offf falan diye. dedim böyle yapıyorum şunu yapıyorum bilmem ne en son bi baktım onlar löpürdetiyo benim gözler böyle sonra tatlılara böyle yaptım içimden Sen mi inatcısın ben mi yağ canavarı
13 .05.2013
SABAH
1 damla yağla yapılmış omlet
4 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
bol salata
2 kaşık patates salatası
yoğurt
1 kaşık yoğurtlu havuç
ara
10-15 sade fındık
2 adet form bisküvi
akşam
5 adet form bisküvi
1 adet salatalık
200 kere ip atladım
kalça egzersizleri
1 bardak yeşilçay
2 litre su
gdogan menüsünü yarına bırakmadığı için bugünün raporunu da vereyim.
Eki Görüntüle 710775
akşam heralde canın bisküvi çektiği içn yemek yemedin? sorun oldu mu peki canım? açlık durumun nasıldı:?
kepenkler iniyorrrrrrrrrrrrrrrr