Hımmm tabletten beceremedim heralde bende tıklayınca açılıyor ama Eki Görüntüle 708454 tekrar denedim açılmama ihtimaline karşı açıklığım yoğurdu meyva ile süslemiş dondurmuşlar ama süper gözüküyor
Hımmm tabletten beceremedim heralde bende tıklayınca açılıyor ama Eki Görüntüle 708454 tekrar denedim açılmama ihtimaline karşı açıklığım yoğurdu meyva ile süslemiş dondurmuşlar ama süper gözüküyor
bengi şu duygusal açlığı açar mısınçözüm bulacam ben sana bacım..
lightnurum hoşgeldin. seni unutmam! sabah kızlar o saatte hep toplaşmışlar aşağıda online gözüküyorlardı o yüzden onlara seslendim canım.. bu arada ben de temizlik bezi ve drop diye konsantre bir genel temizlik maddesi vardı. petra da isimlerini bilmiyorum ama..
kızlar okadar lafa şu an açım ve tutuyorum kendimi yemiyoruuummakarna konusunda da abartmadım biha olmaz
ben de yoga öğrenmek istiyorum
senin şu sebze suyuna tarçınlı naneli suyuna bayılıyorum onu da yapıcam
çerez için aynısını söyleyemiyciğiim
kıyamam yaaane kadar sağlşıksız sey varsa lezzetli dimi ama bengi yaaaa neden yaptın ki bunu.. kızlarrr sıcak bir süte varmısınızzz
Öncelikle lokumu bıraktığın için seni çoook tebrik ediyorumZeytinli poğacaya bayılırım ben ama keşke bi tane yeseymişsin Çiğ köftede de çok baharat olduğu için yağlarımızı yakıyomuş metabolizmamızı hızlandırıyomuş bi tanesi yaklaşık 40-50 kaloriymiş kararında tükatince sorun çıkmıyomuş senin de öyle yaptığına inanıyorum Kaç tane yedin
hımmm ozaman dur demek için sorunun köküne inelim chentiqle birlikte. şimdikkkkkhormon tahlillerini yaptırdın mı özellikle insülin direncine ve şekerine baktırdın mı. şekerin yoksa gizli şekerine baktırdın mı. ayrıyetten hba1c ne baktırdın mı. karaciğer yağlarını kontrol ettirdin mi. eğer bunlara cevabın hayırsa sana tavsiyem direk dahiliye uzmanına naş naşşşş ama evetse ki bunlar normalse. senin kendini tutamaman psikolojik oluppppp sana dur demenin başka yolunu bulmalıyızzz :44:
Duygusal açlığı ben açayım takıma girdikten sonra pek yapmasamda bende de olan bişeyAç olmasanda sürekli yemek yeme isteği hali..
sıkıldıkça bi buzdolabı açmacılık yapıcak bişey yoksa hemen yemek hazırlamak mesela..gözün doymaması değil de nefsine hakim olamama.
günydın kızlar akşam yine maşallah ne muhabbetler dönmüş, çok istiyorum akşam size katılmayı ama malesef , fırsat bulamıyorum,, geçmişi okudum ama hangisini alıntılayacağımı şaşaırdım, ama damlaların son mesajı süperdi
bu arada ben diğer gribi atlatamadan yeniden gribe yakalnıyorum( o yüzden dün akşam spor yapamadım halim yoktu, bugünde annem gelecek bana dip köşe temizlik yapacağız... bu halimle nasıl yapacaksam.. ama yapmama lazım çünkü evimi .... götürüyor malesef...
yarında kahvaltıya misafirlerim var... kek, ve börek yapıcam sakıncalı yiyecek olaraktan, geri kalanlar kahvaltılıklar olucak, kendim içinde yumurta haşlayıp bol mayadonozlu salata yapıcemmmm
10 MAYIS 2013
sabah
1 kase sütlü nesfit
öğlen
bol salata
yarım kase haydari
3-4yk zy fasulye
akşam
yarım kase mercimek çorbası
3*4 yk taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
2 litre su
Eki Görüntüle 708531
işte sağlıklı sabah kahvaltım.. görünüşü garip olabilir ama tadı gerçekten güzel... vitamin kaynağı...
içindekiler;
ıspanak
brokoli
salatalık
taze nane
fesleğen
maydonoz
elma
taze zencefil
himalya tuzu
limon suyu
RAPOR
10.05.2013
sabah
biber domates sote (yağsız)
10 tane zeytin
öğlen
kabak yemeği
ara
eti craks 30gr 150 kcal
tadımca yerfıstıklı 144 kcal
tadım koktey kuruyemiş 372 kcal
ara -2-
2 dilim ekmek
domates
kırmızı biber
10 adet zeytin
akşam
tarçın, nane,limonlu su
Spor
sabah 20 dk aerobik
akşam 60 dk yoga
yine yaklaşık 1200 kcal olmuştur çerezleri ara öğün yapıyorum itiraf olarak yazmadım bu sefer fazla yemedim çünkü..
pazara gittiğimde 3 yeni dünya küçücük tahıllı ekmek üzeri reçel yedim ama sayılmaz onlar :)
cezam var yoğurt ama kalorimi aşacağım neyse kaptamın ceza vermiş benden çekmesi yogadan sonra yoğurt ceza diye rapora yazmıyorum....
günydın kızlar akşam yine maşallah ne muhabbetler dönmüş, çok istiyorum akşam size katılmayı ama malesef , fırsat bulamıyorum,, geçmişi okudum ama hangisini alıntılayacağımı şaşaırdım, ama damlaların son mesajı süperdi
bu arada ben diğer gribi atlatamadan yeniden gribe yakalnıyorum( o yüzden dün akşam spor yapamadım halim yoktu, bugünde annem gelecek bana dip köşe temizlik yapacağız... bu halimle nasıl yapacaksam.. ama yapmama lazım çünkü evimi .... götürüyor malesef...
yarında kahvaltıya misafirlerim var... kek, ve börek yapıcam sakıncalı yiyecek olaraktan, geri kalanlar kahvaltılıklar olucak, kendim içinde yumurta haşlayıp bol mayadonozlu salata yapıcemmmm
bende deneyeceğim dondurucuya konulan yoğurt dediğin gibi blendırdan geçse daha iyi olurTelde alıntı yapamıyorum " tatlar geçici yağlar kalıcı "süpermiş :) yoğurtta mükemmel ötesi göründü :) meyveleri öylece koymaktansa blendrla yapsak hazır aldığımız meyveli yoğurtlara benzer mi acaba
Iyi geceler tatlı rüyalar..
içindekiler herderde deva niteiğinde bağışıklığı kuvvetlendiren ne varsa içindeEki Görüntüle 708531
işte sağlıklı sabah kahvaltım.. görünüşü garip olabilir ama tadı gerçekten güzel... vitamin kaynağı...
içindekiler;
ıspanak
brokoli
salatalık
taze nane
fesleğen
maydonoz
elma
taze zencefil
himalya tuzu
limon suyu
dün bir video izledim dr öz'ün otopside çıkan insan yağlarını gösteriyordu korkunçtu yüreği kaldıran izlesinderim ama kaldıramayanda senin fotoda aynı şeyi görür
geçmiş olsun. vitaminlerini ihmal etme. bu sene biz de kızla çok hasta olduk. misafirlere küçücük bardakta çay koyarsan, onlara çay servis etmekten kek yemeye fırsatın kalmaz. benim taktiklerimin arasındaydı. bir de yumurtalı salatayı küçücük lokmalar halinde yerken bolca konuş. gene yemeye fırsat bulamıyorsun. bu da 2. taktikti...
sevgili duygusal açlıkla savaşan arkadaşlar,
gelen önerileri beğendim. beyaz leblebi olayını ben de duymuştum. bunun haricinde tadımca gibi hazır kuruyemişlerden vaz geçip güvendiğiniz bir kuruyemişçi de karışım hazırlatın. bademdir fındıktır.. ve acıktığında yada canın istediğinde bunları SAYI ile ye ve buraya bildir. kalori değil de 10 fındık yedim de mesela. yoksa gd nin de dediği gibi kalori az almış olursun ama sağlıksız beslenirsin o değil mesele..
"sanki yedim" taktiği de işe yarayabilir. ben çok yapardım. canım bir şey çekti mesela.. kola diyelim ya da bisküvi. o istek gelir gelmez, yavaş yavaş mutfağa gdiyorum bir bardak su hazırlıyorum ve yavaş yavaş içtiğim suya konsantre oluyorum. o su daha bitmeden istek geçmiş oluyor. o kadar çok denedim ki. her seferinde işe yaradı.
cısslarınız için bir yer belirleyin. buzdolabı ya da bir çekmece. ve o çekmecenin üstüne sizi motive edecek bir laf yada resim yapıştırın. (ahanda bu sizin ödeviniz, tüm kaçamak listenizi siliyorum yapanlar yaptım desin) bengi genelde dışardayken zıvırtıyordu markete gitmeler falan.. çantasında da cüzdanının üstüne yapıştırabilir yada yazabilir bu notu..
haftasonu ise, canınız bir şey çekerse hemen buraya gelip yazıyorsunuz yemeden önce.. biz mutlaka engel oluruz merak etmeyin
beni motive eden bir resim vardı, kedi paylaşmıştı hemen buraya ekleyim.. (kedi üyeliğini iptal etmişsin ama ben seni çok özlüyorum bahsetmeden geçemedim)
Eki Görüntüle 708665
çıktısını alıp asın, ya da masaüstü yapın. muhteşem iğrençlikte bu foto size dünyanın kaç bucak olduğunu hatırlatacaktır. yediğiniz şey sizin sağdaki gibi olmanızı mı sağlıyor soldaki gibi mi.. ikisi de aynı kiloda yağ ama kapladığı hacime bakın bi hele löpür löpürr... ööööögggghhhhh