Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence güzel kilo vereceksin akşam yemeğin yok zorlanmıyormusun gece birde günlük su tüketimin ne kadar ?

Menün çok güzel olmuş.
hafi ve sağlıklı Spor ve su da tam..

Kızlar bakın ne yaptıııııııım
Bildiğiniz meyveli yoğurt

1 Muz
8 çilek
Yarım kivi
3 kaşık light yoğurt

meyveleri biraz abarttığımdan ben bunu öğlen için içtim başka bişey yemedim

bende kendimle ne yapacağım bilmiyorum ki. yalnız yaşıyorum ben ofise koysam öğleden sonra yerim eve koysam akşam yerim :) ama sözüm var pazartesi 5 gün abur cubur yok..

hepsiburadadan aldım 2,5 yıl falan oldu galiba
yukardaki ürüne benziyor farklı marka şaun hatırlayamadım benimkinin markasını.
ama dediğim gibi uzun süre yapamıyorsun ben en fazla 20-30 dk dayanabiliyordum. ama epey çalıştırıyor.
yinede koşu bantını tercih ederim. daha az problemli geliyor bana çık yürü yada koş daha uzun süre kal üzerinde.

harika menu olmuş. 18den sonra inanın bir şey yememek daha hızlı kilo vermeni sağlar..
günde 3 litre falan su içiyorum sanırım. pek saymadım. ama su eksik olmuyor hiç bir zaman yanımdan. zaten sık sık susarım ben.

akşamları yememek zor gelmiyor 16ya kadar midemi doldurduğum için ve artık bir şey yemeyeceğim için yemek düşüncesi olmuyor aklımda... yemek düşünmediğim için yemekten sonra yiyeceklerimi de düşünmüyorum :)

çok beğendim.. sadece hiç bir ürün evde yapılmış yoğurdun yerini tutmaz. ben 1 hafta önceye kadar (süt ürünlerini zayıflayana kadar hayatımdan çıkaramaya karar vermeden önce) her hafta pazarda bir ablam var ondan süt alıp kendi yoğurdumu yapardım.. belki yağlı oluyor belki kalorisi light göre fazla ama çok faydalı bakteriler var içinde.. marketteki hiç bir yoğurdun vücuda fayda sağladığına inanmıyorum...

çok güzel gözüküyor tadı nasıldı ojenlede uyumlu olmuş kızım yanımdaydı aaaaa anne ojesine bak diye gözlerini öyle pörtlettiki çok sever o rengi :))

Bu modelde karar verdim. Çok sabırsızlanıyorum. 20-30 dk az bir süre değil sabah 15 akşam 30 dk yapsam benim için süper olacak.
Zaten saatler ayırabilecek durumda değilim..

Menün öyle tıka basa bir mönüye benzemiyor ahhh bende bir oturtabilsem akşam acıkmasam
Saka bi yana menunu cok begendim damlalar:)
Teşekkürler umarım hergünüm böyle geçer
Eki Görüntüle 708924

Bu modelde karar verdim. Çok sabırsızlanıyorum. 20-30 dk az bir süre değil sabah 15 akşam 30 dk yapsam benim için süper olacak.
Hayırlı olsun bacak ppopo için harika

11.05.2013

Sabah

2 dilim peynir
3 cherry domates
salatalık
4-5 zeytin
1/2 börek

ara
1 elma

Öğlen

1 tost (çavdar ekmekli kaşarlı)

Ara
Fındık
badem
fıstık
(bu sefer miktarları cozutup 1/2 kase kadar yedim)

Akşam

1 küçük tabak Tavuklu nohut yemeği

Su 1 litre olmamıştır

bengiye katılıyorum bende evde yapıyorum hatta komşucum yapıyor bana bu arada diyetisyene gittiğim zamanlar kendisi bana lıght sakın yeme daha çok kilo alırsın dedi. ve benim o gündür bugündür yoğurdum da tam yağlı sütümde yarım yağlı hatta onuda sütçüden alıyorum genelde. yani oda tam yağlııı

11 mayis 2013SABAH:Salcali peynirli 2 yumurtayla yapilmis omlet,2 gün kurusu kayisi,1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin,2 cay kasigi kusburnu marmelati,1 kupa yesil cayÖGLE:1 yemek tabagi dolusu cilekli yogurt,4 kayisiARA:1 dilim köy ekmegi 3 zeytinAKSAM:1 parca firinda tavuk yaninda 5 patates dilimi,yogurt,salata200 ip atlama+60kalca egzerszi

11.05.2013

aç karnına
5fındık 5 badem 2 ceviz 3 kayısı

sabah
bir dilim ekmek
sündürme
yeşil çay ve rezene karışık

öğlen
130 gr köfte.
1 dilim ekmek
koca su bardağı ayran

akşam
3 adet etli dolma biber
5-6 kaşık yoğurt çok suluydu kaşıkta durmayınca sayamadım bile
bir dilim ekmek

gece
koca bardak süt

11/05/2013 Cumartesi

Sabah

2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 yumurta
1 bardak karışık btki çayı

öğle
meyveli yoğurt benim yaptığım

ara öğün sade Türk kahvesi

akşam
1 parça tavuk( göğüs)

1 litre su
spor yok

Suyun çok az ve bu kadar suyla yağları vücuttan nasıl temizleyeceksin bir yerde okumuştum makina da su az olursa temizlik nasıl olur
Senin menünden güzel olmuş sadece öğle yemeğin ara menü gibi olmuş
Sündürme neki:26:
Menün çok az geldi bana suyunda az olması normal :)

tostun içine kaşar yerine beyaz peynir domates marul koy bence süper oluyor hem hafif hem doyurucu

çok güzel gözüküyor tadı nasıldı ojenlede uyumlu olmuş kızım yanımdaydı aaaaa anne ojesine bak diye gözlerini öyle pörtlettiki çok sever o rengi :))

tadı bildiğimiz marketten aldığımız meyveli yoğurtlar gibi bence kesinlikle hem kendine hem kızına yapmalısın :) ojeye gelince flormar matte M10 bulamazsanız kızınıza ben burdan göndereyim

benim dünkü hatamı yapmışsın makarna konsuunda:) kraker de olmamış onun dışında çok iyi özellikle spor

Memlekette ev yoğurdu tüketiyorum ama burda ev sütü bulmam çok zor . en kötü günlük sütlerden alıp mayalayabilrim ama bilemedim:44:

Menün çok az geldi bana suyunda az olması normal :)

meyveli yoğurda çok abanınca yiyemedim. tavuğu da gece acıkmıyım diye yedim .Hatta pek de sevdiğim söylenemz tavuğun göğsünü tıkıyor beni sanki.derileri butu falan olsa bayılırım ama yağlı diye yemedim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 708924

Yalnız yavaş yavaş başla hemen yüklenme 1. Gün 15 dk yap sonra arttırılsın.. Uzun süre diyorum çünkü kardio yaparken en az 20dk yapmak lazım. 20dk dan sonra yağlarını vücut enerji olarak yakmaya baslar.. Epitik bisiklet güzel bir alet ama önce kosu bandında ısınıp öyle bisiklete gecmek lazım yada 20dk aşmak lazım.. Yaptığımız tum kardio egzersizi icin geçerli bu kural ne yazık ki..

.
Öneri olarak sabah omleti 1 yumurta ve 1 yumurta beyazı ile yapsan daha iyi olur.. Yumurtanın sarısı fazla kalorisi ve beyazı protein kaynağı daha faydalı.. Ayrıca aksam keşke tavukgun yanına nişasta içeren o patatesi yemeseydin.. Eti ürünleri tükettiğimizde yediğimiz miktarın 3 katı satala yerseniz daha sağlıklı olur ve etten alacağınız Demir ve protein daha iyi kana karışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…