RAPOR
11 MAYIS 2013
SABAH
sebze suyu
10 tane zeytin
ÖĞLEN
kabak yemeği
domates
salatalık
fesleğen
biber
ARA
kabak çekirdeği 80 gr
tadımca antepfıstıklı
ARA
2 dilim ekmek
domates
salatalık
biber
8 adet zeytin
AKŞAM
tarçınlı, naneli, limonlu alkali su
SPOR
akşam 20dk selilit savar
İTİRAF
öğlen yemeğinden sonar yediğim kuru üzümler çok gereksizdi....
bugünün yeme sayfasını kapatıyorum...
11.05.2013
sabah
6 zeytin
50 gr peynir
1 domates
1 yumurta
yeşilçay
ara 3 fındık
öğle kısır yağsız
çay
akşam
enginar
1 çavdar ekmeği
3lt su
30dak tempolu yürüyüş
acıkırsam salatalık yerim saat 18 sonrasında başka bişey yemeyecem inş
seni ayakta alkışlıyorum... ıslık çalıyorum... muhteşemsin sen.. 10 puan 10 puan 10 puan
çiçekler kulise lütfen
ayy bengi napcam ben seninle yaa.. gene tadımca.. kuruyemişi gdip yarım kilo alıp farklı yerlere koysan? hatta evde yalnız mı yaşıyordun sen, birine söylesen de saklasa senin için?
sayıları ile söyle bize..
innuk canım dünki menüyü söylemen lazım bugün akşama kadar unutma sakın ha
Seni gökte ararken yerde buldam vallahi.. Evde eliptik bisiklet kullanan birinin yorumlarını duymaya ihtiyacım var. Koşu bandı düşünemem çünkü evde 3,5 yaşında bir canavar var ve önce onun güvenliği açısından,hem bana daha zevkli gelmesi hemde yer kaplaması kolay taşınması, ses seviyesinin az olması vs. açısından eliptik istiyorum.
Akşamları TV karşısında yayıkıp yatmaktansa TV karşısında kalori yakmak için istiyorum.
Sen neden memnun kalmadın? bisikletin manyetic mi mekanik mi? Marka model nedir? Nerden almıştın Biraz bilgi verebilirmisin?
Hemen yazıyorum ayrı mesajda ve başlıkta
11.05.2013
sabah
6 zeytin
50 gr peynir
1 domates
1 yumurta
yeşilçay
ara 3 fındık
öğle kısır yağsız
çay
akşam
enginar
1 çavdar ekmeği
3lt su
30dak tempolu yürüyüş
acıkırsam salatalık yerim saat 18 sonrasında başka bişey yemeyecem inş
Kızlar bakın ne yaptıııııııım
Bildiğiniz meyveli yoğurt
1 Muz
8 çilek
Yarım kivi
3 kaşık light yoğurt
meyveleri biraz abarttığımdan ben bunu öğlen için içtim başka bişey yemedim
Eki Görüntüle 708819
Eki Görüntüle 708820
1 cavdar ekmegi mi11.05.2013
sabah
6 zeytin
50 gr peynir
1 domates
1 yumurta
yeşilçay
ara 3 fındık
öğle kısır yağsız
çay
akşam
enginar
1 çavdar ekmeği
3lt su
30dak tempolu yürüyüş
acıkıa bişey yemeyecem inş
1 cavdar ekmegi mibi dilim o dimi
çok güzel gözüküyor tadı nasıldı ojenlede uyumlu olmuş kızım yanımdaydı aaaaa anne ojesine bak diye gözlerini öyle pörtlettiki çok sever o rengi :))Kızlar bakın ne yaptıııııııım
Bildiğiniz meyveli yoğurt
1 Muz
8 çilek
Yarım kivi
3 kaşık light yoğurt
meyveleri biraz abarttığımdan ben bunu öğlen için içtim başka bişey yemedim
Eki Görüntüle 708819
Eki Görüntüle 708820
hepsiburadadan aldım 2,5 yıl falan oldu galibaEki Görüntüle 708824
yukardaki ürüne benziyor farklı marka şaun hatırlayamadım benimkinin markasını.
ama dediğim gibi uzun süre yapamıyorsun ben en fazla 20-30 dk dayanabiliyordum. ama epey çalıştırıyor.
yinede koşu bantını tercih ederim. daha az problemli geliyor bana çık yürü yada koş daha uzun süre kal üzerinde.
Menün öyle tıka basa bir mönüye benzemiyor ahhh bende bir oturtabilsem akşam acıkmasambende kendimle ne yapacağım bilmiyorum ki. yalnız yaşıyorum ben ofise koysam öğleden sonra yerim eve koysam akşam yerim :) ama sözüm var pazartesi 5 gün abur cubur yok..
hepsiburadadan aldım 2,5 yıl falan oldu galibaEki Görüntüle 708824
yukardaki ürüne benziyor farklı marka şaun hatırlayamadım benimkinin markasını.
ama dediğim gibi uzun süre yapamıyorsun ben en fazla 20-30 dk dayanabiliyordum. ama epey çalıştırıyor.
yinede koşu bantını tercih ederim. daha az problemli geliyor bana çık yürü yada koş daha uzun süre kal üzerinde.
harika menu olmuş. 18den sonra inanın bir şey yememek daha hızlı kilo vermeni sağlar..
günde 3 litre falan su içiyorum sanırım. pek saymadım. ama su eksik olmuyor hiç bir zaman yanımdan. zaten sık sık susarım ben.
akşamları yememek zor gelmiyor 16ya kadar midemi doldurduğum için ve artık bir şey yemeyeceğim için yemek düşüncesi olmuyor aklımda... yemek düşünmediğim için yemekten sonra yiyeceklerimi de düşünmüyorum :)
Teşekkürler umarım hergünüm böyle geçerSaka bi yana menunu cok begendim damlalar:)
Hayırlı olsun bacak ppopo için harikaEki Görüntüle 708924
Bu modelde karar verdim. Çok sabırsızlanıyorum. 20-30 dk az bir süre değil sabah 15 akşam 30 dk yapsam benim için süper olacak.
Zaten saatler ayırabilecek durumda değilim..
Suyun çok az ve bu kadar suyla yağları vücuttan nasıl temizleyeceksin bir yerde okumuştum makina da su az olursa temizlik nasıl olur11.05.2013
Sabah
2 dilim peynir
3 cherry domates
salatalık
4-5 zeytin
1/2 börek
ara
1 elma
Öğlen
1 tost (çavdar ekmekli kaşarlı)
Ara
Fındık
badem
fıstık
(bu sefer miktarları cozutup 1/2 kase kadar yedim)
Akşam
1 küçük tabak Tavuklu nohut yemeği
Su 1 litre olmamıştır
Senin menünden güzel olmuş sadece öğle yemeğin ara menü gibi olmuş11 mayis 2013SABAH:Salcali peynirli 2 yumurtayla yapilmis omlet,2 gün kurusu kayisi,1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin,2 cay kasigi kusburnu marmelati,1 kupa yesil cayÖGLE:1 yemek tabagi dolusu cilekli yogurt,4 kayisiARA:1 dilim köy ekmegi 3 zeytinAKSAM:1 parca firinda tavuk yaninda 5 patates dilimi,yogurt,salata200 ip atlama+60kalca egzerszi
Sündürme neki:26:11.05.2013
aç karnına
5fındık 5 badem 2 ceviz 3 kayısı
sabah
bir dilim ekmek
sündürme
yeşil çay ve rezene karışık
öğlen
130 gr köfte.
1 dilim ekmek
koca su bardağı ayran
akşam
3 adet etli dolma biber
5-6 kaşık yoğurt çok suluydu kaşıkta durmayınca sayamadım bile
bir dilim ekmek
gece
koca bardak süt
Menün çok az geldi bana suyunda az olması normal :)11/05/2013 Cumartesi
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 yumurta
1 bardak karışık btki çayı
öğle
meyveli yoğurt benim yaptığım
ara öğün sade Türk kahvesi
akşam
1 parça tavuk( göğüs)
1 litre su
spor yok
11.05.2013
Sabah
2 dilim peynir
3 cherry domates
salatalık
4-5 zeytin
1/2 börek
ara
1 elma
Öğlen
1 tost (çavdar ekmekli kaşarlı)
Ara
Fındık
badem
fıstık
(bu sefer miktarları cozutup 1/2 kase kadar yedim)
Akşam
1 küçük tabak Tavuklu nohut yemeği
Su 1 litre olmamıştır
çok güzel gözüküyor tadı nasıldı ojenlede uyumlu olmuş kızım yanımdaydı aaaaa anne ojesine bak diye gözlerini öyle pörtlettiki çok sever o rengi :))
benim dünkü hatamı yapmışsın makarna konsuunda:) kraker de olmamış onun dışında çok iyi özellikle spor10.05.2013
Sabah
Çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost
Domates
salatalık
Zeytin 5 ad.
Ara
1 Elma
Öğle
1,5 tabak makarna
yoğurt
Ara
1 paket dometesli kekikli kraker
Akşam
10 fındık
5 badem
8 fıstık
Sabah sporu
45 mekik
15X2 Set alt karın hareketi
Su 1,5 litre
çok beğendim.. sadece hiç bir ürün evde yapılmış yoğurdun yerini tutmaz. ben 1 hafta önceye kadar (süt ürünlerini zayıflayana kadar hayatımdan çıkaramaya karar vermeden önce) her hafta pazarda bir ablam var ondan süt alıp kendi yoğurdumu yapardım.. belki yağlı oluyor belki kalorisi light göre fazla ama çok faydalı bakteriler var içinde.. marketteki hiç bir yoğurdun vücuda fayda sağladığına inanmıyorum...
Menün çok az geldi bana suyunda az olması normal :)
Eki Görüntüle 708924
Bu modelde karar verdim. Çok sabırsızlanıyorum. 20-30 dk az bir süre değil sabah 15 akşam 30 dk yapsam benim için süper olacak.
Zaten saatler ayırabilecek durumda değilim..
.11 mayis 2013SABAH:Salcali peynirli 2 yumurtayla yapilmis omlet,2 gün kurusu kayisi,1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin,2 cay kasigi kusburnu marmelati,1 kupa yesil cayÖGLE:1 yemek tabagi dolusu cilekli yogurt,4 kayisiARA:1 dilim köy ekmegi 3 zeytinAKSAM:1 parca firinda tavuk yaninda 5 patates dilimi,yogurt,salata200 ip atlama+60kalca egzerszi