10 / 05 / 2013 Cuma
Sabah
3 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 çay bardağı meyve suyu(tahıllı karışık)
Öğle
Çeğrek beyaz ekmek
1 domates
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
Akşam
1 tabak domatesli biberli makarna
2 litre su
yarım saat yürüyüş
Chentiq annem bulgur pilavını zorla yedirdi döverim dedi
domatesli biberli makarna mıııııııııtamam biber yağ yakar da aldın okadar yağlı şeyleri ayyy ayyy birde yoğurt salata bilmemne de yok. sen bu akşam bi acıktım de bak ozaman neler dicem sanaaaaa direk karbonhidratttttttt
ayy ben çok severim bulgur pilavını nezaman memlekete gitsem annem hemen yaparama artık yooook ben de akşam yemeğinde makarna yedim 1 tabak.çok sebze sevmiyorum zorla yiyorum ama ot kavurmasına ayılıyorum mesela :) tek başıma olduğumdan çok yemek yapmıyorum anannem annem olsaydı da sebze yemekleri yapsalardı nolurduuu
PS: kızlar bu arada sadece diyet için değil normalde de sağlıklı olan 4 kişilik yemeğe bi çorba kaşığı sıvı yağ!!Zeytin yağı ilk tercih.
ben tek başıma öyle sofra kurasım gelmiyoorr :2: bıktım nesfitten müsliden :2: akşam böyle şeyler yediğimde yatana kadar bişey yemiyorum .kaynanacığım olmasa ev yemeği yiyemicem hiç . Bana diyen de çiğ köfte yemiş akşamsana da yok yatana kadar
bende tek başımayım. bende yemek yapmıyorum çok canım bişey isterse öyle.. anneciğine söyle konserve yapsın yemekleri. benim annem öyle yapıp bırakıyor mis gibi sebze yemekleri. ah be kuzum hepimiz seviyoruz makarna hemde şöyle kıymalı domateslisinden. patates kızartmasından mısır patlağından şekerparesinden. ama napalım bak yazarken bile ağzım sulandı. özellikle de yazdım burda yazdıklarımı görüp canımız istese bile irademize nasıl hakim olduğumuzu idrak edelim diye. ben ki salata yemeyen bir insandım. ben ki sebzenin s sini sevmeyen bir insandım ama şimdi bana sebze ve salata ver bir ömür doyarımo nedenle böyle onu sevmiyorum bunu sevmiyorum of yemek yapamadım bilmem ne dersen vücudumuzun o akıllı beyni varya vucudu bir korumaya alır görürsün. ondan sonra düzelt dur. böyle demek yok artık gidecek bu kilolar. bizle gelmediler ya bak yarım kilom gitti bile. sadece sabır değil zevkide önemli bu işin. bunları düşün inan doymayacağın varsada doyuyorsun yemeyeceğin varsada yiyorsun sebzeleri
tamamdırbundan sonra kolay sebze yemeği tarifleri senden :) başka yere bakmak yok bende yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi bakalım :)
Bende bilmiyorum ne yapacağız ama hiç yemesem daha kötü oluyor.. Yemiyorum yemiyorum sonra şartel atıyor benim 1 haftada yiyeceğim her şeyi 1 günde yiyorum.. Bu arada yogurt pek ceza olmadı.. Yoga aklımda aksam yiyeceğim yogurt vardı.. Düşünüp durdum.. Şimdi de koca kase icine yogurt ev yapımı suzme icine ceviz kuru üzüm yulaf ezmesi ve toz tarcin koydum tatlı gibi oldu yiyorum.. Pekde ceza olmadı yanikuşum bu çerez olayına ne yapacağız senin ya... mesele kalori değil sağlıklı beslenme meselesi.. dur bir düşüneyim ben
bende tek başımayım. bende yemek yapmıyorum çok canım bişey isterse öyle.. anneciğine söyle konserve yapsın yemekleri. benim annem öyle yapıp bırakıyor mis gibi sebze yemekleri. ah be kuzum hepimiz seviyoruz makarna hemde şöyle kıymalı domateslisinden. patates kızartmasından mısır patlağından şekerparesinden. ama napalım bak yazarken bile ağzım sulandı. özellikle de yazdım burda yazdıklarımı görüp canımız istese bile irademize nasıl hakim olduğumuzu idrak edelim diye. ben ki salata yemeyen bir insandım. ben ki sebzenin s sini sevmeyen bir insandım ama şimdi bana sebze ve salata ver bir ömür doyarımo nedenle böyle onu sevmiyorum bunu sevmiyorum of yemek yapamadım bilmem ne dersen vücudumuzun o akıllı beyni varya vucudu bir korumaya alır görürsün. ondan sonra düzelt dur. böyle demek yok artık gidecek bu kilolar. bizle gelmediler ya bak yarım kilom gitti bile. sadece sabır değil zevkide önemli bu işin. bunları düşün inan doymayacağın varsada doyuyorsun yemeyeceğin varsada yiyorsun sebzeleri
Diyetteyken tariflere bakmak zorluyor insanı Mayıs 28 de kızımın 29 da eşimin doğum günü pastayı ben yapmayı planlıyorum daha önce yaptığımdan kendime güvenim var baktım ki acıktırıyor kapattım sayfayı size geldim :26:
Çok şükür menüm dışında sadece meyva yedim kaçamaksızımne kadar güzel yazmışsın. çok beğendim. kilolara bu gözle bakmak lazım...
bize gelmişsin ama bizden kimse yokmuş. umarım atlatabildin sorunu?
... menü yazmayan var, birbirinin raporunu yorumlamayan var. ben hatırlatayım da gün bitmeden yapmayanlar yapar belki...
ya şu makarna pilav olayına son noktayı koyayım ben en iyisi. pirinç pilavı değil bulgur pilavı tercih edeceğiz. ve akşam yemeğinde değil öğle yemeğinde tercih edeceğiz. canımız çoook çekerse bir kaç çatal (mesela 3 çatal anne zoruyla da olsa hiç sorun değil) alabiliriz. onun haricinde akşam bana kalırsa ekmek yemeyin derim ama sizin kilolar yüksek. o yüzden vücudunuzun ekmeğe de ihtiyacı var. sadece sınırda tutabilirsiniz. mesela günde 3 dilim ekmek.. 2 si sabah 1 i akşam olmak üzre. bence kahvaltıda 3 dilim ekmek çok fazla..
ne kadar güzel yazmışsın. çok beğendim. kilolara bu gözle bakmak lazım...
bize gelmişsin ama bizden kimse yokmuş. umarım atlatabildin sorunu?
... menü yazmayan var, birbirinin raporunu yorumlamayan var. ben hatırlatayım da gün bitmeden yapmayanlar yapar belki...
ya şu makarna pilav olayına son noktayı koyayım ben en iyisi. pirinç pilavı değil bulgur pilavı tercih edeceğiz. ve akşam yemeğinde değil öğle yemeğinde tercih edeceğiz. canımız çoook çekerse bir kaç çatal (mesela 3 çatal anne zoruyla da olsa hiç sorun değil) alabiliriz. onun haricinde akşam bana kalırsa ekmek yemeyin derim ama sizin kilolar yüksek. o yüzden vücudunuzun ekmeğe de ihtiyacı var. sadece sınırda tutabilirsiniz. mesela günde 3 dilim ekmek.. 2 si sabah 1 i akşam olmak üzre. bence kahvaltıda 3 dilim ekmek çok fazla..
10 / 05 / 2013 Cuma
Sabah
3 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 çay bardağı meyve suyu(tahıllı karışık)
Öğle
Çeğrek beyaz ekmek
1 domates
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
Akşam
1 tabak domatesli biberli makarna
2 litre su
yarım saat yürüyüş