Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben erken yatıyorum o yüzden geceleri beni görmezsin saat 11de yatmış oluyorum. çünkü uyumayı severin.. sabahda 7de zorla kalkıyorum.. sen bu mesajı yazıktan sonra epey kişi gelmiş oku okuy bitmedi

Yok canım istedi ama yan simitlerim koca totoşum gözümün önüne geldi birde burada olmamın etkisi ile geld geçtiiii

iradeni tebrik ederim..

Günaydın takım arkadaşlarım veee chentiq başkan

Tartıldım az önce 57.0 kiloyum.1.3 kilom beni terketmiş
Yüzde hesabım da:
[(58.3-57)/58.3]*100=%2.2

harikaa böyle devam...

chentiq hikaye süpermiş... gerçekten etkileyici,, herkes üzerine düşeni yapmalı değil mi

çizelgemi de değiştirdimm

kızlar sanırım yüzdemi yanlış hesapladım ben...

57,8-56,6/57,8x100 sanırımböle olacak, melinda doğu dimi şuanda

%2,07 çıktı

günaydın kızlar
geçen hafta kilo alarak çıktığım tartıda korkunç bir pazar günü geçirmip inanılmaz miktarda yiyecek tüketmiş olsamda pazartesiden bu yana (pazartesi hariç saat) 16dan sonra bir şey yemedim. Arada çerez vs.. kaçamaklarım oldu. Bana şişkinlik yapan süt ürünlerini bıraktım bol alkali su içtim. Kafeini çok zor olsada hayatımdan çıkardım. Az ama öz spor yaptım. Ve sonuç 5 günde (hatta pazar günü tartıya çıkmış olsam kesin 64 gösterirdi) 61.1 kg düşmüşüm.. elbette çoğu sudur ama olsun. akşamları yememek bana çok iyi geldi. böylece akşam kaçamağı yapmayıp midemin gündüz kaçamaklarını eritmesini sağladım.

işte benimde hesabım
[(62-61,1)/62]*100=%1.45

kızlar sanırım yüzdemi yanlış hesapladım ben...

57,8-56,6/57,8x100 sanırımböle olacak, melinda doğu dimi şuanda

%2,07 çıktı
tebrik ediyorum çok güzel yüzde. umarım bende pazar günü iştahımı tutabilir ve haftaya böyle bir yüzde ile karşılaşırım..
bu arada boyun kaç senin?

tebrik ederim canımm zaten haftadda 1 kilo vermek gayet normal hep böyle gitsek zaten süpper olur..

Çoook tebrik ederim ben de seni yuppi gitmiş kilolarAma ben bu haftayı yazdım en başından mı yazcaktık

ben de o kısımını anlamadım neyse bilen biri geldiğinde bizi elbet aydınlatır

günaydın arkadaşlar ben 5. takım kaptan yardımcısı ismim şahnur eski takım arkadaşımız sizin kaptana destek aynı zamanda size destek olmak için geldim çok güzel sohbetler edilmiş ne güzel hareketli bir topik olmuş

vay vay vay vay chentiq cezan süpermiş canım... valla benim takımı şahnura devredip senin takıma transfer olasım var anam ... canım çekti valla
kaptanım jujum seni bi yere gönderemeyiz biz buraya misafir gelir gelir gideriz sensiz 5. takım olmaz

tebrik ederim canımm zaten haftadda 1 kilo vermek gayet normal hep böyle gitsek zaten süpper olur..

ben de o kısımını anlamadım neyse bilen biri geldiğinde bizi elbet aydınlatır

arkadaşlar kilo bildirimi için 1 haftalık kilonuz baz alınır
geçen hafta muhtemelen chentiq sizin başlangıç kilolarınızı almıştır başlangıç kilonuz geçen cuma alındıysa o günki kilonuzdan bugünki kilonuzu çıkartarak yüzdeleri hesaplıyorsunuz takıldığınız bişey olursa çentik gelene kadar yardımcı oluruz
bol kilo vermeli bir hafta diliyorum hepinize

vaay kaçamak yapan eleman başka takıma heeiyi taktik çentik:13:

bu arada ; selam 10. takım

Günaydııınnnn...

Kontrollerimi ekleyeyim geçmişe bakacağım. Meraktan çatlıyorum

gözden kaçırdığım kaçamak varsa hemen ispitleyin

Günaydın kızlar sizin için erken uyandım
takıma çarşamba öğleden sonra ya da akşam üzeri başladım sanırım
400 gram vermişim az mı bilemedim siz söyleyin
Bu arada gece muhabbet sohbet çok güzelmiş ben kaçırdım

Chentiqcim mesajları tek tek okudum ama o msjı göremedim link atarsan sevinirim .

hesaplamaya gelince

[(86-85.6)/86]*100=%0.4 doğru mu hesapladım bilmiyorum benimkini sizde hesaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
innuk la damlalar nerede?

kızlar muhteşemsiniz. her birinizin yanağına yapışıyorum şu an

yalnız şura bacıya bir sorum var. geçen hafta sen kilonu söylememiştin. hani komşunun tartısı olayı vardı ya. o yüzden bilemiyorum 88 mi çıkmıştın tam olarak?

Başlangıç. : 8mayıs
Başlangıç kilosu 88
Şuankikilo : 87.5
Giden : 500
Yüzde 0.57 kontrol ederseniz sevinirim

50 ile 60 kilo arasında olup 1 kiloyu aşkın kilo verenleri hayranlık ve İmrenti ile takip ettim çooook tebrik ediyorum kilo veren herkesi

Sabah günaydın mesajım foruma eklenmemiş
Basküle Pil aldım canım ya aksilik biteceği gün tuttu ama kalp kalbe karşı aynı anda bildirimimi yapmışım iki gün yaptığım yeme düzenine göre 500 gr fena değil haftaya cuma birinciyim inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…