ay kimse girmemiş topike.. raporlarını tamamlamayanlar var... hu huu unutmayın.. unutturmayın unuttukça sıra size ge le cek
var ya sohbet edesimiz var kimse topikte değil anacım ya.. ben siz nasıl motive edeceğim burada birilerini bulamazsam..
neyse kendim çalayım kendim söyleyim bari
Yok canım istedi ama yan simitlerim koca totoşum gözümün önüne geldi birde burada olmamın etkisi ile geld geçtiiii
Günaydın takım arkadaşlarım veee chentiq başkan
Tartıldım az önce 57.0 kiloyum.1.3 kilom beni terketmiş
Yüzde hesabım da:
[(58.3-57)/58.3]*100=%2.2
Her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Sizi aşağıda görmediğimden yakınıyordum da siz hani ben geliyorum kimse olmuyor ben de gidiyorum demiştiniz ya. İşta aklıma hemen bu hikaye geldi. Sonra bu hikaye cuma ya denk gelince, tartı günümüz bizim de hikaye günümüz olsun diye düşündüm. Ben çok severim hikaye anlatmayı. Siz de dinlemeyi seviyorsanız, bundan sonra her cuma devam eder gider..
Bir zamanlar, komşu iki ülke amansız bir rekabete tutuşmuştu. Ülkelerden birinin halkı, karşı tarafa kendi ülkelerinin zenginliğini kesin bir şekilde göstermek istiyordu.
Kolay, ama etkileyici bir şey yapılmalıydı; bunun için şehrin ortasına büyük bir havuz yapılmasina karar verildi. Gece herkes bir kova süt getirecek ve bu havuza dökecekti. Herkese bu fikir cazip gelmişti. Herkes, kararlaştırılan gece götürdüğünü havuza boşalttı.
Ne var ki, sabah olduğunda, ortada içi süt ile değil, dupduru su ile dolmuş bir havuz vardi. Çünkü herkes, ayni sekilde düsünmüstü:
Bu kadar insan içinde yalnız ben, süt yerine bir kova su döksem ne fark eder ki? Kim fark eder ki ?
Bilge, kitabinda bu olayı anlattiğı sayfaya kendi notunu da düşmüştü :
Hayatın içinde, "fark etmez" veya "fark edilmez" denilen hiçbir şey . yoktur.
başlangıç tarihi 29,04,2013
başlangıç kilosu 60,3
10,05,2013
şuan ki kilo: 56,6
%6,13
tebrik ediyorum çok güzel yüzde. umarım bende pazar günü iştahımı tutabilir ve haftaya böyle bir yüzde ile karşılaşırım..kızlar sanırım yüzdemi yanlış hesapladım ben...
57,8-56,6/57,8x100 sanırımböle olacak, melinda doğu dimi şuanda
%2,07 çıktı
günaydın kızlar
geçen hafta kilo alarak çıktığım tartıda korkunç bir pazar günü geçirmip inanılmaz miktarda yiyecek tüketmiş olsamda pazartesiden bu yana (pazartesi hariç saat) 16dan sonra bir şey yemedim. Arada çerez vs.. kaçamaklarım oldu. Bana şişkinlik yapan süt ürünlerini bıraktım bol alkali su içtim. Kafeini çok zor olsada hayatımdan çıkardım. Az ama öz spor yaptım. Ve sonuç 5 günde (hatta pazar günü tartıya çıkmış olsam kesin 64 gösterirdi) 61.1 kg düşmüşüm.. elbette çoğu sudur ama olsun. akşamları yememek bana çok iyi geldi. böylece akşam kaçamağı yapmayıp midemin gündüz kaçamaklarını eritmesini sağladım.
işte benimde hesabım
[(62-61,1)/62]*100=%1.45
Çoook tebrik ederim ben de seni yuppi gitmiş kilolarAma ben bu haftayı yazdım en başından mı yazcaktık
kızlar sanırım yüzdemi yanlış hesapladım ben...
57,8-56,6/57,8x100 sanırımböle olacak, melinda doğu dimi şuanda
%2,07 çıktı
tebrik ederim canımm zaten haftadda 1 kilo vermek gayet normal hep böyle gitsek zaten süpper olur..
ben de o kısımını anlamadım neyse bilen biri geldiğinde bizi elbet aydınlatır
tebrik ediyorum çok güzel yüzde. umarım bende pazar günü iştahımı tutabilir ve haftaya böyle bir yüzde ile karşılaşırım..
bu arada boyun kaç senin?
kaptanım jujum seni bi yere gönderemeyiz biz buraya misafir gelir gelir gideriz sensiz 5. takım olmazvay vay vay vay chentiq cezan süpermiş canım... valla benim takımı şahnura devredip senin takıma transfer olasım var anam ... canım çekti valla
tebrik ederim canımm zaten haftadda 1 kilo vermek gayet normal hep böyle gitsek zaten süpper olur..
ben de o kısımını anlamadım neyse bilen biri geldiğinde bizi elbet aydınlatır
canım ben ufacık tefeciğim boyum 1,52 benim
Chentiqcim mesajları tek tek okudum ama o msjı göremedim link atarsan sevinirim .ayy bilmiyorum kii... kaçamak keşke yapabilsem. kendi topiklerimi bile ziyaret edemiyorum buraya yapıştığımdan..
maymunarmut sabahları 4 te 9 da yatmamla ilgili bir mesaj yazmıştım. onu okuyunca seninle bir görüşelim...
Sabah günaydın mesajım foruma eklenmemişinnuk la damlalar nerede?
kızlar muhteşemsiniz. her birinizin yanağına yapışıyorum şu an
yalnız şura bacıya bir sorum var. geçen hafta sen kilonu söylememiştin. hani komşunun tartısı olayı vardı ya. o yüzden bilemiyorum 88 mi çıkmıştın tam olarak?