10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz, en iyisi ben bir liste oluşturayım diyorum ama başka bir öneriniz ya da liste yapsak bile nasıl ilerleyeceğimiz konusunda fikirleriniz varsa daha iyi olur, yani haftalık hedef mi koyalım ya da nasıl yapalım:))) Bir de umarım tüm arkadaşlar daimi olur en azından günlük bildirimleri olursa daha iyi olur, fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

Güne kepek ekmeğine beyaz peynirli marullu salatalıklı sandviç ve şekersiz çay ile başladım...
Ayrıca yarın da eliptik bisikletimi alıyorum artık elim mahkum spor yapıcam...:))
hoşbulduk
günlük menü bildirimi yapsak hem birbirimizi yanlışı veya eksiği olursa yorum yapıp düzeltiriz
haftada 1 gün belirleyip kilo bildirimi yapsak
şimdilik aklıma gelenler bunlar :26:

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :KK52: madem bu kadar toplaştık liste falan yapalım,kilo bildirimi yapalım ???

bencede olsun listemiz :KK34:

günlük bildirim bence de mutlaka olmalı, hegün ne yediğimizi ne kadar su içtiğimizi belirtelim :) kilo bildirimini de haftalık yapmak mantıklı gibi gözüküyo :KK28:

hoşbulduk
günlük menü bildirimi yapsak hem birbirimizi yanlışı veya eksiği olursa yorum yapıp düzeltiriz
haftada 1 gün belirleyip kilo bildirimi yapsak
şimdilik aklıma gelenler bunlar :26:

bencede olsun listemiz :KK34:

O zaman bi liste oluşturayım ben yarın, dediğiniz gibi haftada bir gün belirleyelim o gün de kilo bildirimimizi yaparız.
Her gün yediğimizi içtiğimizi yazarız buraya, birbirimizi değerlendiririz.
Vee böylece incecik kalırız :KK34:

O zaman bi liste oluşturayım ben yarın, dediğiniz gibi haftada bir gün belirleyelim o gün de kilo bildirimimizi yaparız.

Ohh :KK70: Topiğimi buldum sonunda :KK70: Amiiiin inşalllah ipince olalım :)

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bu arada kendimi tanıtıyım
24 yaşndaym adım asuman 4.5 yaşnda bi oğlum var
boyum 168 kilom 75:KK25:
iki yıl önce 87den 70e kadr düştüm ama bitürlü altmışlara düşemedim:KK36::KK36:
2yıldır bu kiloda geziodum ama son bi kaç ayda 1er 1er kilo almaya başlayınca
tekrardan diyete başlamaya karar verdim
eeee ne demişler ömür biter diyet bitmez:112:
şimdiki hedefim 65 inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız:109:

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9:
inşallahh gitsin kilolar:119::119::119:
Ohh :KK70: Topiğimi buldum sonunda :KK70: Amiiiin inşalllah ipince olalım :)

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

aminnn :KK76::KK76::KK76:

Ohh maşallah oğluna :nazar: incecik bi annesi olucak yakındaaaa :KK55::KK55:

Aynı kilodayız canım ama bi farkla sen doğum yapmışsın :)) Allah bağışlasın oğlunu...
Ben de 65 hedefledim o da ilk etapta, aslında daha da zayıflamak istiyorum ama bakalım..
Ev hanımı mısın çalışıyor musun?

Ohh maşallah oğluna :nazar: incecik bi annesi olucak yakındaaaa :KK55::KK55:
saol şeker:KK19:
Aynı kilodayız canım ama bi farkla sen doğum yapmışsın :)) Allah bağışlasın oğlunu...
Ben de 65 hedefledim o da ilk etapta, aslında daha da zayıflamak istiyorum ama bakalım..
Ev hanımı mısın çalışıyor musun?

saol canım , evhanımıyım.. kilolarımız ve hedefimiz aynı
fazla kilo vermekten zarar gelmez hızımızı alamayıp 65in altına düşmek daha güzel olur tabi:KK52::KK52:

bende sizleri tanımak isterim şekerler:KK34:

Canım sen kaç yaşındasın kaç kilosun neler yapıyosun?

19 yaşındayım, şuan 59.0 kiloyuuum :) boyum 1.57 üniversite 1.sınıftayım :KK66:

maalesef benimkiler de doğum kilosu falan değil :KK43: 16 yaşımdayken 75 kiloydum, 11.sınıfta 15 kilo verdim,12.sınıfta 6sını tekrar aldım, bu yılda diyete bi başladım bi bıraktım ancak bu kadar oldu...

Ama şimdi biricik topiğimle bu işi kökünden halletmek istiyoruuuum :KK55:

maalesef benimkiler de doğum kilosu falan değil :KK43: 16 yaşımdayken 75 kiloydum, 11.sınıfta 15 kilo verdim,12.sınıfta 6sını tekrar aldım, bu yılda diyete bi başladım bi bıraktım ancak bu kadar oldu...

15 kiloyu nasıl verdin tatlım biraz anlatsana,

Ben de yaş 28 İstanbulda yaşıyorum çalışıyorum 6 yıldır, 75 kiloyum ve bu kiloların fazla olan yaklaşık 15 kilosunu masabaşı çalışma düzeniyle aldım, hareketsizlik en baş sebebi..

1,5 yıllık evliyim, çocuğum yok henüz..

:nazar::nazar: kalanıda hep birlikte veririz

15 kiloyu nasıl verdin tatlım biraz anlatsana,

Ben de yaş 28 İstanbulda yaşıyorum çalışıyorum 6 yıldır, 75 kiloyum ve bu kiloların fazla olan yaklaşık 15 kilosunu masabaşı çalışma düzeniyle aldım, hareketsizlik en baş sebebi..

1,5 yıllık evliyim, çocuğum yok henüz..

o yıl üniverste hastanesinin diyetisyenine gitmiştim,1 kere liste veriyo ama bidaha kontrole gitmiyosun,o diyete uymaya çalıştım 4 ayda falan 10 kilo verdim,sonraki 4 ayda da 5 kilo daha verdim ama böyle kendimi sıkmadan yiyerek,evde hopladım zıpladım mekik falan çekmiştim :) son zamanlarda kilo vermek gerçekten zorlaşıyo, sabah akşam spor yaptığım da oldu,koşu-yürüyüş vs.

şimdiki planımsa sabahları erkenden koşucam :) salona yazılmak konusunda da kararsızım aslında,salonun havuz jimnastiği aklımı çeliyo ama naapsam bilemedim :)

kızlar bu süreçte kendime 3 kural koydum
-günde 3 lt su içicem
-3ana 3 ara beslenicem
-günde 30dk spor(herşey olabilir plates,leslie,yürüyüş,aerobik..v.s. mühim olan sıkılmamak)

ben böyle devam edicem sizler neler yapıcaksınız

kızlar bu süreçte kendime 3 kural koydum
-günde 3 lt su içicem
-3ana 3 ara beslenicem
-günde 30dk spor(herşey olabilir plates,leslie,yürüyüş,aerobik..v.s. mühim olan sıkılmamak)

ben böyle devam edicem sizler neler yapıcaksınız

25'er günlük etaplardan oluşan bi diyet görmüştüm topikte,bol su içerek onu yapmayı düşünüyorum,aslında seninkiyle aynı gibi oda,ara öğünlü falan bişey. sık sık yiyip yağ yaktırıyomuş :):KK56:

25'er günlük etaplardan oluşan bi diyet görmüştüm topikte,bol su içerek onu yapmayı düşünüyorum,aslında seninkiyle aynı gibi oda,ara öğünlü falan bişey. sık sık yiyip yağ yaktırıyomuş :):KK56:

sık ve az yemek iyi oluyo canm hem metabolizma canlı oluyo hem açlık krizi gelmio :KK34:

X