- 28 Temmuz 2009
- 3.202
- 2
sabahın köründe geldim yine burdayımmmmm gitmeyen kilolarımla cebelleşiyorummm :18:
günaydnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahın köründe geldim yine burdayımmmmm gitmeyen kilolarımla cebelleşiyorummm :18:
bu saabah nasılsınız efendim
heeeeeeeeeeeey
sporumu yaptım geeeldim
boğazmda yanmayla uyandım inş. ilerlemez
sen nasılsn cnm
kulak-burun-boğaz bizim işimiz nasıl yanma var.. farenjit mi oldun yoksammm :18: yutkunma güçlüğü varmı
kulak-burun-boğaz bizim işimiz nasıl yanma var.. farenjit mi oldun yoksammm :18: yutkunma güçlüğü varmı. ben bu gun pek iyi değilim ya..
yutkunma güçlüğü yok cnm ama sızlıyo baş ağrısı bide burn akntııs var
senin neyn var cnm :26:
saol cnm.allerjik rinit dedğimiz şey olabilir mi ? havalar şu sıra baya tuhaf.. bir esintili bir sıcak bir yağmurlu.. bundan kaynaklanıyor. polenler tozlar çayır çımen yeşillik ağaçlar.. halı tozu bile etkiliyor bazı insanları.
bilemiyorum.. canım tuhaf derecede sıkkın. hep kötü rüyalar göruyorum. 5 gündür sağ gözüm seğriyo bu sabah da burnum kanamış sanırm :18: patlayasım var. kocama bile kızıyorum durduk yerre.
saol cnm.
geçmiş olsn cnm içine attığn bastırdığn duyguların varsa ondan olabilir
anlat ,dökül rahatla canm
çok sevdiğim bi ablamın canı cok sıkkın hep bana dert yanıyor. kocasından dolayı. herhalde bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :18: onun hep aynı korkunç ruyaları göruyorm :18:
Selam kızlar.. Moralim çok bozuk kızlar. Diyet miyet umurumda değil şuanda. kardeşim hastaneye yattı 3 hafta kalması gerekiyormuş. uzaya da bilirmiş. Zaten hayatta Allah'tan başka bir annem birde kardeşim var. Başkada kimsem yok. Ev bomboş kaldı. Durup durup gözlerim doluyor. Annem güçlü olsun diye sıkıyorum kendimi.. Bir süre yediklerimi paylaşamayacağım Kusuruma bakmayın.. size iyi diyetler..
günaydın kızlar
bukadar sıkma canını rüyalarına bile girdiğine göre bayağı etkisinde kalmışsın
allah ablana sabır versn
kızlar nerdesiniz bakem ben geldim
dün akşam yemeğinde kızcaksınız biliyom ama menemen yaptım ama az yağlı,2 dilim kepek ekmeği yoğurt ve limonata
günaydın kızlar