sorma ya bizdede aynı durum hastane işleri bitmiyor. malum herkes hasta. benımde doktorum toplantıya gitti ondan şuan rahatım
senin adına sevindim dün öğleden sonrada ben rahattım müdürler yoktu odada hatta ilk defa bu kadar çok topikte kaldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma ya bizdede aynı durum hastane işleri bitmiyor. malum herkes hasta. benımde doktorum toplantıya gitti ondan şuan rahatım
inşallah yaa zaten sırf bebeğim ve sağlığım için zayıflıyorum. çünkü Şuan 83 kiloyum bi hamıle kalsam 100 kilo ile doğum yaparım ve bu bünye bu kadar kiloyu kaldırmaz. en azından zayfılarsam alıdğım kilolar kârıma olurr inşallahhh olur yaa. cok istiyorum nur topu gibi sağlıklı sihhatlı kocama benzeyen bir bebeğimin olmasını
o zaman bu şarkı benden sana tatlım
sende kocana söylersin
senden çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın ............
hayırlısıyla inşalllah veririz şu kilolarıı :) ozaman daha cok azmetmemiz lazım daisyc :)
ay bende özendim benimde bebek yapasım gedi gitsin kilolar gelsin bebekler :)
DİPNOT:çoçukta yaparım kariyerde
ay bende özendim benimde bebek yapasım gedi gitsin kilolar gelsin bebekler :)
DİPNOT:çoçukta yaparım kariyerde
açmı kaldn cnm tuzlu ayran iyigelir, dikkat et kendine
bu azimle kurtulursun
hepimiz inş canım
afiyet olsun akşam sadece yoğurt az gelebilir
Aynı şeyi yazıcaktım az önce ama cümleyi kuramadım bi türlü sildim:)
Evet ben 79 ları görmüştüm ve buraya kadar çok çabuk geldim bana göre ama şu anda biraz yavaşladığımı hissediyorum
inşallah yaa zaten sırf bebeğim ve sağlığım için zayıflıyorum. çünkü Şuan 83 kiloyum bi hamıle kalsam 100 kilo ile doğum yaparım ve bu bünye bu kadar kiloyu kaldırmaz. en azından zayfılarsam alıdğım kilolar kârıma olurr inşallahhh olur yaa. cok istiyorum nur topu gibi sağlıklı sihhatlı kocama benzeyen bir bebeğimin olmasını
Selam kızlar.. Moralim çok bozuk kızlar. Diyet miyet umurumda değil şuanda. kardeşim hastaneye yattı 3 hafta kalması gerekiyormuş. uzaya da bilirmiş. Zaten hayatta Allah'tan başka bir annem birde kardeşim var. Başkada kimsem yok. Ev bomboş kaldı. Durup durup gözlerim doluyor. Annem güçlü olsun diye sıkıyorum kendimi.. Bir süre yediklerimi paylaşamayacağım Kusuruma bakmayın.. size iyi diyetler..
Selam kızlar.. Moralim çok bozuk kızlar. Diyet miyet umurumda değil şuanda. kardeşim hastaneye yattı 3 hafta kalması gerekiyormuş. uzaya da bilirmiş. Zaten hayatta Allah'tan başka bir annem birde kardeşim var. Başkada kimsem yok. Ev bomboş kaldı. Durup durup gözlerim doluyor. Annem güçlü olsun diye sıkıyorum kendimi.. Bir süre yediklerimi paylaşamayacağım Kusuruma bakmayın.. size iyi diyetler..
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
kızlar ya size bişi dicem benim hiç yumurta ile aram yoktur annem yaparsa yiyorum oda herzaman değil rafadan olursa ancak öyledir hiç sevemiyorum çünkü kokusundan nefret ediyorum nasıl yani napabilirim kokusunu almamak için omlet tarzı mesela pratik bilgileriniz var mı :105:
tatlım belki garip gelicek ama ben süt ve peynirde sevmiyorum peynir bazen beyaz peynir şeklinde ama şu var üçü birden peynir yumurta ve süt sevmediğim üçlü ile birleşince bir ömür yemiyeceğim şey haline dönüşebilirbende hiç sevmem,anca kayısı gibi olucak öle yiyebiliyorum.Ondada beyazını zorla yiyorum zaten...zeytinyağlı omlet yapabilirsin içine biraz süt katınca sanki kokusu azalıyo gibi geliyo bana,tadıda güzel oluyo.Beyaz peynir kaşar ekleyebilirsin,yada menemen :)
günaydınnnn