10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

inşallah yaa zaten sırf bebeğim ve sağlığım için zayıflıyorum. çünkü Şuan 83 kiloyum bi hamıle kalsam 100 kilo ile doğum yaparım ve bu bünye bu kadar kiloyu kaldırmaz. en azından zayfılarsam alıdğım kilolar kârıma olurr :KK1: inşallahhh olur yaa. cok istiyorum nur topu gibi sağlıklı sihhatlı kocama benzeyen bir bebeğimin olmasını :KK16:

o zaman bu şarkı benden sana tatlım

sende kocana söylersin

senden çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın ............

o zaman bu şarkı benden sana tatlım

sende kocana söylersin

senden çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın ............

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :KK1: hemen msj olarak atıcammmm kocacımmaaa ...

arada gitmeleri iyi oluyor müdürlerin doktorların en azından kafa dınlıyoruz dinlenebiliyoruz ben 2 gündür 7-8 de uyuyp kalıyorumm sabah 6,30 da kalkması da cok zor geliyor üstelk :KK43:

ay bende özendim benimde bebek yapasım gedi gitsin kilolar gelsin bebekler :)

DİPNOT:çoçukta yaparım kariyerde

msjımı attım bakalm ne dicek benım herif :KK1: şu kilolar bi giderse bebekler hayırlısıyla olucak inşalllahhhh dşünsene yaa ufacık minicik elleri ayakları olan. biraz bana dha cok babasına benzeyen bir bebiş.. :KK16: çok huzur verici yaa. düşünmesi bile güzelllll :KK16:

ehehehe :KK1: mantıklı olabilir aslında neden olmasın ki :KK1: hatta hep beraber hamile kalalım da beraber okadar zayıfladık hamilelik sürecinde de birbirimizi yalnız bırakıcak değiliz herhaldeee :KK1: :KK16: :KK69:

açmı kaldn cnm tuzlu ayran iyigelir, dikkat et kendine:KK16:

:KK15::KK15::KK15: bu azimle kurtulursun :nazar::nazar::nazar:
hepimiz inş canım:nazar::nazar:

afiyet olsun akşam sadece yoğurt az gelebilir:KK34:

Aynı şeyi yazıcaktım az önce ama cümleyi kuramadım bi türlü sildim:)
Evet ben 79 ları görmüştüm ve buraya kadar çok çabuk geldim bana göre ama şu anda biraz yavaşladığımı hissediyorum

yani bende 9-10 kilo nası gitti hayretlerdeyim,hiçte zorlanmadım açıkçası..belkide vücut bu tempoya alıştı bilmiyorum,eğer yavaşlama olursa 1,2 günlük şok diyetlerle metobolizmayı şaşırtmayı düşünüyorum umarım etkili olur,sanırım yavaşladıktan sonra spora ve yürüyüşe daha fazla ağırlık vermek gerek,yediklerimize bakıyorumda bundan azı olamaz zaten,vucüt bu düzene alışınca kilo verme yavaşlıyo malesef..bundan sonra yapılacak güzel şeyde daha fazla hareket ve biraz detoks:KK1:

inşallah yaa zaten sırf bebeğim ve sağlığım için zayıflıyorum. çünkü Şuan 83 kiloyum bi hamıle kalsam 100 kilo ile doğum yaparım ve bu bünye bu kadar kiloyu kaldırmaz. en azından zayfılarsam alıdğım kilolar kârıma olurr :KK1: inşallahhh olur yaa. cok istiyorum nur topu gibi sağlıklı sihhatlı kocama benzeyen bir bebeğimin olmasını :KK16:

öyle düşünme canım,bak bende yemeyi çok seven ve çabuk kilo alan biriyim:KK1:hamilelikte 10 kilo aldım sadece,onunda 7'si doğumda gitti..Emzirme zamanında çok yedim,ve hareketsizlikten dolayı kilo aldım.Hamileyken sık sık yürüyüş yapardım.Seninde bi 10 kilo alıcağını düşünsek yarısından çoğu doğumda gidiyo zaten:emir_bebek:tabiki hamilelik dönemindede aşırı yemeye kaçmamak lazım,bebiş ve kendimiz için faydalı olanlar neyse onları yemeliyiz...
Kızlar ümitsizliğe kapılmak yok,hepimiz istediğimiz kilolara inicez inş...Bi ara yazmıştım yemeklerin yanında yoğurt yemeye özen gösterin,mümkünse her öğünde..
Acı yiyebiliyosanız buda metabolizmayı hızlandırır çokta faydalı...
Yeşil çay bol su bunları biliyoruz hepimiz zaten,yeşil elmada çok faydalıymış,aralarda yiyebiliriz mesela.Ben bi ara lahana suyu içiyodum,baya faydası oldu onuda deneyebilirsiniz.Aklıma geldikçe hepimizin işine yarıcak bilgileri yazarım....
Şimdiiii bu kadar anlattın kendin napıyosun dediğinizi duyar gibiyim:KK9:demin 1000 kalori falan aldım sanırım:KK9:artık bu benim 1 aylık ödülüm:KK17:bi daha yok:KK17:zaten bunu düşünerek bugün doğru düzgün bişey yememiştim,bi kahvaltı ve birazcık dondurma vardı...1 saat sporumu yaptım 2 lt suyumu içtim...Yediklerimi yakmak için şimdi spor yapmaya gidiyorum:KK8:1 saat daha spor yapıcam sanırım,bugünüm boşa gitmiş oldu:KK1:sporla tolore edilir sanırım,ne almış ne vermiş oldum:KK9:

Selam kızlar.. Moralim çok bozuk kızlar. Diyet miyet umurumda değil şuanda. kardeşim hastaneye yattı 3 hafta kalması gerekiyormuş. uzaya da bilirmiş. Zaten hayatta Allah'tan başka bir annem birde kardeşim var. Başkada kimsem yok. Ev bomboş kaldı. Durup durup gözlerim doluyor. Annem güçlü olsun diye sıkıyorum kendimi.. Bir süre yediklerimi paylaşamayacağım Kusuruma bakmayın.. size iyi diyetler..

Selam kızlar.. Moralim çok bozuk kızlar. Diyet miyet umurumda değil şuanda. kardeşim hastaneye yattı 3 hafta kalması gerekiyormuş. uzaya da bilirmiş. Zaten hayatta Allah'tan başka bir annem birde kardeşim var. Başkada kimsem yok. Ev bomboş kaldı. Durup durup gözlerim doluyor. Annem güçlü olsun diye sıkıyorum kendimi.. Bir süre yediklerimi paylaşamayacağım Kusuruma bakmayın.. size iyi diyetler..

çok geçmiş olsun canım,neyi var kardeşinin,acil şifalar diliyorum umarım tez zamanda iyileşir...Şu hayatta herşeyin başı sağlık gerçekten,inşallah önemli bişey diildir.Sen anneciğine destek olmaya çalış,dualarım sizinle...

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
kızlar ya size bişi dicem benim hiç yumurta ile aram yoktur annem yaparsa yiyorum oda herzaman değil rafadan olursa ancak öyledir hiç sevemiyorum çünkü kokusundan nefret ediyorum nasıl yani napabilirim kokusunu almamak için omlet tarzı mesela pratik bilgileriniz var mı
:105:

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
kızlar ya size bişi dicem benim hiç yumurta ile aram yoktur annem yaparsa yiyorum oda herzaman değil rafadan olursa ancak öyledir hiç sevemiyorum çünkü kokusundan nefret ediyorum nasıl yani napabilirim kokusunu almamak için omlet tarzı mesela pratik bilgileriniz var mı
:105:

bende hiç sevmem,anca kayısı gibi olucak öle yiyebiliyorum.Ondada beyazını zorla yiyorum zaten...zeytinyağlı omlet yapabilirsin içine biraz süt katınca sanki kokusu azalıyo gibi geliyo bana,tadıda güzel oluyo.Beyaz peynir kaşar ekleyebilirsin,yada menemen :)

bende hiç sevmem,anca kayısı gibi olucak öle yiyebiliyorum.Ondada beyazını zorla yiyorum zaten...zeytinyağlı omlet yapabilirsin içine biraz süt katınca sanki kokusu azalıyo gibi geliyo bana,tadıda güzel oluyo.Beyaz peynir kaşar ekleyebilirsin,yada menemen :)
tatlım belki garip gelicek ama ben süt ve peynirde sevmiyorum peynir bazen beyaz peynir şeklinde ama şu var üçü birden peynir yumurta ve süt sevmediğim üçlü ile birleşince bir ömür yemiyeceğim şey haline dönüşebilir :KK9:

allah kardeşine şifa versin canm sizlerede güç kuvvet
herşeyn başı sağlık,inş. kardeşinin hayırlı haberleriyle gelirsin

X