- 23 Mayıs 2013
- 1.008
- 5
kahvaltı:1 karper,yarım domates,biber,1 dilim salam(hergün yazıyorum ama bu hindi salamı kalorisi çok az)az şekerli çay,yarım dilim kepek ekmeği,demin yarım saat sporumu yaptım birazdan 1 kere daha yapıcam hatta akşama doğru vakit bulursam 1 kere daha yapıyım diyorum.
Dün bi kaçamak yaptımazıcık dondurma yedim:18:sabahta dayanamadım kalanını yedim:18:
dondurmaa deme banaaaaaaaBEN Sabah işe gec kalıcaktım nerdeyse iş yerine gelince sadece birazcık cubuk kraker yedımmm.. öğlen yemekte talaş böreği wardı bitane talaş böreği ve ayran içtim. üstünede 2 bardak su.. akşamda bi kase yogurt yedim mi egzersizlerimi de yaptm mı tamamdırrrr
merhaba canımmm.. sen öğlen ne yedin bakiiimmm ?? diyet yapıyorum diye hic birsey yemiyorsan yada sürekli aç kalıyorsan olur tabisi.. birde sıcaklar baya arttı tansıyonun düşmesi cok normalkendine dikkat et lütfennnnn
azmı yiyosun acaba:26:bendede 2 gündür baş ağrısı vardı sabah kaltığımda,bu sabah kahvaltıdan sonra geçti.Akşam az yemiştim,çok fazla yorma kendini
bende 64,15 kg olmalıymışım20 kilo verebilrmiyim sence
dondurmaya dayanamıyorumhele yanında birisi yerse bakmak olmuyo 40 yılda bir oluyo o kadarcık talaş böreğine bende bayılırım afiyet olsun hatta dün bi ara düşündüm acaba yapıpta 2 tanecik yesemmi diye akşam yoğurt az olmazmı:26:bi kaç kaşıkta sebze yemeği yiyebilirsin belki:26:
Az da yemiyorum aslında ya sabah kepek ekm.beyaz peynirli tost, öğlen yoğurt çorbası biraz kabak yemeği biraz da karpuz yedim.ŞEkerim mi düşüyo acaba bugün tarçınımı alıyım ben..
Azmedip vericez geri dönmek yok gülüm :)
Az da yemiyorum aslında ya sabah kepek ekm.beyaz peynirli tost, öğlen yoğurt çorbası biraz kabak yemeği biraz da karpuz yedim.ŞEkerim mi düşüyo acaba bugün tarçınımı alıyım ben..
Azmedip vericez geri dönmek yok gülüm :)
ya ben pek yemek yemeyi sevmiyorummm :18: zaten sırf düzensiz beslendiğim için kilo alıyorum.. akşamları işten cıkınca eve yürüyerek uzun yolllardan gidiyorum cok yoruluyorum eşimde diyette olduğundan ya meyve yiyoruz akşamları yada ben bir kase yoğurt yiyorum o da ekmeksiz yemek yiyor. zaten kac gündür eve ekmek girmiyordondurmaya bende hic dayanamam.. uyuz kocam almıyor ama kbb polikliniğinde çalıştığım için günde bilmem kaç kere yüzüme doğru öksürüp hapşırıp tıskırıyorlar onun icin hasta olurum diye yememe izin vermio gıcık koca yakınlarımda olsaydın talaş böreğinin birini sana veririm normalde 2 tane veriolar ben senın hakkını yemedimmmm
orası öyle tabı.. bu kilolar elbet gideceeekkk!! sonrasında da bebek gelicekhehehe 1-2 dilim çikolata ye istersen ? birde tansiyonunu ölçtüre bilrsen ölçtür dikkat et kendineeee
açmı kaldn cnm tuzlu ayran iyigelir, dikkat et kendineKızlar benim yine tansiyonum düştü neden böyle oluyo anlamıyorum ya
kahvaltı:1 karper,yarım domates,biber,1 dilim salam(hergün yazıyorum ama bu hindi salamı kalorisi çok az)az şekerli çay,yarım dilim kepek ekmeği,demin yarım saat sporumu yaptım birazdan 1 kere daha yapıcam hatta akşama doğru vakit bulursam 1 kere daha yapıyım diyorum.
Dün bi kaçamak yaptımazıcık dondurma yedim:18:sabahta dayanamadım kalanını yedim:18:
Artık bi ödül vermek istiyorum kendime 15 günde 1 falan yapıyodum bunugerçi bu ay çok dikkat edip 5 kilo daha vermem lazım.Mart ayında sporsuz 4 kilo vermiştim,mayısta sporla toplam 5 kilo verdim.Şu 5 kilodanda kurtulsam gerisi kolay aslında
dondurmaa deme banaaaaaaaBEN Sabah işe gec kalıcaktım nerdeyse iş yerine gelince sadece birazcık cubuk kraker yedımmm.. öğlen yemekte talaş böreği wardı bitane talaş böreği ve ayran içtim. üstünede 2 bardak su.. akşamda bi kase yogurt yedim mi egzersizlerimi de yaptm mı tamamdırrrr
evet şekerin düşüyo olabilir,vücut istiyo haliyle,yemeyincede bi yerden fire veriyo
bu arada bişey dicem kızlar ilk başlarda daha çabuk kilo veriliyo,bırakmayın onun için...zayıflamaya başladığınızda yavaşlıyo artık,benide bu aydan sonra zor günler bekliyo.Bikaç sene önce 18 kilo vermiştim bikaç kilo daha vermek istedim ama çok yavaşladı,veremedim ondan sonra,tabi bırakınca kilo almaya devam ettim
ayy ne güzel allah sanada o duyguyu hayırlısıyla yaşatsın inş canım...dünyanın ennnn güzel şeyi hatta bende istiyorum bi tane daha bebişim olsun
inşallah yaa zaten sırf bebeğim ve sağlığım için zayıflıyorum. çünkü Şuan 83 kiloyum bi hamıle kalsam 100 kilo ile doğum yaparım ve bu bünye bu kadar kiloyu kaldırmaz. en azından zayfılarsam alıdğım kilolar kârıma olurrinşallahhh olur yaa. cok istiyorum nur topu gibi sağlıklı sihhatlı kocama benzeyen bir bebeğimin olmasını
ben de aynı durumdayım
hayırlısıyla inşalllah veririz şu kilolarıı :) ozaman daha cok azmetmemiz lazım daisyc :)
Kızlar benim yine tansiyonum düştü neden böyle oluyo anlamıyorum ya
öyle canım ama son günlerde ben zorlandım biraz ne yalan söyliyim
cankeeekkknerdesin senn yaaa özlettin kendini
işte geldim burdayım güzeller...:)
kusura bakmayın kızlar sabahtır şirket işleriyle uğraşıyorum bankalar maliye falan filan