10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

dondurmaa deme banaaaaaaa BEN Sabah işe gec kalıcaktım nerdeyse iş yerine gelince sadece birazcık cubuk kraker yedımmm.. öğlen yemekte talaş böreği wardı bitane talaş böreği ve ayran içtim. üstünede 2 bardak su.. akşamda bi kase yogurt yedim mi egzersizlerimi de yaptm mı tamamdırrrr

dondurmaya dayanamıyorumhele yanında birisi yerse bakmak olmuyo40 yılda bir oluyo o kadarcıktalaş böreğine bende bayılırımafiyet olsunhatta dün bi ara düşündüm acaba yapıpta 2 tanecik yesemmi diyeakşam yoğurt az olmazmı:26:bi kaç kaşıkta sebze yemeği yiyebilirsin belki:26:

azmı yiyosun acaba:26:bendede 2 gündür baş ağrısı vardı sabah kaltığımda,bu sabah kahvaltıdan sonra geçti.Akşam az yemiştim,çok fazla yorma kendini

Az da yemiyorum aslında ya sabah kepek ekm.beyaz peynirli tost, öğlen yoğurt çorbası biraz kabak yemeği biraz da karpuz yedim.ŞEkerim mi düşüyo acaba bugün tarçınımı alıyım ben..

bende 64,15 kg olmalıymışım 20 kilo verebilrmiyim sence

Azmedip vericez geri dönmek yok gülüm :)

ya ben pek yemek yemeyi sevmiyorummm :18: zaten sırf düzensiz beslendiğim için kilo alıyorum.. akşamları işten cıkınca eve yürüyerek uzun yolllardan gidiyorum cok yoruluyorum eşimde diyette olduğundan ya meyve yiyoruz akşamları yada ben bir kase yoğurt yiyorum o da ekmeksiz yemek yiyor. zaten kac gündür eve ekmek girmiyor dondurmaya bende hic dayanamam.. uyuz kocam almıyor ama kbb polikliniğinde çalıştığım için günde bilmem kaç kere yüzüme doğru öksürüp hapşırıp tıskırıyorlar onun icin hasta olurum diye yememe izin vermio gıcık koca yakınlarımda olsaydın talaş böreğinin birini sana veririm normalde 2 tane veriolar ben senın hakkını yemedimmmm

evet şekerin düşüyo olabilir,vücut istiyo haliyle,yemeyincede bi yerden fire veriyo
bu arada bişey dicem kızlar ilk başlarda daha çabuk kilo veriliyo,bırakmayın onun için...zayıflamaya başladığınızda yavaşlıyo artık,benide bu aydan sonra zor günler bekliyo.Bikaç sene önce 18 kilo vermiştim bikaç kilo daha vermek istedim ama çok yavaşladı,veremedim ondan sonra,tabi bırakınca kilo almaya devam ettim

Son düzenleme:

orası öyle tabı.. bu kilolar elbet gideceeekkk!! sonrasında da bebek gelicek hehehe 1-2 dilim çikolata ye istersen ? birde tansiyonunu ölçtüre bilrsen ölçtür dikkat et kendineeee

yalnız olmamak daha çok motive eder o zamansaol cnm,bende geri çevirmezdim vallaama yapıcam bende

orası öyle tabı.. bu kilolar elbet gideceeekkk!! sonrasında da bebek gelicek hehehe 1-2 dilim çikolata ye istersen ? birde tansiyonunu ölçtüre bilrsen ölçtür dikkat et kendineeee

ayy ne güzel allah sanada o duyguyu hayırlısıyla yaşatsın inş canım...dünyanın ennnn güzel şeyihatta bende istiyorum bi tane daha bebişim olsun

Kızlar benim yine tansiyonum düştü neden böyle oluyo anlamıyorum ya
açmı kaldn cnm tuzlu ayran iyigelir, dikkat et kendine
bu azimle kurtulursun

afiyet olsun akşam sadece yoğurt az gelebilir

Aynı şeyi yazıcaktım az önce ama cümleyi kuramadım bi türlü sildim:)
Evet ben 79 ları görmüştüm ve buraya kadar çok çabuk geldim bana göre ama şu anda biraz yavaşladığımı hissediyorum

ayy ne güzel allah sanada o duyguyu hayırlısıyla yaşatsın inş canım...dünyanın ennnn güzel şeyihatta bende istiyorum bi tane daha bebişim olsun

inşallah yaa zaten sırf bebeğim ve sağlığım için zayıflıyorum. çünkü Şuan 83 kiloyum bi hamıle kalsam 100 kilo ile doğum yaparım ve bu bünye bu kadar kiloyu kaldırmaz. en azından zayfılarsam alıdğım kilolar kârıma olurr inşallahhh olur yaa. cok istiyorum nur topu gibi sağlıklı sihhatlı kocama benzeyen bir bebeğimin olmasını

ben de aynı durumdayım

öyle canım ama son günlerde ben zorlandım biraz ne yalan söyliyim

bana da bazen cok zor geliyor diyet falan ama. sonunu dşündüğüm için bıraz toparlıyorum kendimi. eşimede dedim ben spor yapmak istemesem bile sen beni zorla beraber koşalım beraber spor yapalım dedm o da sağolsun destek oluyor bana. ahh birazcık daha versem şöyle 75 olsam bile yeter hadi 73 olsun ama zayıflayayımm

işte geldim burdayım güzeller...:)
kusura bakmayın kızlar sabahtır şirket işleriyle uğraşıyorum bankalar maliye falan filan

sorma ya bizdede aynı durum hastane işleri bitmiyor. malum herkes hasta. benımde doktorum toplantıya gitti ondan şuan rahatım

sabah erken kalktım evde müziği açtım mekik çektim oynadım zıpladım .evdende erken çıkıp servise bineceğim durağa yolu uzatarak gittim
yaklaşık bu şekilde 20 dk kadar da yürümüş oldum
evde kepek ekmek kalmamış kahvaltı da nesfit yedim
ara yok (koşturmaktan)
öğle:yemekhanede kuru fasulye pilav cacık ve kiraz vardı hepsinden az az yedim
birazdan da kayısı çayı içeceğim çünkü bu aralar bağırsaklar tembelleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…