Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm bişey yememişsin sadece akşam yediklerin fazla sayılmaz bence
rapa saçı ne ki ilk defa duydm :26:
dikkatinden kaçtı demekki
bu arada günaydın kızlar dün giremedim zatende aksam biraz ucunu kacırdım rejimin :/ cunku atak gecirdim anksiyete yani carpıntı ic sıkıntısı vücudumda uyuşmalar falan Allah kimseye vermesin ama bazen gercekten çekilmez oluyor dua ediyorum hep gecsin diye bir an once ama cok zor inşallah kurtulurum :/
Günaydınnnn
Günaydııııııın
geç geldin bugün cnm
eveeet buraya geç kaldım biraz ama herzamanki gibi erkenden kalkıp limonlu suyumu içtim :) 20dk sonra sütümü içip çıktım dışarı 40 dk yürüdüm geldim eve topiğe geciktim ama güne erken başladım
sen nasılsın ablacım
mrb kızlar
sabah kalvaltısını geç yedim,1 buçuk saat falan oluyo
kahvaltı:yumurta,1 light karper,yarım domates,biber,1 dilim kepekli ekmek,az şekerli çay.
Pazartesi bildirim var ve ben hala tartı almadım eyvahlar olsun
canım rapa değil arap saçı.bi ot belki başka yerlerde farklı diyolardır kokulu bir ot.sanırım malaturada deniyotüm bişey yememişsin sadece akşam yediklerin fazla sayılmaz bence
rapa saçı ne ki ilk defa duydm :26:
dikkatinden kaçtı demekki
sirkeli su vücudun ph veya alkali seviyesinide düzenliyormuş.ben 1,5 litreye 2 yemek kaşığı koyuyorum,ödem attığı doğru,çaydan sigaradan sararan dişlerimde beyazladı :)
mrb kızlar
sabah kalvaltısını geç yedim,1 buçuk saat falan oluyo
kahvaltı:yumurta,1 light karper,yarım domates,biber,1 dilim kepekli ekmek,az şekerli çay.
Pazartesi bildirim var ve ben hala tartı almadım eyvahlar olsun
canım rapa değil arap saçı.bi ot belki başka yerlerde farklı diyolardır kokulu bir ot.sanırım malaturada deniyo
malatura=arap saçı aynı
günaydın kızlar,kimsenin keyfi yok heralde
bende çok üzgünüm olanlardan dolayısonumuz hayrolsun...
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,1 tane karper,yarım domates,biber,yumurta,çay
amin cnm .
nerdesiniz kızlar tvyi açsam yok.feysi twiti açınca içim daha çok daralıyor...
arada gelip buraya bakıyorum burdada kimse yok
ruhum daraldı valla
uff
benim moralim 2kat bozuk dün pat diye düştüm,yürüyüş de yapamadım bugün hiiiç yazasım da gelmedi o yüzden
aslında baya komik düşmüşüm uff,hiç büyümeyeceğim ben yaaa