10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

bu arada eşim dün spora başladı :18::18::18::18: 3 aylık sınırsız
bilirsiniz erkeler birazcık dikkatle ayda 7-9 kiloyu rahatlıkla verebiliyolar
benm bundan sonra daha çok dikkat etmem gerek
aramızdaki kilo farkını korumalym :18::18::18:

günaydın caım iki gündür bende giremedim işler çok yoğundu.
sen de benim gibisin benimkide diyette ve çok hırslı bi görmelisin bu da aslında bana iyi geliyor

günaydın caım iki gündür bende giremedim işler çok yoğundu.
sen de benim gibisin benimkide diyette ve çok hırslı bi görmelisin bu da aslında bana iyi geliyor

günaydın :KK16:
mutlak zayıflamamız lazım :KK15:
eşimin yanında kilolu durma düşüncesi bile korkutucu :18::18::18::18:

eşimin yanında kilolu durma düşüncesi bile korkutucu :18::18::18::18:[/QUO

evde yemek düzenimizn değşmesi güzel oldu

o da bana uyunca hafif ve daha çok ızgara tarzı yemekler yapıyorum olcak bu iş inşallah

zayıflayacağız sadece inan ve iradede sahip ol tatlım

eşimin yanında kilolu durma düşüncesi bile korkutucu :18::18::18::18:

senin ve eşinin boy ve kilonuz nasıl canım bizimki kadar fark olamaz bence

ben 1,65 boy 78 kilo ;eşim 1,90 boy 111 kilo (mayıs başı bel fıtığından rahatsızlandı diyete başladı)
geçen hafta ben 76 ile buraya giriş yaptım eşimlede evde listemiz var oraya da her pazartesi yazacağız o da geçen hafta 106 'ydı
ben dayanamayıp dün tartıldım 75 kilo eşim ise 104,5
onun hedef 85 benim ise 62 hatta 60 olsa süper olur
ikimizde evlendikten sonra çok kilo aldık ben doğum kont.hapı ve süper tatlı tarifleri yüzünden eşim ise sigarayı bırakmıştı o da o yüzden
senin anlayacağın biz farkında olmadan 9 ayda baskül ailesi olmuşuz

senin ve eşinin boy ve kilonuz nasıl canım bizimki kadar fark olamaz bence

ben 1,65 boy 78 kilo ;eşim 1,90 boy 111 kilo (mayıs başı bel fıtığından rahatsızlandı diyete başladı)
geçen hafta ben 76 ile buraya giriş yaptım eşimlede evde listemiz var oraya da her pazartesi yazacağız o da geçen hafta 106 'ydı
ben dayanamayıp dün tartıldım 75 kilo eşim ise 104,5
onun hedef 85 benim ise 62 hatta 60 olsa süper olur
ikimizde evlendikten sonra çok kilo aldık ben doğum kont.hapı ve süper tatlı tarifleri yüzünden eşim ise sigarayı bırakmıştı o da o yüzden
senin anlayacağın biz farkında olmadan 9 ayda baskül ailesi olmuşuz

benim boy 168 kilo 75
eşimn boyu 185 kilo 105 ama eşim kilosunu hiç göstermiyor ve erkekler çok daha kolay kilo verebiliyolar :KK36:zayıfladıkça dahada zayıf durur :KK36:
bizde evlenirken eşim 92 bende 60 kiloyduk
evlilik bizede fazlasıyla yaradı :KK9::KK9::KK9::KK9:
benm hedfmde 65 inşLallah ulaşırım hedefime

günaydın kızlar:KK3::KK3:
sabah kahvaltısı:1 dilim kepekli ekmek,yarım domates,1 tane light karper,1 yumurta,az şekerli çay
Bu arada bildirim pazartesiye alınmıştı:KK1:

Kızlar hepinize merhabalar.
Bikaç gündür gelemedim rahatsızım işe kısa süre gelip eve dönüyorum evimde de net yok..
Aynen diyetime devam ediyorum pazartesi günü baya fark bekliyorum.
Ben yokken buraları sahipsiz bırakmayın olur mu?
Hatta yarışma fikriyle ilgili siz karar alın ben uyarım kızlar.

Bi süre daha gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum :KK16:

yarışma işini o zaman daisyc gelene kadar beklemede tutalım pazartesiden sonra karar veririz hep beraber olalım :)

günaydın kızlar:KK3::KK3:
sabah kahvaltısı:1 dilim kepekli ekmek,yarım domates,1 tane light karper,1 yumurta,az şekerli çay
Bu arada bildirim pazartesiye alınmıştı:KK1:

canım acemice olucak ama karper ne çok merak ettim yazıyorsunuz ben fransız hissediyorum kendimi :)

onun asıl orjinali sıcak suyun içine bir dilim elma bir dilim limon bir çubuk tarçın ve bir kaşık elma sirkesi bunu sabahları çay gibi yapıyorsun bardağın içine malzemeleri koy sıcak suyu dök 5dk sonra içiyorsun böylede deneyebilirsin gün içinde zaten elma yiyorum o yüzde3n sabahları sadece bir dilim limon ve tarçınla içiyorum bende bu arada dipnot elma sirkesini sade içersen zamanla mide delinmesine kadar gidebiliyormuş içine koyduğumuz bal veya çubuk tarçın mide duvarlarını korurmuş ona dikkat olur mu aklında olsun bende ilk başta onu sade içtim midede bi yanma oluyo zamanla sonra bunu öğrendikten sonra sade içmedim hiç

arkadaş kızdı bana zaten mideni mi delmek istiyorsun öyle icme flan demştı ama ben dikkate almamıştım. ozaman bal ve tarcın da deneyelm madem icmediğimz başka ne kaldı ki :p

sirkeli su vücudun ph veya alkali seviyesinide düzenliyormuş.ben 1,5 litreye 2 yemek kaşığı koyuyorum,ödem attığı doğru,çaydan sigaradan sararan dişlerimde beyazladı :)

X