- 2 Ağustos 2009
- 690
- 487
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Evet ama bunlar o zaman yaptım bir ömür yeter bunlar sana gibi oluyor. Eğer olur da evlenirseniz yaptığı da oldu deyip sürekli sabır mı çekeceksiniz? Bazı şeyler iteklemekle olmaz, yağmur ve gece sizi tek bırakması en azından telefonda yalnız hissetmemenizi sağlamaması bunlar zamanında yapmıştı denilecek şeyler değil bir ömür her seferinde her seferinde düşünüp yapması gereken şeylerdi. Çocuğunuz olduğunu düşünün, evladınızı yağmur yağarken hemen korunaklı bir yere mi alırsınız yoksa yağmur altında ıslatır çocuğunuzun önceki yaptıklarıma saysın gibi bir düşünceye gark olmasını mı beklersiniz. Cevap basit 20 yaşına da gelse daha evvel 10000 defa yağmurdan korumuş olsanız dahi yine de refleks olarak korursunuz çünkü seversiniz. Tabi bu uç bir örnek yani sizin anlattığınız anınıza istinaden.son bir aydır değersiz hissediyorum . anlamıyor beni . sabret diyor sürekli . ben mi abartıyorum ki ? beni gece yarısı eve bıraktığı da oldu , kütüphane de sabahladığı da . hiçbir şey yapmadı diyemem . fakat romantiklik yapmadı , düşüncesizlik ettiği çok oldu
Evet ama bunlar o zaman yaptım bir ömür yeter bunlar sana gibi oluyor. Eğer olur da evlenirseniz yaptığı da oldu deyip sürekli sabır mı çekeceksiniz? Bazı şeyler iteklemekle olmaz, yağmur ve gece sizi tek bırakması en azından telefonda yalnız hissetmemenizi sağlamaması bunlar zamanında yapmıştı denilecek şeyler değil bir ömür her seferinde her seferinde düşünüp yapması gereken şeylerdi. Çocuğunuz olduğunu düşünün, evladınızı yağmur yağarken hemen korunaklı bir yere mi alırsınız yoksa yağmur altında ıslatır çocuğunuzun önceki yaptıklarıma saysın gibi bir düşünceye gark olmasını mı beklersiniz. Cevap basit 20 yaşına da gelse daha evvel 10000 defa yağmurdan korumuş olsanız dahi yine de refleks olarak korursunuz çünkü seversiniz. Tabi bu uç bir örnek yani sizin anlattığınız anınıza istinaden.
Merhaba, sadece konu açılış mesajını okudum fakat diyebilirim ki duygusal tatmin olmadan hayat GeçmiyorMerhabalar ! Son günlerde aklıma takılan bir mesele var . 10 aylık bir beraberliğim var . Memleketlerimiz aynı . Ama üniversite için arasında 2 saatlik mesafe olan şehirlerde yaşıyoruz . Uzak mesafe ilişkisi diyebiliriz . Ya da az sonra anlatacaklarım için bunu bahane edebiliriz (!) .
Biz ilişkimizin ilk gününden beri ayrı şehirlerde yaşıyoruz . Bunu bilerek başladık . Sevgi emek çaba ister biliyorum . Fakat kendimi 10 yıllık evli gibi hissediyorumşöyle ki 10 ay boyunca karşı taraftan ne bir sürpriz ne bir çiçek ne adam akıllı bir hediye gördüm . Sevgilim karakter olarak iyi birisi . Nazımı tribimi çeker . Sabırlıdır . İyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum . Fakat gel gelelim romantik ve düşünceli bir insan değil . Bildiğimiz odun . 10 ay boyunca kendine çeki düzen verdiği noktalar oldu . Ama ben de ruhuma dokunulmasını istiyorum . En güzel geçmesi gereken zamanlar bu zamanlar. Bir dal papatya , bir çikolata bile beni mutlu eder . Bana bir adım atsa 10 adım giderim . Fakat böyle olunca kendimi ilgiye açmış gibi hissediyorum . Henüz 10 aylık sevgiliyiz . Evlenince nasıl olur diye düşünmeden duramıyorum. Bu duygularımı ona anlatıyorum . Bana dedikleri şu " seni aldatıyor muyum ? Karıya kıza bakıyor muyum ? Sabret" 10 aydır sabrediyorum fakat aynı . Yaşlı kadınlar gibi hissediyorum . Artık farklı birine dönüştüğümü hissediyorum . Bir ilişki için güven sadakat saygı sevgi önemlidir . Ama bu da önemli bir mesele benim için. Kendimi ifade ettim umarım
Merhabalar ! Son günlerde aklıma takılan bir mesele var . 10 aylık bir beraberliğim var . Memleketlerimiz aynı . Ama üniversite için arasında 2 saatlik mesafe olan şehirlerde yaşıyoruz . Uzak mesafe ilişkisi diyebiliriz . Ya da az sonra anlatacaklarım için bunu bahane edebiliriz (!) .
Biz ilişkimizin ilk gününden beri ayrı şehirlerde yaşıyoruz . Bunu bilerek başladık . Sevgi emek çaba ister biliyorum . Fakat kendimi 10 yıllık evli gibi hissediyorumşöyle ki 10 ay boyunca karşı taraftan ne bir sürpriz ne bir çiçek ne adam akıllı bir hediye gördüm . Sevgilim karakter olarak iyi birisi . Nazımı tribimi çeker . Sabırlıdır . İyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum . Fakat gel gelelim romantik ve düşünceli bir insan değil . Bildiğimiz odun . 10 ay boyunca kendine çeki düzen verdiği noktalar oldu . Ama ben de ruhuma dokunulmasını istiyorum . En güzel geçmesi gereken zamanlar bu zamanlar. Bir dal papatya , bir çikolata bile beni mutlu eder . Bana bir adım atsa 10 adım giderim . Fakat böyle olunca kendimi ilgiye açmış gibi hissediyorum . Henüz 10 aylık sevgiliyiz . Evlenince nasıl olur diye düşünmeden duramıyorum. Bu duygularımı ona anlatıyorum . Bana dedikleri şu " seni aldatıyor muyum ? Karıya kıza bakıyor muyum ? Sabret" 10 aydır sabrediyorum fakat aynı . Yaşlı kadınlar gibi hissediyorum . Artık farklı birine dönüştüğümü hissediyorum . Bir ilişki için güven sadakat saygı sevgi önemlidir . Ama bu da önemli bir mesele benim için. Kendimi ifade ettim umarım
ona son bir şans verdim . yoksa yüz yüze konuşup bitirmek istiyorum . konuşacağımız ortak konu sayısı az . hep ben konuşuyorum güldürüyorum . sıkıldım bu durumdan
Kıskanmak sahiplenmek göstergesi değil özgüven eksikliğidir. Sahiplenmek demek seni sevgisiyle pamuklara sardığını hissetmen demektir. Elin kesilince yara bandını senden önce kapması demektir, gece eve gidiyorsan gerekirse eve bırakıp gece kocaeline dönmesi demektir, her anını paylaşmak istemesi, uzakta olsanız da her an yanyana hissi vermesi gerekirse aynı filmi aynı anda açıp birlikte izliyormuş gibi hasret gidermesi demektir. Seni senden önce o düşünecek, sen de onu kendisinden önce düşüneceksin ki birbirinizi tamamlayın. Bana göre doğru ilişki budur ve tabiki mutluluğun sırrı. Tek taraf yapınca olmuyor bu işler ağır geliyor. Sevilmediğini hissettiriyor. Değersiz hissettiriyor. İşte bunlar hep iki yarı meselesi
Tatlım benim malesef her erkek aynı değil. Her insanın yapısı, karakteri birbirinden farklıdır. Senin erkek arkadaşın da romantiklikten, ince ruhtan pek anlayan biri değil belli ki.. Bu onun yapısıdır suçlayamazsın. Yapmaması seni sevmediği anlamına gelmez. 3 yıllık bir ilişkim var nisan ayında da düğünümüz var kısmetse; misal benim erkek arkadaşımda fazlaca romantiktir, ince ruhludur. Özel gün hazırlıklarına çaktırmadan aylar öncesinden başlar herkesi seferber eder falan filan. Ben ise tam tersi bir odunum. Anlamıyorum romantiklikten. 4 gün önce adamın doğum gününü unuttum o derece.. Ve bu yüzden çoğu zaman kendimden çok utanıyorum. İnan çok da samimi olmadığı bir arkadaşı gelip erkek arkadaşımın doğum gününü kutladı ve ben o an unuttuğumu anladım; yemin ederim kendimi ilk geçen arabanın altına atmak istedim.Merhabalar ! Son günlerde aklıma takılan bir mesele var . 10 aylık bir beraberliğim var . Memleketlerimiz aynı . Ama üniversite için arasında 2 saatlik mesafe olan şehirlerde yaşıyoruz . Uzak mesafe ilişkisi diyebiliriz . Ya da az sonra anlatacaklarım için bunu bahane edebiliriz (!) .
Bende onu dedim zaten...kk da ünlü bir söz var ya . evlenince düzelmez diye . böyle olmasından korkuyorum.