- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Merhabalar ! Son günlerde aklıma takılan bir mesele var . 10 aylık bir beraberliğim var . Memleketlerimiz aynı . Ama üniversite için arasında 2 saatlik mesafe olan şehirlerde yaşıyoruz . Uzak mesafe ilişkisi diyebiliriz . Ya da az sonra anlatacaklarım için bunu bahane edebiliriz (!) .
Biz ilişkimizin ilk gününden beri ayrı şehirlerde yaşıyoruz . Bunu bilerek başladık . Sevgi emek çaba ister biliyorum . Fakat kendimi 10 yıllık evli gibi hissediyorumşöyle ki 10 ay boyunca karşı taraftan ne bir sürpriz ne bir çiçek ne adam akıllı bir hediye gördüm . Sevgilim karakter olarak iyi birisi . Nazımı tribimi çeker . Sabırlıdır . İyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum . Fakat gel gelelim romantik ve düşünceli bir insan değil . Bildiğimiz odun . 10 ay boyunca kendine çeki düzen verdiği noktalar oldu . Ama ben de ruhuma dokunulmasını istiyorum . En güzel geçmesi gereken zamanlar bu zamanlar. Bir dal papatya , bir çikolata bile beni mutlu eder . Bana bir adım atsa 10 adım giderim . Fakat böyle olunca kendimi ilgiye açmış gibi hissediyorum . Henüz 10 aylık sevgiliyiz . Evlenince nasıl olur diye düşünmeden duramıyorum. Bu duygularımı ona anlatıyorum . Bana dedikleri şu " seni aldatıyor muyum ? Karıya kıza bakıyor muyum ? Sabret" 10 aydır sabrediyorum fakat aynı . Yaşlı kadınlar gibi hissediyorum . Artık farklı birine dönüştüğümü hissediyorum . Bir ilişki için güven sadakat saygı sevgi önemlidir . Ama bu da önemli bir mesele benim için. Kendimi ifade ettim umarım
Biz buna yerli dizi sendromu diyoruz. Dizileri romantik komedileri seyrede seyrede öyle çiçekli böcekli kalpli hayatlar yaşayacağınızı sanıyorsunuz ama gerçek hayat öyle değil. İyi bir ilişki romantik sürprizlerden, çiçeklerden, çikolatalardan, aşk dolu mesajlardan ibaret değildir. İyi bir ilişki bir şeyleri paylaşabildiğin, her şeyi konuşabildiğin, huzurlu mutlu hissettiğin, sana değer verdiğini bildiğin, seni kırmayan bir insanla yaşadığındır. Diğer istediğin şeyler de olursa güzel olur ama hayatındaki insanla mutluysan fazla beklentiye girmemeyi öğrenmelisin.
Senin sevgilin özelinde konuşursak ağır abi olucam derken biraz odun adam olmuş sanki. Yontabileceğine inanıyorsan devam et, yok bu düzelmez diyorsan çok uzatmadan ayrıl ki sana çok fazla zarar vermesin bu ilişki.
Huylu huyundan vazgecmez...
7 sinde neyse 70 inde de odur...
Can cikar huy cikmaz...
Kadinlar erkeklerin hep degisecegini umut ederek, erkekler de kadinlarin hic degismeyecegini dusunerek evlenirlermis...
Vs vs... Birkac atasozuyle dusuncemi ozetlemek istedim
Bende ilk defa bu kadar sevdim aşık oldum.Tipi kötü değil ama pek tarzım değildi ama karakteri beni çok etkiledi beni hiç kırmak istemiyordu onun yanında huzurluydum rahat olabiliyorum sonra ni baktım ona aşık olmuşum.Yani Size değer veren aşık olan adamlarla görüşün büyük ihtimal karakteri de iyi ise aşık olacaksınız uyum önemli!
yaklaşık 6 yıldır televizyon izlemiyorum. mıç mıç olan dizi aşklarından haz etmem . başkalarının yanında aşkım canım diye hitap etmem . fakat yüzümü gülümsetecek bir şeyler yapmasını istiyorum bazen . kendimi özel hissetmek istiyorum. hiç 19 yaşında olmamış gibi yazmışsınız .
Kariya kıza bakmaması seni aldatmamasi. Çok.büyük bir lütuf sanki. İsterse yapsın kendi serefsizligi...
romantiklik şart ekmek gibi su gibi ihtiyaç evlenince 100 kati beter olur düzelir diye umut etme sakin
19 yaşında da oldum ama o zaman da romantik sürprizler ya da çiçekler beklemedim, ben romantik değilim ondandir belki. Kendimi özel hissetmem için çiçeğe kalbe ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Bir öpücük yeter özel hissetmem için.
30 yaşındayım, 8 yıldır eşimle birlikteyim ama başkalarının yanında her türlü sevgi sözcüğünü kullanırım, elini tutarım, boynuna atlarım, mıç mıç öperim. O da aynı şekilde. İnan bunlar çiçekten çikolatadan daha özel hissettirir insana kendini. Neden yapmıyorsun? Bence sorun burda, sürprizlerde değil.