10 aydır beraberiz fakat sanki 10 yıllık evliyiz

sende kendimi gördüm bi an:))) bence fazlasıyla haklısın. ama sanırım erkek yapı grgyle ayrıntılı düsünemyen varlıklar bizim kadr ince düşünemiyrlar ..blki kişilk olarak romantk biri olmayabilr ama senin için bu fedakarlığğı gstermeli bence. en azından bu çabayı gsterdiğni hssettrmeli bnce.

hahahhh :)) oğlak olabilir bnde katılıyrumm

hakikaten çok odunmuş be

Böyleyse değişmez de söylediklerine takıldım.
Yaşlı neneler gibi " kumarı yok , içkisi yok , evine geliyor " cumlelerini kurarak sanki lütufta bulunduğunu bildirmiş size.

Şu an çabalıyor tavrımı koydum ve bu böyle gitmez dedim . Şu an ayrı yerlerde olduğumuz için sorun oluyor . Okul açıldığında umarım çabasını görürüm . Yoksa devam edemem

Benii çok sevdiğini biliyorum . Güvenim tam . Hiç yalan söylemez . Kendimden çok ona güvenirim . Bu da onun kusuru olsun diyorum .Sonra ben kendi kendimi üzüyorum

Bu kez de soğuk olan ben oluyorum . Anlayışsız oluyorum . Kızıyor bana . Dün ikimizde çok üzüldük . Çaba gösteriyor değişim var . Mesajla şu an en fazla böyle olur diyor . Lütfen şans ver dedi. Hayırlısı inşallah

Yok o kadar değil çok şükür . Sizinki bir üst modelmiş :) anlattım ona şu aralar daha ilgili . Şiir yazıyor farklı sözler kullanıyor . Okulun açılmasını bekliyorum

Benim öyle bir beklentim yok . Evlilikte mutlaka her iki tarafta da bir takım değişmeler olacaktır . Sevgili iken bu kadar olması düşündürücü

İyi huyları da var . Aldatma aldatılma çoğaldı . Bende diyorum ki varsın odun olsun . Ama ben yavaş yavaş değişiyorum . Şu an görüşemiyoruz okul başlayınca her şey daha güzel olacak sana söz veriyorum diyor . Sabret sadece diyor

İşte böyle olmasından çok korkuyorum . Çünkü ilgi de bir kadın için sadakat güven kadar önemli . Ama onlar düz mantık . İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Ona bir şans verdim . Onu gerçekten seviyorum .gözleri aklıma geliyor boğazım düğümleniyor . Onun da iyi huyları var tabi ki . Ahlakını çok takdir ediyorum . Ama her şeye mantık çerçevesinde bakan gerçekçi bir insan . Bende uçuk kaçığım . Benim bir sürü hayalim var ama gerçekleşmemesinden korkuyorum .d ün gece bunu ona söyledim . Sanırım beni kaybetmekten korkuyor . O da farkında . Okul başladığında her şey daha farklı olacak söz veriyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…