10 aydır beraberiz fakat sanki 10 yıllık evliyiz

Bu nankörlükten ziyade iki yarı meselesi. Ben şuna çok inanıyorum her insanın bir yarısı var ve onu bulabilen gerçek mutluluğa erişiyor. Özünde iyi bir insan olabilir, dürüst olabilir ama sen onu iyi kötü odun kalas her haliyle içine sindiremiyorsan ya da o seni yağmurda iliklerine kadar ıslatacak kadar düşünemiyorsa bu işte bir yanlışlık var belli. Ben ve eşim üniversite döneminde tanıştık, istanbul ve kocaeli arası 5 sene mekik dokuduk. Bazen ayda 1 görüştük, bazen tren gelene kadar 5 dklık gar buluşması yaptık. O çiçek almayı sevmezdi ben ilk zamanlar beklerdim ama anladım ki o öyle biri değil sevdiğini sahiplenerek gösteriyor, bu beklentimden daha o ilk zamanlar vazgeçtim ama biliyordum ki o benim yarım. Çiçek almaması sevgililer gününü kutlamaması beni kırmıyordu çünkü onun bana verdiği değeri hayatımda kimse bana vermemişti, veremezdi de biliyordum. Bu yüzden çoğu şeyi içime atmaktansa arkama atıyorum bu da beni ona daha çok yaklaştırıyor, aynı şey onun için de geçerli tabi.

ben istanbuldayım o kocaelinde :) sahiplenmek nasıl oluyor ? kıskanarak mı gösteriliyor? öyleyse beni hiç kıskanmaz merak etmez . şu sıralar daha da farklı birisi oldu . ailesinin yanında unutuyor beni .saatlerce mesaj atmıyor . merak etmiyor. ece 12 de dışarda olmak zorundaydım . korkuyordum . ve bunu ona söyledim . eve gidene kadar konuşalım telefonda dedim . fakat kuzeni olduğu için aramadı beni .

artık hep öyle oldu . ağlıyorum . ruhum çürüdü. kaçıp uzaklaşmak istiyorum her şeyden. neden seviyorum diyorum? çünkü sadakti var , bana güven veriyor , anılarımız alışkanlıklarımız var . belki düzelir diyorum . ama kafam kazan gibi
Yanlış düşünüyorsun düzelir diye bir şey yok çünkü bahsettiğin kadarıyla bu onun karakteri. İnsanlar en çok bu noktada hata yapıyor, kendine yanlış gelen şeye ilerde düzelir diyorlar, düzelmiyor, ayrılık boşanma vs. Peki neden düzelmiyor? Adamın karakteri bu düzelmez, çünkü hata olarak görmüyor, siz görüyorsunuz. Muhtemelen onu böyle de sevecek birileri vardır bu hayatta ama bana kalırsa o kişi siz değilsiniz çok çatışırsınız hayatınızın her döneminde ta ki siz pes edene kadar.

Sevdiğim adamı ayda bir kere gördüğümü düşünemiyorum ben.
Uzun mesafe ya da uzak mesafe adı her neyse ilişkisi bana hep sanal gibi gelmiştir. Ama buna rağmen çok mutlu olan, çok uyumlu insanlar da var. O zaman mevzu uzaklık değil. Benim ıslanmama göz yuman adamla benim bir dk işim olmazdı sanırım, gerekirse aşkımdan ölürdüm de bu tavrın üzerine devam etmezdim.
Kendini yıpratıyorsun, başka bi'şey değil.

buraya yazınca ne kadar da bariz her şey . fakat korkmuşum sinmişim . cesaretim yok . keşke o benden ayrılsa diyorum . ne bu yaşadığım?

Sevdiğim adamı ayda bir kere gördüğümü düşünemiyorum ben.
Uzun mesafe ya da uzak mesafe adı her neyse ilişkisi bana hep sanal gibi gelmiştir. Ama buna rağmen çok mutlu olan, çok uyumlu insanlar da var. O zaman mevzu uzaklık değil. Benim ıslanmama göz yuman adamla benim bir dk işim olmazdı sanırım, gerekirse aşkımdan ölürdüm de bu tavrın üzerine devam etmezdim.
Kendini yıpratıyorsun, başka bi'şey değil.

farkına vardım son günlerde. okulun açılmasını bekliyorum . yüz yüze konuşmak istiyorum .yoksa boşuna zaman kaybetmek istemiyorum

Yanlış düşünüyorsun düzelir diye bir şey yok çünkü bahsettiğin kadarıyla bu onun karakteri. İnsanlar en çok bu noktada hata yapıyor, kendine yanlış gelen şeye ilerde düzelir diyorlar, düzelmiyor, ayrılık boşanma vs. Peki neden düzelmiyor? Adamın karakteri bu düzelmez, çünkü hata olarak görmüyor, siz görüyorsunuz. Muhtemelen onu böyle de sevecek birileri vardır bu hayatta ama bana kalırsa o kişi siz değilsiniz çok çatışırsınız hayatınızın her döneminde ta ki siz pes edene kadar.

çatışıyoruz zaten . sadece bu konuda değil . eğitimimi devam ettirmek istiyorum . fakat onun tek odağı kpss. benim önümü de tıkıyor. kitaba verdiğim paraya yazık gözüyle bakıyor . aldatmamayı lütuf görüyor . ve bu huyları son bir ayda başladı . ailesinin yanına gittiğinden beri daha ilgisizleşti . saatlerce mesaj atmıyor , merak etmiyor . saatlerce ne hissettiğimi anlatıyorum ama sonuç aynı

ben istanbuldayım o kocaelinde :) sahiplenmek nasıl oluyor ? kıskanarak mı gösteriliyor? öyleyse beni hiç kıskanmaz merak etmez . şu sıralar daha da farklı birisi oldu . ailesinin yanında unutuyor beni .saatlerce mesaj atmıyor . merak etmiyor. ece 12 de dışarda olmak zorundaydım . korkuyordum . ve bunu ona söyledim . eve gidene kadar konuşalım telefonda dedim . fakat kuzeni olduğu için aramadı beni .
Kıskanmak sahiplenmek göstergesi değil özgüven eksikliğidir. Sahiplenmek demek seni sevgisiyle pamuklara sardığını hissetmen demektir. Elin kesilince yara bandını senden önce kapması demektir, gece eve gidiyorsan gerekirse eve bırakıp gece kocaeline dönmesi demektir, her anını paylaşmak istemesi, uzakta olsanız da her an yanyana hissi vermesi gerekirse aynı filmi aynı anda açıp birlikte izliyormuş gibi hasret gidermesi demektir. Seni senden önce o düşünecek, sen de onu kendisinden önce düşüneceksin ki birbirinizi tamamlayın. Bana göre doğru ilişki budur ve tabiki mutluluğun sırrı. Tek taraf yapınca olmuyor bu işler ağır geliyor. Sevilmediğini hissettiriyor. Değersiz hissettiriyor. İşte bunlar hep iki yarı meselesi

"Iyi bir es ve baba olacagini dusunuyorum"...
Odunlar ne zamandir iyi es sayiliyor? Sizi rahatsiz eden ne durum varsa o iyi es kriterini etkilemeli.

"Iyi bir es ve baba olacagini dusunuyorum"...
Odunlar ne zamandir iyi es sayiliyor? Sizi rahatsiz eden ne durum varsa o iyi es kriterini etkilemeli.

düşününce haklısınız . iyi bir eş ona göre evine para getiren , sadakatli , güven veren birisi . artık ben de böyle düşünmeye başladım . ve kızıyorum kendime

Yanlış anlama da bazı insan fikirsiz olur. düşünemez yani. Hediyeyi şunu bunu geçtim de yağmur altında oturtması bunu gösteriyor. Ay ne biliyim hasta olacağını düşünmesi lazım. Ben banyodan sonra saçımı kurutmasam bi ton laf işitirim eşimden mesela. Gerçekten her şeyi iteleye kakalaya yaptıramazsın bir erkek yerine göre kadından daha düşünceli ve aktif olmalı

Kıskanmak sahiplenmek göstergesi değil özgüven eksikliğidir. Sahiplenmek demek seni sevgisiyle pamuklara sardığını hissetmen demektir. Elin kesilince yara bandını senden önce kapması demektir, gece eve gidiyorsan gerekirse eve bırakıp gece kocaeline dönmesi demektir, her anını paylaşmak istemesi, uzakta olsanız da her an yanyana hissi vermesi gerekirse aynı filmi aynı anda açıp birlikte izliyormuş gibi hasret gidermesi demektir. Seni senden önce o düşünecek, sen de onu kendisinden önce düşüneceksin ki birbirinizi tamamlayın. Bana göre doğru ilişki budur ve tabiki mutluluğun sırrı. Tek taraf yapınca olmuyor bu işler ağır geliyor. Sevilmediğini hissettiriyor. Değersiz hissettiriyor. İşte bunlar hep iki yarı meselesi

son bir aydır değersiz hissediyorum . anlamıyor beni . sabret diyor sürekli . ben mi abartıyorum ki ? beni gece yarısı eve bıraktığı da oldu , kütüphane de sabahladığı da . hiçbir şey yapmadı diyemem . fakat romantiklik yapmadı , düşüncesizlik ettiği çok oldu

Yanlış anlama da bazı insan fikirsiz olur. düşünemez yani. Hediyeyi şunu bunu geçtim de yağmur altında oturtması bunu gösteriyor. Ay ne biliyim hasta olacağını düşünmesi lazım. Ben banyodan sonra saçımı kurutmasam bi ton laf işitirim eşimden mesela. Gerçekten her şeyi iteleye kakalaya yaptıramazsın bir erkek yerine göre kadından daha düşünceli ve aktif olmalı

evet öyle . fikir yok . dürtüklüyorum şunu yap bunu yap diye. tecrübesizim diyor . uzak mesafedeyiz diyor. yakınlaşınca her şey daha güzel olacak diyor .

Bunları ona ifade ettiğimde bana uzak mesafe ilişki yaşadığımızı , bunları bilerek onunla bu yola çıktığımı söylüyor . 19 yaşındayım ruhum kıpır kıpır deli dolu bir insanım . Fakat o ağır abi modunda . Onu bu şekilde kabul etmeliyim diyorum . Ama bir yandan da ya hayallerim ? Diyorum . Kırgın olduğum çok konu var . Doğumgünümü ve sevgililer günümü baştan savma bir mesajla kutladı . Aldığı hediyeyi elime tutuşturdu Al! Diyerek . Ayrıntılar önemli benim için . Onun yaşadığı şehrr gittiğimde yağmur yağmasına rağmen beni sıcak bir yere götürmedi dışarda iliğime kadar ıslanıp omzunda ağladım . Söyleyemedim o an niye ağladığımı . Çünkü ona göre seven insan için yer mekan farketmez . Parası olmayabilir . Fakat biz her zaman yarı yarıya ödedik. O da öğrenci ben de öğrenciyim . Ama ben ona bir şeyler yapmak istediğimde bir şeylerden kısıp yine yapıyorum . Bilmiyorum sayın kk üyeleri :KK43: ben mi yanlış yapıyorum ?
yaa aynı benim odun :KK43: bende ayrıntılara önem veririm bende çok deli dolu bi insanı benim minik kerestemde polat alemdar lakaplı bir maço :KK43: inanırmısın bi seneden sonra enerjimin yavaş yavaş azaldığını sonradan fark ettim

düşününce haklısınız . iyi bir eş ona göre evine para getiren , sadakatli , güven veren birisi . artık ben de böyle düşünmeye başladım . ve kızıyorum kendime
Hayır sadakat, para getirmek zaten iki tatafta da olması gereken şeyler bunlar iyilik göstergesi değil. İyi bir eş karısının kocasının gönlünğ hoş tutar jestler yapar. Akşam gelince iki çikolata çıkarsa cebinden o bile bi jesttir. Sanki kendimiz alamaz mıyız alırız ama orda insanı mutly eden şey seni düşünmüş olması. daha çok da küçüksün harcama kendini

Hayır sadakat, para getirmek zaten iki tatafta da olması gereken şeyler bunlar iyilik göstergesi değil. İyi bir eş karısının kocasının gönlünğ hoş tutar jestler yapar. Akşam gelince iki çikolata çıkarsa cebinden o bile bi jesttir. Sanki kendimiz alamaz mıyız alırız ama orda insanı mutly eden şey seni düşünmüş olması. daha çok da küçüksün harcama kendini

bunu anlamıyor işte . ona son bir şan verdim . tavrı aynıysa sessizce çıkacağım hayatından .bir çikolatayla yüzümü güldürebilir . ama ama ama ..

o adam değil bunu fark ediyorum artık . görüşlerimiz farklı . ben çok okumayı seven bir insanım ama o kitaba verilen paraya acıyor. gezmek dolaşmak istiyorum . çok para harcarız diyor. hayallerimi hep erteliyorum . ve artık yorulduğumu hissediyorum

Oyyy bu çok fena yavrum ya. Kültürel birikimi olmayan, her şeye para ekseninde bakan bir adamla ömür geçmez. Gençliğine yazık.

Oyyy bu çok fena yavrum ya. Kültürel birikimi olmayan, her şeye para ekseninde bakan bir adamla ömür geçmez. Gençliğine yazık.

ona son bir şans verdim . yoksa yüz yüze konuşup bitirmek istiyorum . konuşacağımız ortak konu sayısı az . hep ben konuşuyorum güldürüyorum . sıkıldım bu durumdan

X