- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Karakter meselesi cimri biraz sanırım
Ee bukadar şikayet var bu ısrar niye kıpır kıpırsınya yaşlı kadınlar 10 yıllık evli oluyor ya, ee sen gençsin sana başka sevgilimi yok genç Bayan bu ısrar bu acelen ne diye çok yıpratmış bu çocuk seni çooook..Bunları ona ifade ettiğimde bana uzak mesafe ilişki yaşadığımızı , bunları bilerek onunla bu yola çıktığımı söylüyor . 19 yaşındayım ruhum kıpır kıpır deli dolu bir insanım . Fakat o ağır abi modunda . Onu bu şekilde kabul etmeliyim diyorum . Ama bir yandan da ya hayallerim ? Diyorum . Kırgın olduğum çok konu var . Doğumgünümü ve sevgililer günümü baştan savma bir mesajla kutladı . Aldığı hediyeyi elime tutuşturdu Al! Diyerek . Ayrıntılar önemli benim için . Onun yaşadığı şehrr gittiğimde yağmur yağmasına rağmen beni sıcak bir yere götürmedi dışarda iliğime kadar ıslanıp omzunda ağladım . Söyleyemedim o an niye ağladığımı . Çünkü ona göre seven insan için yer mekan farketmez . Parası olmayabilir . Fakat biz her zaman yarı yarıya ödedik. O da öğrenci ben de öğrenciyim . Ama ben ona bir şeyler yapmak istediğimde bir şeylerden kısıp yine yapıyorum . Bilmiyorum sayın kk üyeleriben mi yanlış yapıyorum ?
Bunları ona ifade ettiğimde bana uzak mesafe ilişki yaşadığımızı , bunları bilerek onunla bu yola çıktığımı söylüyor . 19 yaşındayım ruhum kıpır kıpır deli dolu bir insanım . Fakat o ağır abi modunda . Onu bu şekilde kabul etmeliyim diyorum . Ama bir yandan da ya hayallerim ? Diyorum . Kırgın olduğum çok konu var . Doğumgünümü ve sevgililer günümü baştan savma bir mesajla kutladı . Aldığı hediyeyi elime tutuşturdu Al! Diyerek . Ayrıntılar önemli benim için . Onun yaşadığı şehrr gittiğimde yağmur yağmasına rağmen beni sıcak bir yere götürmedi dışarda iliğime kadar ıslanıp omzunda ağladım . Söyleyemedim o an niye ağladığımı . Çünkü ona göre seven insan için yer mekan farketmez . Parası olmayabilir . Fakat biz her zaman yarı yarıya ödedik. O da öğrenci ben de öğrenciyim . Ama ben ona bir şeyler yapmak istediğimde bir şeylerden kısıp yine yapıyorum . Bilmiyorum sayın kk üyeleriben mi yanlış yapıyorum ?
19 yaşında evlenince nolur diye düşünmenin mantığı ne?
Gezin, tozun, eğlenin. Koca kadınlar gibi konuşmak istemiyorum ama bu yaşların telafisi yok. Uzak şehir falan.
Hadi çok iyi, istediğin gibi,eğlenceli, bol görüşmeli bi ilişkiyse devam et derim de zaten sıkıntılısın. Üniversiteden bul, bol
Çiftli gezmeli eğlenmeli flörtler yaşayın yahu genceciksiniz.
Evliliğe dayalı ciddi ilişkileriniz büyüyünce olur elbet.
malesef ben de böyle bir insanım . yetiştirilme tarzı , çevremz birer faktör . ama onun yanındayken hiç esirgemem ondan sevgimi. çiçek çikolataya takılmayın lütfen . karşıdaki insan mesafeyi sürekli bahane ediyor. aramızda 2 saat mesafe var ve ulaşım ucuz ve kolay . atanacak daha uzak bir şehre gidecek her şey daha da zorlaşacak .
Bak ayni evde olduğun zaman her şey daha farklı değil daha kötü olacak emin ol sakin kanma iyi düşün .... ben su an 1 yılı geçti evliyim... biz daha uzak mesafelerde ilişkimizi surdurduk aramızda 12 saat vardı otobüsle :) 3 yıl boyunca hemde... ama bu romantik olmamasına engel olmadı ya seni zaten mesajlarda veya konuşmasıyla tatmin etse eminim sen hediye olayını takarsın ama fazla onemsemezsin bile... ama sakin düşünme evlenince romantik olur diye bu hataya düşme
Sen onu anlattığın için o yöne odaklanıyoruz.
Aranızda iki saat mesafe var peki bu adam seni görmeye ne kadar sıklıkla geliyor? Ya da daha doğru soru, ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Bu arada aranızdaki 4 yaşlık fark hiç bir şey değil. Aynı dönemi yaşıyorsunuz sonuçta. Problemin romantizm eksikliği mi, kendini değerli hissetmemen mi yoksa ilgisizlik mi?
yok artık ıslanmanı öenmsemeyecek kadar kereste mi bu adam!
Size özel şeyler söylemeli benim eski sevgilim bana minyonum derdi :) aşkım tatliş hayatımın anlamı falan derdi sen benim herşeyini seni asla kırmak istemem sen nasıl istersen öle yapmak isterim derdi... Anlaşılan Size yeteri kadar ilgi gösteriyor uzaktan ilişki yürütebilcek birisi değil bence
İlgi göstermiyor dicektimSize özel şeyler söylemeli benim eski sevgilim bana minyonum derdi :) aşkım tatliş hayatımın anlamı falan derdi sen benim herşeyini seni asla kırmak istemem sen nasıl istersen öle yapmak isterim derdi... Anlaşılan Size yeteri kadar ilgi gösteriyor uzaktan ilişki yürütebilcek birisi değil bence
O sözleri söylemek klasik benim eşim sevgiliyken bana yazdığı şeyleri saklayip kitap haline getirdim hala okur mutlu olurum biz kadınların önce ruhu tatmin olacak odun adamla çok zor ... tamam filimlerdeki gibi öyle aşırı bi supriz şeyi olmadı ama kendi çapında bi şeyler yaptı hep ve bu uğraşı halini bile görmek insani çok mutlu ediyor... öyle pahalı hediyeleri de olmadı küçük şeyler ama bence çoğu kadın.için bu yeterli arada duygu olduktan sonra... O yüzden iyi karar ver böyle odun seviyorum omur lükte olsa yaşarım ben bunla diyorsan öyle kabul et yoksa düzelir deme hayal kırıklığı yaşarsın..
evet aynen böyle oldu . ayaklarım vıcık vıcıktı. yol boyu ağladım . neden demedi bana
aynı liseden mezun olduk fakat üniversitede tanıştık . ilişkimizin ilk günlerinde bir buçuk ayda bir buluştuk . artık isyan bayrağını çektim . bahar aylarında üç haftaya bir görüştük. ondan sürekli romantizm beklemiyorum . mıç mıç bir ilişki istemiyorum ki ben. kafamda soru işaretleri var . düşüncesiz bir insan sanırım . ya da cimri . onun hakkında böyle düşünmek bile kötü hissettiriyor . yağmur yağdığı halde beni sıcak bir yere götürmedi . her şeyi benim itelemle yapıyor. sanki ben erkeğim o kız . pasif bir duruşu var . doğum günümde bana benim için doğum günlerinin bir önemi yok abartılıyor diyerek beni ağlattı . ne zaman bir tavrı hoşuma gitmese direkt söylerim . şöyle yaptığın için kırıldım derim . son günlerde ne yapması gerektiğini bile söylüyorum . bu da benim canımı sıkıyor. çaba göremiyorum ben . beni sevdiğini biliyorum . fakat bir şeyler ekik .
Yani sen örnek oldun mu?
Hediye nasıl alınılir nasıl verilir gösterdin mi?
Bazı ilişkilere kadın yön verir.
Romantizmi o ilişkiye kadın sokar.
Erkek uyum sağlar. Gördükçe yapar.
Yaptım ama yine de ogrenemiyor çaba yok diyorsan. Hiç ümit etme evlendikten sonra bundan beter bir odun gelir karşına Üzgünüm..