10 aydır beraberiz fakat sanki 10 yıllık evliyiz

Ee bukadar şikayet var bu ısrar niye kıpır kıpırsınya yaşlı kadınlar 10 yıllık evli oluyor ya, ee sen gençsin sana başka sevgilimi yok genç Bayan bu ısrar bu acelen ne diye çok yıpratmış bu çocuk seni çooook..

Bak ayni evde olduğun zaman her şey daha farklı değil daha kötü olacak emin ol sakin kanma iyi düşün .... ben su an 1 yılı geçti evliyim... biz daha uzak mesafelerde ilişkimizi surdurduk aramızda 12 saat vardı otobüsle :) 3 yıl boyunca hemde... ama bu romantik olmamasına engel olmadı ya seni zaten mesajlarda veya konuşmasıyla tatmin etse eminim sen hediye olayını takarsın ama fazla onemsemezsin bile... ama sakin düşünme evlenince romantik olur diye bu hataya düşme

yok artık ıslanmanı öenmsemeyecek kadar kereste mi bu adam!

güveniyorum , bana karşı her zaman dürüst , sabırlı bir insan . ayda bir kere görüşüyoruz . dünya görüşlerimiz farklı . benim gelecekle ilgili bir sürü hayallerim var fakat o ev araba kredisi ödeyip yaşamak istiyor . bu beni korkutuyor . hoop diye evlilik düşünmüyorum tabi ki

Sen onu anlattığın için o yöne odaklanıyoruz.

Aranızda iki saat mesafe var peki bu adam seni görmeye ne kadar sıklıkla geliyor? Ya da daha doğru soru, ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Bu arada aranızdaki 4 yaşlık fark hiç bir şey değil. Aynı dönemi yaşıyorsunuz sonuçta. Problemin romantizm eksikliği mi, kendini değerli hissetmemen mi yoksa ilgisizlik mi?

beni anladınız . mesajlarda da göremiyorum. her zaman söylediği kelimeler aşkım canım bitanem . bunlar artık sıradan geliyor bana . iki saat var aramzda . ulaşım ucuz ve kolay . istese atlayıp gelir bana çok güzel bir sürpriz yapar fakat şimdiye kadar olmadı.

aynı liseden mezun olduk fakat üniversitede tanıştık . ilişkimizin ilk günlerinde bir buçuk ayda bir buluştuk . artık isyan bayrağını çektim . bahar aylarında üç haftaya bir görüştük. ondan sürekli romantizm beklemiyorum . mıç mıç bir ilişki istemiyorum ki ben. kafamda soru işaretleri var . düşüncesiz bir insan sanırım . ya da cimri . onun hakkında böyle düşünmek bile kötü hissettiriyor . yağmur yağdığı halde beni sıcak bir yere götürmedi . her şeyi benim itelemle yapıyor. sanki ben erkeğim o kız . pasif bir duruşu var . doğum günümde bana benim için doğum günlerinin bir önemi yok abartılıyor diyerek beni ağlattı . ne zaman bir tavrı hoşuma gitmese direkt söylerim . şöyle yaptığın için kırıldım derim . son günlerde ne yapması gerektiğini bile söylüyorum . bu da benim canımı sıkıyor. çaba göremiyorum ben . beni sevdiğini biliyorum . fakat bir şeyler ekik .

Size özel şeyler söylemeli benim eski sevgilim bana minyonum derdi :) aşkım tatliş hayatımın anlamı falan derdi sen benim herşeyini seni asla kırmak istemem sen nasıl istersen öle yapmak isterim derdi... Anlaşılan Size yeteri kadar ilgi gösteriyor uzaktan ilişki yürütebilcek birisi değil bence

O sözleri söylemek klasik benim eşim sevgiliyken bana yazdığı şeyleri saklayip kitap haline getirdim hala okur mutlu olurum biz kadınların önce ruhu tatmin olacak odun adamla çok zor ... tamam filimlerdeki gibi öyle aşırı bi supriz şeyi olmadı ama kendi çapında bi şeyler yaptı hep ve bu uğraşı halini bile görmek insani çok mutlu ediyor... öyle pahalı hediyeleri de olmadı küçük şeyler ama bence çoğu kadın.için bu yeterli arada duygu olduktan sonra... O yüzden iyi karar ver böyle odun seviyorum omur lükte olsa yaşarım ben bunla diyorsan öyle kabul et yoksa düzelir deme hayal kırıklığı yaşarsın..

ona göre seven insan her şeye sabreder . her şeyi bilerek başlamışım. bu yüzden katlanmalıymışım

İlgi göstermiyor dicektim

yıldönümümüze iki ay var fakat o günün kötü geçmesinden korkuyorum . bu yüzden beraber bir şeyler yapalım deidm. beklentilerimi düşürüyorum ama bu ben miyim diyorum sonra . mektup yazmak bir buket çiçek almak zor bir şey değil. artık yüzsüzlük yapıp papatya almanı istiyorum dedim .ama almadı

Bunlar bahane bence kendini savunmaya geçiyo erkekler böyledir..O bildiğin çok duygusal biri değil ve güçlü bi karakteri yok mantığıyla hareket ediyor yaşı büyümüş ondan da olabilir..Size yetmiyor bnce ii düşünün

evet aynen böyle oldu . ayaklarım vıcık vıcıktı. yol boyu ağladım . neden demedi bana

sen neden ayrılırken demedin neden bir yere gitmedik bu şekilde üşüyüp hasta olacağız beni bu halde yolluyosun için nasıl rahat ediyor diye
kendisi de ıslanmıştır sanırım
para meselesi değil bu ya bi yere girseniz 2 çay içseniz 5 tl tutar
sen o kadar yol gelmişken bi zahmet o da ilgi gösterseymiş
gerçekten bişeyler eksik
hani diğer şeyler düzelir maddiyat uzaklık vs
ama seni düşünmüyor veya önemsemiyorsa işin çok zor

Bak şimdi bunları anlatınca oturdu konu...
Bir şeyler eksik değil, çok şeyler eksik.
Erkekler her zaman biraz itelenmeye ihtiyaç duyarlar ama bunu gözüne soka sokaç direkt söylediğin halde hala çaba görmüyorsan bir sıkıntı vardır o işte.
Hem düşüncesiz, hem cimri bence. Daha çok gençsin, doya doya bir ilişki yaşamak varken neden bu ruhu 60 yaşında adamı çekesin ki?

Güçlü bi karakteri olmayan ve Odun biriyle çok zor yaşamak çok yorulursun anladığım kadarıyla benim gibi hassas duygusal bi kızsın

evet fakat bir süre sonra yapasım kalmadı . kendimi enayi gibi hissediyorum . ona hediye almak için yemeğimden kısıyorum belki fakat ondan bu çabayı göremiyorum . bu konuda hep hayal kırıklığı yaşatıyor. ve bana bekle diyor . ilerde daha iyi olacakmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…