10 aydır beraberiz fakat sanki 10 yıllık evliyiz

Bunları ona ifade ettiğimde bana uzak mesafe ilişki yaşadığımızı , bunları bilerek onunla bu yola çıktığımı söylüyor . 19 yaşındayım ruhum kıpır kıpır deli dolu bir insanım . Fakat o ağır abi modunda . Onu bu şekilde kabul etmeliyim diyorum . Ama bir yandan da ya hayallerim ? Diyorum . Kırgın olduğum çok konu var . Doğumgünümü ve sevgililer günümü baştan savma bir mesajla kutladı . Aldığı hediyeyi elime tutuşturdu Al! Diyerek . Ayrıntılar önemli benim için . Onun yaşadığı şehrr gittiğimde yağmur yağmasına rağmen beni sıcak bir yere götürmedi dışarda iliğime kadar ıslanıp omzunda ağladım . Söyleyemedim o an niye ağladığımı . Çünkü ona göre seven insan için yer mekan farketmez . Parası olmayabilir . Fakat biz her zaman yarı yarıya ödedik. O da öğrenci ben de öğrenciyim . Ama ben ona bir şeyler yapmak istediğimde bir şeylerden kısıp yine yapıyorum . Bilmiyorum sayın kk üyeleri :KK43: ben mi yanlış yapıyorum ?
sende kendimi gördüm bi an:))) bence fazlasıyla haklısın. ama sanırım erkek yapı grgyle ayrıntılı düsünemyen varlıklar bizim kadr ince düşünemiyrlar ..blki kişilk olarak romantk biri olmayabilr ama senin için bu fedakarlığğı gstermeli bence. en azından bu çabayı gsterdiğni hssettrmeli bnce.

Ayrı şehirlerde ayda yılda bir yüzyüze gelinen hep tlfnla götürülen bu tarz ilişkilerin sanal olduğu kanısındayım.
Ayrıca tarzı bu demekki para yedirmeyi sevmiyor ya oğlak yada yay burcu olmalı tahminim ☺
Bırak gitsin sevdiğine 3 kuruş harcamazlar günübirlik ilişkilerine para basarlar.
hahahhh :)) oğlak olabilir bnde katılıyrumm

Bunları ona ifade ettiğimde bana uzak mesafe ilişki yaşadığımızı , bunları bilerek onunla bu yola çıktığımı söylüyor . 19 yaşındayım ruhum kıpır kıpır deli dolu bir insanım . Fakat o ağır abi modunda . Onu bu şekilde kabul etmeliyim diyorum . Ama bir yandan da ya hayallerim ? Diyorum . Kırgın olduğum çok konu var . Doğumgünümü ve sevgililer günümü baştan savma bir mesajla kutladı . Aldığı hediyeyi elime tutuşturdu Al! Diyerek . Ayrıntılar önemli benim için . Onun yaşadığı şehrr gittiğimde yağmur yağmasına rağmen beni sıcak bir yere götürmedi dışarda iliğime kadar ıslanıp omzunda ağladım . Söyleyemedim o an niye ağladığımı . Çünkü ona göre seven insan için yer mekan farketmez . Parası olmayabilir . Fakat biz her zaman yarı yarıya ödedik. O da öğrenci ben de öğrenciyim . Ama ben ona bir şeyler yapmak istediğimde bir şeylerden kısıp yine yapıyorum . Bilmiyorum sayın kk üyeleri :KK43: ben mi yanlış yapıyorum ?
hakikaten çok odunmuş be

Böyleyse değişmez de söylediklerine takıldım.
Yaşlı neneler gibi " kumarı yok , içkisi yok , evine geliyor " cumlelerini kurarak sanki lütufta bulunduğunu bildirmiş size.

sende kendimi gördüm bi an:))) bence fazlasıyla haklısın. ama sanırım erkek yapı grgyle ayrıntılı düsünemyen varlıklar bizim kadr ince düşünemiyrlar ..blki kişilk olarak romantk biri olmayabilr ama senin için bu fedakarlığğı gstermeli bence. en azından bu çabayı gsterdiğni hssettrmeli bnce.
Şu an çabalıyor tavrımı koydum ve bu böyle gitmez dedim . Şu an ayrı yerlerde olduğumuz için sorun oluyor . Okul açıldığında umarım çabasını görürüm . Yoksa devam edemem

Benim de hediye almıyorsun dediğimde "sana en güzel hediye benim daha ne istiyosun" diyen bir sevgilim var :KK14:
Ben de karıya kıza bakmıyor aldatmıyor diye kendimi avutuyordum senin sevgilin içimden geçenleri söylemiş. bir çeşit savunma mekanızması bu galiba :KK70:
İdare et tatlım ne yapıcan? İyi değil mi, sevmiyor mu, ben sevmiyor muyum; romantik de olmayıversin diyorum artık.. :KK31: Sana da tavsiye ederim, aldırma :cry:

Benii çok sevdiğini biliyorum . Güvenim tam . Hiç yalan söylemez . Kendimden çok ona güvenirim . Bu da onun kusuru olsun diyorum .Sonra ben kendi kendimi üzüyorum

haklısın. kendini geri çek,mesajlarını kısa ve net yazmaya başla telefonda çok konuşma sorarsa da uzak mesafe ilişkisi böyle oluyor sabret de. aynı onun sana dediği gibi........... seni çok iyi anlıyorum.. ne olursa olsun erkeklerden farklı düşünüyoruz illa çok romantik olsun da demiyorsun ama beklentilerin var haliyle o yüzden sen geri çekilince kendini değiştirmezse tekrar konuşursun duruma göre yoluna bakarsın.
bu arada uzaktan ilişki yürüten arkadaşlarım oldu hatta benimde bi beraberliğim olmuştu benim durum senin anlattığın gibiydi biz koptuk gitmedi. sonra ben eşimle tanıştım eskisi bittiği için şükrettim :KK66:
ama mesela bi arkadaşım yürütebildi çünkü sevgilisi uzakta olmasına rağmen çok ilgili ve romantikti.. asıl uzak olan adam daha ilgili olmalı zaten kaybetme korkusuyla,sürekli yanyana olmamanın getirdiği eksiklikleri hissetmemen için..

Bu kez de soğuk olan ben oluyorum . Anlayışsız oluyorum . Kızıyor bana . Dün ikimizde çok üzüldük . Çaba gösteriyor değişim var . Mesajla şu an en fazla böyle olur diyor . Lütfen şans ver dedi. Hayırlısı inşallah

Canım sende kendimi görmedim desem yalan olur. Benim de ilişkim 1,5 yıl önce sona erdi. Aynı şekilde cimriliği , düşüncesizliği. Hatta hediye aldığında, bakmadım bile internetten sipariş ettim geldi sen göreceksin ilk dediği bile oldu. Bense günlerce uğraşarak hediyeler aldım sürprizler yaptım. Gittiğimiz bir konserde (öğrenciyken) ben ısmarlayayım bir şeyler yiyelim dememe rağmen aldırış etmedi. Gece 1-2 ye kadar aç kaldım. ( Maddiyat olarak iyi olmasına rağmen ) Diyeceğim o ki uzak dur , daha fazla bağlanmadan bitirmelisin. Maalesef değişmiyorlar .
Yok o kadar değil çok şükür . Sizinki bir üst modelmiş :) anlattım ona şu aralar daha ilgili . Şiir yazıyor farklı sözler kullanıyor . Okulun açılmasını bekliyorum

Neden genç kızlarımız evlenince sevgili gibi iken olacaklarını zannediyorlar hayret
Hiç mi etraflarına bakmıyorlar hiç mi incelemiyorlar evlilikleri .
Akıl baştan gidiyor demekki iki tatlı söz duyunca hep hayatım aşkım diyecek elinde çiçeklerle doğum günlerinde özel günlerinde tektaş pırlanta ile gelecek adamlarla evlendiklerini zannedip hüsrana uğruyorlar .
Sizin beklentilerinizde var sıkıntı .

Erkek milleti desen elde etmek için nikaha kadar bir sürü şebeklik yapar ,
Aşkito maşkito ne demekse artık .Nikahı bastımı dolunayı beklemeden kurt adama dönüşürler .

Bunlar gerçekler .

Benim öyle bir beklentim yok . Evlilikte mutlaka her iki tarafta da bir takım değişmeler olacaktır . Sevgili iken bu kadar olması düşündürücü

Canım 10 aydır beraberiz fakat 10 yıllık evli gibiyiz yazmışsın bu işler güne aya seneye bakmıyor karekter meselesi ben 12 yıllık evliyim ama Allaha şükür eşimbeni bu konularda mutlu eder heleki istediğimi belli ettiysem mutlaka yapar.sen belli ettiğin halde yapmıyorsa butür şeylerden hoslanmıyor demekki yada çok maço takılıyor bunları yaptığında erkekliğinden bişeylerin gideceğini düşünüyor herhalde bencede değişmez canım sen evliliğin boyunca hep bir beklenti içinde olacaksın ve o adam yapmayacak sen üzülüp duracaksın yol yakınken dön derim ben inşallah kafana göre birini bulursun

İyi huyları da var . Aldatma aldatılma çoğaldı . Bende diyorum ki varsın odun olsun . Ama ben yavaş yavaş değişiyorum . Şu an görüşemiyoruz okul başlayınca her şey daha güzel olacak sana söz veriyorum diyor . Sabret sadece diyor

Merhaba, sadece konu açılış mesajını okudum fakat diyebilirim ki duygusal tatmin olmadan hayat Geçmiyor
Ben 5 yıllık Evliyim
Eşim karıya kıza bakmıyor, beni aldatmıyor
Sadakat saygı onlar da vardı uzun süre
Kariyer var, maddiyat var, imkan var
Ama sevgi ilgi jest hediye süpriz hep tek Taraflı, o da benden taraflı oldu

Senin dediğinin benzerini ben derim hep: Kendimi 80 Yaşında, 50 senelik evli gibi hissediyorum

Dilenci gibiyim. Ilgiye sevgiye tatlı dile romantizme açım.

Ayrılmak üzereyiz biz.

Karı kız yok içki kumar yok eli yüzü düzgün ok tmm bu olur. Böyle birşey yok.Kadının fıtratı erkekten başkadır. Kadın hassastır. Anaçtır. Duyguludur...Sevmeyi bilmeyen bir adamla kesinlikle evlenmemeni tavsiye ederim.

HakkınıDa hayırlısı

İşte böyle olmasından çok korkuyorum . Çünkü ilgi de bir kadın için sadakat güven kadar önemli . Ama onlar düz mantık . İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Tatlım benim malesef her erkek aynı değil. Her insanın yapısı, karakteri birbirinden farklıdır. Senin erkek arkadaşın da romantiklikten, ince ruhtan pek anlayan biri değil belli ki.. Bu onun yapısıdır suçlayamazsın. Yapmaması seni sevmediği anlamına gelmez. 3 yıllık bir ilişkim var nisan ayında da düğünümüz var kısmetse; misal benim erkek arkadaşımda fazlaca romantiktir, ince ruhludur. Özel gün hazırlıklarına çaktırmadan aylar öncesinden başlar herkesi seferber eder falan filan. Ben ise tam tersi bir odunum. Anlamıyorum romantiklikten. 4 gün önce adamın doğum gününü unuttum o derece.. Ve bu yüzden çoğu zaman kendimden çok utanıyorum. İnan çok da samimi olmadığı bir arkadaşı gelip erkek arkadaşımın doğum gününü kutladı ve ben o an unuttuğumu anladım; yemin ederim kendimi ilk geçen arabanın altına atmak istedim.:KK14: Ben böyle biriyim ama bu onu sevmediğim anlamına gelmez. Onu herşeyden, kendimden bile çok seviyorum. Ama o bu yapımı sorun etmiyor, anlayışla karşılıyor. Kendi romantikliklerini de karşılık beklemeden yapıyor. Benden öyle şeyler beklemiyor. Önemli olan da bu; sen onu bu şekilde kabul edebilecek misin ? Değişir diye değil katlanabilirim diyorsan onunla yola çık. Sana iyi gelmiyorsa ve gelmeyecekse devam ettirmeninde mantığı yok. Mutlu olabileceğin, romantik milyonlarca adam var bunu da unutma..

Ona bir şans verdim . Onu gerçekten seviyorum .gözleri aklıma geliyor boğazım düğümleniyor . Onun da iyi huyları var tabi ki . Ahlakını çok takdir ediyorum . Ama her şeye mantık çerçevesinde bakan gerçekçi bir insan . Bende uçuk kaçığım . Benim bir sürü hayalim var ama gerçekleşmemesinden korkuyorum .d ün gece bunu ona söyledim . Sanırım beni kaybetmekten korkuyor . O da farkında . Okul başladığında her şey daha farklı olacak söz veriyorum dedi

X